|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
21.4.2011 8:44:51   
tinaaleks
Aja, pa jutri se lepo imejte!user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.4.2011 10:27:21   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

Aja, pa jutri se lepo imejte!user posted image

Podpis!

Pa ne pozabite poročat, kako je bilo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.4.2011 10:35:20   
kokoška10
Mi smo še kar bolani,od zuni pa tak lep sonce,mi pa notri user posted image user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.4.2011 21:19:30   
anju
danes danesuser posted image lepo smo se imeliuser posted image

tinaaleks Vitan je imel samo 1 kozo točno 14 dni za prvo Tigranovo kozo. je imel še moja protitelesa v krvi, tako da ne vem če jih je sploh prebolel. tako najboljš bo da imata vsak enih par, da jih date na izi čez.

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.4.2011 9:04:43   
3x mami
ooh, lepo brat user posted image skoda, da je bilo ob taki uri, ko nisem mogla skocit ven...

missD, ena zanimivost. ti imas jakoba in sofio. aprila sta dva moja znanca-prijatelja pricakovala narascaj. oba sta rodila v postojni. prvi pred dobrim tednom - dobil je fantka, jakoba. drugi vceraj, dobil je puncko, sofijo user posted image

nas mali tako hitro napreduje v zadnjem tednu, da ne morem verjet. zdaj se (sicer se bolj okorno in zelo pocasi) ze dviguje ob opori. v dnevni imamo omare billy, pa se ze dvigne do druge policke, tako da smo morali ze spraznit oz dat tja igrace. in vedno vec goste hrane poje (in manj moje). moj pravi, da bi lahko komot cel dan bil brez mleka - da bi se podojil samo zvecer. sam vseeno mu daje, tudi ce sam parkrat potegne za zejo. in prejeli smo odlocbo, da je bil nas mali sprejet v vrtec s 1.9. user posted image sicer upam, da nam uspe vstop v vrtec cimbolj prelozit (razni dopusti, nonoti), ker tako mali so mi se premajhni. ampak, ce ne bo slo, imamo vrtec in smo lahko mirni. uh, bi bilo pa zanimivo, da bi zjutraj vse tri pakirala in peljala v vrtec. ajoj, cas prav leti!

kokoska10, kako ste?

tinaaleks, naj vam hitro in cimbolj neopazno mine user posted image

lija30, kaksen nahrbtnik pa imate? mi smo probali nastimat nasega (pri prvih dveh smo imeli drugega), pa ne vem, ce nama je ratalo. bomo morali probat it na en izlet in da vidimo. se je pa mali zacel kmalu bunit. mogoce je bilo v stanovanju nezanimivo...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.4.2011 10:32:54   
kokoška10
3xmami še kar bolani,tako da ne vem kakšni bodo praznikiuser posted image

Kako ste kaj drgač,kaj pečete potice,pa šunko,pirhe.......,pri nas ni še nič kupljeno,nič ne vem kdaj bomo kaj delal.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.4.2011 16:28:29   
anju
user posted image 3x mami totalni srečkoti za vrtec. jaz sem ravno danes šla osebno dopolnit vlogo in srečala ravnateljico, ki je bila pred mnogimiuser posted image leti moja vzgojiteljica. takoj me je spoznala, Vitana bi kar zmečkala... sam kaj ko to nič ne pomaga.

Jan je hiter, a ne da bi ga raj še malo nemobilnega imela? prehitro gre.

vsi otročki na srečanju so bili zeeeelo pridni. Jakob in Sofia sta tako hecna. Jakob ležečki spi, Sofia se drži štange in ni šans da kej spregledauser posted image pa prav zanimiva četica smo bli po kopruuser posted image

kokoška še jajc ne vem če imam dovolj. sem se zadržala v vrtcu, da je imel potem mali dovolj, nisva šla še v štacuno. pa se vedno kaj najde...

lepe praznike.

Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.4.2011 20:56:08   
3x mami
prazniki. pri nas tasca priredi veliko kosilo za sorodnike, tako da ima ona cez hrano. in za pirhe se je javila, da bo barvala. bomo pa letos zdruzili se z dvema rojstnima dnevoma, tako da mene cakata torti. sem hotela probat spect pinco (nisem se nikoli sama), sam mi ne bo zneslo.

anju, ja, prehitro gre, ne morem verjet...
nasa srednja je pred dvema dnevoma sama zacela vozit kolo brez koleck. danes ji gre ze zelo dobro, sam start je se tezaven, ampak se to ne vedno.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.4.2011 20:57:14   
3x mami
VESELE PRAZNIKE VSEM!!! 

