|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
3.11.2010 13:28:45   
katy83
punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominiranauser posted image , pa da se Sandra na Finskem že cartauser posted image ???

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
3.11.2010 13:29:31   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Bejbe,eno neumno vprašanje...kaj je rp?user posted image

razredni poukuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
3.11.2010 13:30:16   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Rina - eh, saj nisi nič kaj takega reklauser posted image Pripravništvo že par let ni obvezno, ampak saj te ne zaposlijo, če ga nimaš, razen če imaš veze. Poznam pa par kolegic, ki ga niso delale, pa so službo dobile. user posted image Strokovnega pa greš delat po 10 mesecih poučevanja. Moraš pa vseeno imet tistih 5 obveznih nastopov, ko priprave pošlješ v Lj al kam že.

a takouser posted image hvala, da si me razsvetlila user posted image nisem vedla. nisem se še niti tak daleč zanimala, ampak sem očitno mela napačne informacije, da je obveznouser posted image
glede tistega, ko sem rekla za možnosti zaposlovanja. kdo bi mogoče napačno razumel ali vzel za slabo, kar pa ni bilo mišljeno tako. user posted image

ja, rr pa res zajebavauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja,no jaz nisem tak vzela, ker vem kak je z RP.

kaj pa ti študiraš? Sem pozabla. user posted image user posted image user posted image

vem, da veš.. marsikdo, ki študira rp, to narobe razumeuser posted image pa nič slabega ne namenim povedat s tem.. če se ne bi nekoč odločala za študij rp, ne bi sploh na to pomislila.

jaz... slovenščino user posted image

uf...dobra siuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
3.11.2010 13:30:39   
rina22

Bejbe,eno neumno vprašanje...kaj je rp?user posted image

Eh...razredni pouk?user posted image

jauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
3.11.2010 13:32:19   
rina22

punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominiranauser posted image , pa da se Sandra na Finskem že cartauser posted image ???

ja, sem vidla, ja user posted image samo me jezi, da ne moreš več videa pogledat, če nimaš plačanega dostopa user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
3.11.2010 13:32:36   
sami0804

Hvala za pojasnilo,pa sem spet malo bolj pametna,juhejuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
3.11.2010 13:34:06   
sami0804

ja, sem vidla, ja user posted image samo me jezi, da ne moreš več videa pogledat, če nimaš plačanega dostopa user posted image

Kaj češ,kasirajo na vsakem koraku,barabeuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
3.11.2010 13:34:29   
rina22

zakaj? user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
3.11.2010 13:34:56   
katy83

bandauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
3.11.2010 13:36:52   
katy83

zakaj? user posted image

jao slovenščina pa mi je menda najbolj grozen predmetuser posted image
književnost mi je fajn, ostalo pa ...ne glihuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
3.11.2010 13:37:47   
katy83
nič grem jaz malo red naredit po bajti...
še pridem kaj nazaj

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
3.11.2010 13:39:49   
rina22

bandauser posted image user posted image user posted image

res je user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
3.11.2010 13:40:35   
rina22

zakaj? user posted image

jao slovenščina pa mi je menda najbolj grozen predmetuser posted image
književnost mi je fajn, ostalo pa ...ne glihuser posted image

kar nekaj izpitov je fajn težkih, za vsakega pa je snov fajn obsežna.... ampak bo... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
3.11.2010 13:44:09   
elevitka

res al kaj... nič n vem... povejte kaj več pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
3.11.2010 13:50:30   
sami0804

Evo,matcar,samo za tebe...

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884

meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekajuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
3.11.2010 13:53:27   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

res al kaj... nič n vem... povejte kaj več pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Urška je bila kazensko nominirana,ker je prekršila prabilo bb in sostanovalcem govorila o zunanjem svetu,za Sandro pa jaz tudi nisem videla nič,včeraj sem edino čula pri odaji,da je govorila o enem fantu,da je malo bolj prijazen do njeuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
3.11.2010 13:53:41   
matcar

Svetovni je,še cena ni prehuda.user posted image user posted image user posted image Moram it spet malo pogledat sem,ja.Zaj že en cajt nisem nič gledala.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
3.11.2010 13:57:11   
matcar
Jaz pa sem zaj skuhala na brzake,pa najedla sem se tudi.Zaj pa grem en štok nižje gledat,če Saš še spi,ker je namreč zaspal pri mami takrat,ko sem bla pri Z.Pol pa tak moram po Maksa že it.
Lepo bodite,se kasneje tipkamo!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
3.11.2010 14:01:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Svetovni je,še cena ni prehuda.user posted image user posted image user posted image Moram it spet malo pogledat sem,ja.Zaj že en cajt nisem nič gledala.user posted image

Meni se tudi zdi cena ugodna,za taki letnikuser posted image
Mojemu je tudi všeč Vivaro,samo za nas je vseeno malo prevelikiuser posted image ,sicer iščema nekaj s 7 sedeži,se trenutno vrtima okoli Peugeotov 807 ali Citroenov C8...ja,francozi kaj češuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
3.11.2010 14:10:12   
elevitka
nič babike, se bom jaz tudi počasi poslovila, bom kliznila malo pred 15 da se izognem gužvi na cesti... do takrat pa še morem kaj naret-da bom koristna...
če ne padem za svobodo naroda zvečer... se javim kaj

lepo bodite

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
3.11.2010 14:17:02   
Lenči_

Evo mene iz izleta. RR me nekaj zafrkava. user posted image Pišem že drugič tole.

