![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:58:19
|
|
|
|
petea
|
Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 15:00:59
|
|
|
|
petea
|
Lenči in Rina, pa saj sta dali vlogi, kajne? Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 15:05:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Rina bila sem sama. Nisem vidla nobenga rešilca. Bla sem pa tam nekje ob 11. Vrjetno se nisva vidle. Takrat je bila sicer ena mamica tam, samo brez otroka. Ti si šla z otrokecom ne? Drugače pa boljše, da še pokličeš in gnjaviš po mojem mnenju. Hitro te lahko "pozabijo" obvestit. Moje mnenje. ja, midve sva bili prej pa sta istočasno dve mamici prinesli vloge. tak da je po moje kaaaaaar kriza s tem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 15:07:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto[sm=smiley13.gif]) Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečali si bla s svojim ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled? Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 15:08:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči in Rina, pa saj sta dali vlogi, kajne? Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto. ja, sva dali vloge, ampak kot sem rekla, ko sem jaz nosila vlogo, sta istočasno prinesli vlogo še 2 mamici, pol je nesla lenči in še ena mamica, to nas je že 5 samo za to, kar vemo. bog ve, kolko je čakajočih toliko mest se pa ne sprosti kar tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:08:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jan super da si operacijo dobro prestal in upam da se bodo zdaj stvari postavile na svoje mesto. botrca kaj je imel Jan ledvični refluks al zakaj je bil operiran? ne na sečičih je imel operacijo, ne na ledvicah
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:10:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pol pa popoldansko počivanje, nato pa gre moj k moji sestri montirat sušilca. A se ne postavi sušilec samo na izbrano mesto in vklopi v el. vtičnico? ma imajo malo kopalnico pa morata s svakom nekaj premikat, vrtat luknje in prestavljat omare, pa ne vem še kaj...vglavnem a je to
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:11:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz . Jaz tudi na občini
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:12:28
|
|
|
|
botrca
|
Nisem vas brala za nazaj, preveč ste bile pridne ...je kaj takega
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:16:31
|
|
|
|
botrca
|
Sem dobro prebrala, kava jutri ob 10h v EP? Mislim, da me ne bo ker ima moj zdravnika ob 8.45 pa ne vem če bo končal tako hitro. Javim Kathy83 itak imam tvojo gsm št.
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.11.2010 16:23:33 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:25:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem dobro prebrala, kava jutri ob 10h v EP? Mislim, da me ne bo ker ima moj zdravnika ob 8.45 pa ne vem če bo končal tako hitro. Javim Kathy83 itak imam tvojo gsm št. zmenjeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:26:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 16:27:59
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči in Rina, pa saj sta dali vlogi, kajne? Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto. ja, sva dali vloge, ampak kot sem rekla, ko sem jaz nosila vlogo, sta istočasno prinesli vlogo še 2 mamici, pol je nesla lenči in še ena mamica, to nas je že 5 samo za to, kar vemo. bog ve, kolko je čakajočih toliko mest se pa ne sprosti kar tak In to v roku 3 ur.. Pa še druge dni, ko so nosli?? Ogromno nas je pomoje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 17:42:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tasa - pa daj no saj je ok, boš pa drugič prišla. Mačkica, tudi če bi ti obljubla, me nebi blo, ker sem dobila nagradnega danes in jutri zjutraj delam Tak, da v nobenem primeru mi nebi zneslo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 17:42:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz . Jaz tudi Jaz pa še ne. Hvala ker ste me spomnile. tudi jaz še ne. Sem mislila jutri pa nebom mogla. Bom naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 17:44:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: petea Lenči_ kaj pa vrtec Jožice Flander? Je eko. Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. v Jožici Flander je Lija. Samo če bo fraj bo fraj samo na Smoletovi (za lekarno Lah), ker na njihov vrtec,kjer je uprava prideš več ali manj samo z vezami
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.11.2010 17:45:23 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 17:47:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla i enako razmišljaš kot jaz, zato kar pod vse podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 17:53:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj je povsod nekaj kar ni po pravilih zakona, sam če hočeš vsaj neko službo met, se moraš prisilit da vseh napak pač ne vidiš, ker konc koncev je to naš vir preživetja... smo pač vedno v podrejenem položaju kjer je je večno treba prilagajat Vidiš, zaradi takšnega razmišljanja pa potem delodajalci še naprej veselo izkoriščajo in izsiljujejo delavce. Ja, če pa se jim porobu postaviš, pa si na cesti. Zdaj pa vsaj nekaj dobiš. Ne vem no, raje sem tiho, svoje delam in sem srečna da imam 15ega takšno plačo, ki imam napisano v pogodbi, kot pa da se samo bunim, bunim in bunim, pa sem doma in nimam € za preživetje. Inštitucije pa tud ne čakajo glih, da tja pridem in da mi dajo denar. K večjemu me samo nahruli, da sem dovolj mlada, da si bom že našla delo. In sem lahko šla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 17:59:58
|
|
|
|
arabela*
|
čer eto,končno se uspela malo pred net vsest...Bila leteča danes......rihtala stvari....vse poštimala, samo vloge na socialno nisem uspela nest...še na banko sem šla po žogo .... Moj je šel v štacuno po kruh in mleko,M je maloprej prišla domov in je utrujena, tak da jo grem skopat in spakirat spat.... ...Mi prav paše ta zimski čas...se mi zdi, da je dan daljši..... Glede kafeja jutri...menda ne bom prišla.....M mi sedaj konstantno okol 10-po enajste hodi spat...da potem zdrži do večera......tak da naslednjič bova probale...al pa ko bo pri babici, potem mi ne bo problem.....mi je samo žal, ker ne vem,kak naj škatlo stvari za oblečt tja spravim...če bo kera čez Koroško cesto peljala mi naj javi...ji dam tam na avtobusni ponoči nismo nič spali...celo noč je M biksala..tak da me je danes tokom dneva kar zmanjkovala....ne vem kaj ji je bilo.. pičim...se tipkamo potem
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:00:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz . Jaz tudi na občini skrivnost je razrešena: vse vloge grejo na občino-razlika je samo v tem,da so v MB večji vrtci in pač poberejo vloge v upravi in jih potem dostavijo na občino
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:06:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem hitro nekaj napisala,da ne bi imela tasa samogovorov,pa vidim,da Saraya še tudi straši okoli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:07:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz . Jaz tudi na občini skrivnost je razrešena: vse vloge grejo na občino-razlika je samo v tem,da so v MB večji vrtci in pač poberejo vloge v upravi in jih potem dostavijo na občino jeeee ...po novem se bo pa vse preselilo na center za soc.delo
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:08:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem hitro nekaj napisala,da ne bi imela tasa samogovorov,pa vidim,da Saraya še tudi straši okoli
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 18:10:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkne ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnara do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščla je, če nimaš denarja...ostalo pa je itak še večji problem
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.