|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
5.5.2011 14:43:58   
lija30

lija30, kaksen nahrbtnik pa imate? mi smo probali nastimat nasega (pri prvih dveh smo imeli drugega), pa ne vem, ce nama je ratalo. bomo morali probat it na en izlet in da vidimo. se je pa mali zacel kmalu bunit. mogoce je bilo v stanovanju nezanimivo...

[/quote]

mi smo kupil nahrbtnik Deuter Kid Comfort II,pa zaenkrat ful uživa v njemu, še v stanovanju po novem z mano v nahrbtniku pospravlja:)

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
5.5.2011 19:23:12   
kokoška10
Danes smo imeli za en dr.. noč ,je bla kr tri ure pokonc,sploh nevem kaj je blouser posted image
Dojenje pride dan ,ko se sam dojim,tako da nič ne poje gh,kakšen dan pa zelo lepo je.user posted image

vrečko za vodo mi je pa dala gor sestra,tako da jst nevem svetovat,žaluser posted image .

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
5.5.2011 20:53:37   
anju
Vitan je pokasiral virozo starejšega. je prav potrpežljiv, le njegova posteljica je postala grozna. takoj ko ga položim vanjo je jok. ampak vztrajam božam ležim poleg, večji je ravno v tej starosti na podoben način pristal pri naju.

o marsovcu pa ne bom.... sej ne vem, v končni fazi sem jaz z venere.

tinaaleks user posted image za čim manj kozic. in super za prijateljico.

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
6.5.2011 9:29:47   
3x mami
user posted image vsem bolanim malckom, da se cimprej pozdravijo!

lija30, mi imamo tudi takega, rdecega. cez praznike sem ga kar spravila v ruzak in sla z vsemi tremi na en dolg sprehod po okolisu (recimo da smo hodili eno uro). in mu je bilo zelo zanimivo, sploh nic ni zaspal (v vozicku bi ob tisti uri takoj zaspal), sam stegoval se je preko ene moje rame, da ne bi nic zamudil.

filisa, ne razumem. 9ur in se dva spanca cez dan, to je zelo dobro! zakaj bi kaj spreminjala?

marsovci user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
6.5.2011 9:40:35   
filisa
Naša noč je bila tud krajša kot ponavadi user posted image . Ob pol 4 sva se podojili, pol pa ni in ni želela nazaj zaspati. Ko sem jo dala v posteljo je bil itak vik in krik, v naročju pa je raje opazovala najine sence, kako se premikajo in si zraven veselo pela user posted image . okoli 5 nam je ratalo zaspat nazaj in malo po 6. uri smo bili spet pokonci, pripravljeni na nove dogodivščine in podvige user posted image . Sem pa zelo vesela, da vztrajam pri tem, da je najina postelja za user posted image  tabu (razen dojenja in jutranjega crklanja) in upam, da zdržim do konca!

caroline1 - iz zgornjega razloga, bom danes dopoldne preživela bolj na easy (pa tud zato, ker imam popoldne še en kup opravkov) in se dobimo kdaj drugič na kavi user posted image .

anju in tinaaleks - user posted image  za vajine sončke, da bodo čimpraj zdravi!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.5.2011 9:48:31   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

filisa, ne razumem. 9ur in se dva spanca cez dan, to je zelo dobro! zakaj bi kaj spreminjala?

Se ti zdi dovolj? Meni se zdi malo, glede na to, da eni samo ponoči spijo 12 ur , mi pa jih čez cel dan ne naberemo toliko. Ampak, zgleda ne rabimo toliko spanca...

