|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
12.5.2011 17:56:57   
tinaaleks
Jaz sem pa čist uničena. Ponoči slabo spimo, ker odkar  se zna sam vsest in dvignt na noge, je tako,d atakoj ko se ponoči obrne na trebuh, že sedi in je tako jok.... In to je vsako uro. Zdaj ko je bolan, ga bom še prenašala, potem ga bom pa počasi pustila, da se sam uleže....

Ok, vročina mu je padla, samo koze imamo pa še in ne bo zdav do sobote. Sem mojemu dedku to že povedala in je bil čist užaljen in pravi, da ne bo nobenega okužil....user posted image

Aja, pa dobili smo vrtecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
12.5.2011 23:15:05   
Roberta69
Mi smo bili pa danes v arboretumu (že prej dogovorjeni), drugače bi prišla na srečanje. Upam pa, da se vidimo na naslednjem user posted image .

Spanje v skupni postelji
, predvsem komot za mami user posted image . Jaz si sploh ne predstavljam, da bi morala ponoči vstajat user posted image . Saj prve tedne sem še nekaj vztrajala in hodila dojit na kavč, ampak to me je bolj držalo zaradi tega, ker je bilo vse novo, pa da ne bi ta starejšega budila, potem pa po starem user posted image . Pa moram tudi priznat, da mi je tako lepo videt zadovoljnega pikeca, da si sploh ne predstavljam, da bi ga dala stran od sebe, v hladno posteljico. Meni takole kar super ustreza in nikoli ne pomislim/se ne obremenjujem
itd. s tem, da bi šlo za kakšno razvado... čutim, da je tako prav in pika user posted image . Edino, če bi še enkrat opremljali stanovanje, bi si nabavili extra large jogi, ker dragi zaradi gužve večino prespi na kavču.

Avtosedeži: jaz tudi pomislila še nisem, da bi ga prestavljala, so absolutno še premajhni - nas pa sploh še ne sedi. Lupinice so ful bolj varne, tako da dalj kot je tam notri, bolje je. Pa tudi starejšega bi rada čim kasneje selila iz njegovega sedeža. Sem pa danes nekaj slišala, da je za večje eden ful dober, ki se poleži.

Jaz pa menstruacijo imam ene par mesecev in najbrž enkrat v bližnji prihodnosti začemo delat na novem škratu .

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
14.5.2011 7:33:52   
caroline1
filisa ti sam sporoči, kdaj bi prišla. ta teden sem skoz v celju....drug teden pa šibam vlj na srečanje user posted image

roberta69- super da boste delali na še enem škratu...pri njama zaenkrat zdravstveno stanje ne dopušča pa tudi finance bi blo dobro prej okrepiti s kako službo. za spanje pa tudi jaz zagovarjam to, da moja mala spi zraven mene...no v svoji posteljici, če pa je žalostna pa lahko prileze k meni...ati pa itak spi na kavču, da imamo mir eden pred drugim user posted image

vse ostalo pri nas je super!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
14.5.2011 7:40:56   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

filisa ti sam sporoči, kdaj bi prišla. ta teden sem skoz v celju....drug teden pa šibam vlj na srečanje user posted image

Velja! user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
15.5.2011 15:13:28   
mamamajča
Hej...

Pozdravljene v tej deževni nedelji. kaj to berem? Roberta, še enga škrata bi imeli? user posted image Joj, mene vedno bolj daje, da bi še, da bi še, da bi šeeee. Moj pa neuser posted image Vsaj ne dokler smo še tukaj v bloku, enkrat, ko bomo šli na večje, pa tudi še morda.

Menstruacija- ah ja, jaz sem jih imela že kar nekaj oz. sem jo dobila v roku meseca po porodu, prav brezveze!

