3x mami
|
mamamajca, naj cimprej ozdravi te bolezni (na sreco) ne poznam, tako da ti ne morem kaj dosti pomagat... bloom1, galvnina debate se je preselila na FB. tu zal ni vec tako zivahno, kot je bilo nekoc. nekaj pa nas je se vedno vec ali manj rednih. filisa, sem res izkoristila 1.5. in naredila test (sem vidla, da je bil na tem, da zapade). in ni pokazal nic. tako da ne vem, zgleda, da je pac m preskocila in da caka na boljse case. bomo vidli, kaj bo pokazal cas. tale podaljsan vikend mi je prav pasal. sem odklopila sluzbo in bila takoj spet boljsi clovek. vceraj, ko je bil zadnji dan, sem bila spet bolj tako in z mojim sva se zvecer (spet) nekaj skregala. vem, da zadnje case nisem ravno najbolj v formi (psihicno), sam potem mi butne ven, na napacen nacin, v napacnem trenutku. in potem sem najbolj neprijazna do tistih, ki jih imam najraje. vem, da to ni v redu. ampak vcasih imam obcutek kot da vpijem sredi puscave... sem se z mojim ze veckrat pogovarjala (no, jaz sem govorila, on bolj malo), sem probala povedat, pokazat, kaj me zuli. sam so dnevi, ko se mi zdi, da govorim mimo... in imam obcutek, da mi sreca, ki jo imam na dlani, uhaja z rok. danes zjutraj sem, no, res sem zalostna in ne vem, kaj na naredim, da bo spet, ko je bilo. po drugi strani pa me jezi, ker se mi zdi, da sam jaz vedno naredim korak nazaj... zjutraj, ko so vsi se spali, sem spekla zemljice. sem upala, da bomo imeli vsi skupaj zajtrk in da bo dan, teden zacel lepo. bilo je pa cisto kontra. ne vem, ne vem, kaj naj recem... najbolj me bega to, da v sebi vem, da glavnino krivde nosim sama...
|