Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 16:32:47
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 Previjanje - Kolko previjate ponoči? Jaz ga načeloma ne, sem samo na začetku ko je mel vneto ritko. Je pa zdaj že tri noči tako hudo pokakan ponoči, da ga grem vseeno previt ko jema okoli 3-4 zjutraj. Jaz sem na začetku približno trikrat, ko se mi je zbujal na dve uri in pol. Zadnjih par dni pa spi malo dlje in se zbudi samo enkrat, torej ga takrat previjem. Pijete kateri čaj razen za dojenje? Lahko pijem čaj materine dušice, pa planinskega?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 18:16:54
|
|
|
|
ječi12
|
ojla pajac a je pestro? kašne pa ma Peter? ljubosumen? kako pa rešiš? sj bo bolš,pr nas je zdj 4t pa je velik bolš,prvi teden oz 14 dni sva mogla pa sam njej govort pa se z njo ukavarjat,jo met na očeh pa borbe smo mel.....Anči je pa lepa pupi.... ko bomo šle na malčke dejte link sm da se vid? madonca je snega,sm šla prej v trgovino pa je že spet use zasnežen,po tem k je plug že use splužu....kašna zima...upam da bo tut za božič kej... aja dons se v LJ lućke pržegejo..iiiiiii bo lepoooo..komi čakam da grem...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 18:17:51
|
|
|
|
ječi12
|
ČAJ js pijem metin,melisin,kamiličin pa še za dojenje in enga češnjevga...tko da js mislm da tole kar si napisala lahko oboje piješ,sploh planinski je bp.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 18:49:22
|
|
|
|
Majchi
|
Jaz pijem šipek v kombinaciji s sadnim čajem. Drugih čajev ne maram. Zdaj se bom skušala potrudit s čajem za dojenje, da bo malemu lažje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 18:51:12
|
|
|
|
Majchi
|
Pajac, lušna punčica ! Pa spet si imela pestro, vidim. Kako je res Peter sprejel malo sestrico?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 18:52:05
|
|
|
|
tanjusi
|
http://www.ringaraja.net/forum/m_5460172/mpage_1/key_/tm.htm#5497370 Pa veselo klepetanje naprej
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 3.12.2010 22:57:39
|
|
|
|
pajac
|
Sporočilo od Birdy: V kranjski P je z CR na svet prijokal Lev, 4700 in 56 cm. Birdy Birdy tudi tukaj čestitke od nas!!!!!!
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 10:14:42
|
|
|
|
simonmojca
|
Birdy ČESTITKE za fanta
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 10:18:11
|
|
|
|
simonmojca
|
Zdaj smo pa res kompletni za birdy bi blo dobr da jo damo na svoj seznam, ker je redno sodelovala samo rabim vedeti uradni pdp. vpr. jaz bi počakala do konca meseca če se bo še katera javila potem bi pa zbrisala tiste, ki jih ni oz. tiste za katere nič ne vemo (če je rodila, kdaj....) no grem pogledat na starši čvekamo če ste kaj aktivne kle se pa umikam
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 10:21:25
|
|
|
|
nadinne
|
Jutro. birdy...ČESTITKE ZA KREPKEGA FANTA! Je pa res pravi korenjak No pa spet fantje vodijo a? Punce...kako zbudite svoje malčke za hranjenje? Moja pupa spi in spi...skoraj nikoli se ne zbudi sama...no ja verjetno po enih 6 urah bi se Ko jo zbudim, se mi velikokrat zgodi da mi spi še v naročju, celo med previjanjem...sploh se noče zbudit in pol ne je tako kot bi morala. To me že v obup spravlja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 16:21:45
|
|
|
|
philadelphia
|
Birdy čestitke Pajac lepa je tvoja Ana!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 17:09:33
|
|
|
|
tejci1981
|
Večer! ČESTITKE BIRDY!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 19:08:40
|
|
|
|
obcinarka
|