Srečanje Celje
- jaz sem za, če bo vreme za kak sprehodek.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
16.5.2011 7:25:22   
anju
dobro jutro

3x mami zdaj pa je zalilo kaj?user posted image

Vitan je boljš, končno. pleničke bolj polne, poje tudi že nekaj, loviva pol izgubljene kile. T šiba v vrtec, prejšnji četrtek jih je bilo 5 od 21, v petek je ostal doma (kar takouser posted image ). pa ne vem a smo vsi isto virozo imeli.

Roberta69user posted image če sem čisto iskrena ti zavidam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
   [Brisano sporočilo]
16.5.2011 14:22:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
16.5.2011 15:50:26   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Srečanje Celje
- jaz sem za, če bo vreme za kak sprehodek.

user posted image . Jaz tud čakam na malo bolj prijazno vreme oz. tako, da me ne bo strah, da med med sprehodom nevihta ulovi user posted image .  Kaj pravite na sredo ali čet. dopoldne?

Mi smo včeraj tudi že poskusili razredčeno kravje mleko v mlečni kašici in ni bilo reakcije.
Domače jagode je katera že dala za poskusit svojim user posted image ?

Z user posted image  se v bližnji prihodnosti dogovarjava za user posted image  in sva se nekako odločila, da gremo na Hvar, Brač ali Korčulo, saj tam še nismo bili. Je že bil kdo na katerem izmed teh otokov? Vsaka informacija, namig zelo dobrodošla user posted image !

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
16.5.2011 21:12:13   
anju
jebentiš filisa, moraš hecat z morjem?! ja, lani smo bili na Hvaru. lepo je. smo bili sredi juluja in ravno ujeli čas pred preveč turisti. namestili smo se v Milno, 4km stran od mesta Hvar. bi slikce?user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
16.5.2011 23:48:48   
Roberta69
Mi2 sva imela nekako skos v planu 3 oz. nekje v ozadju sva kakšno rekla, da bomo videli, kako bo... zdaj pri ta drugem smo vsi takooo zelo na izi, ja prov nobenega kompliciranja, pa še tak zlat dojenček je, da se niti ni težko odločit za še enega user posted image , pa čeprav je vse kar se pedenanja, igranja, vzgoje in ostalega tiče večji del na meni (in sem prov vesela, da lahko rečem, da ju še najlažje in najraje rihtam kar sama user posted image ), upam pa, da ne bo vedno tako, pa ne ker bi mi bil problem to počet, ampak ker mislim, da je tako za otroke najbolje. Saj stanovanjskega problema še nimamo rešenega, amapak delamo na tem, se pa da tako in drugače, če se hoče user posted image . Me je pa nasmejal moj, ko je rekel, da upa, da ne bo šele ta sedma punčka user posted image  user posted image  user posted image , ker vsake toliko omenim, da bi imela še eno punčko user posted image , amapk fantka ne bom nič manj vesela user posted image .

Jaz sem mu že dala jagode. V bistvu mu dajem kar skoraj vse, kar mi pride pod roke, brez kakšnega plana, joj, ne morem verjet, kako je tokrat vse bolj sproščeno in čisto po občutku user posted image , ampak najbrž zato še tok bolj uživam, pa še tak crkljivček je tale naš Izak in prov paše user posted image .

Drugače pa čas kar prehitro beži, pa malo si moram en dan kak dober plan naredit za kuhanje, pospravljanje in ostalo, ker mi kar skos kaj sfali user posted image . Se mi zdi da skos pospravljam, pa je kar skos razmetano oz. tudi če je zvečer tipi topi, je sigurno naslednji dan totaln raztur user posted image ... pa mi vsake toliko čist dol visi za to, po drugi strani sem pa kar živčna in nezadovoljna, če je razmetano... ma, moram nekaj pogruntat user posted image . Aja, naš škrat je kar ostal pri rahlem in kratkotrajnem dnevnem spancu, tako da čez dan res skoraj nič ne morem/nočem postorit.

Aja, za srečanje bi pa jaz ful raje kakšen park ali kaj takega, da bi se kar na kakšne dekice spravili...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
17.5.2011 1:15:21   
BLOOM 1
Zdravo,evo mene...

