|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
29.9.2010 8:32:14   
ječi12
aleunam js bom oblekla najprej eno tanko tetra majčko,potem čez body na preklop,spodi žabice do pasu.potem pa čez od HMja kompletek iz flisa.se pravi jaknica z ušeski pa flis hlačke.čez še štumfke na nogice,pa zgori kapico. to je to. sigurno ne več. ker gremo samo za 2 minute na zrak je kombinezon razen če bi ble ekstremne razmere res brezvze(za moje pojme) ker je dekca veliko bolša rešitev.sploh če je kakšna večja lahko prepogneš pa pride debelejša plast.
to je pa to.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
29.9.2010 9:09:06   
Renesme**
kaj obleči novorojenčku za iz P domov?

odvisno koliko stopinj bo zunaj, ali bo takrat sneg ali ne, bo pihalo ali ne.....

Ne se sekirat kaj si sestre mislijo, jaz sem po treh dneh notri v p brez radia, TV-ja...vprašala koliko st. je zunaj, da vem kako malo oblečt, pa me je gledala kot, da sem mal zmešanauser posted image   No oblekla sem tamalo tolk, da ji je bilo čist prevroče, je bila čist koma, da sem v avtu paniko zagnala, če še sploh dihauser posted image

za ca. 20 stopinj notri je otrok oblečen takole
- zgoraj na rokah inma 2 rokava, spodaj na nogah enega, čez pa copatke

če greš ven pa je zunaj 15 st.
čez mu oblečeš samo še ene dodatne rokave- mal toplejše...pa kapo, zaviješ v deko...

če je zunaj 5 st.

ga pa še v kombinezonček daš- samo v avtu ga moraš odpet!

tako nekako...

jaz ga bom oblekla

plenico
body z rokavi
žabice do pasu
pajac z rokavi pliš
čez pa ali kompletek flis hlače, jakna...ali pa kombinezon.....zavila v deko
na glavo 1 bombažno kapico in eno toplejšo (se pravi 2 kapici)
na noge naštrikane volnene copatke (če bo v kombinezonu s stopalci pa navadne termo)

doma pa slečt, ker je 3x preveč oblečenuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
29.9.2010 9:31:30   
aleunam
Hvala, sem približno isto razmišljala, s tem, da sedaj razumišljam še o enem "jesenskem" pajacu za čez, npr. tisti rjavi iz H&M ali beli iz KIKa (ta je "samo" 10€), ki ga je Malajka prilepila enkrat. Bi blo fajn za čez, če bo za kombinezonček res pretoplo. Pozabila pa sem pripisati kapico in nogavičke/copatke. Copatke tako ali tako iščem. Sem videla tiste rjave in zelene v H&M v MB, v MS jih pa nimajo. user posted image

Včeraj sem šla malo po nakupih, dala dol vse od C&A, H&M, KIKa, BC, NKD, SPAR... Sem pokupila nekaj plišastih pajackov, večina v št. 62, nekaj pa 56. Na manjše št. ne grem. Nabavila sem še žabice do pasu, nogavičke (nekaj tanjših, nekaj debelejših), majčke, nekaj malo bodijev (teh moram še več) in zimski pajacek. Slednjega sem kupila v C&A, a ne vem, če sem se pravilno odločila za velikost - vzela sem 68, kolebala pa med to in št. 62. Vem, da bo malček prvi mesec plaval v tem, ampak recimo, da prvi mesec kaj veliko ne bomo šli ven (vse je odvisno od zdravja in vremena), kombinezonček pa bomo uporabljali do npr. februarja/marca (samo predvidevanja), sem raje vzela večjo št. Sem se pravilno odločila? Jutri mam možnost zamenjati... Ni pa med tema številkama neke grozne razlike.

A majo v Leclerku (MB) še bodije pakirane po 5kom? Ko so bili v akciji jih nisem vzela, bi jih pa sedaj, saj razlika v ceni ni bila ne vem kakšna. Vprašanje, če je bila to roba, dobavljiva samo v času akcije.

