rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 službe - po eni strani se full strinjam s Peteo, da delodajalci izkoriščajo to "dobrosrčnost" delavcev, ampak ko si v taki situaciji si verjetno srečen da imaš šiht, pa če je to samo 2 tedna na mesec, da vsaj položnice plačaš. Jaz še teh izkušenj nimam, vem pa da če drugo leto ne dobim šihta (optimistka pač ), da grem delat karkoli. Pa če dobim 300€ na mesec je boljše kot nič. pa kaj je s tem rr sem napisala, poslala, pa mi javi napako htela sem povedat, da sem jaz tudi rekla, da ko napišem diplomo, grem delat kamorkoli, samo da bo delo drugače mam pa jaz tako srečo, da ne rabim delat (po končanem faxu) samo na šoli, zate je pa na žalost to malo težje ampak bo.. glej, lahko boš mela srečo, pa boš dobla ravno za svoj poklic službo kaj pa za pripravništvo si se že kaj menla? pripravništvo ni več obvezno - po zakonu, ampak saj veš vsak te raje vzame, če ga imaš. Itak je fora, da poprečja ocen nimam dovolj visokega, torej lahko delam samo volentersko pripravništvo. Torej 10 mesecev zastonj. Če drugo leto ne dobim šihta preko vez, bom pač šla v to. Kaj mi druga preostane? Sem pa jaz še vedno full optimistka glede tega. V bistvu razmišljam, da lahko delam v šoli, v kakšnem zavodu za bolne otroke, v bolnici (ok, to moraš imet fuuuuuuullll veze), pa če ne druga sem rekla bom v Bumbar park poslala prošnjo. Skratka, bom že. Če druga ne, pa se še vedno lahko grem varuško. to je res nekje bo nekaj, brez skrbi pa ne me narobe razumet, prosim.. nisem nič slabega mislila s tem da ne bo kakih nesporazumov res? od kdaj ni več obvezno pripravništvo? lani je še bilo.. kdaj pa pol lahko greš delat strokovnega?
|