< Sporočilo je popravil filisa -- 6.5.2011 9:51:22 >

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
6.5.2011 11:08:06   
3x mami
niso vsi enaki, eni spijo vec, eni manj... to, da se zbudi ob 4h, tudi jaz vztrajam, ce je tako, in probam uspavat nazaj. ce je pa to ob 5h, 6h, pac moram ustat, ceprav bi jaz se lepo spala naprej.

omenjas sence. kaj imas kaj prizgano ponoci al imas temo? probaj imet cimbolj temo in tisino. pa ceprav moras skoraj zatipat posteljico. mogoce bo lazje zaspala nazaj.
zelo zgodnje ustajanje je imel tudi nas mali zdaj, par tednov nazaj. zdaj, ko so pokukali ven zobki, je spet bolj mirno in se zbudi samo enkrat za podoj, pa se to je bolj svoh.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
6.5.2011 18:10:37   
tinaaleks
Naš še vedno spi od 18-4, spije mleko, potem pa odspi še do 5.30. Pa mi je vedno premalo, ker spat grem kasneje, potem se zbuja on in velika nekja sanja. Potem doda piskerček še mož, ki govori v spanju-danes ponoči me je zbudil, da mi je pokazal fleke na stropu -imava zvezdice-ko mu pa to povem, mi pa ne verjame.....

Na srečo Gabriel potem spi tudi malo čez dan, zdaj ko je bolan, celo odspi malo več, tako da imam priložnost da kaj nadoknadim, če želim. Potem pa pride vikend, ko je velika doma, ta ne spi več čez dan in komaj čakam ponedeljek, da se naspimuser posted image

Me pa zgodnje vstajanje ne moti toliko, ker sem tudi jaz bolj zgodnje vrste... Moti me samo to, da ne vem kdaj sem trdno spala in se mi zdi, da se ponočni niti ne naspim, ker vedno samo dremam....

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
6.5.2011 21:09:04   
tybysy
user posted image za vse bolančke, pa da se čim prej pozdravijo!

A že kaj razmišljate o nakupu avtosedeža? Saj vem, da imamo še nekaj časa, ampak bi se že malo splačalo gledati akcije. Tiste, ki že imate izkušnje - kaj priporočate? Mi bomo definitivno gledali na varnost. Najbolj mi je všeč Cybex Pallas Fix, ker je očitno res varen. Ampak me skrbi, da ni otroku prevroče pod tistim "povštrom"user posted image Moram malo po forumih pobrskat.

Danes sem user posted image prvič dala rumenjak. Bomo videli...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
6.5.2011 21:51:29   
missD
tybysy mi smo že v avtosedežih. Jakob se je tako grozno drl med vsako vožnjo, je bil res že kot sardelca v konzervi tam notri.
Sedaj odkar je v sedežu pa v vožnji uživa. Sofio smo dali nekaj tednov kasneje in je tudi zelo zadovoljna, da lahko vidi svet in mamico in očija. Imamo pa maxi cosi priori xp, kupljen v BC, ko so ravno imeli akcijo in so bli znižani za 30%.

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
7.5.2011 12:29:37   
mamamajča
Dan!

avtosedež
- Brin je  zdaj že tri tedne v njem. Lupinica je postala muka, avdosedež je pa fini, se ga da fajn podret, da ni v nobeni prisilni drži in on zdaj kraljuje tam zadaj. Prej se je vso pot drl , zdaj se pa hb smeje.

spanje
- kakor kateri, eni spijo ogromno (jaz ne vem, zakaj mi nismo te sreče!!), drugi pač malo manj. Je pa ves čuden zadnja dva dni, sva potegnila kar do desetih :)

najki mi je delala lušte z nekim "plažkanjem"- ja, je krasno vreme za sprehodek ob morju, a mi bomo s tem še malo počakali. Imamo danes "idealno vreme za čiščenje," ker je bla pa že krizaaaaaa!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
7.5.2011 21:41:57   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
avtosedež- Brin je  zdaj že tri tedne v njem. Lupinica je postala muka, avdosedež je pa fini, se ga da fajn podret, da ni v nobeni prisilni drži in on zdaj kraljuje tam zadaj. Prej se je vso pot drl , zdaj se pa hb smeje.

