pajac
|
to pa pošlje hudčev RR No na CTGju (po snickersu ) lepo reaktivno. Ene 4 popadke je zaznalo, ki sem jih jaz čutila kot otrdevanje, spodaj odprta 4 cm... rekla je da me lahko pošlje, da mi predrejo mehur, samo sem rekla, da se še z library nisva zmenili za točen dan, pa da ne bo zamere Ne hec na stran, sem rekla ne, ker zdaj mi je itak vseeno, ko smo zamudili D day.. pa če je vse na 3/4 pripravljeno, pol naj gre svojo pot (seveda,če se ne bo napravljalo predolgo). Tako da naslednji pregled sledi v petek.. No zdaj me po pregledu pa boli od spodaj.. nič kaj prijetno.. Bom mogla it kaj delat, da se okrepi pa mogoče potem bo... Simonmojca pogumna izjava ti kar, čimprej v akcijo! Aluap, WB! Vas imamo že na seznamu Lepo se rihtajte in javi se kaj! Nadinne.. no to zveni bolj v smeri čepa, tako da spravi se kaj delat, da začne tiščat po trebuhu Ječi12 ja res.. skoraj si premlada za Aleunam pocajtajta se hiter! Kar se tiče dojenja, probaj jesti vse, oz, če si zdaj že na dieti uvajaj postopoma stvari nazaj. Pa počni to dopoldan, da ni ponoči hudo. Ni vse v hrani in je boljše, da boš zdrava, kot da še zboliš poleg.. Krče imajo tudi otroci na flaši, pa to ni od mamine prehrane... Prvaijo veliko, da je odvisno od tega koliko se naje (če se nažirajo jih raje matrajo krči), koliko hlasta in se naje poleg zraka, pa da je del tudi v tem, da se navajajo na to okolje in so vznemirjeni.. Probaj res s kakšnim sesalcem, ali pa zdaj se dobijo šušpavanke... Če pa ga res matra, da prdi in mu to olajša, probaj z masažo trebuščka, telovadbo, ali kopanjem v čebričku (zdaj bo počasi lahko)... Pa ne bit žalostna... Ajne .. ne vem mogoče, ali pa sva zelo blizu :) Škorpijonček.. saj ta navodila imaš že v malem prstu