|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
3.11.2010 13:07:27   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ojla bejbe.

jutri kafe zagotovo!!! Predlagam ginger bar. Tam mi je všeč, pa ni take gužve vse naokoli kot tam pri onih kafičih spodaj.

Ja fajn,nouser posted image ...ko bi le vedela,kje to iskat v EP...navodila prosimuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
3.11.2010 13:08:14   
katy83
aja, še to sem htela povedat, če slučajno ne bi neke službe dobla, imam nekak skrito željo, da bi šla še dalje v šolo (defektologija) 

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
3.11.2010 13:09:19   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Itak,če je opel.Ne veš pa,kolko dnara je bil? Jih je zelo težko dobit,ker so res dobri in jih zelo redko prodajajo,vsaj na netu jih ni veliko,pa še ti,ki so,so transportni.

Nič denarjauser posted image ,ni naprodaj...ima ga prijateljicauser posted image
Jih je pa hudo malo na netu,to je pa res...

user posted image user posted image user posted image Škoda!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
3.11.2010 13:10:35   
katy83

ojla bejbe.

jutri kafe zagotovo!!! Predlagam ginger bar. Tam mi je všeč, pa ni take gužve vse naokoli kot tam pri onih kafičih spodaj.

Ja fajn,nouser posted image ...ko bi le vedela,kje to iskat v EP...navodila prosimuser posted image

Veš kje je mladinska knjiga ne? No, greš mimo MK, pa potem še je ena trgovina z igračami, pa z otroškimi čeveljčki, pa zaviješ na levo kao po hodniku in evo, ga Ginger bar. V 1. nadstropju.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
3.11.2010 13:11:15   
matcar

ojla bejbe.

Sami,to je na vrhu v novem delu EP.Sem pa hotela predlagat,da bi se od 10-h pri Informacijski pisarni v EP dobile,pa skupaj šle gor.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
3.11.2010 13:11:47   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

službe - po eni strani se full strinjam s Peteo, da delodajalci izkoriščajo to "dobrosrčnost" delavcev, ampak ko si v taki situaciji si verjetno srečen da imaš šiht, pa če je to samo 2 tedna na mesec, da vsaj položnice plačaš. user posted image Jaz še teh izkušenj nimam, vem pa da če drugo leto ne dobim šihta (optimistka pačuser posted image ), da grem delat karkoli. Pa če dobim 300€ na mesec je boljše kot nič.

pa kaj je s tem rruser posted image sem napisala, poslala, pa mi javi napako user posted image htela sem povedat, da sem jaz tudi rekla, da ko napišem diplomo, grem delat kamorkoli, samo da bo delo user posted image drugače mam pa jaz tako srečo, da ne rabim delat (po končanem faxu) samo na šoli, zate je pa na žalost to malo težjeuser posted image ampak bo.. glej, lahko boš mela srečo, pa boš dobla ravno za svoj poklic službo user posted image kaj pa za pripravništvo si se že kaj menla?

pripravništvo ni več obvezno - po zakonu, ampak saj veš vsak te raje vzame, če ga imaš. Itak je fora, da poprečja ocen nimam dovolj visokega, torej lahko delam samo volentersko pripravništvo. Torej 10 mesecev zastonj. Če drugo leto ne dobim šihta preko vez, bom pač šla v to. Kaj mi druga preostane?
Sem pa jaz še vedno full optimistka glede tega. V bistvu razmišljam, da lahko delam v šoli, v kakšnem zavodu za bolne otroke, v bolnici (ok, to moraš imet fuuuuuuullll veze), pa če ne druga sem rekla bom v Bumbar park poslala prošnjo. Skratka, bom že. Če druga ne, pa se še vedno lahko grem varuško. user posted image

to je res user posted image nekje bo nekaj, brez skrbi user posted image pa ne me narobe razumet, prosim.. nisem nič slabega mislila s temuser posted image da ne bo kakih nesporazumovuser posted image

res? od kdaj ni več obvezno pripravništvo? lani je še bilo.. kdaj pa pol lahko greš delat strokovnega?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
3.11.2010 13:11:49   
sami0804

Aja,pa jaz tudi začnem s ponedeljkom delat...tak da,katy,si se še pravi cajt spomnila kafe čvek priredituser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
3.11.2010 13:14:42   
sami0804

ojla bejbe.

