|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
23.11.2010 21:52:39   
škorpijonček_
Hej, hej,

evo pr nas nč novga...PAJAC pr teb pa čep šel, 4 cm...uf, tole pa zna kaj bit. No, jst sem se nekak natempirala kar na 29., da bomo vsi na iste dneve. Zdaj pa naj čakauser posted image .

Nekaj nas še vztraja, na konc bom pa res sama ostala. No jutri imam CTG, pa da vidmo kaj bo...čeprav spet nč ne bo, ker ne gledajo vaginalno. Sploh ne vem zakaj morm pol pridet, ker itak rečejo, da CTG ni mašina, ki bi rekla, da to so pa zdaj popadki, zaznava tud lažne in dokler ne čutmo popadkov, to ni to...no vsaj taka politika je pr nas v Celju.

Držte se, če grete proti Juser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.11.2010 21:54:34   
philadelphia
Pajac jaz te bom pa pogrešala, če mi uideš user posted image . Ampak ti kr pojdi, bom vesela zate ful!!! user posted image
Midva sva šla kr user posted image , da imam vsaj malo možnosti, da se ti pridružim user posted image user posted image . Zdaj pa čiči in čaki.

Birdy ale gremo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.11.2010 21:56:37   
philadelphia
Škorpijonček ne zavlačevat, gremo, da bodo naši user posted image  imeli skupaj rojstni dan user posted image !

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
23.11.2010 22:02:07   
birdy
Library, midva sva pa včer... Pa ni nič pomagal... Trebuh na velko otrdeva, to je pa vse... Jst pa sama seb odveč tok na konc nosečnosti... K nimaš otrok je velik lažje prenašat, pri dveh tako mejhnih pa adijo pametuser posted image  Dons je moja dobre triletnica mene vlekla do vrtca, včer mi je skor cel stroj posode spraznila (mislm, sem ji rekla naj mi pomaga)... Skratka, otroc delajo namest meneuser posted image
Z mojim sva pa včer ugotovila še neki. K pravjo da ne smem tavelke dvigovat, pa še tamalo mi raj kr iz rok izpuljo da jo ne bi nosila... Kao da bi lohk prekmal rodilauser posted image  A pa bi zdele kej prekmal rodila?user posted image  Nč, jutr se moram spomnit mal kviftat tamaleuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1229
23.11.2010 22:05:25   
naša beba
Mogoče bi pa pomagalo, da nardimo eno skupno seanso... ni mi še jasno, ampak definitivno mora bit vključena čokolada, kako dobro kadilo, pozitivne misli, pa po želju une ta fajne iglice za akowoodo zadeve... user posted image user posted image user posted image

Sicer mam pa tud js jutri spet pregled v P... bomo vidli kaj bo tokrat... a bo samo CTG, al pregled tudi...

Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.11.2010 22:05:27   
ječi12
uuu pajac akcija bo! nej bo pis of kejk! user posted image

ostale pa kr za njo,če se že mente da boste cimre. js sm mela dve simpatični punci ampak ne duha ne sluha od RRjevkah,sm si tut imena pogledala pol po seznamu pa niso na našem seznamu. tko da sm falila sobo user posted image

js mam že zdj mehke joške in nč več trde ko kamen,tut če celo noč ne dojim. tko da je čis različno tole z iztekanjem mleka. js mam kr chiccotove blazinice pa jih sploh ne rabim.....

nč vidm da bojo jutr novi dojenčki,grem počas še mal na kavč pol pa spat da bom ponoč zmožna funcionirat :)

noč

Neposredna povezava do sporočila: 1231
23.11.2010 22:05:30   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Z mojim sva pa včer ugotovila še neki. K pravjo da ne smem tavelke dvigovat, pa še tamalo mi raj kr iz rok izpuljo da jo ne bi nosila... Kao da bi lohk prekmal rodilauser posted image  A pa bi zdele kej prekmal rodila?user posted image  Nč, jutr se moram spomnit mal kviftat tamaleuser posted image

Poznam tole, ampak ne dvigovanje otrok, ampak da moram počivat, čim več. Pa počas hodi, pa ... Ja kaj bo drugač? SEj bo treba tak in tak jit rodit, a ne? Al res mislijo, da bom večno noseča.user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
23.11.2010 22:20:44   
nadinne
opa pajac...no vidiš sem rekla da boš ti naslednja...ode čep in ti v rim a ne? user posted image

Pri men se nič ne dogaja...sem pa tja me je malo zvilo čisto spodaj kot pri mestri, to pa je tudi vse...verjetno mali vrta rov za ven, ampak zgleda je še daaaaleč user posted image Ma mulc, ma da zvrtaš do jutri zvečer! user posted image

Ja nč...dobr še naprej klepetajte...js grem pa rajš v mižovce...jutri bom itak pred peto vstal, k gre moj v službo...se je treba naspat do takrt user posted image K pol me čaka težka naloga...vse tukej gor prebrat kar bo novga user posted image

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1233
23.11.2010 22:40:40   
pajac
no moj ljubi spi...

Mene pa spet po malem šraufa... Zdaj sem poklicala kolegico, če je res doma, če jo bom rabila... user posted image

No iz tega se zna kaj izcimit, samo nič več ne verjamem dokler ne bom imela štručke v rokah... Če mene vprašate, bi raje spala pa zjutraj šla, ampak če mora biti ponoči pač...

Birdy, če bi nošenje tako hudo sprožalo porod, bi jaz rodila veš kdaj.. Saj veš kako smo imeli in sem Petra imela nonstop po rokah.. Sja kaj češ, ko so taki bogi, mu reči ne morem te dvignit.. ma ni te sile na tem svetu... Pa je 16 kil težek...

