|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
3.11.2010 14:58:19   
petea
Lenči_
kaj pa vrtec Jožice Flander?
Je eko. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
3.11.2010 15:00:59   
petea
Lenči in Rina,
pa saj sta dali vlogi, kajne?

Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.11.2010 15:05:28   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Rina bila sem sama. Nisem vidla nobenga rešilca. Bla sem pa tam nekje ob 11. Vrjetno se nisva vidle. Takrat je bila sicer ena mamica tam, samo brez otroka. Ti si šla z otrokecom ne? Drugače pa boljše, da še pokličeš in gnjaviš po mojem mnenju. Hitro te lahko "pozabijo" obvestit. Moje mnenje.

ja, midve sva bili prej user posted image pa sta istočasno dve mamici prinesli vloge. tak da je po moje kaaaaaar kriza s tem user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.11.2010 15:07:27   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ne sekiraj se, glej, ti si dala v veliko vrtcev vloge, ziher boš v katerem dobla mesto. Jaz sem dala samo v vrtec pobrežje, ker je kam dlje ne morem vozit (še tu sva omejeni na bus, dokler ne dobi moj službenega avta, ker jaz kot študentka nimam šans, da si kupim in vzdržujem avto[sm=smiley13.gif])

Daj mi reči, kdaj si ti hodla tja? mogoče smo se celo srečaliuser posted image si bla s svojim user posted image ali sama? Si bla mogoče takrat tam, ko so bli reševalci z rešilcem tam, pa so otroci meli ogled?

Kaj pa če si kupiš kakega malega nič vrednega, samo tolko, da se lahko kam pelješ in nisi tolko omejena. Jaz sem tudi zdaj dop. brez avta in sem čisto zgublena. Poleti še ni blo tak hudo, ker sva lahko šle z mičkeno pešaka. Zdaj pa je že mrzlo. Zadjič mi je ravno sodelavka razlagala, da si je kupla, ne vem točno kerega, ampak za 150 eur, pa še registriranega za pol leta. Recimo user posted image

glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkneuser posted image ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnarauser posted image do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo user posted image v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščlauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.11.2010 15:08:45   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Lenči in Rina,

Ker če se sprosti katero mesto, se gleda trenutni seznam čakajočih. In nekaj sprememb se dogaja tudi čez leto.

ja, sva dali vloge, ampak kot sem rekla, ko sem jaz nosila vlogo, sta istočasno prinesli vlogo še 2 mamici, pol je nesla lenči in še ena mamica, to nas je že 5 samo za to, kar vemo. bog ve, kolko je čakajočih user posted image toliko mest se pa ne sprosti kar tak user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.11.2010 16:08:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jan super da si operacijo dobro prestal in upam da se bodo zdaj stvari postavile na svoje mesto.
botrca kaj je imel Jan ledvični refluks al zakaj je bil operiran?

ne na sečičih je imel operacijo, ne na ledvicah

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.11.2010 16:10:44   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Pol pa popoldansko počivanje, nato pa gre moj k moji sestri montirat sušilca.

A se ne postavi sušilec samo na izbrano mesto in vklopi v el. vtičnico?

ma imajo malo kopalnico pa morata s svakom nekaj premikat, vrtat luknje in prestavljat omare, pa ne vem še kaj...vglavnem a je to user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
3.11.2010 16:11:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz user posted image .

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

na občini user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
3.11.2010 16:12:28   
botrca
Nisem vas brala za nazaj, preveč ste bile pridne user posted image ...je kaj takegauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
3.11.2010 16:16:31   
botrca
Sem dobro prebrala, kava jutri ob 10h v EP? Mislim, da me ne bo ker ima moj zdravnika ob 8.45 pa ne vem če bo končal tako hitro. Javim Kathy83 itak imam tvojo gsm št.

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.11.2010 16:23:33 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
3.11.2010 16:25:39   
katy83

Sem dobro prebrala, kava jutri ob 10h v EP? Mislim, da me ne bo ker ima moj zdravnika ob 8.45 pa ne vem če bo končal tako hitro. Javim Kathy83 itak imam tvojo gsm št.

zmenjenouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
3.11.2010 16:26:05   
Lenči_

Lenči_

Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. user posted image Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
3.11.2010 16:27:59   
Lenči_

Lenči in Rina,

ja, sva dali vloge, ampak kot sem rekla, ko sem jaz nosila vlogo, sta istočasno prinesli vlogo še 2 mamici, pol je nesla lenči in še ena mamica, to nas je že 5 samo za to, kar vemo. bog ve, kolko je čakajočih user posted image toliko mest se pa ne sprosti kar tak user posted image

In to v roku 3 ur.. Pa še druge dni, ko so nosli?? Ogromno nas je pomoje user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
3.11.2010 17:42:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Tasa - pa daj nouser posted image   saj je ok, boš pa drugič prišla.