No,naj vam sporočim da, še ena mala dušica trka nam na vrata,z veseljem bomo jo sprejeli tam nekje januarja user posted image .

Niman besed,še zdaj semuser posted image ,samo upam da bomo prišli do konca... Moja G pa itak,izgubi dar reči user posted image

Drugač pa smo O.K.,guramo.... Naš mali N&N je priden fant,tak kot ...en mali črvek user posted image ,lovimo ga...je zelo radoveden,non stop akcija

Papamo že zelje(kislo,sladko),repo....sladoled.Domačih jagod še nimamo (pa baje sploh do 1 leta nesme),ko dozorijo bom sigurno dala,ampak prvo čist malo da bomo videli reakcijo...

Sidi že redno,plaza.Zobka mamo dva spodaj. Bolani smo nej,trkam...

Odločbo za vrtec še čakamo.

Zaj pa grem.Lahko noč .

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

Neposredna povezava do sporočila: 4336
17.5.2011 1:19:58   
BLOOM 1
Aja,punce,pa še to (glede stanovanskega problema)

pri nas vala ta varianta:najprej kravica,pol pa štalca,da boš znal kak veliko moraš zazidat.....user posted image

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
17.5.2011 7:08:07   
anju
bloomuser posted image user posted image user posted image uau, dobra si! čestitke! madonca ne morem verjet.... pa dobro tole s kravcami in štalcami velja. user posted image za nosečnost.

mi vrtca nismo dobili in še ne vem kaj naj....

blooom uau!user posted image mi ne bo šlo iz glave danesuser posted image

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
17.5.2011 10:00:34   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: anju

jebentiš filisa, moraš hecat z morjem?! ja, lani smo bili na Hvaru. lepo je. smo bili sredi juluja in ravno ujeli čas pred preveč turisti. namestili smo se v Milno, 4km stran od mesta Hvar. bi slikce?user posted image

Ja!!!! user posted image   Jaz se tud nekako najbolj nagibam k hvaru, gledam pa en hotel blizu jelse. Malo me je edino strah, kako bo Brina prenašala kar dolgo vožnjo in prevoz s trajektom user posted image . Vi ste šli s trajektom iz Splita, a ne? Kako dolgo ste se vozili?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
17.5.2011 10:04:01   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Mi2 sva imela nekako skos v planu 3 oz. nekje v ozadju sva kakšno rekla, da bomo videli, kako bo... zdaj pri ta drugem smo vsi takooo zelo na izi, ja prov nobenega kompliciranja, pa še tak zlat dojenček je, da se niti ni težko odločit za še enega user posted image , pa čeprav je vse kar se pedenanja, igranja, vzgoje in ostalega tiče večji del na meni (in sem prov vesela, da lahko rečem, da ju še najlažje in najraje rihtam kar sama user posted image ), upam pa, da ne bo vedno tako, pa ne ker bi mi bil problem to počet, ampak ker mislim, da je tako za otroke najbolje. Saj stanovanjskega problema še nimamo rešenega, amapak delamo na tem, se pa da tako in drugače, če se hoče user posted image . Me je pa nasmejal moj, ko je rekel, da upa, da ne bo šele ta sedma punčka user posted image  user posted image  user posted image , ker vsake toliko omenim, da bi imela še eno punčko user posted image , amapk fantka ne bom nič manj vesela user posted image .

Torej držimo pesti, da bo hitro ratal user posted image !

Jaz sem mu že dala jagode. V bistvu mu dajem kar skoraj vse, kar mi pride pod roke, brez kakšnega plana, joj, ne morem verjet, kako je tokrat vse bolj sproščeno in čisto po občutku user posted image , ampak najbrž zato še tok bolj uživam, pa še tak crkljivček je tale naš Izak in prov paše user posted image .

Jaz tud mislim, da če do zdaj z nobenim živilom ni bilo problemov, tud z jagodami, v zmernih količinah, ne bi smelo biti...