Je pa res, da človek mimogrede pusti 100€ v trgovini in ugotovi, da manjka še vsaj za enkrat toliko robe. user posted image  Podarjenega žal ne dobim nič.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
29.9.2010 9:43:04   
Renesme**
jaz imam ta pajac iz C&A v št.62, je pa res da imam od svakinje enega 56 in enega rdečega-roza v št.68 (ta mi prvič ni nič prav prišel, je bil prevelik...)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
29.9.2010 9:44:28   
Bumbolina
Dobro jutro punce!

Evo zajtrk, no, mogoče pa že malica, gleda na to, koliko je že ura...

user posted image

Spala sem kot ubita; madona kako paše, ko se človek pošteno naspi in spočije....

Obveščanje o rojstvu: stare starše ter mojo sestro bom vsekakor poklicala, vsem ostalim pa sms. Prvič sem telefonarila že v porodni sobiuser posted image .

majabar, hormoni nas mučijo, kaj čmo.... Saj bo bolje. Po prvem porodu pa sem ko sem prišla domov imela kar neko krizo, da zdaj pa nisem več noseča??? Prvih par dni sploh nisem mogla pogledati slik, na katerih sem noseča, brez da bi se zraven ful zjokala....

Oblačila za iz porodnišnice: bom vidla, odvisno od vremena. Vsekakor kombinezonček, spodaj pa bodi, štrampli, pajacek in kombimezon. V avtu pa bom kombinezon po vsej vernetnosti slekla, saj bomo pošteno zakurili. Vsekakor je pa tudi treba paziti, da novorojenček ni preveč oblečen, saj na začetku še ne zmorejo sami uravnavati telesne temperature...

nadinne, me veseli, da ti je modrček všeč. Če boš vzela XL, sem prepričana, da ti bo prav, saj če gledaš tisto tabelo zajame tudi precej večje joške kot pa tvojeuser posted image . So pa še res fajn raztegljivi. Navsezadnje pa ga lahko še vedno vrneš nazaj, če ti ne bo velikost ustrezala...

library, jaz bi na tvojem mestu vzela modrček velikosti S. KOlikor se ti bodo prsa povečala zaradi mleka, se bo modrček "raztegnil". Preberi si malo tudi na spletni strani od proizvajalca www.carriwell.com, da so modrčki prav delani ob upoštevanju, da se prsa že med dvema podojema večajo/zmanjšajo (sem naredila celi doktorat iz tega modrčkauser posted image ).

Lep dan vsem in se beremo...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
29.9.2010 10:09:48   
metaxa0911
Evo, pa se vam skor čist na konc pridružujem še jaz... Zato, ker grem hmal v porodniško in bom laži čakala vse skupi, če bom tle gor mal počvekala z vami. Rok mam 09.11.2010, torej še dobrih 5 tednov... Počutim se še vedno ok, le službo mal težje prenašam :) Kako pa ve, tiste, ki še delate? Res se mi ne da več 8 ur sedet za mizo....Me boli hrbtenica, zadnje dni mam pa tut čist mravljinčaste roke. Ampak sem nekje brala, da je tudi to eden od normalnih pojavov v nosečnosti.  

Hm za dojenčka (je dojenček, ker bo spol presenečenje) je že skoraj vse pripravljeno, edine dileme imam okoli zibke, ki sem jo dobila na posojo- bo imela katera od vas zibko al kar posteljico. Mene vedno bolj drži, da bi še nahitro kupla kar posteljico al naj mam zibko vsaj ene 2 meseca? Ne vem.... me moti tista pena, k je kao jogi, pa ful je majhna (sej vem, da je novorojenček tut :)), pa baje zelo fajna pa stabilna ampak men zgleda vse skup bolj majavo....

Kako je kaj z lažnimi (al pa ne lažnimi :)) popadki? Men je trebuh kak mesec nazaj velik bolj otrdeval kot pa zdej, pa tut že zlo hmal mi je ctg kazal popadke-je blo kr mal panike, ker je blo že velik prehmal...zdej se je pa menda vse skupi mal umiril... Drugač me ponoč kr fajn zagrab včasih, včeri sem mela ene 3 take boleče krče, de sem se od bolečine zbudila, ampak se je proti jutru umiril oziroma se ni stopnjeval, otročiček je zelooo živahen, zato se sploh nisem obremenjevala... Kako kej gledate na porod, predvsem tiste, za katere bo to prvi :) Jz  o samem porodu sploh ne razmišljam, bolj me zanima, če bom vedla, kdaj se bo vse skup začelo...Sej vem, de če resnično boli, da veš kaj so popadki ampak se najdejo tut take, ki jih je sam mal šraufal... :) 

Aja, drugače pa koliko so kej težki vaši otročički?  Moj je bil 34.teden in 0 dni- 2.300. Men se je zdel kr veliko :)

No lepo vs je blo brat, še lepš bo zdej sodelovat...

