Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:50:23
|
|
|
|
botrca
|
Kak mi ni za nič ...bom danes na izi dokler ne grem na tečaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:51:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Uživajte na kavici. Podpis. še en podpis še moj podpis pa še moj! Evo, te pa še moj - podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:51:05
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami . kaj te to je? To mene tudi zanima.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:52:20
|
|
|
|
botrca
|
Pridite na 15. del...sem ga odprla .
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.11.2010 9:57:03 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:55:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami . kaj te to je? To mene tudi zanima. Mmmmmm... jaz bi pa patata con polo iz Galeba. Je neka vrsta palačink, ponavadi z mesom in zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:58:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kaj ima katera kaksne VIP v Talumu na Ptuju?? Vprasam lahko a ne Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...Ce ne najdes druzbe lahko z nami gres Kaj nimata nobene moznosti varstva,da bi vidva z sla skupaj? Da si malo na off vzameta Kdaj in kje so dedi??? Jaz (oz. midva) bi tudi šla...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.11.2010 9:30:34
|
|
|
|
matcar
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?