|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
30.4.2011 1:25:38   
BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
BLOOM, pogrešala sem te! Sem prav vesela, da si spet tu.

Jaz tudi user posted image user posted image

Mamamajča ti si z Ptuja,gele? Tu maš mojo tel.041239771,če boš kaj prišla v Soboto me pozovi.user posted image

3xmami,ne,ne naročamo,samo malo sva grešila user posted image ,zaj pa nevem če sva kaj ustvarila......user posted image

Kje pa je MOJA DRAGA POKORA???

Filisa,zelo sem vesela,da je Brina O.K. Najhujše je,ko je otrok bolan,to me vedno spravi v slabo voljo.Celo tak,ko ima samo vročino in neveš zakaj.

Jutri pri nas,krajevna skupnost,organizira fešto:kres (upam da veste ka je touser posted image ) pa bodo pekli vola,pa čevapi,pa muzika.... Vableni k nam v Prekmurje user posted image user posted image
No tkole,nakratko.
L.P. vaša BLOOM.

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.4.2011 8:22:56   
missD
BLOOM Pokora se potepa po italiji.
user posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.4.2011 9:41:12   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: BLOOM 1

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča
BLOOM, pogrešala sem te! Sem prav vesela, da si spet tu.

Jaz tudi user posted image user posted image

Mamamajča ti si z Ptuja,gele? Tu maš mojo tel.041239771,če boš kaj prišla v Soboto me pozovi.user posted image

Ti si faca! user posted image
V Murski sem bla pa glih enkrat v svojem življenjuuser posted image Je malo daleč, veš. Sploh zdaj, ker živim pri Celju, ne več v tistih koncih :)

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
2.5.2011 19:05:58   
mamamajča
Nikjer nobene??

No, poročilo od nas- iz Brinove vročine se je razvila 6.bolezen. Pikast je, danes že malo bolj kot včeraj, a ni hudo. Je pa tako strašno siten, dva dni gaimam že samo na rokah. Kaj naj še naredim, kar joka, joka, joka.

Pediater nam je rekel, naj ne hodimo nazaj, če dobi pikice, ker ni nič hudega ta šesta bolezen. Mene pa skrbi ta nenehen jokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4254
3.5.2011 9:33:08   
filisa
mamamajča - je Brin že kaj bolje danes?

Neposredna povezava do sporočila: 4255
3.5.2011 9:47:21   
mamamajča
Jutro.

Filisa, no ja. Še vedno bolj ko ne spi. Malo se prebudi, zajamra, popravim dudo in spi. Tak da težko rečem.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
3.5.2011 12:07:40   
3x mami
mamamajca, naj cimprej ozdravi user posted image te bolezni (na sreco) ne poznam, tako da ti ne morem kaj dosti pomagat...

bloom1, galvnina debate se je preselila na FB. tu zal ni vec tako zivahno, kot je bilo nekoc. nekaj pa nas je se vedno vec ali manj rednih.

filisa, sem res izkoristila 1.5. in naredila test (sem vidla, da je bil na tem, da zapade). in ni pokazal nic. tako da ne vem, zgleda, da je pac m preskocila in da caka na boljse case. bomo vidli, kaj bo pokazal cas.

tale podaljsan vikend mi je prav pasal. sem odklopila sluzbo in bila takoj spet boljsi clovek. vceraj, ko je bil zadnji dan, sem bila spet bolj tako in z mojim sva se zvecer (spet) nekaj skregala. vem, da zadnje case nisem ravno najbolj v formi (psihicno), sam potem mi butne ven, na napacen nacin, v napacnem trenutku. in potem sem najbolj neprijazna do tistih, ki jih imam najraje. vem, da to ni v redu. ampak vcasih imam obcutek kot da vpijem sredi puscave... sem se z mojim ze veckrat pogovarjala (no, jaz sem govorila, on bolj malo), sem probala povedat, pokazat, kaj me zuli. sam so dnevi, ko se mi zdi, da govorim mimo... in imam obcutek, da mi sreca, ki jo imam na dlani, uhaja z rok. danes zjutraj sem, no, res sem zalostna in ne vem, kaj na naredim, da bo spet, ko je bilo. po drugi strani pa me jezi, ker se mi zdi, da sam jaz vedno naredim korak nazaj... zjutraj, ko so vsi se spali, sem spekla zemljice. sem upala, da bomo imeli vsi skupaj zajtrk in da bo dan, teden zacel lepo. bilo je pa cisto kontra. ne vem, ne vem, kaj naj recem... najbolj me bega to, da v sebi vem, da glavnino krivde nosim sama...

