Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:07:16
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne no ravno se mi je izločla orenk konkretna količina krvave sluzi...kot nek smrkelj je zgledalo samo da je blo krvavo. PROSIM naj bo to čep Naj bo to to ja simonmojca...to je pa tko ko smo vse že čez rok, pa nimamo nobenga za pedenat ponoči No js sicer več al manj ponoči spim, ampak ene se pa že privajajo na bedenje tudi ponoči Privajamo ja. Kako nam bo hudo za tem obdobjem. Sam mislim da tud siomnmojca ve, kako se je čvekalo ponoči, predno je šla rodit . Vse smo iste.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:09:43
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Simonmojca sploh ne moram verjet, da sva si isti lilipye tiker naredile če je pa lep
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:13:47
|
|
|
|
simonmojca
|
sej vem kako je to, samo sem upala, da je pa vseeno katera šla Sej sem tudi zdaj dolgo pokonci samo sem utrujena. HB (trkam na les) je Matija zaspanček sva do 9h dones spala pol pa do 9.30h ležala v postelji . V nedeljo smo pa kar vsi trije do 11h spal . Ga sredi noči prinesem v posteljo ko se je treba dojit pol pa zaspiva skupaj. Moj itak ne sliši sirene ponoči da bi mi pomagal pa ga odnesel nazaj v posteljico
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:17:23
|
|
|
|
simonmojca
|
Joj ne morem vrjet da je Matija že 1teden star joj kar na jok mi gre - polna hormonov . Grem poklicat g. pa se naročit za kontrolo, upam da jo bom imela še letos , da bomo za novo leto lahko že ali pa za božič ko ima moj RD - pa začnemo delat bratca ali pa sestrico Matiji
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:20:09
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Grem poklicat g. pa se naročit za kontrolo, upam da jo bom imela še letos , da bomo za novo leto lahko že ali pa za božič ko ima moj RD - pa začnemo delat bratca ali pa sestrico Matiji a že delat novega? al samo vadit?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:20:43
|
|
|
|
simonmojca
|
Aja mamice kok blazinc vi porabite, ker jaz sem začela gruntat, da bi si pralne kupila, ker zdaj jih skoraj na 2h menam, ker migre čez in imam že mikice mokre (pa sem pol mal računala , dojenje vsaj 1leto, v 1tednu sem jih pa že 60porabila) izkušnje če jih katera ima, kako se obnesejo in katere so dobre
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:22:55
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: library IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Grem poklicat g. pa se naročit za kontrolo, upam da jo bom imela še letos , da bomo za novo leto lahko že ali pa za božič ko ima moj RD - pa začnemo delat bratca ali pa sestrico Matiji a že delat novega? al samo vadit? Po pravici povedano, bi šla kar delat Sem glih mojmu dons razlagala, da bolečine (filinga popatka NE BOM POZABILA-čez čas ja) ampak ko pogledam vse odtehta tudi rezanje in takoj podpišem še za 5 malih vragcev . Pa moj se tudi ni nič branil, tako da imam občutek da bi on tudi kmalu imel še kakšnega Jaz bi kar že začela, pa če po pravici povem malo pogrešam tudi buši, brce....
< Sporočilo je popravil simonmojca -- 23.11.2010 11:24:27 >
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:23:45
|
|
|
|
aluap
|
živjo punce! na hitro sporočam, da sta bila moja sončka rojena 9.11. : Mojca 2625g in 48cm in Ambrož 2220g in 47cm. smo že 10 dni doma in pridno pridobivamo na teži :) Vsem, ki ste že rodile - čestitke, tistim, ki pa še čakate - uživajte
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:33:43
|
|
|
|
tejci1981
|
Nadinne - pri meni je tak zgledal čep,....držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:39:14
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka IZVIRNO SPOROČILO: pajac potem pa imaš RD zelo blizu mojega s krepko zamudo v letih predvidevam... Ne, mislim, da sem pri starejših tukaj gor. Segam v pozna sedemdeseta - 1977 . Če vprašaš moje starše, sem ujela zadnji vlak za otroke . no pa jim povej da vlaki niso to kar so nekdaj bili Te vseeno lahko po čike pošljem, kot pravijo... Katera mi je že rekla mama Pajac uau pol so pa marca same hude ribe rojene :) tut js bliz 16ga :) ampak sm 10let za vama :) mama pajac
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:43:16
|
|
|
|
aleunam
|
Simonmojca, a ti bi ze kar drugega? Saj so res soncki ti nasi mali pajacki, ampak jaz priznam, da se me se vedno drzi misljenje, da ne bi vec sla v to. Bi se imela nekoc eno pupo (ce bi lahko izbirala), ampak ne vem... Trenutno, ce bi bilo telo pripravljeno, se ne bi odlocila se za enega. Ampak smo se mladi, pustimo casu cas.
Drugace sva midva se vedno v bolnisnici, lepo napredujeva, popek se je izboljsal ze po dveh dneh, zdaj je ze popolnoma lep. Cakava samo se, da jezek prejme celotno terapijo antibiotikov, tako da greva domov jutri ali v cetrtek. Komaj cakam.
Midva sva danes stara 18 dni. A pri teh dneh ze katera vozicka?
