|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
3.11.2010 18:10:57   
sami0804
Prišli od logopeda,zmatrana ko pes,ker sem že celi ljubi dan terenskauser posted image

Zaj se pa bašem z arašidi...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
3.11.2010 18:33:16   
Sacherca
user posted image cveke,grem vas prebrat....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
3.11.2010 18:55:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkneuser posted image ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara user posted image do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo user posted image v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla user posted image

je, če nimaš denarja...ostalo pa je itak še večji problem

botrca, marsikdo avto že tak da samo, da se ga reši in mu daš nekaj malega.
Moje kolegica so več ali manj vse avte dobile, Je pa res da to ni neki uh in ah avto, ampak kak stari. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
3.11.2010 18:56:32   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Lenči in Rina,
pa saj sta dali vlogi, kajne?

Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto.

ja, sva dali vloge, ampak kot sem rekla, ko sem jaz nosila vlogo, sta istočasno prinesli vlogo še 2 mamici, pol je nesla lenči in še ena mamica, to nas je že 5 samo za to, kar vemo. bog ve, kolko je čakajočih user posted image toliko mest se pa ne sprosti kar tak user posted image

In to v roku 3 ur.. Pa še druge dni, ko so nosli?? Ogromno nas je pomoje user posted image

ja, saj to je to.. po moje nas je ogromnoooooooooooooooooooooo user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
3.11.2010 18:57:20   
rina22

Lenči_
kaj pa vrtec Jožice Flander?
Je eko. user posted image

Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. user posted image Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. user posted image

V čem je pa razlika, če je eko? user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
3.11.2010 18:58:43   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkneuser posted image ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnarauser posted image do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo user posted image v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščlauser posted image

je, če nimaš denarja...ostalo pa je itak še večji problem

jaz sem rekla, da avta ni problem kupit, problem pride pozneje. za avto kupit mamo tak vsi. pri ostalem se pol zalomi vellikokratuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
3.11.2010 19:00:24   
rina22
kak smo se zaj zmenle za ju3? Torej, ob 10.00, kje se pa dobimo? kar v... joj, pozabla sem, kak se reče lokalu user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
3.11.2010 19:23:15   
arabela*

Lenči_
kaj pa vrtec Jožice Flander?
Je eko. user posted image

Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. user posted image Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. user posted image

V čem je pa razlika, če je eko? user posted image

tja sme jaz hodla..v slivniškem pa še vzojiteljice poznam in so vreduuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
3.11.2010 19:25:11   
arabela*

glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkneuser posted image ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnarauser posted image do takrat

resnica...Sama vidim..ko smo mi nabavli našo "kravo"user posted image ...vse lepo in prav...je pa težko vsak mesec tak drastično visoko položnico plačat , pa vsi deli dragi ko pes...pa še in še....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
3.11.2010 19:26:44   
arabela*
crkjena sem da komaj gledam......me je zdelala današnja noč..upam da danes spimo in se tud naspimo....user posted image

grem pospravit , pa bb gledat, malo bom med reklamami tukajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
3.11.2010 19:27:43   
arabela*
Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
3.11.2010 19:43:04   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Evo,matcar,samo za tebe...

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884

meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekajuser posted image

Svetovni je,še cena ni prehuda.user posted image user posted image user posted image Moram it spet malo pogledat sem,ja.Zaj že en cajt nisem nič gledala.user posted image

Meni se tudi zdi cena ugodna,za taki letnikuser posted image
Mojemu je tudi všeč Vivaro,samo za nas je vseeno malo prevelikiuser posted image ,sicer iščema nekaj s 7 sedeži,se trenutno vrtima okoli Peugeotov 807 ali Citroenov C8...ja,francozi kaj češuser posted image

Ja,saj ta ima možnost od 3-9 sedežev,odvisno,kakega rabiš.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
3.11.2010 19:46:22   
matcar

Studenci - trenutno imajo v eni enoti prosto. Ne vedo kako bo feb. drugo leto. Naj pokličem oz. Bodo poklicali. Tukaj so me tudi najlepše sprejeli in obravnavali.

Kateri vrtec je nasplošno najboljši oz. vredu. Kateri so eko? Vem, da sta Borisa Pečeta in Pobrežje eko. Za ostale pa ne vem.

Itak!user posted image user posted image user posted image Ja,tudi Studenci so vse enote EKO.Lahko pa na njihovi spletni trani pogledaš.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
3.11.2010 19:46:35   
arabela*
ej...danes pa je prava umetnost prit na rruser posted image

fulll šteka....)))

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
3.11.2010 19:48:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

jao slovenščina pa mi je menda najbolj grozen predmetuser posted image
književnost mi je fajn, ostalo pa ...ne glihuser posted image

meni pa je slovnica zakonuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
3.11.2010 19:50:09   
arabela*

to vam je všeč...ma jaz tega ne bi imela pri bajti..če je že ko avtobususer posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
3.11.2010 19:50:48   
tasa_m
Moja sestrična pa je kupla zdaj, ko je 3. otroka rodila Cady maxi-a. Prej so meli Berlinga, zdaj pa so tega nabavli. 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
3.11.2010 19:51:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobituser posted image
ja, saj pr tavečjih nikoli ni problem, da nebi bilo placa, jasi pa nabito polne. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
3.11.2010 19:52:10   
tasa_m

to vam je všeč...ma jaz tega ne bi imela pri bajti..če je že ko avtobususer posted image
meni tudi ni všeč ta avto.
Če bi že mogla vzet neke velikega bi ziher kaj drugega. Še je veliko veeelikiiiih avtomobilov user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
3.11.2010 19:52:48   
arabela*

Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo user posted image

se strinjam....

tastarega punteka dobiš...za mali dnar..pa še lep jeuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
3.11.2010 19:53:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja, saj pr tavečjih nikoli ni problem, da nebi bilo placa, jasi pa nabito polne. user posted image

aja...ja saj m je še pod jasli,ne? 2 leti pa 2  meseca stara?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
3.11.2010 19:55:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

meni tudi ni všeč ta avto.
Če bi že mogla vzet neke velikega bi ziher kaj drugega. Še je veliko veeelikiiiih avtomobilov user posted image

jaz bi terenca imela, mi je želja.....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
3.11.2010 19:56:08   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, še to sem htela povedat, če slučajno ne bi neke službe dobla, imam nekak skrito željo, da bi šla še dalje v šolo (defektologija) 

superuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
3.11.2010 19:57:21   
matcar

Ja,meni je zakon ta avto.Jaz pač gledam še v bodočnost,ne samo za nas,kot osebe ampak tudi kot majnše tov.vozilo,če mi bo kdaj uspelo do svojega kafiča prit.In še kako prav mi bo prišel takrat taki velikan!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
3.11.2010 20:00:21   
matcar
Jaz bi tudi terenca  mela,samo takrat,ko bom že v letih in bom sama okoli lutala,otroci pa za sebe.user posted image user posted image user posted image Je pa tak,da ima vsak svoj okus glede vseh stvari.Jaz glede na našo veliko družino,pač želim ta avto imet.

Zaj pa grem segedinar jest.Pridem nazaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.