|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
23.11.2010 23:09:52   
birdy
pajac, z marsičemuser posted image  Sam tako klažo m pa zdej že zelo dolgo... Ubistvu sem mogla mal popenit. Je jedla kosilo v vrtcu, pa malco, pa doma takoj še eno kosilo, no, pol pa če jo je še tašča dobila pa še pri njej kosilo... Se mi je utrgal pa jo zdej tud kadar hoče it dol držim gor vsaj do ene pol petih, ko je tud dol kosilo mim. Zdej se pa čudežno ne redi več... Ma k tri kosila v roku štirih ur so jo pa res precej zredila. Ampak moja mat pa pravi da je pa zdej prov suhcenauser posted image , da bi jo blo treba zredit... ah ja, 15 let nazaj je pa robantila čez mojo teto ker sem od nje vedno kako kilo težja prišla pri svoji že tako preveliki teži...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.11.2010 23:10:24   
ajne1
hojla,

glede na vse opise, bo očitno to noč vseeno privekal kak nov otročiček na svet user posted image user posted image . pri nas verjetno ne, mene nič ne zateguje, samo bebica se fajn razteguje, tako da ne pričakujem ponoči nič posebnega. jutri na CTG, pa da vidimo, kaj bo pokazalo...

srečno in čimkrajšo pot želim, če gre katera danes ponoči...

grem probat spat, sam dvomim, da bo ratalo...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.11.2010 23:12:59   
naša beba
eno user posted image še

kaj to pomeni, da je moja puža sicer z glavco navzdol obrnjena, ampak ima obrazek spredaj...

vem da je to neki pri položajih ploda ob rojstvu, ampak nisem ziher a bi lahk blo to kaj nevarno????

razen, da ne smem preveč trde gume na trenerki met, da ji šikanega noseka ne pomendram... user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.11.2010 23:13:49   
birdy
Library, a pa mine če hodiš al samo manj boli? Men je pri Neli grozno pasal hodit al pa stat med popadkom, pa tud pri Kristi... Samo če je konstantna bolečina pa to pomoje ni touser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.11.2010 23:22:01   
pajac
sem spregledala, da se je stran obrnila user posted image sem si šla še bebe čaj naredit...

No Peter ne je če ni lačen, pa lahko izvajam kar čem.. ima pa ponavadi 2 kosila med tednom, ker mi jemo, ko pride domov in on posledično z nama..

Naša beba kako spredaj?? načeloma je za porod bistveno, da ni obrazna vstava.. kar pomeni da kuka ven iz nožnice in nima vstavljenega temena.. za ostalo pa ne vem.. presega moje pristojnosti user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.11.2010 23:25:31   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Library, a pa mine če hodiš al samo manj boli? Men je pri Neli grozno pasal hodit al pa stat med popadkom, pa tud pri Kristi... Samo če je konstantna bolečina pa to pomoje ni touser posted image

Ko se razhodim je boljš. Mislim, da ni nič. Verjetn se sam maternica mal privaja.

Jaz bom mogla jit v mižule, da ne bo moj siten user posted image .

Pajac srečno, če greš. Mal se naspi do takrat. Bom držala pesti user posted image user posted image . Pa naj bo kratko in sladko user posted image .

Enako želim tudi vsem drugim, če odidete v rim user posted image user posted image .

Bomo jutri videli.

Škorpijonček kje si? Že na poti? Good luck user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.11.2010 23:27:03   
pajac
saj jaz bom tudi verjetno po tem čaju šla v mižale.. moj ne bo siten, ker spi kot hrček... user posted image Ampak ne bo škodovalo.. no če bo kaj bo me itak zbudilo...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.11.2010 23:28:09   
birdy
Pajac, Neli tud ne je če ni lačna, razen če je kej dobregauser posted image  se je pa začela tud na velko zmrdovat, ne je skoraj nobene zelenjave. Ekrat ma rada meso in samo meso je, drugič mesa ne mara. Je pa zanimivo sposobna rečt ne bonbonu če ji ne paše... Kristi bi lahko pojedla bonbonov da bi bruhala (pa ne pretiravam ampak Kristi je pa res sladkosned, se vid da sta z mojim samo en dan razlike v rojstnih dnevih, ma čist ista stauser posted image , po karakterju j ne more tajit).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.11.2010 23:30:10   
birdy
Sej jst pa tud odhajam v pančevo...
Lepo spite, library pri tebi upam da se kej začneuser posted image
Pajac, ti pa dobro popadkejuser posted image  pa prosim sms...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.11.2010 23:34:36   
pajac
user posted image nočko čvekce!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.11.2010 23:45:25   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Naša beba kako spredaj?? načeloma je za porod bistveno, da ni obrazna vstava.. kar pomeni da kuka ven iz nožnice in nima vstavljenega temena.. za ostalo pa ne vem.. presega moje pristojnosti user posted image