Neposredna povezava do sporočila: 4257
3.5.2011 14:52:49   
filisa
mamamajča - upam, da bo Brin čimprej spet nasmejan! Brina je že tud od včeraj na čase zelo nerazpoložena in ji nikakor ne moreš ustreči. Mislim, da so krivi za to zobki (drugo res ne vem kaj bi lahko bilo user posted image )

3xmami - user posted image . Ah ti moški....Ne vem, če ti bo ravno v tolažbo, ampak se tud jaz večkrat znajdem v podobnih situacijah. Naslednji dan je ponavadi že vse drugače - bolje....

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
3.5.2011 17:52:04   
tinaaleks
Mi smo prišli iz Notranjske, mali je dobil prvega klopa, pa je bil tisti, ki je bil najbolj oblečen v gozdu. Tako da so se limali samo na psa in malega.

Aleksandra prebolela norice, jih je imela zelo malo, pa še hitro so se posušile, zdaj pa samo čakam ali bo dobil tudi Gabriel ali ne...

Moja prijateljica je 28.4. rodila fantka....user posted image

3Xmami-saj bo bolje....user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
3.5.2011 20:10:51   
anju
3x mami hej, kaj pa je narobe?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
3.5.2011 20:24:15   
kokoška10
Danes sva ble pri P. ,imava že 8600kg,pa 68,5 dolge.kar lepo napreduje. Imela je treje ceplenje ,dati je morala tudi vodo in kri tako da je bla kar boga. Sva ble dve ur tam sploh nevem zakaj je šlo tako počasuser posted image ....
No prazniki so minil,zdaj pa spet na normalen ritemuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.5.2011 10:04:18   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

Danes sva ble pri P. ,imava že 8600kg,pa 68,5 dolge.kar lepo napreduje. Imela je treje ceplenje ,dati je morala tudi vodo in kri tako da je bla kar boga. Sva ble dve ur tam sploh nevem zakaj je šlo tako počasuser posted image ....
No prazniki so minil,zdaj pa spet na normalen ritemuser posted image

Nama z Brino pa še kr ni ratalo dat vodo user posted image . Enostavno mi ne gre in ne gre polovit njen urin - porabla sem sigurno že 5 urinskih vrečk user posted image . Res ne vem, kaj delam narobe user posted image
A imate (tiste s punčkami) kakšen nasvet?

kokoška10 - tvoja punca ima pa res odlične mere user posted image . Vidim, da ni med ta drobcenimi user posted image

anju - kako Vitan napreduje, mu GH še vedno tako diši, pa dojita se še?

Mi se vedno manj dojimo, zdaj mi je že 2x pred spanjem zavrnila dojenje user posted image . Kot kaže jo mlečna kašica dobro uro pred spanjem dovolj nasiti...Mi je kar malo hudo, saj zelo uživam v teh, samo najinih trenutkihuser posted image .

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.5.2011 10:11:46   
missD
filisa glede urina, svetujem da gresta do P pa naj ji sestra namontira drugo vrečko, tako posebno,ki ima notri nekakšno cevko.
S Sofio nam prvič ni uspelo dati vredu in sva mogli ponovit, v drugo in tretje tudi ni ratalo in v 4. je dala to posebno vrečkico
in je blo. Punčkam je res težko urin ujet... Jakob je to opravil 1 2 3.
Ne delaš nič narobe samo tisto vrečko prilepit eni skokici,ki nikoli ni pri miru je višja znanost.user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.5.2011 10:14:55   
3x mami
zakaj pa dajate kri in urin? mi tega nismo se nikoli, oz sele pri sistematskih pri 3 in 5 letih. ne pa pri tako majhnih... a je to pri vas praksa?

kasne mere imate, bravo user posted image nas je res bolj dorbizek. zdaj smo dosegli 7kg in je ziv ko poper. ko hodimo po stanovanju, moramo vedno pazit, da ga ne pohodimo, ko stika za nami user posted image

aja, dobili smo drugi zobek user posted image   obe spodnji enki, naslednji bosta po moje zgornji, tako da lepo po vrstnem redu.

danes je boljse. ni se v redu, ampak je boljse. tudi to steje. hvala za objemcke, mi je bilo lazje, ko sem napisala in dala iz sebe.

dojenje. pri nas se kar gre, ampak ni vec glavni obrok. lahko se podoji, a potem bo se vedno pojedel kaj gostega cez. edino zjutraj se noce dojiti, ga moj nahrani po flasi sele proti prvemu spanju enkrat.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.5.2011 10:17:36   
tinaaleks
filisa-glede urina sem imela pri Aleksandri tudi probleme, samo niso bile takšne kot tvoje. Pri njej je bil problem, da se pa ravno takrat nikoli ni hotela polulat. Sem čakala tudi po 2 uri,.... Na koncu sem na srečo srečala eno mamico, ki mi je dala koristen nasvet glede tega: podplatke damo pod vodo.... vedno je delovalo, tudi pri fantku, ker je bil na isti poti,....

