aleunam
|
Simonmojca, a ti bi ze kar drugega? Saj so res soncki ti nasi mali pajacki, ampak jaz priznam, da se me se vedno drzi misljenje, da ne bi vec sla v to. Bi se imela nekoc eno pupo (ce bi lahko izbirala), ampak ne vem... Trenutno, ce bi bilo telo pripravljeno, se ne bi odlocila se za enega. Ampak smo se mladi, pustimo casu cas.
Drugace sva midva se vedno v bolnisnici, lepo napredujeva, popek se je izboljsal ze po dveh dneh, zdaj je ze popolnoma lep. Cakava samo se, da jezek prejme celotno terapijo antibiotikov, tako da greva domov jutri ali v cetrtek. Komaj cakam.
Midva sva danes stara 18 dni. A pri teh dneh ze katera vozicka?
Pa se glede dojenja. Midva se pridno dojiva, mleka je, ampak se ful bojim krcov. Punce, kaj jeste in cesa se izogibate? Jaz na zalost jem precej enolicno, sadja in zelenjave sploh ne, pa ze itak sem po porodu cist slabokrvna postala (vrednost je padla na 83), zdaj me pa se zelezo zapira. =( Zaprtja pa se nisem dozivela, ne pomnim. Meni zaenkrat ne tece ful, ce pa dojki postaneta polni kot bombici, si pa izcrpam. Simonmojca, mogoce bo res boljse, da kupis za veckratno uporabo.
|