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
23.4.2011 14:11:23   
filisa

Tudi jaz vam želim vesele praznike!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.4.2011 15:58:23   
tinaaleks
Pri nas je ponavadi imela zajtrk čez tašča, letos bomo pa jutri sami, zaradi noric( ki jih imamo na srečo kar malo). Smo danes pobarvali 3 jajčka-bolj zaradi barvanja, kot zaradi tega da jih pojemo, ker jih je samo možuser posted image , spekla sem kruh in pa en biskvit....

Aja pa po čudnih kanalih sem izvedela da smo dobili vrtec. mi je danes povedal moj ata-v službi ima dela sestra socialne delavke v vrtcu, kamor sem vpisala malega in ve da smo ga dobili. Sploh nisem vedela, da imamo veze...user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.4.2011 20:48:20   
anju
tako, letos sem se odločila da T pobarva jajca kar po svoje s flomastri. zato sem naredila na jajčku 2 mali luknjici (zgoraj spodaj) in spraznila vsebino, da je ostala samo lupinica. medtem ko je Vitan spal sem delala makovo potico za k omi, T pa dala jajčne lupine za pobarvat za omo in starga ata. pa je blo "mama... veš kaj... sem taku to premaknu in je šel jajček taku..." pogledam. strta lupina. in tako dokler ni ostala samo še ena cela lupina. no, potica mislim da je uspela, smo pa brez jajc letosuser posted image

user posted image za vrtec tinaaleks.

Neposredna povezava do sporočila: 4212
24.4.2011 18:22:10   
missD
haha 3xmami kako zanimivo!

V Kopru je blo res luštno, vsi otročki tako simpatični. Vitan je čist mamin :)
Mi smo šli potem še nazaj v tuša na kosilo in v dm obnovit zaloge plenic.

Jajčka smo barvali v petek pri sestri od mojega... tašča nam je naredila še potico,
ponavadi smo vsko leto imeli skupaj zajtrk pri tašči letos pa bomo doma,ker je šla tašča v tujino.

3xmami še malo pa boste že 8mesecev stari! Pri nas Sofia nekaj trenira,da bi šla na vse 4,se nekaj sekund tako gunca potem pa konec. Zeloooo rada stoji, to se ji zdi tako fajn da včasih še zavriska zraven. Jakob pa noče še lepo sedet,on uživa na trebuhu in išče vsak trenutek,ko to lahko naredi... še 3dni pa bomo stari že 7 mesecev...

user posted image
user posted image

pa lepe praznike!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
26.4.2011 10:17:52   
filisa
Mi pa se letos z družino nismo dobili na velikonočnem zajtrku, temveč velikonočnem pikniku, ki je super uspel; šunko smo zamenjali s čevapi, ampaj jajčka in hren so pa ostali user posted image

Lepo napredujejo vaši mladički user posted image . Mi smo čez praznike v nulo zvadli še obrat s trebuha na hrbet in zdaj se Brina vrti, kot po tekočem traku user posted image . Ugotovila je tud, da če se zmeraj kotali v isto smer zelooo daleč pride; recimo v slabih 5 sekundah iz ene strani 1,8 m široke postelje na drugo... Iz tega razloga se je nehala trudit učit plazit user posted image  in se zdaj samo še kotali do željenega cilja.

Čas pa res beži in beži.... Mi imamo tud že 6 mescev in pol. Počasi bi lahko že na 2. user posted image  delali, pa še vedno nimam menstruacije (ne glede na to, da jo v glavnem dojim le še zjutraj, zvečer in ponoči). Tud gin. mi je rekla na rednem pregledu pred slabima 2 tednoma- ni imela gužve, pa mi je naredila še UZ, da nič ne kaže na m., je pa drugače vse v najlepšem redu. Je bil pa zelo čuden občutek, ker sem bila navajena, da sem na UZ -jih gledala naše dete, zdaj je bilo pa vse prazno user posted image .

missD- iii, kakšna lepa nasmeška! Je pa res zanimivo, kako so si dvojčki lahko različni. Od sestrične dvojčka sta se tud zlo različno razvijala; ta buckast je bil sicer močan, a gibalno zlo nespreten, pa zgovoren. Ta manjši pa zelo gibljiv in iznajdljiv , a bolj zadržan. Še zdaj pri 5 letih  je to razliko(sicer v zelo blagi obliki) moč opaziti.

