|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
27.4.2011 7:03:33   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1
upam ka bo prišla user posted image

user posted image user posted image bloom, mogoče boš pa ti prva med nami oznanila novo nosečnost... tisto noč s ponedeljka na torek sva pa obe bedeli, škoda da nisva prišli na rruser posted image

kaj bomo danes? meni se zdi že preveč praznikovuser posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
27.4.2011 13:13:38   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

1 leto od prvih Vitanovih metuljčkov. kako neusmiljen je čas.
danes se je naučil povedat, da avto dela brrr. ga bom ponovno vprašala jutri, da vidim koliko si zapomniuser posted image zvalil se je z blazine in užaljeno zajokal. pa jezi se ko na trebušku ne gre naprej, ampak je vse dlje od cilja.
od gh sem mu dala rumenjak, jogurt za obliznit (sem prišla do domačega mleka, tako lepo je dišalo, ko sem ga zavrelauser posted image ), ribo, nad pašto je zelo navdušen.

Jan user posted image za zobek.

Sofia in Jakob imata tako lepe očkeuser posted image user posted image ne vem kako mi je to ušlo.

filisa mislim da sta mamamajča in kpmk na lepšem, ju ni niti na fb. ko se oglasita ju pošljem malo sem.
riževo mleko? mogoče, če ne bom počasi kar kravjega začela dajat.

Jaz sem prve user posted image  tud začutla ob takem času pred enim letom user posted image .

kravje mleko - a veš, da sem jaz tud v tej smeri razmišljala...Jogurt in skuto ima zelo rada; po mojem bi skoraj cel lonček jogurta  lahko zmazala, če bi ji dala in tud nobene reakcije ni po mlečnih izdelkih.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
27.4.2011 13:24:11   
filisa

user posted image user posted image bloom, mogoče boš pa ti prva med nami oznanila novo nosečnost... tisto noč s ponedeljka na torek sva pa obe bedeli, škoda da nisva prišli na rruser posted image

Mi danes zbijamo vročino (imamo dobrih 39˝C user posted image )  in če jo bomo imeli še ponoči, t.j. že tretjo noč zapored se bomo jutri šli pokazat naši pediatrinji (hb jutri dela). Vsi mi pravijo, da so za to krivi zobki, jaz pa nisem tolk prepričana v to user posted image .

BLOOM - lepo te je brat, sploh, ko pišeš z malo prekmurskega pridiha. Se takoj spomnim na dedka - on je bil od tam...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
27.4.2011 17:02:31   
missD
filisa, če je samo sitnoba in vročia je mogoče lahko 6. bolezen? to se mi zdi, da je ena taka popularna ker od novega leta skor vsak teden slišim o njej :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
27.4.2011 18:11:19   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: missD

filisa, če je samo sitnoba in vročia je mogoče lahko 6. bolezen? to se mi zdi, da je ena taka popularna ker od novega leta skor vsak teden slišim o njej :)

Ne verjamem, da gre za 5. ali pa 6. bolezen, saj nima nobenih rdečih izpuščajev ali drugih znamenj.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
27.4.2011 18:15:20   
missD
izpuščaji se pojavijo,ko ni več vročine.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
27.4.2011 19:54:59   
BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Mi danes zbijamo vročino (imamo dobrih 39˝C user posted image )  in če jo bomo imeli še ponoči, t.j. že tretjo noč zapored se bomo jutri šli pokazat naši pediatrinji (hb jutri dela). Vsi mi pravijo, da so za to krivi zobki, jaz pa nisem tolk prepričana v to user posted image .

BLOOM - lepo te je brat, sploh, ko pišeš z malo prekmurskega pridiha. Se takoj spomnim na dedka - on je bil od tam...

user posted image user posted image user posted image

Filisa,to je ena taka viroza,otrok ma samo vročino,no ja,pa je siten tudi.Lahko traja 5 dni.Tudi mi smo jo imeli,en za drugim user posted image user posted image .Zbijaj vročino,pa naj dosti pije,nič drugo,pa bo.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
28.4.2011 7:35:54   
anju
peljali smo se z vlakom. 10min v eno stran, čez 5min nazajuser posted image

filisa kako je Brina?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
28.4.2011 9:17:43   
3x mami
jutro!

filisa, kako ste?