jap, ravno to sem mislila, sem šla zdaj brskat po netu, ker prej nisem nič našla... niti google ne zna najdit, če ga prav ne vprašaš....

pa mi ni všeč kar sem našla.... obvezno bo treba jutri v P rečt katero na to temo...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.11.2010 7:10:15   
pajac
user posted image jutro!

Saj ne da ste mislile, da se me boste znebile user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.11.2010 7:11:08   
pajac
naša beba dej vprašaj kaj točno so mislili s tem, ker me zdaj firbec matra.. user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.11.2010 7:31:59   
škorpijonček_
Jutrooooooo, evo tud mene.

Jst sem pa dans spala, kot da nimam nč trebuha, tak feeling fajn. Sam sem se ob 4ih zbudla, pa ni šlo nazaj zaspat, tam do pol šestih.

Zdle se pa počas zrihtam in spet na CTG in ure čakanja na dohtarja. V glavnem, jst sem bom naravnala na 29., če bo pa prej, bo pa sam presenečenje user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.11.2010 7:36:32   
pajac
user posted image no super, ne vem kako ti se uspe prepričat v glavi, ker meni nikakor, pa sem že enkrat to dala skozi in sem vedela kaj me lahko čaka...

Sem pa spala zelo slabo... Moj user posted image bil čisto nervozen in je vsakič, ko sem se obrnila ali zakašljala vstal in hodil okoli.. No potem pa sem bila tako napsihirana, da ko je začel dež trkati na okno in je user posted image (spet) vstal, zapaničarila, da je potres - zdelo se mi je da se postelja trese in sem zagnala celo paniko.. Še njega sem vstrašila user posted image
Sem pograbila kovter in skoraj letela po Petra... no še dobro, da sem se zbrihtala pravočasno user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.11.2010 7:39:49   
škorpijonček_
Jao, bogi tvoj user posted image .

No, tak, nardiš si plane kam boš pša, kaj nardila, pol če te pa prehiti, si pa presenečena user posted image . Sej gre.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.11.2010 7:44:11   
pajac
a ja a ti si včeraj spraševala smisel CTGja??

Saj načeloma ni namenjen samo popadkom (no je fajn, če jih zabeleži) je bolj namenjen temu da pokaže kako se godi plodu.. Iz tistega utripa se da marsikaj razbrati. Predvsem plodova stiska in je to vodilo za G, kako ukrepati.... Tisto, kar bi me da pogledajo podvozje, če se je kaj že odprlo, pa je bolj firbčne narave in popolnoma nepomembno. Saj ne vem če sem ti napisala, da sme se jaz prvič odpral iz 1 cm na 7 cm iz sobe na oddelku P do pordne sobe, da mi niso hoteli dati klistir... Pa še zvečer so govorili..ja to še ni zrelo, to še ne bo.. No ob 1. zjuraj pa je bilo...