Je že katera poskusila riževo mleko dat user posted image ? Iščem nek nadomestek za kravje mleko za redčit kakšne kašice in podobno.

mamamajča in kpmk - nič vaju ni več za brat na forumu. Kako sta kaj?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
26.4.2011 10:59:21   
3x mami
dan!

uh, tak mir v sluzbi, na parkiriscih nic guzve - tak dan bi si vedno zelel...

bravo za dosezke! user posted image
mi lahko dodamo novega. v soboto je bilo malemu dovolj plazenja in dvigovanja na penah v dnevni, pa je lepo odpuzil za otroci v otrosko sobo. tako da zdaj se lepo odplazi - tudi do mene, ko sem v kuhinji, sploh ko hoce crkljanje... dojenje je na stranskem tiru, zahteva gosto hrano. pa po moje bomo v tem tednu koncno dobili prvi zobek, je ze cisto oteceno in na vrhu.

missD, lusni slikici!

filisa, mogoce pa M niti ne docakas, ampak vam uspe ujeti ze prvi vlak user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
26.4.2011 11:37:08   
kokoška10
No praznike smo preživeli,tamala je tudi ozdravela, tako da je zdaj vredu.

Nevem zakaj mi je tamala kar nehala jest GH,kar je bla bolana,sploh mi noče odpret ust,tako da samo dojim,a ni to mal čuden.user posted image . A ima kakšna stem iskušnje..

Menstruacijo imam pa že tatretič,pa čist na polno dojim.

Jutri imamo pa namen iti v Ikeo,a kakšna ve če je odprta,ker je pri nas praznik,da nebomo zaston hodil.user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
26.4.2011 11:42:14   
missD
kokoška10 je odprta...vsaj v it. pa pomoje tud v celovcu,ker avstrijci nimajo tega praznika.

Neposredna povezava do sporočila: 4217
26.4.2011 12:17:59   
3x mami
tata javil, da imamo prvi zobek user posted image

kokoska10, mogoce sam obdobje. enkrat vec enkra manj jejo. ti veckrat poskusaj.

M. do zdaj sem jo imela enkrat, od takrat pa je ze dva meseca user posted image prvi prvih dveh pa sem bila 8m brez. drugace pa vedno zelo redno. ne vem...

missD, se ta teden je za zaloge plenic...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
26.4.2011 12:32:04   
missD
3xmami! čestitke za zobek!!! pri nas še nič ne kaže, da bojo kaj kmalu... ampak mala 2 grizeta tudi brez :)

ful fajn, da se že kar takole puza za njimi, on že ve kje je žurka :)
Pri nas obadva vleče proti kablom, pa rikverc gresta! ampak to je še vse bolj odrivanje, naprej redko kdaj uspe.

kokoška meni se moja tamala tudi "zmišljuje"  sem tukaj tožila kako noče jest, je mela vmes en teden, ko je drla se,ker je vidla, da gre žlica bratcu in ne njej,vse je hotla pojest, zdej se je to spet malo umirilo ampak vsaj je lepo, samo animirat je treba na veliko :)

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
26.4.2011 13:13:01   
3x mami
ko sta starejsa doma, nima mali sploh casa ne spat ne nic, sam vriska in hiti za njimi. vecjo neumnost delajo, bolj se jim smeje.

odrivanje nazaj. ta srednja je delala to, pa mali tudi na zacetku. bo ze, so pa hecni na zacetku. sem se nasmejala, ko je filisa opisala tehniko pri njih user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
26.4.2011 16:54:23   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

ko sta starejsa doma, nima mali sploh casa ne spat ne nic, sam vriska in hiti za njimi. vecjo neumnost delajo, bolj se jim smeje.

odrivanje nazaj. ta srednja je delala to, pa mali tudi na zacetku. bo ze, so pa hecni na zacetku. sem se nasmejala, ko je filisa opisala tehniko pri njih user posted image

Saj meni je tud full smešno in, ko bi videli, kako zraven uživa user posted image . Res so iznajdljivi ti naši user posted image  in ko vidim, kako že zdaj atija okol prsta mota user posted image ...

Tud Brina ˝pozabi˝ spat, ko okoli nje preveč dogaja. Škoda, ker zato čez noč nič dlje ne spi user posted image .