LP vsem. 

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
29.9.2010 10:20:19   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

jaz imam ta pajac iz C&A v št.62, je pa res da imam od svakinje enega 56 in enega rdečega-roza v št.68 (ta mi prvič ni nič prav prišel, je bil prevelik...)

Jau, pojma nimam ali naj grem menjat za manjšega... user posted image  Ne bi rada dveh kupovala za prvo sezono, po drugi strani pa ne bi rada, da user posted image  ne bom našla v njem. user posted image  Mislim, da bom kar ostala pri tem, saj boljše malo večji kot premajhen.

Neposredna povezava do sporočila: 1457
29.9.2010 10:21:59   
malajka84
Jutro punce...hja pozna ura zlata ura:) to je moj nov pregovor, če rata dolg spat pa dejmo:)

Dobrodošla nova
...od kod pa si če lahk uprašam? Po pisavi si tko nek iz naših koncu, no zdi se tko:)

Modrci...jst mam za dojenje 2 zaenkrt, pol bomo pa še dokupli, sm jih naročla prek neta na oni starni k sm enkrt link dala in je super mehek udoben..fajna sta:)

oblečt za domov...jst mam trenutno prpravlen tkole: pleničke:), bodi z dolgimi rokavi, žabice, majčka z dolgimi rokavi, čez pajacek, pa čez še štrikan kompletek pa deka pa je to to...ne vem men se zdi še preveč kr če tko gledamo res bomo zuni zuni sam par minutk...no sej slečemo se še zmer lahk. je pa to trenutno stanje, bomo vidli kakšno bo vreme

spanje...pr men je zdej tko, da sm pokonc do štirih pol pa spim do desetih, enajstih,...nek čuden ritem ampak ok,...vsaj zjutraj spim, dokler mi seveda psica na postlo ne skoč pa začne jamrat:) ma kdo bi ji zameru;)

Nič, zdej grem pa stopnice po hiši počistit, rečmo, da bo šlo...če ne bo pa mal pavz umes pa bo. Popoldne bomo pa vinček delal...no..nek smo jabke dobli pa bomo mel akcijo.:)

Mejte se lepo, upam, da bo cel dan tak lep sonček!:)

(odgovor članu metaxa0911)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.9.2010 10:37:17   
Valentina85
Pozdravljena metaxa0911!

Jaz bom imela zibko, ampak samo zato ker mi jo je kolegica posodila, kupovala jo nebi. Mi bo pa prišla prav, ker nameravam potem kupiti posteljo 70X140, na tak način da se da stranice dol in da jo lahko otrok malo dlje uporablja. Je pa tudi moja bolj majhna, ampak verjetno se mi samo zdaj zdi, kolegica jo je uporabljala do 4. meseca. Ko bom videla da je tesna gre user posted image takoj v posteljico.

Jaz bom za iz porodnišnice oblekla: body z dolgimi rokavi, pajacek z dolgimi rokavi, spodnji komplet na sliki, nogavičke, bombažno in eno debelejšo kapico, čez pa dekico. Smo od porodnišnice z avtom oddaljeni manj kot 5 minut. Tako da ne bom pretiravala.

user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
29.9.2010 11:04:37   
metaxa0911
Jah sej pri meni je stanje enako, tut midva misliva kupt potem kr to ta večjo posteljico in komplet otroško sobico... S tem, da bo postelja še nekaj časa pri nama v spalnici, pol, po pol leta, enem letu-odvisno od privajanja :),  gre pa skupaj z user posted image  v otroško sobico...  Ja drugač majo pa vsi zibke bolj kot ne do enga 4 meseca, sam jz mislim, de se bova z fantom sigurn že prej za posteljico odločla.  Valentina85 kako si pa kaj s posteljnino za zibko? Zanima me predvsem kje si dobila kako rjuho, ker jihrazen v kompletu s posteljnino sploh nimajo... Posteljnine se pa niti ne rabi toliko, jaz bom imela tako ali tako vrečo za spat, ker se mi zdi tist kouter čist nepraktičen in štorast.