Drugače pa čas kar prehitro beži, pa malo si moram en dan kak dober plan naredit za kuhanje, pospravljanje in ostalo, ker mi kar skos kaj sfali user posted image . Se mi zdi da skos pospravljam, pa je kar skos razmetano oz. tudi če je zvečer tipi topi, je sigurno naslednji dan totaln raztur user posted image ... pa mi vsake toliko čist dol visi za to, po drugi strani sem pa kar živčna in nezadovoljna, če je razmetano... ma, moram nekaj pogruntat user posted image . Aja, naš škrat je kar ostal pri rahlem in kratkotrajnem dnevnem spancu, tako da čez dan res skoraj nič ne morem/nočem postorit.

Kot bi jaz pisala user posted image .

Aja, za srečanje bi pa jaz ful raje kakšen park ali kaj takega, da bi se kar na kakšne dekice spravili...

Neposredna povezava do sporočila: 4340
17.5.2011 10:10:31   
filisa
bloom - čestitam user posted image  in držim pesti, da bo čudovita in neproblematična user posted image !. A veš, da ti mičkeno zavidam. Upam, da bom kmalu tud jaz lahko sporočila veselo novico, čeprav.... še ni menstruacije in tud bris ni bil ok in imam konc mesca ponovni odvzem user posted image . Mah, sem pa optimist in upam na najbolje!

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
17.5.2011 11:27:06   
tinaaleks
bloom-čestitke!

Mi smo pa zdravi! Končno!user posted image  Smo bili tudi v soboto na pikniku in smo se prav zabavali. Takoj na začetku je bila ploha, tako da smo mislili, da bomo morali biti notri, pa se je vse dobro izšlo in je bilo potem samo sonce.

Sem pa ugotovila, da moram nujno kupit kakšno trenirko, ker imam vse tako uničene, da so samo še za kakšno njivo, ali pa še to ne.user posted image

Končno je prišla tudi odločba za znižano plačilo vrtca in ta mesec nam ni treba nič plačat, ker smo te mesece plačevali preveč. Ta mesec maj ima same dobre novice.user posted image

Aja, pa povejte, če se boste potem zmenile za 23.5. za srečanje. Z veseljem prideva.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
17.5.2011 11:38:30   
anju
filisa user posted image za zdravje tam spodi.

glede Hvara, sem bila samo 1x, ampak je menda lepše na spodnji strani, tisti, ki gleda na odprto. šli smo iz Splita, drugače bi se navozili. tudi na Hvaru so ceste od Hvara do Jelse ok, naprej proti repu pa adijo. dobro, vi ste iz MB, ampak od tu smo bili v Splitu v dobrih 3 urcah, trajekt 2 uri, pa se itak lahko sprehajaš.

Zarače
user posted image
user posted image

plaža blizu Milne
user posted image
user posted image

Hvar
user posted image

Zavale nismo šli pogledat, mi je žal. Ivan Dolac je bil za moje pojme preobljuden. smo pa šli tja po "enosmernem" makadamu in nazaj skoz tisti slavni tunel.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
17.5.2011 21:02:25   
3x mami
BLOOM1, cestitke user posted image user posted image user posted image mirno in srecno user posted image ti zelim!

Roberta69, drzim pesti, da vama cimprej uspe user posted image mi smo zadnjega narocali vec kot leto, sem bila ze cisto zalostna. sploh ker sem videla, kako lepo je imet majhno razliko -se tako lepo in hitro ujamejo med sabo... ah, sem se zasanjala ob spominih, kako je bilo pri nas v drugo. prehitro mine...

meni test zal ni lagal, je m prisla 60.dan ciklusa. bah... potiho sem se ze zacela navajat na idejo, priznam.

sadje. malemu damo domace cesnje in gozdne jagode, ki nam rasejo na vrtu. sploh jagode ima zelo rad.
zadnji teden se prav naziramo s cesnjami, pa vlagamo,pecemo, zmrzujemo. njamsi user posted image skoda, da so samo kratek cas.