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.5.2011 10:22:10   
smarnca
da se še jst mal oglasim, sej vas vse berem, sam ko pridem na konc se mi pa ne da pisat....pol je pa tko kot je!

vrtec smo dobili, morm nest podpisane pogodbe še tja, da nam ne zapade....kk so smotani, če v roku 15 dni ne prneseš, te kao vržejo iz seznama. ka pa tistih 20 eurov k sm jim jih dala prej???

dopust smo fajn preživel, vreme je blo zakon, sploh se nismo šli kopat v bazen ker smo sam okol hodil pa kamenčke v vodo metal.

Črt je neki siten zadnje cajte, drugi zobek je na pohodu...se mi pa zdi, da se je v dveh mesecih tko spremenil..res...prej če ga je kdo vzel v roke ali pa mu je kaj začel govorit je bil brž jok, najprej nabiranje solz pol pa tak jok da joj...sem prov mislila kaj bo tk boječko naš poba, zdej se pa vsakemu smeji, ki ga ogovori. res pa je, da sem si pol rekla tut prov, boš pa k vsakemu šel v naročje, kdorkoli je pršu na obisk pa se je mogoče tudi navadil..
dva dni nazaj se mu je useplo priplazit naprej do dalinca al telefona, zdele mu pa že kar gre. vendar, če je igračka predaleč ga ne gane!

filisa jst mu plenico dam dol spucam pol pa kar vrečko prilepim gor, pa sva al na previjalni, dokler se naslednjič ne polula...ko je vrečka enkrat gor prleplena ne bo šla kar tko hitr dol...no ja sicer pa je pri punčkah drugče..probaj še malo zihr ti bo ratalo!

dojenje tut pr nas čez dan ne pali več. ponoči, ko se zbudi popije in to je to....

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.5.2011 11:14:27   
missD
3xmami v ljubljani (in verjetno še kje) je tako, da se ob cepljenju pri 6mesecih vzame tudi kri in urin.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.5.2011 16:41:50   
anju
tretji zobek. sam ne po vrstnem redu. ven je pokukala spodnja dvojka.
pri nas tudi jemljejo urin in kri. Vitan je dobil sirup, ker ima hemoglobina 98user posted image

filisa gh gre še vedno lepo, ampak niti ne vem če kaj napredujeva. pač dam mu kar imam. včeraj je prvič jedel fižol. prav nič posebnega ni bilo. najraje poje kosilo, raje ima zelenjavo in tako kot sadje. pa polento jo zmaže poln krožnikuser posted image doji se še, v bistvu je to edino kar popije, vse drugo so kapljice. ga je pa nemogoče podojit kje drugje, je vse preveč zanimivo.

3x mami meni se včasih zdi da je vse lepo in prav, samo meni nekaj manjka, pa jaz bi drugače, pa potem tud mimo streljam. in ko tako mimo streljam en čas, kar počim. pa s tem slabo naredim vsem, ki jim gre drugače prav lepo.

tinaaleks čestitke prijateljici za sinčkauser posted image a to je tista, ki je splavila, ko smo kot nosečke še klepetale?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.5.2011 17:11:59   
tinaaleks
anju-točno tista!

A ste vse že pri zobkih? Pri nas pa niti prvi ni na vidiku....user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.5.2011 17:59:32   
3x mami
oo, tinaaleks, potem pa dvojne cestitke prijateljici user posted image user posted image user posted image

anju, ja, tako nekako... danes je boljse. mogoce bi morala zacet spet kaj tect, da bi se sprostila, sproti, da se ne bi nabiralo...
hecni ti vajini zobki. moja mama pravi, da sem bila jaz ko drakula. malo levo, malodesno, nikoli v paru ni prislo ven :)

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.5.2011 21:40:56   
tybysy
missD - ne morem verjet, da Sofia že tako samostojno stoji!