Oblačila iz porodnišnice: plenička za enkratno uporabo, plenička široko povijanje, povijalna plenička, žabice tiste volnene, čez bombažne (če bo bolj mrzl), plajšček (tetra majčka), pa čez bodi, pol pa plišastega pajacka in še enega debelejšega, ne prou kombinezon za čez...pa dekca, bombažna kapca, plišasta kapca, copatki itd.... kr velik ene robe, bom pa vidla še kak bo sploh vreme...se mi zdi de je kak dan čez dan še tok topl, de bi se user posted image  zadušu v tokih oblekah... :) 

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
29.9.2010 11:40:39   
Valentina85
Za posteljnino sva se s kolegico zmenile tako, da smo vsaka pol plačale, ker namerava ona tud v kratkem postat user posted image in jo bo potem ona rabila. Je pa res da je prišla zraven samo ena rjuhica. Ampak čist taka navadna bombažna okoli zarobljena, ker itak takrat bodo majhni in samo zatlačiš pod podlogo in je. Gledala sem mal naokoli za dokupit še kakšno rjuhico, ampak imajo večino samo za posteljico. Zdej sem se pa odločila, da bom kupila bombažno blago in okol zarobila in bo že dobro za tistih par mesecev.... Se mi zdi brez veze komplicirat pri posteljnini za zibko, ker bo res kratek čas v uporabi. 

Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.9.2010 12:10:34   
Renesme**
jogi rjuhice za zibelko imajo v BC, tudi posebej lahko kupiš, so pa mislim da od Odejice.

Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.9.2010 13:04:08   
bik
Čao metaxa0911!

Evo tud jaz se pridružujem na koncu, rok imam sicer 31.10.2010 ampak je G rekla, da bo kakšen teden kasneje. Roditi grem v Kranj, ker sva bila na ogledu in so bili zares zelo prijazni, upam da bodo tudi takrat ko bom šla rodit user posted image . Kje boš pa ti rodila?

Glede ležišča, imava midva kar oboje in zibko in posteljico. Zibka je sicer še moja, ampak je zelo fiksna. Dokler bo najina user posted image user posted image  spala v najini spalnici bo v zibki, potem pa jo preseliva v njeno sobo v posteljico.

Najina pikica pa je bolj mirna, razen ko počivam se začne raztegovati in imam občutek da se mi bo trebuh kar strgal.user posted image

Poroda me ni strah pa tudi mislim, da ko se bo začelo, bomo vsaka zase že vedele, da se v našem telesu dogaja nekaj drugačnega.

Ctgja še nisem imela, me še čaka 11.10.
Upam, da se kaj javišuser posted image

Lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.9.2010 13:13:56   
Soncchhek
ojla.

oooo čist smo padle noter v bejbi šopinguser posted image ...
se mi zdi da smo šele pisale, da smo nosečke....zdaj pa.....odštevamo počasi že na polno....no naš bebi naj kar ostane na toplem do PDPuser posted image .

ob rojstvu? koga obvestit? ja ene so res hitre.....takoj ko lahko...do mobija in ck ck ck user posted image ..... mi2 oz. mi3jeuser posted image bomo poklicali novopečeni teti in babici ter dedka. ostali pa... sej se razve... res ne mislim bit vroči telefon po porodu....ampak sebe spočit....to je to.

brezposelne& se zaposlit kot gosp. pomočnica.....ja takole gre to....da pač se moraš za najmanj en dan zaposlit pred nastopom porodniške...za tist dan se plača prispevke... jaz se s tem ne bom ukvarjala, prikazovala nekaj kar dejansko ne obstaja... za  tistih par evrov več na mesec... starševsko nadomestilo eno leto in pika. potem pa itaq v službouser posted image . sem ful optimist. Nadomestilo od zavoda, se ti po končanju porodniške obračuna glede na to minimalno porodniško, ki znaša menda nekje 240 e...se pravi.....40 e več kot starševsko nadomestilo.