Poročilo o vrtcih:

Borisa Pečeta – zelo zasedeni. Bodo me poklicali oz. Naj pokličem. Vrjetno ne bo nič in naj dam vlogo ponovno v feb. drugo leto za vpis v leto 2011/2012.

Ivana Glinška – drugo leto odpirajo novo skupino jasli. Veli možnosti, da bo sprejeta. Bodo poklicali oz. Naj pokličem.

Pobrežje – bodo poklicali oz. Naj pokličem, če se bo sprostilo kakšno mesto. Dobila tel. Od ene tete.

Tezno – zelo zasedeni. Preko 40 na čakalni listi. Bodo poklicali oz. Naj pokličem. Vlogo naj dam ponovno feb. za drugo leto 2011/2012

Studenci - trenutno imajo v eni enoti prosto. Ne vedo kako bo feb. drugo leto. Naj pokličem oz. Bodo poklicali. Tukaj so me tudi najlepše sprejeli in obravnavali.

Otona Župančiča - bodo poklicali, če se bo sprostilo mesto oz. Naj pokličem.

Takšna je trenutna situacija po vrtcih v Mariboru. user posted image

Kateri vrtec je nasplošno najboljši oz. vredu. Kateri so eko? Vem, da sta Borisa Pečeta in Pobrežje eko. Za ostale pa ne vem.

Rina – kaj so pa tebi rekli? Kdaj pa ti rabiš vrtec?

Hvala vsem za mnenja o grand scenicu! Tudi meni je s – max všeč in je v ožjem izboru. A je malo predrag za moj žep. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.11.2010 14:21:07   
Lenči_

Evo mene iz izleta. RR me nekaj zafrkava. user posted image Pišem že drugič tole.

Poročilo o vrtcih:

Borisa Pečeta – zelo zasedeni. Bodo me poklicali oz. Naj pokličem. Vrjetno ne bo nič in naj dam vlogo ponovno v feb. drugo leto za vpis v leto 2011/2012.

Ivana Glinška – drugo leto odpirajo novo skupino jasli. Veli možnosti, da bo sprejeta. Bodo poklicali oz. Naj pokličem.

Pobrežje – bodo poklicali oz. Naj pokličem, če se bo sprostilo kakšno mesto. Dobila tel. Od ene tete.

Tezno – zelo zasedeni. Preko 40 na čakalni listi. Bodo poklicali oz. Naj pokličem. Vlogo naj dam ponovno feb. za drugo leto 2011/2012

Studenci - trenutno imajo v eni enoti prosto. Ne vedo kako bo feb. drugo leto. Naj pokličem oz. Bodo poklicali. Tukaj so me tudi najlepše sprejeli in obravnavali.

Otona Župančiča - bodo poklicali, če se bo sprostilo mesto oz. Naj pokličem.

Takšna je trenutna situacija po vrtcih v Mariboru. user posted image

Kateri vrtec je nasplošno najboljši oz. vredu. Kateri so eko? Vem, da sta Borisa Pečeta in Pobrežje eko. Za ostale pa ne vem.

Hvala vsem za mnenja o grand scenicu! Tudi meni je s – max všeč in je v ožjem izboru. A je malo predrag za moj žep. user posted image

Sem mogla malo popravit (naredit boljši pregled) user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
3.11.2010 14:32:29   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Kaaaaaaj?! Kako številko???? Meni ni nič dala, pa niti rekla ni, naj pokličemuser posted image user posted image user posted image Meni je samo rekla ok, pa če zdaj že ne rabim varstva user posted image Na vpisnico je napisala, da rabim od februarja oz. marca naprej varstvo. Kaj to pomeni, naj takrat pokličem, ali kak? Če me oni ne bojo? mislim, da je rekla, da me obvestijo, samo ni pa rekla, naj jaz še pokličemuser posted image

Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avtouser posted image )

Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečaliuser posted image si bla s svojim user posted image ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
3.11.2010 14:41:20   
Lenči_
Rina bila sem sama. Nisem vidla nobenga rešilca. Bla sem pa tam nekje ob 11. Vrjetno se nisva vidle. Takrat je bila sicer ena mamica tam, samo brez otroka. Ti si šla z otrokecom ne? Drugače pa boljše, da še pokličeš in gnjaviš po mojem mnenju. Hitro te lahko "pozabijo" obvestit. Moje mnenje.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
3.11.2010 14:47:24   
Lenči_

Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto[sm=smiley13.gif])

Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečaliuser posted image si bla s svojim user posted image ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled?

Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.