6. bolezen - ne se smejat, ampak jaz sem včasih mislila, da otrok dobi vse bolezni po vrsti - prvo, drugo, tretjo... Mi je prijateljica to "prodala", pa nisem blond user posted image

moški - pri nas tudi nekaj čudno. Včasih sva se ful pogovarjala, čisto vse sem mu lahko povedala. Zadnje mesece se je pa kar nekaj spremenilo. Ne govoriva več toliko, pa ni kriva nobena utrujenost ali kaj podobnega, ker je tamala ful pridna in tudi spi cele noči. Zdaj se je navadil, da me kliče kar "mami" in sem mu ravno danes zabrusila, če je pozabil, da sem zanj najprej žena. Me je čisto začudeno pogledal. Nič kriv, saj vem, sem prehitro butnila. Mah, bo že...

pregled pri 6 mesecih - sva bili danes. 7660 g in 68 cm. user posted image pokazala vse, kar zna, pa še pomahala je v slovo, so sestre kar obnemele. Tretje cepljenje, nič joka. Krvi niso jemali. Dobili sva recept za D3 kapljice, menda je to po novih smernicah in naj bi se dajali 2 na dan skoraj tja do šole. Sem tako začudeno pogledala, da mi je P rekla, naj ne skrbim, saj se itak smernice kar naprej menjajo.
Aja, je rekla, da ima dojki malo povečani user posted image user posted image , meni se je pa tudi zjutraj zdelo, da sem zatipala. Pravi, da se to pojavlja pri dojenih otrocih in včasih dlje traja, da izgine. No, mojega mleka ni pila že en mesec (sem nehala črpati), zato me kar malo skrbi, kaj bi to bilo. Upam, da nima kakšnih hormonskih težav. Je P zapisala in pravi, da se to spremlja naprej. Je katera kaj seznanjena s temuser posted image
Avgusta (pri 9 mesecih) imamo naslednji pregled.

zobki - še vedno smo pri dveh, ki sta zrasla že 2 meseca nazaj.

gh - lepo napredujemo. Ne zavrača nobenega okusa. Zjutraj mleko, potem sadje, za kosilo zelenjava (+ meso), popoldne žitna kašica, zvečer mleko. Včeraj je prvič dobila piščančka.

Imejte se lepo in naj bodo otročički zdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 4271
5.5.2011 8:40:15   
caroline1
dojenje- je pri nas samo še zjutraj oz bolj sredi noči...počasi končujeva. user posted image GH gre kar fajn. v večini primerov. zelenjava težje kot sadje bog ne daj pa kakega koščka vmes.

3x mami- če bi bila z nami na fb, bi vedela kdo so marsovci...user posted image drgač pa imamo v večini neke nesporazume s svojimi user posted image midva v zadnjem času nekoliko manj. pa res je, da se meni niti ne da več ukvarjati s tem. naredim sama kar je za narest. če mu rečem, daj to, pa nič, ko grem jaz narest pa prileti zraven. mu rečem, da naj kar gre...potem pa muljenje...

filisa- jutri se s kpmk dobimo na kavi. okrog 11ih. ne vem, če pride še katera...če si za, ti za ziher sporočim še na telefon.

pri nas je zelo pestro. čakamo ta tretji zobek in je sitnoba na vrhuncu. upam, da kmalu pogleda ven, ker že tri dni ne spimo, včeraj ni jedla...sicer je pridna, plazi, naprej- nazaj, razmetava vse, kar je v njenem dosegu...res je že prava babnca!

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
5.5.2011 9:08:52   
filisa
3x mami - Pri nas v Mb se tud pri 6m daje urin in kri. Aja, pa kar začni z rekreacijo - sigurno bo pomagala user posted image

zobki - pri nas še tud nič,  ampak je kar vredu tako....

Naša žaba pa vedno manj spi user posted image . Zdaj si že poje ob 5 user posted image , ampak mi jo z dudo rata zamotit do 6, kar je še vedno samo dobrih 9 ur. Čez dan pa tud spi v povprečju 4x po pol ure. Res ne vem več , kako jo pripravit, da bi več spala, ker je včasih zaradi utrujenosti prava tečka (ampak bog ne daj, da bi zaspala, ker bi preveč zamudila user posted image  ).

caroline1 - za ju3 ti nič ne morem obljubit, ampak vseeno prosim pošlji sms. Kje se pa dobita - sprašujem zato, ker se v CE neznajdem najbolje...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
5.5.2011 9:36:58   
caroline1
filisa- zaenkrat še nobenega plana...najbrž pa v centru. ni težko najt. pelješ skoz naravnost do železniške tam parkiraš in to je to...jaz te lahko tudi tam počakam. se bomo ju3 zmenile. pozdravček malemu sončku....s čudovitimi očkami user posted image

grem spat k moji princeski, da nadoknadim noč...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
5.5.2011 10:07:23   
tinaaleks
Dan!

Evo, pa je dobil norice tudi mali.... Samo mislim, da jih ne bo veliko-dovolj, da morava biti noter na ta lep danuser posted image .

Naš mali se postavlja na noge in je že kar spreten pri tem. Seveda najraje stoji, pa čeprav ne zna user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?