Veš kje je mladinska knjiga ne? No, greš mimo MK, pa potem še je ena trgovina z igračami, pa z otroškimi čeveljčki, pa zaviješ na levo kao po hodniku in evo, ga Ginger bar. V 1. nadstropju.

Same znane trgovineuser posted image
Hvala za pojasnilouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
3.11.2010 13:14:53   
matcar

Aja,pa jaz tudi začnem s ponedeljkom delat...tak da,katy,si se še pravi cajt spomnila kafe čvek priredituser posted image

user posted image user posted image user posted image Super! Spet obiranje al kaj druga?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
3.11.2010 13:16:04   
sami0804

ojla bejbe.

Sami,to je na vrhu v novem delu EP.Sem pa hotela predlagat,da bi se od 10-h pri Informacijski pisarni v EP dobile,pa skupaj šle gor.user posted image

Ni problema,zmejenouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
3.11.2010 13:16:21   
rina22

aja, še to sem htela povedat, če slučajno ne bi neke službe dobla, imam nekak skrito željo, da bi šla še dalje v šolo (defektologija) 

superuser posted image če maš voljo in željo, se vse da user posted image občudujem take ljudi, res. jaz sem htela it študirat rp, ampak zdaj vidim, da to ne bi blo zame. že ko sem mela prakso v oš in pol v sš, sem vidla, da bi veliko raje delala v sš. ampak, kot smo se danes že menle - vsako službo je treba zgrabit in držat z obema rokama, tak da, če bom dobla službo v oš, tudi ok user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
3.11.2010 13:17:02   
rina22
kava je ob 10.00?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
3.11.2010 13:17:25   
katy83
pa kak zabava ta RR, nouser posted image kr voljo zgubim

Matcar - lahko se dobimo tam pri Info, jauser posted image

Rina - eh, saj nisi nič kaj takega reklauser posted image Pripravništvo že par let ni obvezno, ampak saj te ne zaposlijo, če ga nimaš, razen če imaš veze. Poznam pa par kolegic, ki ga niso delale, pa so službo dobile. user posted image Strokovnega pa greš delat po 10 mesecih poučevanja. Moraš pa vseeno imet tistih 5 obveznih nastopov, ko priprave pošlješ v Lj al kam že.

Sami - spet greš delat? Kam te? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
3.11.2010 13:17:28   
sami0804

user posted image user posted image user posted image Super! Spet obiranje al kaj druga?

Za pobirat ni nič več,listje tudi samo pada dol...firma je pa ista ,ja.
Obrezovanje trte...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
3.11.2010 13:17:29   
rina22
lenčiiiiiiiiiii, poročaj user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
3.11.2010 13:18:34   
katy83

kava je ob 10.00?

jauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
3.11.2010 13:18:38   
elevitka

Itak,če je opel.Ne veš pa,kolko dnara je bil? Jih je zelo težko dobit,ker so res dobri in jih zelo redko prodajajo,vsaj na netu jih ni veliko,pa še ti,ki so,so transportni.