M&A, lepo se spet brat. a potem si se odlocila, da s tvojim ne bosta zamenjala?

dez. koncno je zalilo, ja. pri nas je bila ze skoraj 2 meseca susa. lahko bi kaj bolj pogosto padalo...

anju in missD, tistih -15% so podaljsali do konca julija, in spet samo v kopru. tako da ni treba hitet z zalogami.

moji mali imajo nek kaselj in smrkanjem, v razlicnih kombinacijah. prezdravi, da bi bili doma mirni, presvoh, da bi sli v svet.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
17.5.2011 21:10:46   
filisa
Vau, kake slike - bi kar zdaj šla tja! Kaj pa cene, baje so na otokih full zasoljene user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
17.5.2011 21:11:35   
missD
3xmami hvala za tole info! bo prav prišlo ker bomo verjetno v drugi polovici junija že dol na dopustu :)

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
17.5.2011 21:23:10   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Vau, kake slike - bi kar zdaj šla tja! Kaj pa cene, baje so na otokih full zasoljene user posted image

hja, za apartma smo dali 45€, nismo lih za luksuz. in v Hvar nismo šli jest. saj se da.

3x mami sem te že pogrešala. mi smo vsi preboleli eno smotano virozo. začelo se je s Tigranovim kašljem in smrkanjem.
hvala za infouser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.5.2011 9:17:53   
M&A
BLOOM1 - kakšna lepa novica, kapo dol!  user posted image user posted image Jaz si v tem trenutku ne predstavljam, da bi imela še kakšnega, sploh pa ne tako hitro. Me pa na trenutke daje nostalgija, priznam.

Roberta69
- user posted image pri delu user posted image

mamamajča - moški se s časom omehčajo, le dosti vztrajna moraš bit user posted image

3x mami
- pri mojem v službi ne bi šlo, ima preveč nerazumevajočega šefa, žal. Počasi se že razgleduje okrog za novo službo, a trenutno ni ponudb za njegov profil. Sva se hecala, da jeseni da odpoved, v odpovednem roku koristi porodniško in preostali dopust in v miru išče novo službo. Ma je preveč tvegano v teh cajtih in pri 3 otrocih... user posted image

anju
- delaš lušte z morjem user posted image Mi gremo že čez dobra 2 tedna na dopust, mi je še kar prezgodaj. 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.5.2011 11:04:28   
3x mami
M&A, skoda, da nima srece s sefom. za iskanje pa lahko pocasi koristi tudi neplacani ocetovski. po dnevih, obcasno, se ne pozna toliko

anju, ti in tvoje slikice - delat tako luste za dopustom user posted image no, mi bomo sli upam en teden poleti, in tokrat zacuda tudi mi ciljamo na morje. pa kak podaljsan vikend v hribih.

mene je tale viroza cisto povozila. dva dni sem bila tako tako, vceraj ze ok, proti veceru pa me je prav zvilo in danes sem ko cunja. sploh ker mi je slo na sinuse in oci, in non stop kot jocem in ne morem gledat. mali je tudi cisto zabasan in prav hrope. upam, da bomo cimprej mimo. je pa res, da mi vedno za vikende zbolimo user posted image

lep miren vikend vsem.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
22.5.2011 8:09:53   
mamamajča
Jutro!

Zgodila se mi je grozna stvar- Brin mi je padel s postelje. Prav zdaj, zjutraj.
Saj ni nič, jokal je ker se je ustrašil, a se je hitro pomiril. Jaz pa se sprašujem, kako se je to zgodila. Ponavadi se zbudim, če samo z rokico pomiga, danes se pa nisem. Roko na srce, zbudil me je padec. Tako sem žalostna prav zaradi tega, ker bi morala vedet, da je očitno zlezel že na rob in ga pazit.user posted image
Saj vem, da se take stvari tako hitro zgodijo in hb je vse ok, ampak sem še vsa iz sebe...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?