M po porodu. prvic in drugic je bila vezana po moje na dojenje. oba sem polno dojila, a M je prisla sele 8m po porodu, ko sem zacela z uvajanjem hrane oz sem manj dojila kot prej. in ko je prisla, je bila potem vsak mesec spet redna kot pred porodi. s to razliko, da je bila pred porodi zelo boleca, po prvem porodu (sicer je prisla samo dvakrat) je sploh nisem cutila, po drugem pa je bila spet malo bolj boleca. zdaj sem jo dobila samo enkrat, 6m po porodu, in potem nic vec. tako da ne vem, bom videla, kako bo. ker dojenje sem ze precej zmanjsala - oz poje se, ampak mu ni dovolj.

bloom1, a vi se kar narocate? user posted image lepo brat spet kako porodno zgodbo, se mi zdi, da so nase ze tako dalec...

anju - vlak, super! mi smo do zdaj sli samo z avtovlakom in je bilo za vse zanimivo. navadni vlak se pride na vrsto.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
28.4.2011 10:02:09   
filisa
Jutro user posted image !

Mi imamo še zmeraj malo vročine, ampak nam  ni hudega. Jemo in pijemo te dni kot ponavadi, le malce manj smo razpoloženi (ampak kljub temu mi rata pričarat nasmešek na njenih ustih user posted image ). Ker pa imamo vročino že tretji dan, bomo danes raje šli obiskat našo pediatrinjo, da vidimo kaj ona pravi....

Joj vlak - sploh ne vem , kdaj sem se nazadnje peljala z njim. Bo kar enih slabih 10 let nazaj user posted image  . Imamo tud mi poleti v načrtu izlet z vlakom. anju - Vitan je verjetno full užival v vožnji, a ne ?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
28.4.2011 11:13:43   
anju

anju - Vitan je verjetno full užival v vožnji, a ne ?

sem ga imela skoz v naročju, tako da sploh ne vem. ampak pritoževal se niuser posted image smo šli bolj zaradi večjega. mu razlagam kako sprevodnik preluknja karte, pa je dal samo žig - se nisem tudi jaz že dolgo peljala z vlakom.
user posted image za Brino.

M - prvič je prišla 8m po porodu, zdaj je še ni.
3x mami noseča?user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
28.4.2011 11:37:58   
3x mami
a zig z datumom dajejo zdaj? z vlakom sem se dosti vozila, ko sem bila na faksu, od takrat pa, eh...

anju, ne se hecat. sam ne, po moje ni. je bolj susa, tako da ne vem, od cesa bi... imam se en test doma, ki mi je ostal od jana. ce ne bo druge, bom preverila, sam datum mora bit lep (za vse tri sem zvedela na poseben datum, ko sem si ga zapomnila...)

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
28.4.2011 13:16:40   
mamamajča
Hej!

Po dolgem času se vam spet malo oglasim- me ni bilo nekaj časa. Moram si vzet čas in vas malo prebrat- BLOOM, pogrešala sem te! Sem prav vesela, da si spet tu.

Z Brinom sva ravno od zdravnika, malo kuha, starejši ima streptokoko angino in sem se bala, da bi se tud Brinu kaj dogajalo- no zaenkrat ni videt.

Praznike sem preživela pri mojih in smo se imeli res lepo.
Se vam javim kmalu spet, zdaj sem pa laaaaačna!user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
28.4.2011 19:45:55   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

a zig z datumom dajejo zdaj? z vlakom sem se dosti vozila, ko sem bila na faksu, od takrat pa, eh...

anju, ne se hecat. sam ne, po moje ni. je bolj susa, tako da ne vem, od cesa bi... imam se en test doma, ki mi je ostal od jana. ce ne bo druge, bom preverila, sam datum mora bit lep (za vse tri sem zvedela na poseben datum, ko sem si ga zapomnila...)

torej čakamo na lep datum in držimo pesti  user posted image  user posted image

Brina več nima vročine user posted image . Gre le manjšo virozo, kot sem predvidevala...

mamamajča - lepo te je spet brat! user posted image  za tvoja korenjaka. Kako vama gre z Brinom uvajanje GH?
Planirate v kratkem kakšno srečanje?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
28.4.2011 19:56:41   
mamamajča
filisa, hvala :)

Dolgo me ni blo ne tu in ne na fb, nič ne vem, da bi se kaj planiralo. Pa že tako bom težko kaj, ker sem povečini kar sama z obema.

Kak mi Brin kuha. Zdaj ma že 38,7. Malo še počakam, še enkrat zmerim. Danes bomo noč nekak dali skozi, bom dajala daleron, zjutraj bova šla pa kar takoj nazaj.

