![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:28:45
|
|
|
|
katy83
|
punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:29:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Bejbe,eno neumno vprašanje...kaj je rp? razredni pouk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:30:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina - eh, saj nisi nič kaj takega rekla Pripravništvo že par let ni obvezno, ampak saj te ne zaposlijo, če ga nimaš, razen če imaš veze. Poznam pa par kolegic, ki ga niso delale, pa so službo dobile. Strokovnega pa greš delat po 10 mesecih poučevanja. Moraš pa vseeno imet tistih 5 obveznih nastopov, ko priprave pošlješ v Lj al kam že. a tako hvala, da si me razsvetlila nisem vedla. nisem se še niti tak daleč zanimala, ampak sem očitno mela napačne informacije, da je obvezno glede tistega, ko sem rekla za možnosti zaposlovanja. kdo bi mogoče napačno razumel ali vzel za slabo, kar pa ni bilo mišljeno tako. ja, rr pa res zajebava aja,no jaz nisem tak vzela, ker vem kak je z RP. kaj pa ti študiraš? Sem pozabla. vem, da veš.. marsikdo, ki študira rp, to narobe razume pa nič slabega ne namenim povedat s tem.. če se ne bi nekoč odločala za študij rp, ne bi sploh na to pomislila. jaz... slovenščino uf...dobra si
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:30:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Bejbe,eno neumno vprašanje...kaj je rp? Eh...razredni pouk? ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:32:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ??? ja, sem vidla, ja samo me jezi, da ne moreš več videa pogledat, če nimaš plačanega dostopa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:34:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ??? ja, sem vidla, ja samo me jezi, da ne moreš več videa pogledat, če nimaš plačanega dostopa Kaj češ,kasirajo na vsakem koraku,barabe
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:34:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz... slovenščino uf...dobra si zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:34:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ??? ja, sem vidla, ja samo me jezi, da ne moreš več videa pogledat, če nimaš plačanega dostopa Kaj češ,kasirajo na vsakem koraku,barabe banda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:36:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz... slovenščino uf...dobra si zakaj? jao slovenščina pa mi je menda najbolj grozen predmet književnost mi je fajn, ostalo pa ...ne glih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:37:47
|
|
|
|
katy83
|
nič grem jaz malo red naredit po bajti... še pridem kaj nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:39:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ??? ja, sem vidla, ja samo me jezi, da ne moreš več videa pogledat, če nimaš plačanega dostopa Kaj češ,kasirajo na vsakem koraku,barabe banda res je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:40:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz... slovenščino uf...dobra si zakaj? jao slovenščina pa mi je menda najbolj grozen predmet književnost mi je fajn, ostalo pa ...ne glih kar nekaj izpitov je fajn težkih, za vsakega pa je snov fajn obsežna.... ampak bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:44:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ??? res al kaj... nič n vem... povejte kaj več pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:53:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 punce ste videle, da je bla Urška kazensko nominirana , pa da se Sandra na Finskem že carta ??? res al kaj... nič n vem... povejte kaj več pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Urška je bila kazensko nominirana,ker je prekršila prabilo bb in sostanovalcem govorila o zunanjem svetu,za Sandro pa jaz tudi nisem videla nič,včeraj sem edino čula pri odaji,da je govorila o enem fantu,da je malo bolj prijazen do nje
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:53:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,matcar,samo za tebe... http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884 meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekaj Svetovni je,še cena ni prehuda. Moram it spet malo pogledat sem,ja.Zaj že en cajt nisem nič gledala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 13:57:11