Upam ,da ti pokaže popadkeuser posted image user posted image user posted image .. a ti bi šla da ti predrejo mehur, če ti ponudijo? Jaz ne vem kaj bi naredila v petek user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 24.11.2010 7:49:58 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.11.2010 7:48:50   
škorpijonček_
jp...če ti pa pol rečejo, da vseeno, če se vidijo, če jih ti ne čutiš, ne veljauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.11.2010 7:49:00   
november2010

:) a  ta tukaj pri Metropolisu? Pod mojim blokom?? user posted image Sem  že večkrat šla po pico za domov...evo kako je svet mali user posted image

:) Ja, točno ta :)

IZVIRNO SPOROČILO: november2010

u pajac še dobr da si me spomnila, da je že nov del housa.... :) se že dol vleče :)

a ti povem kaj je bilo? user posted image

bohndej :) Si ga bom danes dopoldan privoščila ko bo mali zaspanček spal...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.11.2010 7:52:06   
pajac
sem že gor popravila post.. da niso samo moji naklofani na 1 strani :)

No november2010 potem pa veš kje sem jaz doma... se lahko tam dobiva na kakšni kavici...

A res ne bi, da ti povem, kaj je bilo pri House-u ?user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.11.2010 7:52:44   
naša beba
kuku, evo samo prištemplam se, ker čakam kolegico, da me pelje na CTG... ne ustijo mi več vozit, user posted image je mogu it pa delat...

saj sem mislila, da bom manj spala, ker res studiram, kaj bo ta obrazek naprej pomenil... pol okol enih ko sem se spravla v postlo, sem bla ko sred dneva... sem kr porodne klešče vidla sabo... no pa še na wc, še eno rundo budnost, tak da je blo hitr šest ko prva budilka zvoni...

mam pa malo več treme danes ko pa v ponedeljek... beba je tud full pokonci že in bomo vidli kaj bodo mašince pokazale...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.11.2010 7:57:51   
november2010

No november2010 potem pa veš kje sem jaz doma... se lahko tam dobiva na kakšni kavici...

A res ne bi, da ti povem, kaj je bilo pri House-u ?user posted image user posted image

ne, ne pajac, sem kar prepričana da ne želim vedt kaj je blo :) ja itak za kavico se bova pa zmenili, jaz se velikokrat nahajam tam naokrog vas, mam tud ful hude plane kako bom peš iz šmarce do tja vozičkala pa se rekreirala :) Če mi seveda prej ne bo poti prekinil oz. zadržal novi nakupovalni center k se tamle na križišču gradi :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.11.2010 7:58:25   
philadelphia
Dobro jutro

Jaz sem pa resno mislila, da katera že predihava popadke. Bomo pa še malo skupaj user posted image .
Sploh ne morem spat, če ni odprto okno, ker se mi zdi, da ne morem dihat. Moj pa skoraj zmrzne zraven user posted image . Revež.

Pajac tale tvoj pa res že pričakuje, če se skoz zbuja ponoči.

Škorpijonček ti si pa tud še tuki. Očitno bomo me tri skup letele v rim. Sam še mene čakata user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.11.2010 8:00:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

ne, ne pajac, sem kar prepričana da ne želim vedt kaj je blo :) ja itak za kavico se bova pa zmenili, jaz se velikokrat nahajam tam naokrog vas, mam tud ful hude plane kako bom peš iz šmarce do tja vozičkala pa se rekreirala :) Če mi seveda prej ne bo poti prekinil oz. zadržal novi nakupovalni center k se tamle na križišču gradi :)

no ne bo nič hudega.. bom pa jaz šla proti Šmarci. ... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.11.2010 8:06:29   
pajac
ja moj je včeraj "lastnoočno" videl kako izgleda trebuh med popadkom in ga je malo stisnilo (vsaj zdi se mi).. Se je na hiter spravil spat, ker si je mislil kaj ga čaka....no pa ni bilo nič iz tega...

Ena je včeraj napisala, mislim simonmojca, da njen ne sliši malega jokat... no mene so moževi sodelavci "razsvetlili" kako pridnega otroka mi imamo, ker spi celo noč.. Sprva sploh nisem vedela o katerem otroku govorijo, ker Peter se je dojil na 2.5 do 3 ure redno prvi mesec.. No potem sem našla krivca za dezinformacije... Je pridno smrčal poleg mene in me je zjutraj, ko je šel v službo in mi dal ljubčka vedno vprašal, če je Peter pridno spal .. jaz pa koma pač odgovarjala: ja.. ne misleč na dojenje kot kaj posebnega

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?