Aleunam, za z bolnišnice imam jaz pripravljene tanke žabice (z naramnicami)+ body  na preklop-dolg rokav+ nogavičke al copatke al kajvemkaj user posted image , kompletek iz H&M...tak debelejši....potem pa vidimo a tanjši a debelejši pajacek čez.....dekica ja ali ne...čist odvisno kako bo konec novembra...lahko da bo sneg lahko pa....toplo...bomo videli. Pa kapice....tanka ali debela ali vse ali....
Lulček a user posted image , tudi mi imamo sprintanega...ogromne jajčke pa ena mala pikicauser posted image .
OO dve kilce pa pol ima vaš dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super !!!!!

Pajacke zimske ...malo tanjše....pa debelejšega...imam jaz v št. 62 in 68..... sem tudi enakega mnenja....bomo pa za začetek malo plavali noter.....56 ne mislim kupit.

Jaz pa grem danes z bodočim očkom( da bo nosil vrečke logičnouser posted image ), v nakup v DM....po kozmetiko ipd..... v soboto pa še Ikea -stol za dojenje ipd.  in sem končala z nakupi, se mi ne da več in pika user posted image . Operemo še povijalne pleničke+ nekaj igračk, da kasneje ne bo treba in to je to. Se mi zdi da imam že tako polne možgane tega nosečkanja, da mi prav paše še kir pogovor, ki se ne nanaša na tole temouser posted image . Pa ne me narobe razumet, komaj čakam november in našega majčkenega štrukeljčka....joj že otročke z družine imam neskončno rada...kaj šele tega ki bo del mene...no je že.....ampak ko si pa enkrat nosečka...te pa vsi samo o tem sprašujejouser posted image user posted image user posted image .....kdaj bo kaj bo kako si blablabla....
Saj sem še vedno jaz..
ne pa samo jaz-nosečka......user posted image .

Eto, gremo kosilo pojest !!!!
lep dan !

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.9.2010 13:20:08   
phelps
Dan pupe!

Jau, ste napisale, jaz pa ugotavljam, da imam doma še manj časa za račkota kot v službi, ker kuham za oba nadstropja in kapljajo domov ob različnih urah, celo oči, ki je penzionist user posted image

Aleunam, jaz sem našla v BC moj "sanjski" zimski pajac št. 68 (zadnji kos in številka), pa mi ga je prodajalka odsvetovala, kljub temu, da je Phelps malo večja. Je rekla, da bi to lahko nosila konec pomladi/poleti, tega takrat pa jasno ne rabimo... Aja, pa čestitke za konkretnega lulčija - mojemu bi se zmešalo od zadovoljstva, njemu je vseeno, katerega spola je Phelps, samo, da bo pob zdrav user posted image . Saj tako je govoril na začetku, sedaj se je pa malo omehčal, mi je rekel zadnjič, ko sva se pogovarjala o drugem user posted image in sem jaz omenila, da si zelo želim fantka (drugega, prvo sem si pa vedno ful punčko), je rekel, da tudi, če bo pupa, bo ful vesel user posted image . No, sem malo off topic user posted image

Nastavki za dojenje, jaz imam od Aventa (sploh nisem vedela, da obstajajo še kakšni drugi) in so normal size.

Cotke za iz porodnišnice, jaz bom oblekla nekaj podobnega kot ste že opisale, nisem se še čisto odločila. Definitivno pa bo za ven  oz. lupinico tisti kosmat pajacek z ušesci. Spodaj pa kak lep pajacek ali kompletek.

Sem iz pregleda, vse ok, spet imam nek rumen izcedek, pa je rekla G, da ni nič. Sem vseeno izsilila Canesten, tokrat kremo. Dala še bris za Streptokok B, rezultate dobim po pošti, pri nas to stane 15 eur (ziher je ziher). Srček lepo bije, še vedno je obrnjena na glavo, ostalega pa nismo merili. Naslednji pregled imam 13.10., takrat bo pa že CTG. Mislim, da si potem v našem ZD sledijo pregledi na 1 teden. Aja, pa zredila sem se za 300 dag, kar je fino (sem se ful bala stopit na tehtnico).