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem zaj skuhala na brzake,pa najedla sem se tudi.Zaj pa grem en štok nižje gledat,če Saš še spi,ker je namreč zaspal pri mami takrat,ko sem bla pri Z.Pol pa tak moram po Maksa že it. Lepo bodite,se kasneje tipkamo!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:01:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Evo,matcar,samo za tebe... http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4166884 meni je toti hudo všeč,imaš jih pa še kar nekaj Svetovni je,še cena ni prehuda. Moram it spet malo pogledat sem,ja.Zaj že en cajt nisem nič gledala. Meni se tudi zdi cena ugodna,za taki letnik Mojemu je tudi všeč Vivaro,samo za nas je vseeno malo preveliki ,sicer iščema nekaj s 7 sedeži,se trenutno vrtima okoli Peugeotov 807 ali Citroenov C8...ja,francozi kaj češ
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:10:12
|
|
|
|
elevitka
|
nič babike, se bom jaz tudi počasi poslovila, bom kliznila malo pred 15 da se izognem gužvi na cesti... do takrat pa še morem kaj naret-da bom koristna... če ne padem za svobodo naroda zvečer... se javim kaj lepo bodite
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:17:02
|
|
|
|
Lenči_
|
Evo mene iz izleta. RR me nekaj zafrkava. Pišem že drugič tole. Poročilo o vrtcih: Borisa Pečeta – zelo zasedeni. Bodo me poklicali oz. Naj pokličem. Vrjetno ne bo nič in naj dam vlogo ponovno v feb. drugo leto za vpis v leto 2011/2012. Ivana Glinška – drugo leto odpirajo novo skupino jasli. Veli možnosti, da bo sprejeta. Bodo poklicali oz. Naj pokličem. Pobrežje – bodo poklicali oz. Naj pokličem, če se bo sprostilo kakšno mesto. Dobila tel. Od ene tete. Tezno – zelo zasedeni. Preko 40 na čakalni listi. Bodo poklicali oz. Naj pokličem. Vlogo naj dam ponovno feb. za drugo leto 2011/2012 Studenci - trenutno imajo v eni enoti prosto. Ne vedo kako bo feb. drugo leto. Naj pokličem oz. Bodo poklicali. Tukaj so me tudi najlepše sprejeli in obravnavali. Otona Župančiča - bodo poklicali, če se bo sprostilo mesto oz. Naj pokličem. Takšna je trenutna situacija po vrtcih v Mariboru. Kateri vrtec je nasplošno najboljši oz. vredu. Kateri so eko? Vem, da sta Borisa Pečeta in Pobrežje eko. Za ostale pa ne vem. Rina – kaj so pa tebi rekli? Kdaj pa ti rabiš vrtec? Hvala vsem za mnenja o grand scenicu! Tudi meni je s – max všeč in je v ožjem izboru. A je malo predrag za moj žep.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:21:07
|
|
|
|
Lenči_
|
Evo mene iz izleta. RR me nekaj zafrkava. Pišem že drugič tole. Poročilo o vrtcih: Borisa Pečeta – zelo zasedeni. Bodo me poklicali oz. Naj pokličem. Vrjetno ne bo nič in naj dam vlogo ponovno v feb. drugo leto za vpis v leto 2011/2012. Ivana Glinška – drugo leto odpirajo novo skupino jasli. Veli možnosti, da bo sprejeta. Bodo poklicali oz. Naj pokličem. Pobrežje – bodo poklicali oz. Naj pokličem, če se bo sprostilo kakšno mesto. Dobila tel. Od ene tete. Tezno – zelo zasedeni. Preko 40 na čakalni listi. Bodo poklicali oz. Naj pokličem. Vlogo naj dam ponovno feb. za drugo leto 2011/2012 Studenci - trenutno imajo v eni enoti prosto. Ne vedo kako bo feb. drugo leto. Naj pokličem oz. Bodo poklicali. Tukaj so me tudi najlepše sprejeli in obravnavali. Otona Župančiča - bodo poklicali, če se bo sprostilo mesto oz. Naj pokličem. Takšna je trenutna situacija po vrtcih v Mariboru. Kateri vrtec je nasplošno najboljši oz. vredu. Kateri so eko? Vem, da sta Borisa Pečeta in Pobrežje eko. Za ostale pa ne vem. Rina – kaj so pa tebi rekli? Kdaj pa ti rabiš vrtec? Hvala vsem za mnenja o grand scenicu! Tudi meni je s – max všeč in je v ožjem izboru. A je malo predrag za moj žep. Sem mogla malo popravit (naredit boljši pregled)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:32:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pobrežje – bodo poklicali oz. Naj pokličem, če se bo sprostilo kakšno mesto. Dobila tel. Od ene tete. Rina – kaj so pa tebi rekli? Kdaj pa ti rabiš vrtec? Kaaaaaaj?! Kako številko???? Meni ni nič dala, pa niti rekla ni, naj pokličem Meni je samo rekla ok, pa če zdaj že ne rabim varstva Na vpisnico je napisala, da rabim od februarja oz. marca naprej varstvo. Kaj to pomeni, naj takrat pokličem, ali kak? Če me oni ne bojo? mislim, da je rekla, da me obvestijo, samo ni pa rekla, naj jaz še pokličem Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto ) Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečali si bla s svojim ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:41:20
|
|
|
|
Lenči_
|
Rina bila sem sama. Nisem vidla nobenga rešilca. Bla sem pa tam nekje ob 11. Vrjetno se nisva vidle. Takrat je bila sicer ena mamica tam, samo brez otroka. Ti si šla z otrokecom ne? Drugače pa boljše, da še pokličeš in gnjaviš po mojem mnenju. Hitro te lahko "pozabijo" obvestit. Moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 14:47:24
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto[sm=smiley13.gif]) Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečali si bla s svojim ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled? Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.