Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:50:23
|
|
|
|
botrca
|
Kak mi ni za nič ...bom danes na izi dokler ne grem na tečaj.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:51:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: koala Uživajte na kavici. Podpis. še en podpis še moj podpis pa še moj! Evo, te pa še moj - podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:51:05
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami . kaj te to je? To mene tudi zanima.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:52:20
|
|
|
|
botrca
|
Pridite na 15. del...sem ga odprla .
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.11.2010 9:57:03 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:55:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami . kaj te to je? To mene tudi zanima. Mmmmmm... jaz bi pa patata con polo iz Galeba. Je neka vrsta palačink, ponavadi z mesom in zelenjavo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.11.2010 9:58:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kaj ima katera kaksne VIP v Talumu na Ptuju?? Vprasam lahko a ne Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...Ce ne najdes druzbe lahko z nami gres Kaj nimata nobene moznosti varstva,da bi vidva z sla skupaj? Da si malo na off vzameta Kdaj in kje so dedi??? Jaz (oz. midva) bi tudi šla...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 24.11.2010 9:30:34
|
|
|
|
matcar
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?