Kateri avtosedež pa imate, da se da naklon spreminjati? Mi bi tudi takšnega kupili.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
8.5.2011 8:16:41   
tinaaleks
Mi imamo Roemerja, se da naklon tudi spreminjat, samo nismo tega nikoli niti potrebovali.... Je velika zaspala v vsakem primeru, pa tudi razlika med nakloni ni ravno velika.

Mali se mi pa prav smili, je čisto bulastuser posted image , pa še vedno najdem nove in nove.... Kar doboro prenaša, čeprav je malo bolj tečen in ponoči slabo spi. Saj ga razumem......

Pa še nikamor ne morem te dni, ko je sonce. Ko bo pa spet zdav, bo pa zagotovo dež!user posted image

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
   [Brisano sporočilo]
8.5.2011 21:40:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4289
8.5.2011 23:05:26   
Roberta69
Pa se še jaz malo oglašam po dolgem času...

Čez praznike smo bili malo na toplem, mali ni imel nobenega posebnega problema z letalom, edino malo ga je dajalo, ker ni bilo večernega uspavanja ob običajni uri.

Drugače je še vedno en velik dobrovoljček... zelo miren, priden :). Premika se še skoraj nič, samo ene parkrat se je obrnil s hrbta na trebušček, to je pa to, tko da še ni bonene štale z lovljenjem po stanovanju :).

Hrano uvajamo malce po občutku in kar vse po vrsti :), zanimanje veliko, ne zna pa še zares jesti. Danes smo jedli šparglje in so mu kar teknili :)

Ta starejši ga pa zadnje čase kar orng sračka in je do ta malega občasno prov nesramen... mali se mi tako zasmili, ker je res ful dobrovoljček, nikoli tečen, brat mu pa kar iz nič kaj naredi... mali pa skos za njim gleda in se mu ful smeji in je čist zadovoljen, ko ga zasliši ali azgleda...

Spimo pa mi že dolgo v zakonski :), posteljica je samo za spanje čez dan. Prespi najbrž večino noči, niti ne vem :) Ponavadi se zbudi 1x, včasih tudi 2x do 12-ih (ponavadi glih, ko sem s psom na sprehodu), potem pa do jutra nič ali pa sploh ne porajtam :))).

Ena prijetna razlika med sinovoma pa je, da je tale veliko bolj "tipičen" dojenček in nekako mamin sinček :) Velikokrat očka ali kdorkoli drug sploh ni dober, ko pa zasliši mamo pa nasmeh do ušes :) Prov paše, ker starejši sin je bil čisto samozadosten, šele pred kratkim se je začel malce stiskat :)

Bodite lepo in uživajte s svojimi sončki!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
9.5.2011 7:36:52   
missD
ojla punce :)

še tukaj napiše, mogoče pa katero zamika:
SREČANJE
1. 12.5. Ljubljana okoli 11h, točna lokacija še ni znana
2. 23.5. Ljubljana okoli 11h, točna lokacija še ni znana

za lokacijo je predlog zajčja dobrava ali pa BTC.

Če se nam želi katera pridružiti je seveda dobrodošla :)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
9.5.2011 8:56:52   
3x mami
nas je se vedno v lupinici in po velikosti mu bo prav se kar nekaj casa. vecja dva imata pa Romerja, ta srednja model King. sem zelo zadovoljna z njim. tudi tisto malo, kar se poleze, je prav fajn, ker lahko naklon cisto preprosto spremenis tudi takrat, ko otrok ze spi. tudi pasovi se enostavno zatenejo al pa popustijo (fajn za obdobje, ko zjutraj imajo bundo, popoldne pa ne vec).

