|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.9.2010 8:55:21   
november2010
Dobro jutro punce! :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.9.2010 9:20:00   
emma83
Dobro jutro punce, eno user posted image za vse, ki se niste naspale.

Mojemu user posted image se pa ful kolca, mi kar trebuh poskakuje.

Ugotovila sem, da bo treba čimprej sestaviti posteljico in previjalno, da se razdiši tisti vonj po novem, zjutraj sem stopila na balkon, kjer so škatle in je obupen vonj. Verjetno bo treba še kaj s kakšnim alkoholom prebrisati, da se ta vonj izniči, kaj pravite?

Pranje: jaz sem rekla, da začnem prati ta vikend, ko bo previjalna sestavljena, da lahko že noter zlagam stvari. Trenutno je vse v nakupovalnih vrečkah razen tetra plenic, ki so oprane in zlikane v omari.

Včeraj sem ugotovila, da imam tiste kupone od DM za popuste, moram iti par stvari tja kupiti in jih ponucati.

user posted image Kakšna je razlika med navadnimi pampers newborn in tistimi v beli pakungi? Verjetno so bele sensitive ali kaj podobnega a ne?

Zrelost posteljice: včeraj sem guglala in se izobraževala na to temo, ker mi moj G ni nič omenil kaj to pomeni in sem ugotovila tole: posteljica ima 4 stopnje zrelosti od 0 do III. Ko pride do III. stopnje, je čas za porod, v bistvu označuje starost posteljice. Upam, da sem prav razumela, če se motim naj me katera popravi.

Lottyka ima pa prav, je bilo včeraj daleč najbolj zanimivo predavanje v MŠ, imeli smo psihologinjo in je ženska tako realno in življenjsko vse povedala in predstavila, da dol padeš. Kar se tiče dojenja je rekla naj ne paničarimo, če ne bo šlo, da za to obstajajo alt_ernative in je otrok hranjen s flaško ravno tako ljubljen kot dojeni otrok. Ženska ima 3 otroke in pravi, da nobenega ni mogla dojiti in se je ful matrala pri vsakem, da bi steklo dojenje.
Na koncu, ko se pač postavljajo vprašanja, pa je ena user posted image vprašala koliko naj imajo stari starši vpliva na vzgojo user posted image , psihologinja je takoj rekla, da nič. Da smo mi bodoči starši, babice in dedki pa so svoje že dali čez in so oni tam za druge stvari, ne za vzgajanje.

Zdaj grem pa biti kaj koristna in grem delat.

< Sporočilo je popravil emma83 -- 28.9.2010 9:21:31 >

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.9.2010 9:34:07   
november2010
Glede newborn plenic, mislim, da je ena enkrat rekla, da so malo nižje v pasu, da ne dražijo popka.... če sem prav razumela....

Jaz pa danes tolk težko sedim v službi, pa komaj diham, mi mali nekam tolk čudn prtiska očitno..... me je eno samo pihanje.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.9.2010 9:39:19   
malajka84
Jutro punce,

evo jst s pregleda, je vse ok, dala me bo še enkrt za sladkor pogledat, je rekla d bl preventivno k kej druzga, kr je pč naša punca ornk baba in tkrt baje dajo zmer pogledat...dobla sm canesten-spet, se mi spet pojavla nek izcedek..ma bomo že. Shujšala pol kile:) to je to...naslednji pregled 13.10.
Aja pa glede MŠ, k so zanč rekl, d bo del o porodu in dihanju čez mesec-mesec pa pol, no so se zdej ene decembrke prtožle, heh decembrke...no in je dans sestra rekla d bo začetk okt, tk d bom očitn dočakala dihanje pa  porod.:)

Sm si pa šla uredit osnovno zavarovanje..tko da sm to porihtala zdej vse, drug tedn pa še na CSD oddat zadne papirje in pol je mir. JE pa hecn, no pr nas je tko, da očetovstvo prideš podpisat po porodu otroka...tko d to bo treba še pol okol laufat.

Z mojem sma se pomirila...heh vikend je bil pester no zdej je pa ok..do naslednjič...eh ne bomo tuhtal na to.

Drgač pa me tolk boli med nogam...pa sm rekla dons dohtrc pa je rekla ja tko je...širte se:) Medenica taka k je zdej gre papa:) hja kaj čmo, rab otroček plac, da bo nekje ven pršu.:)

Kaj kuhate danes? Js sm totalno brez idej.....

Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.9.2010 9:40:45   
emma83
Saj so oboje newborn, samo me zanima razlika med zelenimi in belimi. Sem šla na kupon gledat in belim se reče pampers premium care. Verjetno ne dražijo toliko ritke. Ah cela znanost s temi plenicami. Bom kar te premium care kupila pa bomo videli kako bodo odgovarjale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.9.2010 9:41:03   
kapesanta
jutro sotrpinke user posted image

grem v zdravstveni dom dat kri pa vodo - pa še mal v DM pogledat če imajo kaj novega user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.9.2010 10:15:19   
phelps
Dobro jutro!

