|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
23.11.2010 11:07:16   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

no ravno se mi je izločla orenk konkretna količina krvave sluzi...kot nek smrkelj je zgledalo samo da je blo krvavo. PROSIM naj bo to čep user posted image

Naj bo to to user posted image user posted image

ja simonmojca...to je pa tko ko smo vse že čez rok, pa nimamo nobenga za pedenat ponoči user posted image No js sicer več al manj ponoči spim, ampak ene se pa že privajajo na bedenje tudi ponoči user posted image

Privajamo ja. Kako nam bo hudo za tem obdobjem. Sam mislim da tud siomnmojca ve, kako se je čvekalo ponoči, predno je šla rodit user posted image . Vse smo iste.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
23.11.2010 11:09:43   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Simonmojca sploh ne moram verjet, da sva si isti lilipye tiker naredileuser posted image user posted image

če je pa lep user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
23.11.2010 11:13:47   
simonmojca
sej vem kako je to, samo sem upala, da je pa vseeno katera šla user posted image
Sej sem tudi zdaj dolgo pokonci samo sem utrujena. HB (trkam na les) je Matija zaspanček sva do 9h dones spala pol pa do 9.30h ležala v postelji user posted image . V nedeljo smo pa kar vsi trije do 11h spal user posted image .
Ga sredi noči prinesem v posteljo ko se je treba dojit pol pa zaspiva skupaj. Moj itak ne sliši sirene ponoči da bi mi pomagal pa ga odnesel nazaj v posteljico user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
23.11.2010 11:17:23   
simonmojca
Joj ne morem vrjet da je Matija že 1teden star user posted image  joj kar na jok mi gre - polna hormonov user posted image .
Grem poklicat g. pa se naročit za kontrolo, upam da jo bom imela še letos user posted image , da bomo za novo leto lahko že user posted image  ali pa za božič ko ima moj RD - pa začnemo delat bratca ali pa sestrico Matiji user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1154
23.11.2010 11:20:09   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Grem poklicat g. pa se naročit za kontrolo, upam da jo bom imela še letos user posted image , da bomo za novo leto lahko že user posted image  ali pa za božič ko ima moj RD - pa začnemo delat bratca ali pa sestrico Matiji user posted image

a že delat novega? al samo vadit? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1155
23.11.2010 11:20:43   
simonmojca
Aja mamice user posted image  kok blazinc vi porabite, ker jaz sem začela gruntat, da bi si pralne kupila, ker zdaj jih skoraj na 2h menam, ker migre čez in imam že mikice mokre (pa sem pol mal računala user posted image , dojenje vsaj 1leto, v 1tednu sem jih pa že 60porabila)

izkušnje če jih katera ima, kako se obnesejo in katere so dobre

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1156
23.11.2010 11:22:55   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: library

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

a že delat novega? al samo vadit? user posted image

Po pravici povedano, bi šla kar delat user posted image
Sem glih mojmu dons razlagala, da bolečine (filinga popatka NE BOM POZABILA-čez čas ja) ampak ko pogledam user posted image  vse odtehta tudi rezanje in takoj podpišem še za 5 malih vragcev user posted image . Pa moj se tudi ni nič branil, tako da imam občutek da bi on tudi kmalu imel še kakšnega user posted image
Jaz bi kar že začela, pa če po pravici povem malo pogrešam tudi buši, brce....

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 23.11.2010 11:24:27 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
23.11.2010 11:23:45   
aluap
živjo punce!
na hitro sporočam, da sta bila moja sončka rojena 9.11. : Mojca 2625g in 48cm in Ambrož 2220g in 47cm. smo že 10 dni doma in pridno pridobivamo na teži :)
Vsem, ki ste že rodile - čestitke, tistim, ki pa še čakate - uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1158
23.11.2010 11:33:43   
tejci1981
Nadinne - pri meni je tak zgledal čep,....držim pesti!!!!

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
23.11.2010 11:39:14   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

potem pa imaš RD zelo blizu mojega user posted image   s krepko zamudo v letih predvidevam...

