phelps
|
Dan pupe! Jau, ste napisale, jaz pa ugotavljam, da imam doma še manj časa za račkota kot v službi, ker kuham za oba nadstropja in kapljajo domov ob različnih urah, celo oči, ki je penzionist Aleunam, jaz sem našla v BC moj "sanjski" zimski pajac št. 68 (zadnji kos in številka), pa mi ga je prodajalka odsvetovala, kljub temu, da je Phelps malo večja. Je rekla, da bi to lahko nosila konec pomladi/poleti, tega takrat pa jasno ne rabimo... Aja, pa čestitke za konkretnega lulčija - mojemu bi se zmešalo od zadovoljstva, njemu je vseeno, katerega spola je Phelps, samo, da bo pob zdrav . Saj tako je govoril na začetku, sedaj se je pa malo omehčal, mi je rekel zadnjič, ko sva se pogovarjala o drugem in sem jaz omenila, da si zelo želim fantka (drugega, prvo sem si pa vedno ful punčko), je rekel, da tudi, če bo pupa, bo ful vesel . No, sem malo off topic Nastavki za dojenje, jaz imam od Aventa (sploh nisem vedela, da obstajajo še kakšni drugi) in so normal size. Cotke za iz porodnišnice, jaz bom oblekla nekaj podobnega kot ste že opisale, nisem se še čisto odločila. Definitivno pa bo za ven oz. lupinico tisti kosmat pajacek z ušesci. Spodaj pa kak lep pajacek ali kompletek. Sem iz pregleda, vse ok, spet imam nek rumen izcedek, pa je rekla G, da ni nič. Sem vseeno izsilila Canesten, tokrat kremo. Dala še bris za Streptokok B, rezultate dobim po pošti, pri nas to stane 15 eur (ziher je ziher). Srček lepo bije, še vedno je obrnjena na glavo, ostalega pa nismo merili. Naslednji pregled imam 13.10., takrat bo pa že CTG. Mislim, da si potem v našem ZD sledijo pregledi na 1 teden. Aja, pa zredila sem se za 300 dag, kar je fino (sem se ful bala stopit na tehtnico). Potem sem šla še malo v šoping, modrčke za dojenje imajo tudi v DM, stanejo 9.90 eur in so prav kul. Men ful lepo stoji 80B. Vesela . Potem pa še v BC zamenjat aspirator za nos in nabavit še par malenkost in veselo sporočam, da imam sedaj vse Včeraj sem dala prat 2 stroja cotk (imamo taozek stroj, da se ne boste smejale ), danes še posteljnino in plenice. To To plenice se perejo na 95 stopinj pri prvem pranju, sem prebrala 5 minut za tem, ko sem prižgala stroj na 40 stopinj . Koza. Bodite v cvetju!
< Sporočilo je popravil phelps -- 29.9.2010 13:27:20 >