Potem sem šla še malo v šoping, modrčke za dojenje imajo tudi v DM, stanejo 9.90 eur in so prav kul. Men ful lepo stoji 80B. Vesela user posted image . Potem pa še v BC zamenjat aspirator za nos in nabavit še par malenkost in veselo sporočam, da imam sedaj vse user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem dala prat 2 stroja cotk (imamo taozek stroj, da se ne boste smejaleuser posted image ), danes še posteljnino in plenice. To To plenice se perejo na 95 stopinj pri prvem pranju, sem prebrala 5 minut za tem, ko sem prižgala stroj na 40 stopinj user posted image . Koza.

Bodite v cvetju! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 29.9.2010 13:27:20 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu bik)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.9.2010 13:32:00   
MalaNeli
soncchhek če sm jaz uno prav razumela se ne gre zarad DENARJA. ampak zato, da maš potem večje ugodnosti. bog ne daj, ampak če je rečmo otrok bolan, lahko PORODNIŠKO podalšaš, starševskega nadomestila ne mrorš. al pa če se predčasno rodi, kot nedonošenček, pa maš spet neke ugodnosti.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.9.2010 13:54:31   
november2010
hej hej!

Evo mene, se danes ne javljam tako zgodaj kot običajno :) sem včeraj zvečer nekaj razmišljala o porodniški in kdaj mroam oddat vlogo in kar naenkrat mi kapne, da bi mo mogla že 10 dni nazaj. Me je skor kap zadela od šoka user posted image user posted image user posted image . Pa da se to lih meni zgodi, k sem recimo da iz foha, pa k mam te stvari z papriji vedno pošlihtane...... jao jao, sem bila jezna k user posted image . No in pol sem danes hitr letela v službo bivšo, pa papirje nesla na csd (sem mela že vse paprije doma) (še vedno stavkajo user posted image ) in rečem uni delavki, da sem že mal pozna, pa da upam da ne bo kakih komplikacij, pa ona men da sploh ne, da kar u izi... pa pravim jaz, da pač pišejo roki v zakonu takipataki, pa ona men nazaj: ah, sploh ni panike.... user posted image user posted image da me bodo že poklicali če bodo še kaj rabli :)

Pol pa pridem v službo, pa še v pisarni net ni delal, moje delo je pa itak v 98 procentih povezano z netom, tako da sem lepo domov spokala :)

Oblačila za iz P - sem jih ravno včeraj zvečer spakirala, me je kar nekaj prijelo, sem šla po torbo in spokala :)
Imam pa: žabice + body + majčka za čez body + kompletek iz pliša za čez. Pa dve kapici (bombažni, volnene kapice ali iz velurja jaz dajem gor samo v res hudem, hudem mrazu), pa nogavičke pa ene copatke (bom kombinirala po potrebi).
Pa seveda plenice, tudi za povijat če bo treba na široko povijat. V torbo sem dala še dve tetra plenički za vsak slučaj, saj se le te po mojih izkušnjah vedno prav pridejo.
Za čez bom pa potem videla - če ne bo hladno pač dekica, če bi bila pa kak hud mraz pa kombinezonček.

Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.9.2010 13:57:34   
november2010
Pozdravljeni bik in metaxa0911 !!!!! Smo vesele, vsake nove, ki se nam pridruži user posted image user posted image user posted image Kolk bo luštni malih novembrskih user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.9.2010 13:59:15   
severnica77
Pozdravljene, nove ... Nas pa bo novembra kar veliko cartalo user posted image

Glede oblačil iz porodnišnice. Jaz bom ga oblekla podobno kot ve, le kombinizončka ne bom oblačila. Sva prvorojenca (rojen decembra) oblačila po reglecih + kombinizonček pa se je revček skoraj skuhal. Še na sprehodih v decembru nikoli ni bil v kombinizončku in je bil vedno lepo topel in zadovoljen dojenček user posted image
Ti dojenčki so tako in tako fajn zadekani, tako da skoraj ni šanse, da bi jih zeblo.

streptokok B - so mi vzeli bris, prišel je izvid in je vse o.k. Je pa to v UKC MB zastonj?! Nisem nič plačala user posted image
Komaj čakam na UZ v petek - kontrola rasti ... da le ne bo stavka česa zakomplicirala. Pa en dan moram še dati kri za KKS.