Kdo je še buden, da klepeta z mano?? user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
23.11.2010 22:45:13   
philadelphia
Tukaj sem user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
23.11.2010 22:46:07   
pajac
user posted image user posted image user posted image ja kdo drug.. A si spala kaj popoldan??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.11.2010 22:46:56   
philadelphia
Po kosilu uro in pol user posted image . Koma do konca user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.11.2010 22:48:11   
philadelphia
Sam mene pa res zanima, kaj pomeni, če me peče v zgornjem delu trebuha, direkt pod rebrami cel lok trebuha.

Neposredna povezava do sporočila: 1238
23.11.2010 22:49:53   
pajac
pa je kaj trdo.. ker mene zdaj ko otrdeva trebuh  peče zgoraj pod rebri in se širi navzdol...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.11.2010 22:50:40   
philadelphia
Ja je. In peče me navzdol do popka.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.11.2010 22:51:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Po kosilu uro in pol user posted image . Koma do konca user posted image

blagor tebi... jaz sem pa popoldan jedla pasulj in me je zgaga matrala.. no mogoče me pa to šraufa user posted image .. če vžge, veste kaj je treba naredit user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.11.2010 22:51:55   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: library

Ja je. In peče me navzdol do popka.

pa gledaš na uro???user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.11.2010 22:53:44   
philadelphia
Ne, ker me skoz peče in imam kr skoz trdo user posted image . Mislim, da če se sprehodim, je pa boljš (ne peče tolk). Kakšni popadki pa bi bili to?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.11.2010 22:55:01   
birdy
Tud jst sem še tukaj...
Pajac, kok je pa Peter velik? No, Neli ma pa 19kil pa 104cm... Je kr dondica, čeprov jo počas pobira ker ful hitro raste, redi se pa niti ne več...
Ma jst sicer Neli res ne nosim, tko na splošno, silom prilike pa jo. Če ji paše bit pri meni ji rečem naj kr sama spleza, če pa ne more jo pa seveda dvignem. al pa če jo je kdaj treba kam odnest pa to, to pa ja... Drugač mam pa bolj Kristi čez, ta ma pa mal manj kil, 13... 
Jst držim pesti da tole tvoje popadkanje ostaneuser posted image  pa da greš vseen zjutraj če si to želišuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.11.2010 22:56:40   
pajac
jah ne vem.. saj osebno sem mnenja, da ni neke razlike med lažnimi in pravimi popadki kot v tem da se lažni s časoma okrepijo in postanejo redni... Ne vidim druge logike.. Glej na uro pa če so na 5 minut piči v apartma.. saj več kot, da ti rečejo več sreče prihodnjič ne morejo.. A ja saj si rekal da je ves čas trdo.. probaj malo spremenit lego.. Mene boli bolj če imam računalnik na kolenih in sem pokrčena, tako da sem zdaj na boku...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1245
23.11.2010 22:57:42   
naša beba
js tudi še pokonci... user posted image uživa s CSI...

mene je včeraj po pregledu zgornji del trebuha full bolel in pekel... sam se mi zdi da zaradi tega, ker me je G malo bolj konkretno pretipal ko pa se js sama božam...

drugače pa čutim pekočo bolečino bolj počes po trebuhu, posebej okol popka... mogoče raztegovanje kože še vedno...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
23.11.2010 22:59:44   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tud jst sem še tukaj...
Pajac, kok je pa Peter velik? No, Neli ma pa 19kil pa 104cm... Je kr dondica, čeprov jo počas pobira ker ful hitro raste, redi se pa niti ne več...
Ma jst sicer Neli res ne nosim, tko na splošno, silom prilike pa jo. Če ji paše bit pri meni ji rečem naj kr sama spleza, če pa ne more jo pa seveda dvignem. al pa če jo je kdaj treba kam odnest pa to, to pa ja... Drugač mam pa bolj Kristi čez, ta ma pa mal manj kil, 13... 
Jst držim pesti da tole tvoje popadkanje ostaneuser posted image  pa da greš vseen zjutraj če si to želišuser posted image user posted image

102,8 cm.. s čem ju pa hraniš user posted image 19 kg! A si ti ja nor....No jaz Petra tudi ne nosim sicer, samo zdaj je bilo res hudo in če ga nisem nosila je itak ležal na mojem trebuhu, ker je tako imel blažje krče...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
23.11.2010 23:01:20   
pajac
uuu tole je pa cel žur koliko vas bedi....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
23.11.2010 23:01:52   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

jah ne vem.. saj osebno sem mnenja, da ni neke razlike med lažnimi in pravimi popadki kot v tem da se lažni s časoma okrepijo in postanejo redni... Ne vidim druge logike.. Glej na uro pa če so na 5 minut piči v apartma.. saj več kot, da ti rečejo več sreče prihodnjič ne morejo.. A ja saj si rekal da je ves čas trdo.. probaj malo spremenit lego.. Mene boli bolj če imam računalnik na kolenih in sem pokrčena, tako da sem zdaj na boku...

Jaz se predevam iz enga boka na druzga. Računalnik je zraven mene, tak da nimam glih neke prisilne drže.

Apartma je že tvoj, vprašanje je kdaj bom jaz noter user posted image .

Mislim pa da mi ne vleče kože kot da bi se raztegovala. Vsaj mislim, da ne.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.11.2010 23:05:20   
pajac
po moje je vseeno drža, ker ne bi minilo ko hodišuser posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?