Urša08, jaz imam proti kašlju tablete Panthol, so prav za nosečnice, dobijo se v lekarni.

Srečanje, jaz sem za, samo ne ta petek, ker grem v službo pospravit pisarno, pa potem še malo na kofetek in seveda po štacuncah user posted image

Vprašanja za drugorodke oz. vse, ki ste že nabavile kozmetiko za user posted image in približno veste, za kaj se gre:

1. Nosni aspirator - jaz sem kupila od Nuby nek medicinski komplet, notri je nosni aspirator brez cevke (mala kroglica je na koncu - z zrakom izstisneš nečistoče iz noska), dudka za odmerjanje zdravil, kapalka, ampula. Je to sploh ok oz. vse to rabim? Naj raje zamenjam s tistim aspiratorjem, ki ima cev? Kaj razlika med njima oz. kako deluje tisti s cevko?

2. Nastavki za dojenje - jaz sem kupila tavečje, ker mi je prodajalka tako svetovala. Pa ne vem, če bo ok, ker imam bolj majhne bradavice user posted image

3. Raztopina za nosek, v lekarni mi je ponudila od Nivee v malih ampulah. Na škatli piše, da so primerne za brisanje očk in noska, niso pa za vbrizgavanje. Rabim še kaj poleg tega?

4. Od Nivee sem kupila olje z dodatkom mandlja, lahko to uporabljam kot alt_ernativo za mandljevo olje ali moram kupit še čisto mandljevo olje?

Ja, vem, malo sem control freak user posted image

Sicer sem ok, spala fantastično (zbudila se šele nekaj čez šesto zjutraj, ker sem imela noro poln mehur), sem bila zvečer kar malo skeptična, ker sem jedla Rupurut zaradi zgage... Zdaj grem pa malo na sprehod, pri nas se kaže sonček user posted image , bodite v cvetju!

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.9.2010 10:17:51 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.9.2010 10:37:27   
ječi12
tut js dons spala top-in to do pol 10h.

phelps.ja js žal mislm da ti tole za nosek,če ni na baterije,na usta,al pa na sesalc ne bo dost pomagalo-žal.
sm probala sama,in je to k kao nardiš zrak da stisneš na koncu totalni krep...res.
tist za kapljanje zdravil ne rabiš,če kupiš za neki cenotv navadno brizgalko samo da je soft,potem notr vbrizgaš bejbiju direkt v usta in pogoltne.še zdj to delam pri 2,5 letnici.

tisto od nivee,k je v ampulcah 5ml je ok tut za nos.seveda se oni zavarujejo ker lahko nosek poškuduješ če nisi previden.zato brez skrbi,tisto notr nakapljaš še lažje kot kako drugače. in lahko uporabljaš za čistoooo use. nos,učke,popek. use. je pa drago k ps,tko da predlagam da če boš rabila tega več kupiš v leklerku ker majo enkrat ceneje pa še 10 več jih je notri.tale nivea pa izžema do konca.

olje je useeno kero maš,point je da se koža malo namasti in da kdaj pa kdaj kapneš v kopel.oz da namažeš gubice,da se ne vnamejo. js sicer tega nism uporabljala oz mam doma še od male,in sm rabila samo za to da sm dala par kapljic v kopel 1x na teden,ker mora bit koža lepo naravna,čim več dihat in preveč teh zadev itak ni ok.tko da ne kupuj nič več.

za nastavke pa žal ne vem,js jih nism potrebovala jih pa v naprej tudi nebi kupovala...

upam da sm ti kej pomagala :)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.9.2010 10:40:00   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Dobro jutro!

Urša08, jaz imam proti kašlju tablete Panthol, so prav za nosečnice, dobijo se v lekarni.
Jaz jih imam tudi, mi jih je dala za grlo, pa so prav ogabne, še cel dan mi je bilo slabouser posted image

Srečanje, jaz sem za, samo ne ta petek, ker grem v službo pospravit pisarno, pa potem še malo na kofetek in seveda po štacuncah user posted image

Vprašanja za drugorodke oz. vse, ki ste že nabavile kozmetiko za user posted image in približno veste, za kaj se gre:

