![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:33:16
|
|
|
|
Sacherca
|
cveke,grem vas prebrat....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:55:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla je, če nimaš denarja...ostalo pa je itak še večji problem botrca, marsikdo avto že tak da samo, da se ga reši in mu daš nekaj malega. Moje kolegica so več ali manj vse avte dobile, Je pa res da to ni neki uh in ah avto, ampak kak stari.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:56:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči in Rina, pa saj sta dali vlogi, kajne? Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto. ja, sva dali vloge, ampak kot sem rekla, ko sem jaz nosila vlogo, sta istočasno prinesli vlogo še 2 mamici, pol je nesla lenči in še ena mamica, to nas je že 5 samo za to, kar vemo. bog ve, kolko je čakajočih toliko mest se pa ne sprosti kar tak In to v roku 3 ur.. Pa še druge dni, ko so nosli?? Ogromno nas je pomoje ja, saj to je to.. po moje nas je ogromnoooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:57:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. V čem je pa razlika, če je eko?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:58:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla je, če nimaš denarja...ostalo pa je itak še večji problem jaz sem rekla, da avta ni problem kupit, problem pride pozneje. za avto kupit mamo tak vsi. pri ostalem se pol zalomi vellikokrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:00:24
|
|
|
|
rina22
|
kak smo se zaj zmenle za ju3? Torej, ob 10.00, kje se pa dobimo? kar v... joj, pozabla sem, kak se reče lokalu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. V čem je pa razlika, če je eko? tja sme jaz hodla..v slivniškem pa še vzojiteljice poznam in so vredu
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:25:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara do takrat resnica...Sama vidim..ko smo mi nabavli našo "kravo" ...vse lepo in prav...je pa težko vsak mesec tak drastično visoko položnico plačat , pa vsi deli dragi ko pes...pa še in še....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:26:44
|
|
|
|
arabela*
|
crkjena sem da komaj gledam......me je zdelala današnja noč..upam da danes spimo in se tud naspimo.... grem pospravit , pa bb gledat, malo bom med reklamami tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:27:43
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:43:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,matcar,samo za tebe... http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884 meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekaj Svetovni je,še cena ni prehuda. Moram it spet malo pogledat sem,ja.Zaj že en cajt nisem nič gledala. Meni se tudi zdi cena ugodna,za taki letnik Mojemu je tudi všeč Vivaro,samo za nas je vseeno malo preveliki ,sicer iščema nekaj s 7 sedeži,se trenutno vrtima okoli Peugeotov 807 ali Citroenov C8...ja,francozi kaj češ Ja,saj ta ima možnost od 3-9 sedežev,odvisno,kakega rabiš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:46:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Studenci - trenutno imajo v eni enoti prosto. Ne vedo kako bo feb. drugo leto. Naj pokličem oz. Bodo poklicali. Tukaj so me tudi najlepše sprejeli in obravnavali. Kateri vrtec je nasplošno najboljši oz. vredu. Kateri so eko? Vem, da sta Borisa Pečeta in Pobrežje eko. Za ostale pa ne vem. Itak! Ja,tudi Studenci so vse enote EKO.Lahko pa na njihovi spletni trani pogledaš.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:46:35
|
|
|
|
arabela*
|
ej...danes pa je prava umetnost prit na rr fulll šteka....)))
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:48:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jao slovenščina pa mi je menda najbolj grozen predmet književnost mi je fajn, ostalo pa ...ne glih meni pa je slovnica zakon
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:50:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,matcar,samo za tebe... http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884 meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekaj to vam je všeč...ma jaz tega ne bi imela pri bajti..če je že ko avtobus
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:50:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Moja sestrična pa je kupla zdaj, ko je 3. otroka rodila Cady maxi-a. Prej so meli Berlinga, zdaj pa so tega nabavli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:51:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobit ja, saj pr tavečjih nikoli ni problem, da nebi bilo placa, jasi pa nabito polne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:52:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,matcar,samo za tebe... http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884 meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekaj to vam je všeč...ma jaz tega ne bi imela pri bajti..če je že ko avtobus meni tudi ni všeč ta avto. Če bi že mogla vzet neke velikega bi ziher kaj drugega. Še je veliko veeelikiiiih avtomobilov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:52:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo se strinjam.... tastarega punteka dobiš...za mali dnar..pa še lep je
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:53:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobit ja, saj pr tavečjih nikoli ni problem, da nebi bilo placa, jasi pa nabito polne. aja...ja saj m je še pod jasli,ne? 2 leti pa 2 meseca stara?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:55:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m to vam je všeč...ma jaz tega ne bi imela pri bajti..če je že ko avtobus meni tudi ni všeč ta avto. Če bi že mogla vzet neke velikega bi ziher kaj drugega. Še je veliko veeelikiiiih avtomobilov jaz bi terenca imela, mi je želja.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:56:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, še to sem htela povedat, če slučajno ne bi neke službe dobla, imam nekak skrito željo, da bi šla še dalje v šolo (defektologija) super
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 19:57:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,matcar,samo za tebe... http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884 meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekaj to vam je všeč...ma jaz tega ne bi imela pri bajti..če je že ko avtobus Ja,meni je zakon ta avto.Jaz pač gledam še v bodočnost,ne samo za nas,kot osebe ampak tudi kot majnše tov.vozilo,če mi bo kdaj uspelo do svojega kafiča prit.In še kako prav mi bo prišel takrat taki velikan!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:00:21
|
|
|
|
matcar
|
Jaz bi tudi terenca mela,samo takrat,ko bom že v letih in bom sama okoli lutala,otroci pa za sebe. Je pa tak,da ima vsak svoj okus glede vseh stvari.Jaz glede na našo veliko družino,pač želim ta avto imet. Zaj pa grem segedinar jest.Pridem nazaj!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.