Pa se glede dojenja. Midva se pridno dojiva, mleka je, ampak se ful bojim krcov. Punce, kaj jeste in cesa se izogibate? Jaz na zalost jem precej enolicno, sadja in zelenjave sploh ne, pa ze itak sem po porodu cist slabokrvna postala (vrednost je padla na 83), zdaj me pa se zelezo zapira. =( Zaprtja pa se nisem dozivela, ne pomnim. Meni zaenkrat ne tece ful, ce pa dojki postaneta polni kot bombici, si pa izcrpam. Simonmojca, mogoce bo res boljse, da kupis za veckratno uporabo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 11:43:27
|
|
|
|
pesjanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 ampak sm 10let za vama :) Saj pol si skor premlada, da bi že sexala :).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 12:10:47
|
|
|
|
pikizenc
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam A pri teh dneh ze katera vozicka? Po nasvetu patronažne smo šli ven še preden je bil mali star 2t, je pa res da so ble takrat une temperature okol 15 stopinj. IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Pa se glede dojenja. Midva se pridno dojiva, mleka je, ampak se ful bojim krcov. Punce, kaj jeste in cesa se izogibate? Jaz sem bla že čist živčna glede tega, v petek mi je pediatrinja na prvem pregledu rekla naj jem vse. Se sicer izogibam stvarem ki bi napenjale, ampak ostalo pa vse zmerno. Krči so, pa so bli tud prej k sm pazila, to da jem kr večino vse, prej sm bla že čist živčna od ugotavljanja kaj sm narobe jedla. Probavamo pa različne stvari proti krčem, zdej smo na enem sirupu.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 13:00:04
|
|
|
|
ajne1
|
Hojla, tudi pri nas še nič novega. Jaz sem se od moje G tudi že poslovila, pa moram jutri spet k njej na pregled... Sicer pa mama Pajac, mislim, da jaz z leti nesem tudi tebe ... Ampak se mi mal oprostijo leta, k je tole že tretje dete, ne? Nadinne upam, da je pri tebi tole res čep, slišati je že tako... Bom pa potem ostala sama s tem datumom PDP, ker če se ne motim sva imeli isti datum... Lepo bodite in držimo pesti, da bo vsaj katera danes šla na jug.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 13:28:19
|
|
|
|
nadinne
|
ajne1...mislim da je še naša beba pod ta PDP. Tako da ne boš sama. No saj jaz bi v bistvu mogla biti pod 20.11., ker so mi vmes spremenili pdp, samo sem se tako navadila na 21.11. in družbe na ta datum, da sem kar pustila kot je. No jaz sem vedno govorila, da jaz pa otrok že ne bom imela...kaj mi bodo umazane plenice, pa jokanje in to...mi je šlo to fuuul na živce. No evo, pa bo kmalu ravno to...sem pa še rekla vedno, da če pa že bom imela otroke, da eden ni nobeden, da najmanj 3 hočem. Bomo videli Tako da aleunam, pusti času čas, ker dela čudeže, pa boš videla kaj bo prineslo...kakorkoli se boš odločila bo prav. Pa hitro se pocajtajte!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 13:46:56
|
|
|
|
naša beba
|
o punce, nič nam ne pomaga zgleda, da bi se preselile za kak dan v novo okolje.... Jaz sem se sprijaznila, da nič ne bo pred petkom... prav mi je kaj pa moram sanjat...... .. edini datum, ki sem ga celo nosečnost sanjala, je namreč bil 26.11.... in kaj naj si zdaj mislim....??? Ja nadinne, rok smo imele v nedeljo, ampak še ne poznajo številk in jim to nič ne pomaga.... nič se ne pustijo sprovocirat, a ne....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 13:50:06
|
|
|
|
tejci1981
|
Kopanje uspelo ,....mali užival 300 na uro, zdaj pa je zmatran in spi ! Vozičkanje - ravno danes mi je rekla, da lahko v takem vremenu komot gremo ven, tudi če ni sončka, izogibamo pa se naj megle in padavin seveda. IZVIRNO SPOROČILO: nadinne No jaz sem vedno govorila, da jaz pa otrok že ne bom imela...kaj mi bodo umazane plenice, pa jokanje in to...mi je šlo to fuuul na živce. Jaz isto ,....jaz otrok nebom mela,...bom mela mačke in pse evo zarečenega kruha se največ poje,.....zdaj pa pogledam mojega malega knedlčka, pa si ne morem predstavljati življenja brez njega,.... Sem se zadnjič z sestrično pogovarjala, je stara 21 pa ima isto mnenje kot jaz pri njenih letih, mi je blo tak hecno, kot da bi sebe poslušala,....malega ni upala (in ni hotla) prijet. Aleunam - želim vama, da gresta res te dni domov!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:24:49
|
|
|
|
philadelphia
|
Evo me, sem po kosilu eno odremuckala. Too pa je posledica, če greš pozno spat in prezgodaj vstaneš. Potem pa popoldne ne moreš nič. Škorpijonček dobra navodila, sam a bodo pomagala?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:29:40
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Čuj...ti iz prve povem, tam piše, da je učinek akupunkture po roku 6-48 ur . Pridno čakam...mali mi pa take kolovrate dela, da ne morem verjet. Takih še prej ni blo. Jst pa pečem musako in komaj čakam, da pride moj, da bova lahk jedla...sem tolk lačna.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:30:30
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pajacka prjavljena, sam a je tu? Al so jo obdržali?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:31:37
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Aja, pa še neki...jst mam že od včeri zvečer trebuh kot kamen...nč mehko vmes. Kaj to pomeni...krčenje maternice al koga? Sem kot kamen brez prestanka.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:33:35
|
|
|
|
philadelphia
|
A je prijavljena? Upam, da se njej tudi kaj začne. Ti si že malo sumljiva . Ampak, če že poskušaš sprožit, je tudi prav, da se sproži in da vajin fant pride pogledat, kako je luštno pri vama in kako bo imel lepe supergice
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:35:37
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pa niso edine...si vidla v mojem albumu kakšne še ima ? Sam neki časa bo na zoknčkih, še ne bodo prav.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 23.11.2010 14:38:41
|
|
|
|
philadelphia
|
Cel frajer bo! Ne vem kaj se potem tako upira. Sej čokolada pa tud ni tako dobra, da bi mogu not ostat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?