GH
- filisa, super, krasno. Dojiva se še komaj kaj. Zdaj sem začela dajat že vse, zadnjič je zmazal riž z govedinouser posted image Sem bla kar srečna. Pazi izjavo ene sosede- "Kak je fajn zdaj, ko ŠE vse jejo...."user posted image Ja, in bo držalo.

Grem. Se beremo.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
28.4.2011 21:14:09   
anju

IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

torej čakamo na lep datum in držimo pesti  user posted image  user posted image

potem more bituser posted image

3x mami veš da ne vem kak žig je dal, nisem pogledala, moj je karte stran vrgu. zdaj me prav matra ko si vprašala, sem čakala da pride moj iz službe, da ga vprašam za karteuser posted image vem samo da ni bilo obljubljene luknjice. bo treba kmalu ponovit.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
29.4.2011 9:25:29   
3x mami
ne, to je cisto moja fora, in sam iz preventive, ce bi se slucajno kaj pokazalo ;)
namrec, prvi plusek je bil na prvem dnevu porocnega potovanja (je tako pac naneslo). in v tistem kraju so ravno na ta dan praznovali praznik otrok (kaksno nakljucje...). drugi plusek je bil dan pred bozicem - bi mogla cakat do bozica, pa nisem zdrzala... tretji plusek je bil na rojstni dan najstarejsega. no, na vsakega imam lep spomin...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
29.4.2011 9:30:32   
filisa
mamamajča - upam, da je Brin danes bolje user posted image .

Mi smo že čisto ok, nasmejani in navihani. Danes zjutraj, ob pol 6 smo že imeli budnico user posted image , ko si je v posteljici veselo pela user posted image  in mi ni in ni ratalo, da bi jo nazaj uspavala. Čez dobro uro, jo je pa seveda zmanjkalo in je spala skoraj uro in pol.

Kakšno user posted image  vreme. Sem mislila it na kratek sprehod z Brino, pa ne vem, če bo kaj s tega user posted image .
Bo pa več časa za pospravljanje in kuhanje user posted image . Imate kakšen predlog za kosilo?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
29.4.2011 9:35:37   
filisa
3xmami - pa saj če nimaš zdaj v bližnji prihodnosti noben poseben datum, bo 1. maj tud čist ok user posted image  user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
29.4.2011 9:37:47   
3x mami
tudi res user posted image

filisa, zamenjam sonce za nekaj dezja...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
29.4.2011 9:41:34   
missD
joj mene sta tudi danes že pred 7h vrgla pokonci. Sem ju previla in dala v najino posteljo pa sta tam razgrajala do 8h, ko je Sofia zaspala in 40min kasneje še Jakob ampak v drugi sobi.in ko je on zaspal se je Sofia zbudila.
Zdele Sofia sedi na tleh in se igra Jakob pa spi. Meni se pa niiiiiič ne da.
Ampak moram...3stroje cunj zložit, pa še 2 oprat in se zmislit,kaj za kosilo.
Razmišljam o bolonjez omakci ali pa pečen krompir in solata.
ahhhh pa še ta dež, ktere babe so tolko načvekale, da je zdaj tako vreme!user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
29.4.2011 10:54:18   
anju
3x mami pri vas je sonce? mogoče pride še k nam. mi2 tudi še nič ven danes, se mi zdi kot da ne vem kaj počet, ko ne greva ven.
jaz se datumov ko sem delala teste ne spomnim. za večjega sem potem padla izpit in še jokala zraven pred profesorjem kar se mi ni zgodilo niiiikoli. sem test čez kak teden ponovila, ker je bila takrat čisto rahla črtica in takrat nisem vedela, da je to to. tako da sem na izpitu mislila da nisem noseča, me ni test iz tira vrgel. ah ja.
za Vitana pa sem vedela da sem noseča, saj sem mojga poslala po test in Tifol hkratiuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
29.4.2011 11:45:01   
3x mami
hehe, test in tifol skupaj user posted image

zjturaj je bilo sonce, zdaj pa se je nekaj skrilo. sam ne upam na dez, ker ga ze vec kot mesec ni. oz kar je bilo, ni bilo omembe vredno...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
29.4.2011 11:58:26   
anju
vrt ne? tu rosi, kot bi pljunil v morje za vrt...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
29.4.2011 12:02:24   
3x mami
vrt je tisti, ko je najbolj suh... en fajn naliv bi rabili, po moznosti, da lije celo noc.

je pa moj ze vse posadil (paradajz, paprike, kolerabe, ...), uredil naso malo gredico (uziva v tem, tako da naj kar skrbi za to), tako da komaj cakamo, da vse zrase user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?