Mačkica, tudi če bi ti obljubla, me nebi blo, ker sem dobila nagradnega danes in jutri zjutraj delam user posted image Tak, da v nobenem primeru mi nebi zneslo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
3.11.2010 17:42:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz user posted image .

Jaz pa še ne. user posted image Hvala ker ste me spomnile.

tudi jaz še ne. Sem mislila jutri pa nebom mogla. Bom naslednji teden.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
3.11.2010 17:44:43   
tasa_m

Lenči_

Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. user posted image Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. user posted image
v Jožici Flander je Lija. Samo če bo fraj bo fraj samo na Smoletovi (za lekarno Lah), ker na njihov vrtec,kjer je  uprava prideš več ali manj samo z vezami user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.11.2010 17:45:23 >

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
3.11.2010 17:47:20   
tasa_m

glej, saj avta ni problem kupit. problem ga je pol vzdrževat in tankat. kaj šele, če ti kaj crkneuser posted image ne, ne, avto si bom kupla, ko bom mela več dnarauser posted image do takrat pa bom čakala na "našega", ker ga itak dobim, ko ga moj več ne bo rabo user posted image v primeru, da pa ga bo moj vedno rabo, pa si bom svojega kupla, ko si ga bom lahko privoščlauser posted image
i enako razmišljaš kot jaz, zato kar pod vse podpis user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
3.11.2010 17:53:45   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
saj je povsod nekaj kar ni po pravilih zakona, sam če hočeš vsaj neko službo met, se moraš prisilit da vseh napak pač ne vidiš, ker konc koncev je to naš vir preživetja... smo pač vedno v podrejenem položaju kjer je je večno treba prilagajat

Vidiš, zaradi takšnega razmišljanja pa potem delodajalci še naprej veselo izkoriščajo in izsiljujejo delavce. user posted image
Ja, če pa se jim porobu postaviš, pa si na cesti. Zdaj pa vsaj nekaj dobiš.
Ne vem no, raje sem tiho, svoje delam in sem srečna da imam 15ega takšno plačo, ki imam napisano v pogodbi, kot pa da se samo bunim, bunim in bunim, pa sem doma in nimam € za preživetje. Inštitucije pa tud ne čakajo glih, da tja pridem in da mi dajo denar.
K večjemu me samo nahruli, da sem dovolj mlada, da si bom že našla delo. In sem lahko šla... user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
3.11.2010 17:59:58   
arabela*
čeruser posted image

eto,končno se uspela malo pred net vsest...Bila leteča danes......rihtala stvari....vse poštimala, samo vloge na socialno nisem uspela nest...še na banko sem šla po žogouser posted image ....

Moj je šel v štacuno po kruh in mleko,M je maloprej prišla domov in je utrujena, tak da jo grem skopat in spakirat spat....user posted image ...Mi prav paše ta zimski čas...se mi zdi, da je dan daljši.....user posted image

Glede kafeja jutri...menda ne bom prišla.....M mi sedaj konstantno okol 10-po enajste hodi spat...da potem zdrži do večera......tak da naslednjič bova probale...al pa ko bo pri babici, potem mi ne bo problem.....mi je samo žal, ker ne vem,kak naj škatlo stvari za oblečt tja spravim...če bo kera čez Koroško cesto peljala mi naj javi...ji dam tam na avtobusniuser posted image

ponoči nismo nič spali...celo noč je M biksala..tak da me je danes tokom dneva kar zmanjkovala....ne vem kaj ji je bilo..user posted image

pičim...se tipkamo potemuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
3.11.2010 18:00:37   
sami0804

skrivnost je razrešena:
vse vloge grejo na občino-razlika je samo v tem,da so v MB večji vrtci in pač poberejo vloge v upravi in jih potem dostavijo na občinouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
3.11.2010 18:01:47   
sami0804
Sem hitro nekaj napisala,da ne bi imela tasa samogovorov,pa vidim,da Saraya še tudi straši okoliuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
3.11.2010 18:06:23   
tasa_m

Sem hitro nekaj napisala,da ne bi imela tasa samogovorov,pa vidim,da Saraya še tudi straši okoliuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
3.11.2010 18:07:53   
botrca

skrivnost je razrešena:
vse vloge grejo na občino-razlika je samo v tem,da so v MB večji vrtci in pač poberejo vloge v upravi in jih potem dostavijo na občinouser posted image

jeeee user posted image ...po novem se bo pa vse preselilo na center za soc.delo

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
3.11.2010 18:08:15   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
3.11.2010 18:10:17   
botrca

je, če nimaš denarja...ostalo pa je itak še večji problem

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.