Delam še vključno do srede drug teden in res že komaj čakam, da končam s službo, ker mi je že kar fajn muka. Pa malo bolj bi se rada posvetila stvarem za user posted image . Od prvega sicer imam voziček, posteljico, oblačilca, plenice, lupinico, banjico ...
Moram pa še vseeno dokupiti nekaj plenic, mogoče kakšna oblačilca tako bolj za dušo, kakšno dudico za rezervo in flaško, dva paketka pleničk, robce in kremico za ritko. Več pa zaenkat ne bom.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.9.2010 13:59:32   
tejci1981
Pozdravljene!

Pridno štejemo gibe,...sem mislila, da bo težava naštet 10 gibov čez dan, pa je mali lulek zelo aktiven, tako da ni problema.
Kje brca -  pridno v spodnjem delu trebuha, najraje ima mamin mehur, še bolj ga obožuje če je poln user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da mi "vaje za obračanje", ki jih izvajam še niso pomagale, da bi se obrnil na glavo!
Danes sma imela ob štirih zjutraj čago kake pol ure user posted image !

Oblačila iz P - tudi jaz bom oblekla kot ste napisale, pa se bomo itak prilagajali, glede nato da smo na začetku novembra, pa bomo vidli kake bodo vremenske razmere user posted image !

Danes sem nabavila v lekarni fiziološko od nivea-e in alkohol. Počasi bo res vse doma kar rabimo user posted image !

Jutri pa me čaka peglanje, posteljnina in cotike!

Počasi bomo pripravljeni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.9.2010 14:04:38   
november2010
Pa še ena moja prigoda danes user posted image

Šef me pokliče naj pogleda na katerega mobilnega operaterja se je najugodneje priklopit v londonu (je šel na njihov poročni sejem)
in ker mi ni delal net v pisarni pokličem na Tušmobil in se o tem pozanimam.....

Pa na drugi strani linije: "aha... v Londonu.... samo trenutek." in čez par trenutkov "v kateri državi pa?" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.9.2010 14:16:39   
severnica77
Pa še ena moja prigoda danes

Šef me pokliče naj pogleda na katerega mobilnega operaterja se je najugodneje priklopit v londonu (je šel na njihov poročni sejem)
in ker mi ni delal net v pisarni pokličem na Tušmobil in se o tem pozanimam.....

Pa na drugi strani linije: "aha... v Londonu.... samo trenutek." in čez par trenutkov "v kateri državi pa?"

user posted image user posted image user posted image

ta pa je dobra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.9.2010 15:12:58   
penelopa1
Pozdravljeni user posted image ,
najprej user posted image za nove člane....the more the merrieruser posted image .
Te dneve tudi jst grem okrog gledat oblekce in vse kaj rabim za otročička, vendar bom počakala do naslednji tedan..me res zanima kaj bo rekla una iz MŠ...pol pa ta pravi baby šopinguser posted image . Drugač pa vse je ok, ta mali brca, spanje je za enkrat v redu....komaj čakam naslednji tedan imam pregled....me res zanima kolk je otročiček zrastel ker jst sem se zredila le 1kg od prejšnega pregleda.
MalaNeli lepa ideja za sms...

Grem zdaj neki skuhat, pol pa v horizontalouser posted image

Lp vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil penelopa1 -- 29.9.2010 15:13:26 >

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.9.2010 15:29:25   
Valentina85
Midva sva iz dvournega sprehoda po gozdu, mi je kar pasalo, čeprav je trebuh nekaj otrdeval. Sem bla prej mal na kauču pa je imela bejba tak žur.... Trebuh se kar trese.... user posted image

Danes sem prvič prala s kisom in moram rečt da je super. Grem pobrat tetrice na balkon pa dam še bodije prat. ....

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.9.2010 15:36:24   
majabar
Oj!

Danes sva zacela dan zgodaj, ob pol sedmih sem ze trenirala. Pa mi ni slo najboljse, sem sla raje delat vaje na blazino z lahkimi utezmi.
Vceraj je sel dragi gledat previjalne mizice. Nasel je baje eno super, zgoraj previjalna, pod njo banjica, pod njo 2 policki. Morda jo greva danes pogledat skupaj. Kaksne so cene takih mizic v Sloveniji? Tu stane ta slabih 100EUR. Pa za plenice je tudi gledal, bova kupila vecji paket. Seveda ne najmanjse stevilke, te bo verjetno dovolj en majhen paket.
Zdaj si grem pa po sadje;).

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?