Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Dobro jutro! Urša08, jaz imam proti kašlju tablete Panthol, so prav za nosečnice, dobijo se v lekarni. Jaz jih imam tudi, mi jih je dala za grlo, pa so prav ogabne, še cel dan mi je bilo slabo Srečanje, jaz sem za, samo ne ta petek, ker grem v službo pospravit pisarno, pa potem še malo na kofetek in seveda po štacuncah Vprašanja za drugorodke oz. vse, ki ste že nabavile kozmetiko za in približno veste, za kaj se gre: 1. Nosni aspirator - jaz sem kupila od Nuby nek medicinski komplet, notri je nosni aspirator brez cevke (mala kroglica je na koncu - z zrakom izstisneš nečistoče iz noska), dudka za odmerjanje zdravil, kapalka, ampula. Je to sploh ok oz. vse to rabim? Naj raje zamenjam s tistim aspiratorjem, ki ima cev? Kaj razlika med njima oz. kako deluje tisti s cevko? Nimam pojma...jaz sem imela pri prvi najprej tisto navadno "pumpico"- brez veze, potem nam je ena rr-jevka dobavila te aspiratorje s cevko, ko si z usti ven vlekel, notri je bila ena taka penica, tist je takooo umazano postalo, da me je minilo, potem smo kupili baby-vac, to je zakon, vsaj zame... Zdravila smo mi kar po žlički dajali, dva veterinarja imava pač izkušnjo kako uturit zdravilo v usta , ene so pa dajale tudi z navadno brizgalko, pa še nekaj sem se spomnila, je ful dobro za ponoči ko spi, naliješ mu zdravilo v cucelj od flaške in daš v usta, on pa to potem pocuzlja ven, v spanju, sploh ne ve 2. Nastavki za dojenje - jaz sem kupila tavečje, ker mi je prodajalka tako svetovala. Pa ne vem, če bo ok, ker imam bolj majhne bradavice Ni važno od velikosti bradavic ampak od velikosti prsi....če nimaš ravno 75A košarice potem bodo večje kar ok.... 3. Raztopina za nosek, v lekarni mi je ponudila od Nivee v malih ampulah. Na škatli piše, da so primerne za brisanje očk in noska, niso pa za vbrizgavanje. Rabim še kaj poleg tega? Jaz sem kar s tem vbrizgnila, je fino, normalno pa paziš, da mu ne poškoduješ nosne sluznice... 4. Od Nivee sem kupila olje z dodatkom mandlja, lahko to uporabljam kot alt_ernativo za mandljevo olje ali moram kupit še čisto mandljevo olje? Jaz imam čisto mandljevo olje brez drugih dodatkov... Ja, vem, malo sem control freak Sicer sem ok, spala fantastično (zbudila se šele nekaj čez šesto zjutraj, ker sem imela noro poln mehur), sem bila zvečer kar malo skeptična, ker sem jedla Rupurut zaradi zgage... Zdaj grem pa malo na sprehod, pri nas se kaže sonček , bodite v cvetju!
|