Nič denarjauser posted image ,ni naprodaj...ima ga prijateljicauser posted image
Jih je pa hudo malo na netu,to je pa res...

opel je zakon... sem se pred dobrimi tremi meseci poslovila od svojega ... v brezhibnem stanju (ker sem rabila večji avto)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
3.11.2010 13:19:56   
rina22

Rina - eh, saj nisi nič kaj takega reklauser posted image Pripravništvo že par let ni obvezno, ampak saj te ne zaposlijo, če ga nimaš, razen če imaš veze. Poznam pa par kolegic, ki ga niso delale, pa so službo dobile. user posted image Strokovnega pa greš delat po 10 mesecih poučevanja. Moraš pa vseeno imet tistih 5 obveznih nastopov, ko priprave pošlješ v Lj al kam že.

a takouser posted image hvala, da si me razsvetlila user posted image nisem vedla. nisem se še niti tak daleč zanimala, ampak sem očitno mela napačne informacije, da je obveznouser posted image
glede tistega, ko sem rekla za možnosti zaposlovanja. kdo bi mogoče napačno razumel ali vzel za slabo, kar pa ni bilo mišljeno tako. user posted image

ja, rr pa res zajebavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
3.11.2010 13:19:57   
sami0804

kava je ob 10.00?

Jap.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
3.11.2010 13:21:32   
rina22
katy in sami, hvala user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
3.11.2010 13:21:53   
katy83

superuser posted image če maš voljo in željo, se vse da user posted image občudujem take ljudi, res. jaz sem htela it študirat rp, ampak zdaj vidim, da to ne bi blo zame. že ko sem mela prakso v oš in pol v sš, sem vidla, da bi veliko raje delala v sš. ampak, kot smo se danes že menle - vsako službo je treba zgrabit in držat z obema rokama, tak da, če bom dobla službo v oš, tudi ok user posted image

jaz sem pa tekom svojega študija ugotovila, da sem človek, ki se rad uči. Saj bi šla še naprej za magisterij, ampak so zdaj s temi bolonci nekaj spremenili, tak da...
Jaz sem pa ugotovila, da mi dosti bolj ležijo učenci od 3 -5 .razreda, prvošolčki so mi pa full "težki". Pač fora je, da rabijo full motivacije pa iger, pa imaš občutek da se samo igraš, čeprav se oni skozi igro full naučijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
3.11.2010 13:23:14   
katy83

a takouser posted image hvala, da si me razsvetlila user posted image nisem vedla. nisem se še niti tak daleč zanimala, ampak sem očitno mela napačne informacije, da je obveznouser posted image
glede tistega, ko sem rekla za možnosti zaposlovanja. kdo bi mogoče napačno razumel ali vzel za slabo, kar pa ni bilo mišljeno tako. user posted image

ja, rr pa res zajebavauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja,no jaz nisem tak vzela, ker vem kak je z RP.

kaj pa ti študiraš? Sem pozabla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
3.11.2010 13:24:48   
rina22

jaz sem pa tekom svojega študija ugotovila, da sem človek, ki se rad uči. Saj bi šla še naprej za magisterij, ampak so zdaj s temi bolonci nekaj spremenili, tak da...
Jaz sem pa ugotovila, da mi dosti bolj ležijo učenci od 3 -5 .razreda, prvošolčki so mi pa full "težki". Pač fora je, da rabijo full motivacije pa iger, pa imaš občutek da se samo igraš, čeprav se oni skozi igro full naučijo.

super zateuser posted image vse še lahko uresničiš.

to je res, po eni strani je fajn delat s takimi malimi, po drugi strani pa moraš met jeklene živce in voljo tako.... uff.. vsaka vam častuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
3.11.2010 13:26:15   
rina22

aja,no jaz nisem tak vzela, ker vem kak je z RP.

kaj pa ti študiraš? Sem pozabla. user posted image user posted image user posted image

vem, da veš.. marsikdo, ki študira rp, to narobe razumeuser posted image pa nič slabega ne namenim povedat s tem.. če se ne bi nekoč odločala za študij rp, ne bi sploh na to pomislila.

jaz... slovenščino user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
3.11.2010 13:28:29   
sami0804
Bejbe,eno neumno vprašanje...kaj je rp?user posted image

Eh...razredni pouk?user posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 3.11.2010 13:29:36 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.