evola čvekice... še decembrska v čakalni vrsti tu... sem vas malce prebrala, moram rečt, da ste pridne z vsemi nasveti ,ki jih pridno konzumiram, kajti naš čas šele prihaja... čestitke vsem in vsaki posebej, res lepo je prebrat vaše zgodbe... tisoč in eno, tako različne, ampak tako enake.... prevzete z največjim veseljem kar ga je lahko občutiti... lepo praznujte dobre može, veliko crkljanja in nežnosti, jaz pa obljubim, da vas pridem še prebrat, kaj pofirbcat.. in jaaaaaaaa, ko dobimo tudi mi našo štručko, vas pa obvestim tudi jaz žeeeeee komaj čakam!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 4.12.2010 20:37:08
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Ojla, da se na hitro javim, nisem vas nč brala. V glavnem, mi smo danes prišli iz bolnice, mali je full priden, v glavnem panča in papca. Mal se še lovimo glede dojenja, sam se trudim, pa bo tud to steklo. A pesjanarka in aleksa so rodile, za Birdy sem vidla...čestitke, ostalo moram pa mal pošpegat. Nč, ko bo več časa, napišem porodno...lahk rečem, da je bilo full hitro 2,5 ur, bilo bi pa lahko full prej, če bi vse prav počela. Lepo bodite in cartljajte svoje otročke. Jst sem ga komaj dočakala, pa je tak srček, da se ga ne morem nagledat.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 5.12.2010 9:34:52
|
|
|
|
severnica77
|
Pozdravljene punce! Vidim, da smo skoraj kompletne in smo le dočakale svoje štruce. Midva sva imela v P podaljšano bivanje. Saj je Luka takoj po porodu staknil nek infekt in je bil že na antibiotiku. Nič hujšega, sedaj je vse o.k. in smo že od ponedeljka doma. Še vedno mi ni uspelo vsega za nazaj prebrati, a se trudim . Dreuače pa fajn pančkamo, fajn se doji ... v glavnem vse je super. Edino starejši bratec je malo ljubosumja le pokazal, čeprav pa mu kaže igrače, ga lubčka in boža. V ponedeljek pa gre v vrtec. Bom poskusila vse nadoknaditi, prebrati in kaj pokomentirati. Čestitke vsem mamicam, ki ste dobile svoje štruce v tem času.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 6.12.2010 15:41:17
|
|
|
|
penelopa1
|
Pozdravljene punce! Obveščam vas da se je moj sinek rodil 01.11.2010, 3 tedne pred rokom....imeli sva nekaj težav, vendar zdaj je vse v redu- danes smo stari 5 tednov . Drugač dojenje nam še ni steklo, najprej ni vedal zagrabit, pa sem si sem si izbrizgavala mleko z Aventovo črpalko...pol ko to mu ni bilo dovolj sem začela mu dodajat Aptamil1...za enkrat super prenaša. Z pomočjo patronažne sestre nam je uspelo se dojiti, vendar po noči še vedno mu dajem flaško....in zdaj gospodin se je navadil in noče sesat ...še naprej vstrajam pri dojenju...upam da ni bo ratalo Drugač fantek je ful priden, spančka, po noči se zbuja 3-4 tko da mami se tudi naspi . V Sredo imava prvi pregled pri pedijatru Za enkart to je to. Lp in čestitke vsem ki ste dočakali svoje otročičke!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 7.12.2010 11:49:31
|
|
|
|
ek76
|
Pozdravljene! Zdaj smo pa menda novemberke že kompletne. Vsem čestitke za štručke (velike in male), lepo se spoznavajte in cartajte in ponoči lepo pančkaje. Mi smo ok, samo zadnja dva dni veliko polivamo, pa upam da se bo to uredilo, v četrtek pa imamo že prvi pregled pri P. LP
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 13.12.2010 11:47:10
|
|
|
|
čudnočudo
|
Se opravičujem, punce, ker tako pozno javljam. Sem vedno bila bolj malo na forumu. Z veseljem pa vam sporočam, da sva 28.11. dobila sinka Koljo. Pozdrav vsem in čestitke, bodite zdravi in veseli!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
bKatka 1bb (
87%)
b (
13%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!