Roberta69, tole vedenje starejsi pa poznam. moja2 imata malega za igracko skoraj in moram vedno pazit, ker znata bit kar malo nevarna. mali pa tako uziva z njimi, cisto se razzivi, stalno hoce bit z njima. upam, da ga bodo sprejeli v svojo igro, ko bo se malo zrasel. saj tudi skrbita zanj, to moram priznat. mala ga zamoti, ko joka, pazita, da ne daje v usta stvari, ki jih ne sme. mesano, verjetno se sama ne vesta dobro, kaj bi...

user posted image vsem bolanim. kolumbo, upam, da vam poletje pomaga, da boste koncno odgnali te viroze...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
9.5.2011 9:36:39   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Ta starejši ga pa zadnje čase kar orng sračka in je do ta malega občasno prov nesramen... mali se mi tako zasmili, ker je res ful dobrovoljček, nikoli tečen, brat mu pa kar iz nič kaj naredi... mali pa skos za njim gleda in se mu ful smeji in je čist zadovoljen, ko ga zasliši ali azgleda...

večjemu mirno rečem "ti bo že vrnil enkrat" in se bo res naučil in bo veliko bolj trpeženuser posted image se ti pa zasmili malo bitjece, ki tako sveto gleda starejšega brata, vedno se mu nasmeji, če je še tako bogi. je Vitan prav revček, za vikend je tako jokal ponoči, da sva ga že h dežurnemu mislila peljat. ampak je samo prehlad. upam da se sčisti, ker večjemu je šlo na uho in je dobil ab. maj je mi pa že en teden notri sam notriuser posted image

avtosedež. Vitan je še in še bo v lupinici, potem pa romer. tisto kar se poleže je ravno dovolj, da mu prevrne težišče in se počuti kot bi ležal. vsaj jaz sem dobila tak občutek, večji je bil v njem kot boguser posted image škoda da se ti večji sedeži ne poležejo.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
   [Brisano sporočilo]
9.5.2011 12:05:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
9.5.2011 15:01:05   
anju
kolumbo sem gledala tudi en cybexov se poleže, sam tako minimalno. pa menda niso več tolko varniuser posted image tako mi je v bc rekla. ne vem. prej smo šli na morje ponoči, da je mulc spal, zdaj pa to ne bo šlo tako lepo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
9.5.2011 18:06:37   
tjasaoasis
Ali katera izmed vas ve, če se da kje kupiti kakšno igračo v obliki daljinca? Hčerki (pa verjamem da kar večini dojenčkov) so najini daljinci veliko bolj zanimivi kot njene igrače in če ji ga vzamem iz rok dobim kar ornk protest nazaj user posted image . Iščem če obstaja sploh kakšen nadomestek, nisem ga pa še nikjer zasledila.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
9.5.2011 20:10:32   
missD
haha daljinca še nisem videla, sta pa dobila telefonček, ima 5gumbov na sprednji strani in enega na zadnji.
mogoče bi bila kot alternativa daljincu? drugače pa ji lahko kupiš v kakšni tehnični trgovini kak daljinec pa naj bo samo njen :)

(odgovor članu tjasaoasis)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
9.5.2011 20:11:51   
tinaaleks
IZVIRNO SPOROČILO: missD

ojla punce :)

še tukaj napiše, mogoče pa katero zamika:
SREČANJE
1. 12.5. Ljubljana okoli 11h, točna lokacija še ni znana
2. 23.5. Ljubljana okoli 11h, točna lokacija še ni znana

za lokacijo je predlog zajčja dobrava ali pa BTC.

Če se nam želi katera pridružiti je seveda dobrodošla :)

missD-jaz bi lahko 23.5, ker 12 še ne bomo zdravi. Je najbrž pokasiral še koze od Aleksandre. Se mi prav smili, ker je tak revček, pa še vročino je fasal, imamo že 2 dni 39, se tolažim s tem, da bi moralo iti počasi na bolje....

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
9.5.2011 20:22:23   
missD
tinaaleks user posted image user posted image user posted image da se čim prej pocajtate.

za srečanje bom pa sporočila več podatkov,ko bo znano kaj več. :)

Neposredna povezava do sporočila: 4299
9.5.2011 21:41:43   
anju
ojoj tinaaleks! user posted image user posted image user posted image za malega bolnika.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?