Ne, mislim, da sem pri starejših tukaj gor. Segam v pozna sedemdeseta - 1977 user posted image . Če vprašaš moje starše, sem ujela zadnji vlak za otroke user posted image .

no pa jim povej da vlaki niso to kar so nekdaj bili user posted image Te vseeno lahko po čike pošljem, kot pravijo...
Katera mi je že rekla mama Pajac user posted image user posted image

uau pol so pa marca same hude ribe rojene :) tut js bliz 16ga :) ampak sm 10let za vama :)
mama pajacuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
23.11.2010 11:43:16   
aleunam
Simonmojca, a ti bi ze kar drugega? Saj so res soncki ti nasi mali pajacki, ampak jaz priznam, da se me se vedno drzi misljenje, da ne bi vec sla v to. Bi se imela nekoc eno pupo (ce bi lahko izbirala), ampak ne vem... Trenutno, ce bi bilo telo pripravljeno, se ne bi odlocila se za enega. Ampak smo se mladi, pustimo casu cas. Drugace sva midva se vedno v bolnisnici, lepo napredujeva, popek se je izboljsal ze po dveh dneh, zdaj je ze popolnoma lep. Cakava samo se, da jezek prejme celotno terapijo antibiotikov, tako da greva domov jutri ali v cetrtek. Komaj cakam. Midva sva danes stara 18 dni. A pri teh dneh ze katera vozicka? Pa se glede dojenja. Midva se pridno dojiva, mleka je, ampak se ful bojim krcov. Punce, kaj jeste in cesa se izogibate? Jaz na zalost jem precej enolicno, sadja in zelenjave sploh ne, pa ze itak sem po porodu cist slabokrvna postala (vrednost je padla na 83), zdaj me pa se zelezo zapira. =( Zaprtja pa se nisem dozivela, ne pomnim. Meni zaenkrat ne tece ful, ce pa dojki postaneta polni kot bombici, si pa izcrpam. Simonmojca, mogoce bo res boljse, da kupis za veckratno uporabo.

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
23.11.2010 11:43:27   
pesjanarka

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

ampak sm 10let za vama :)

Saj pol si skor premlada, da bi že sexala :).

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.11.2010 12:10:47   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

A pri teh dneh ze katera vozicka?

Po nasvetu patronažne smo šli ven še preden je bil mali star 2t, je pa res da so ble takrat une temperature okol 15 stopinj.

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Pa se glede dojenja. Midva se pridno dojiva, mleka je, ampak se ful bojim krcov. Punce, kaj jeste in cesa se izogibate?

Jaz sem bla že čist živčna glede tega, v petek mi je pediatrinja na prvem pregledu rekla naj jem vse. Se sicer izogibam stvarem ki bi napenjale, ampak ostalo pa vse zmerno. Krči so, pa so bli tud prej k sm pazila, to da jem kr večino vse, prej sm bla že čist živčna od ugotavljanja kaj sm narobe jedla. Probavamo pa različne stvari proti krčem, zdej smo na enem sirupu.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.11.2010 13:00:04   
ajne1
Hojla, tudi pri nas še nič novega. Jaz sem se od moje G tudi že poslovila, pa moram jutri spet k njej na pregled... Sicer pa mama Pajac, mislim, da jaz z leti nesem tudi tebeuser posted image ... Ampak se mi mal oprostijo leta, k je tole že tretje dete, ne? Nadinne upam, da je pri tebi tole res čep, slišati je že tako... Bom pa potem ostala sama s tem datumom PDP, ker če se ne motim sva imeli isti datum... Lepo bodite in držimo pesti, da bo vsaj katera danes šla na jug.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.11.2010 13:28:19   
nadinne
ajne1...mislim da je še naša beba pod ta PDP. Tako da ne boš sama. No saj jaz bi v bistvu mogla biti pod 20.11., ker so mi vmes spremenili pdp, samo sem se tako navadila na 21.11. in družbe na ta datum, da sem kar pustila kot je.
No jaz sem vedno govorila, da jaz pa otrok že ne bom imela...kaj mi bodo umazane plenice, pa jokanje in to...mi je šlo to fuuul na živce. No evo, pa bo kmalu ravno to...sem pa še rekla vedno, da če pa že bom imela otroke, da eden ni nobeden, da najmanj 3 hočem. Bomo videli user posted image Tako da aleunam, pusti času čas, ker dela čudeže, pa boš videla kaj bo prineslo...kakorkoli se boš odločila bo prav. Pa hitro se pocajtajte!

