filisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 Mi2 sva imela nekako skos v planu 3 oz. nekje v ozadju sva kakšno rekla, da bomo videli, kako bo... zdaj pri ta drugem smo vsi takooo zelo na izi, ja prov nobenega kompliciranja, pa še tak zlat dojenček je, da se niti ni težko odločit za še enega , pa čeprav je vse kar se pedenanja, igranja, vzgoje in ostalega tiče večji del na meni (in sem prov vesela, da lahko rečem, da ju še najlažje in najraje rihtam kar sama ), upam pa, da ne bo vedno tako, pa ne ker bi mi bil problem to počet, ampak ker mislim, da je tako za otroke najbolje. Saj stanovanjskega problema še nimamo rešenega, amapak delamo na tem, se pa da tako in drugače, če se hoče . Me je pa nasmejal moj, ko je rekel, da upa, da ne bo šele ta sedma punčka , ker vsake toliko omenim, da bi imela še eno punčko , amapk fantka ne bom nič manj vesela . Torej držimo pesti, da bo hitro ratal ! Jaz sem mu že dala jagode. V bistvu mu dajem kar skoraj vse, kar mi pride pod roke, brez kakšnega plana, joj, ne morem verjet, kako je tokrat vse bolj sproščeno in čisto po občutku , ampak najbrž zato še tok bolj uživam, pa še tak crkljivček je tale naš Izak in prov paše . Jaz tud mislim, da če do zdaj z nobenim živilom ni bilo problemov, tud z jagodami, v zmernih količinah, ne bi smelo biti... Drugače pa čas kar prehitro beži, pa malo si moram en dan kak dober plan naredit za kuhanje, pospravljanje in ostalo, ker mi kar skos kaj sfali . Se mi zdi da skos pospravljam, pa je kar skos razmetano oz. tudi če je zvečer tipi topi, je sigurno naslednji dan totaln raztur ... pa mi vsake toliko čist dol visi za to, po drugi strani sem pa kar živčna in nezadovoljna, če je razmetano... ma, moram nekaj pogruntat . Aja, naš škrat je kar ostal pri rahlem in kratkotrajnem dnevnem spancu, tako da čez dan res skoraj nič ne morem/nočem postorit. Kot bi jaz pisala . Aja, za srečanje bi pa jaz ful raje kakšen park ali kaj takega, da bi se kar na kakšne dekice spravili...
|