Čestitke za 1. zobek user posted image . A si pri prvih 2 user posted image  še dojila, ko si dobila M.? Jaz imam občutek, da jo bom dobila, komaj, ko bom Brino čist odstavla.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
26.4.2011 21:22:08   
anju
1 leto od prvih Vitanovih metuljčkov. kako neusmiljen je čas.
danes se je naučil povedat, da avto dela brrr. ga bom ponovno vprašala jutri, da vidim koliko si zapomniuser posted image zvalil se je z blazine in užaljeno zajokal. pa jezi se ko na trebušku ne gre naprej, ampak je vse dlje od cilja.
od gh sem mu dala rumenjak, jogurt za obliznit (sem prišla do domačega mleka, tako lepo je dišalo, ko sem ga zavrelauser posted image ), ribo, nad pašto je zelo navdušen.

Jan user posted image za zobek.

Sofia in Jakob imata tako lepe očkeuser posted image user posted image ne vem kako mi je to ušlo.

filisa mislim da sta mamamajča in kpmk na lepšem, ju ni niti na fb. ko se oglasita ju pošljem malo sem.
riževo mleko? mogoče, če ne bom počasi kar kravjega začela dajat.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
27.4.2011 2:36:56   
BLOOM 1
Lep pozdrav in,kot ste že vajeni user posted image ,nočni efir in vaša BLOOM!

Prvo,kot prvo moja porodna zgodba,ja boljš kasneje kot nikoli user posted image :
Evo:prišla,rodila in odšla user posted image user posted image user posted image user posted image
No tkole,hm.....vse skupaj se je začelo 1oktobra,bolečine kot pred M,tiščanje dol pa take foreuser posted image ,bil je petek,celi dan sem čakala da se bo umirilo pa ne,odločim da grem se malo pokazat v P.,pridem ta priklopijo na CTG-nič,ravna črta...pol pa pregled,ja,pravi dežurni G,odprte ste 5 cm...Grem rodit?,ga vprašam.Ah,ne,CTG nič ne kaže do poroda še 26 dni,ne,ne,boste malo pri nas ostali. Dobro,bom ostala....Minil je petek,sobota,nedelja-nič (CTG-nič),v ponedeljek se sprosim domov,kaj bom tam (v P) brezveze....V torek grem na pregled k svojej G.Pa ista zgodba,CTG nič do poroda je še čas...naroči me čez 10 dni.....Majko milo pa vaš CTG,mislim....bila san že sama sebi v napoto,tećna,nervozna...imela sem občutek da tam spodaj je ena VEEEEEEELLLLLIIIIIIKKKKKA luknja,skratka sita sem bila vsega... V soboto spet grem v P,pravim da več nemorem,naj se že kdo usmili,ne...spet grem v nedeljo in spet ne,v ponedeljek,končno,ena prijazna G me pregleda in pravi če želim jutri ob 6 ka sem tu,da sprožijo.JEEEEEE,O.K,seveda da bom prišla!.Celo noč nisem spala, ob 4.30 sem že šla se porihtat,vsi so spali,cela bajta je frkala user posted image ,jaz pa grem rodit,ha...Skratka,točno 5.30 sem že pila kavo na črpalke,pa še eno kavico sem vzela s sabo,in pred P jo tudi spila,strah mi je bilo,kot da bi prvič šla user posted image .Točno ob 6 pozvonim....Pride babica,gremo na CTG(kot vedno NNNNNNNIIIIIIČČČČČ),sledil klistir,papire levo,desno...Ura je bila točno 7 ko sem prišla v porodno.Naštimali umetni,ko sem začutila 3 popadek,sem dobila eno protibolečinsko injekcijo,zadeta sem bila ko user posted image ,samo se neki smejala,skratka,da ne bom vam tuki težila,8.40 je bilo vsega konec.Malega kmalu odnesli,ker sem bila tko utrujena od neprespani noči in vsega tega,pustili so me da se naspim (še v porodni),pol pa je prišel moj dragi in neboste verjeli,ampak,ker je mali čakal na vizito,sva imela pol ure časa in sva šla,direkt z porodni na kafe (kava je bila z kavamata,da neboste mislili da sem v gostilno šla),samo spila sva jo zunaj. No,tkole je to bilo,nič kaj ekstra....

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
27.4.2011 2:47:35   
BLOOM 1
Drugače smo O.K.,tehtamo 8500 in 71,2 cm.Dva! zobka že mamo in skoraj,skoraj že sidimo (še malo pa bo).Plazimo pa itak že.....(samo na trebuščku,pa daleč pride user posted image ),kot en mali črvek,kak mu to uspeva....?

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
27.4.2011 2:51:01   
BLOOM 1
Jaz sem pa M dobila točno en mesec po tistem ko sem nehala dojit,zdaj že 5 čakam...upam ka bo prišla user posted image

< Sporočilo je popravil BLOOM 1 -- 27.4.2011 2:53:39 >

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?