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.11.2010 13:46:56   
naša beba
o punce, nič nam ne pomaga zgleda, da bi se preselile za kak dan v novo okolje.... user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se sprijaznila, da nič ne bo pred petkom... prav mi je kaj pa moram sanjat...... user posted image user posted image .. edini datum, ki sem ga celo nosečnost sanjala, je namreč bil 26.11.... in kaj naj si zdaj mislim....???

Ja nadinne, rok smo imele v nedeljo, ampak user posted image še ne poznajo številk in jim to nič ne pomaga.... nič se ne pustijo sprovocirat, a ne....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.11.2010 13:50:06   
tejci1981
Kopanje uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image ,....mali užival 300 na uro, zdaj pa je zmatran in spi user posted image !

Vozičkanje - ravno danes mi je rekla, da lahko v takem vremenu komot gremo ven, tudi če ni sončka, izogibamo pa se naj megle in padavin seveda.

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

No jaz sem vedno govorila, da jaz pa otrok že ne bom imela...kaj mi bodo umazane plenice, pa jokanje in to...mi je šlo to fuuul na živce.

Jaz isto user posted image user posted image user posted image ,....jaz otrok nebom mela,...bom mela mačke in pse user posted image user posted image user posted image evo zarečenega kruha se največ poje,.....zdaj pa pogledam mojega malega knedlčka, pa si ne morem predstavljati življenja brez njega,....

Sem se zadnjič z sestrično pogovarjala, je stara 21 pa ima isto mnenje kot jaz pri njenih letih, mi je blo tak hecno, kot da bi sebe poslušala,....malega ni upala (in ni hotla) prijet.

Aleunam - želim vama, da gresta res te dni domov!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.11.2010 13:54:08   
škorpijonček_
Tiste, ki še čakamo, še en link sem našla...mogoče  pa kteri kaj pomaga:

http://www.iskreni.net/porod/naravne-metode-za-sprozenje-poroda.html

Pa velik sreče!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.11.2010 14:24:49   
philadelphia
Evo me, sem po kosilu eno odremuckala. Too pa je posledica, če greš pozno spat in prezgodaj vstaneš. Potem pa popoldne ne moreš nič. user posted image

Škorpijonček dobra navodila, sam a bodo pomagala?

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.11.2010 14:29:40   
škorpijonček_
Čuj...ti iz prve povem, tam piše, da  je učinek akupunkture po roku 6-48 ur . Pridno čakam...mali mi pa take kolovrate dela, da ne morem verjet. Takih še prej ni blo.

Jst pa pečem musako in komaj čakam, da pride moj, da bova lahk jedla...sem tolk lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.11.2010 14:30:30   
škorpijonček_
Pajacka prjavljena, sam a je tu? Al so jo obdržali?

Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.11.2010 14:31:37   
škorpijonček_
Aja, pa še neki...jst mam že od včeri zvečer trebuh kot kamen...nč mehko vmes. Kaj to pomeni...krčenje maternice al koga? Sem kot kamen brez prestanka.

Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.11.2010 14:33:35   
philadelphia
A je prijavljena? Upam, da se njej tudi kaj začne.
Ti si že malo sumljiva user posted image . Ampak, če že poskušaš sprožit, je tudi prav, da se sproži in da vajin fant pride pogledat, kako je luštno pri vama in kako bo imel lepe supergice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.11.2010 14:35:37   
škorpijonček_
Pa niso edine...si vidla v mojem albumu kakšne še imauser posted image ? Sam neki časa bo na zoknčkih, še ne bodo prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.11.2010 14:38:41   
philadelphia
Cel frajer bo! Ne vem kaj se potem tako upira. Sej čokolada pa tud ni tako dobra, da bi mogu not ostat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?