1. Nosni aspirator - jaz sem kupila od Nuby nek medicinski komplet, notri je nosni aspirator brez cevke (mala kroglica je na koncu - z zrakom izstisneš nečistoče iz noska), dudka za odmerjanje zdravil, kapalka, ampula. Je to sploh ok oz. vse to rabim? Naj raje zamenjam s tistim aspiratorjem, ki ima cev? Kaj razlika med njima oz. kako deluje tisti s cevko?
Nimam pojma...jaz sem imela pri prvi najprej tisto navadno "pumpico"- brez veze, potem nam je ena rr-jevka dobavila te aspiratorje s cevko, ko si z usti ven vlekel, notri je bila ena taka penica, tist je takooo umazano postalo, da me je minilo, potem smo kupili baby-vac, to je zakon, vsaj zame...
Zdravila smo mi kar po žlički dajali, dva veterinarja imava pač izkušnjo kako uturit zdravilo v ustauser posted image , ene so pa dajale tudi z navadno brizgalko, pa še nekaj sem se spomnila, je ful dobro za ponoči ko spi, naliješ mu zdravilo v cucelj od flaške in daš v usta, on pa to potem pocuzlja ven, v spanju, sploh ne veuser posted image

2. Nastavki za dojenje - jaz sem kupila tavečje, ker mi je prodajalka tako svetovala. Pa ne vem, če bo ok, ker imam bolj majhne bradavice user posted image
Ni važno od velikosti bradavic ampak od velikosti prsi....če nimaš ravno 75A košarice potem bodo večje kar ok....

3. Raztopina za nosek, v lekarni mi je ponudila od Nivee v malih ampulah. Na škatli piše, da so primerne za brisanje očk in noska, niso pa za vbrizgavanje. Rabim še kaj poleg tega?  Jaz sem kar s tem vbrizgnila, je fino, normalno pa paziš, da mu ne poškoduješ nosne sluznice...

4. Od Nivee sem kupila olje z dodatkom mandlja, lahko to uporabljam kot alt_ernativo za mandljevo olje ali moram kupit še čisto mandljevo olje?
Jaz imam čisto mandljevo olje brez drugih dodatkov...

Ja, vem, malo sem control freak user posted image

Sicer sem ok, spala fantastično (zbudila se šele nekaj čez šesto zjutraj, ker sem imela noro poln mehur), sem bila zvečer kar malo skeptična, ker sem jedla Rupurut zaradi zgage... Zdaj grem pa malo na sprehod, pri nas se kaže sonček user posted image , bodite v cvetju!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.9.2010 11:14:29   
aleksa83
Drage moje user posted image
danes imajo v baby centru spletno akcijo za Avtosedež Driver SP, firma Nania za 40 %
znižanje in pride nekaj malega čez 41 eur, je pa od 0 do 18 kg, tam nekje do 4 let. Če katero zanima, jaz sem ga naročila:
spodaj povezava, če katero zanima

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211007

Meni je lep. saj drugače imam jajčko, ampak vseeno boma imela v enem avtu raje kar sedež že namontiran, pa bo mir,...

Joj, mi je bila neka sila ponoči: Sem mogla vmes ful hitro dihati, pa je potem bolečina ponehala..., saj to še ne morejo biti popadki, če pa še imam mesec pa pol časa, no tam nekje. Ampak, ko sem začela bolj hitro dihati, je bolečina popustila in to se mi je trikrat v 15 minutah ponovilo,..., Me je kar strah,...

Prsne blazinice: jaz imam od Totoja pa en paket od Chicco (60 kom), pa upam, da bo mir za en čas,..

Olje: Jaz sem kupila od Bubchen olje: negovalno olje z bio ognjičem in to je to,..., če pa še bom kaj druga rabla, pa mi bo že patronažna sestra svetovala, pa bomo nabavili,...

Pozdravček:Sonček je user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.9.2010 11:52:42   
phelps
Evo, sem ravnokar iz sprehoda, počutje ok, ko bi bilo vsaj več takih dni user posted image

Panthol tableti so tudi meni ogabni, ampak pomagajo.

Renesme, Ječi, ful hvaležna, da sta tole malo obrazložili. Grem zamenjat tisti komplet za aspirator s cevko. Sem si mislila, da tole ne bo ok, takoj ko sem začela malo bolj podrobno gledat kaj je vse v tem paketku... Če pa bomo rabili, bomo kasneje nabavili tisto zadevo za na sesalec, prav tako je s čistim mandljevim oljem. Jaz mislim, da imam dovolj, bo pa moj skočil, če bo še kaj nujno.

Moji joški niso ravno 75A, ampak so 80B, žalost user posted image . Nastavke tudi nisem nameravala kupit, so pa menda v NM porodnišnici zelo zadovoljne sestre, če jih imaš s sabo... In tudi na tak način jaz skrbim, da bo zdravstveno osebje nežno z mano user posted image . Nekje sem prebrala, da kost od modrčka lahko zamaši žleze, to se lahko zgodi že sedaj ali po porodu? Jaz namreč ne nosim drugih kot od Skiny in se kar bojim, ko bo potrebno dat gor tiste za dojenje user posted image

Idealen trenutek je, da grem dat prat cotke za user posted image in se bodo do večera posušile na soncu oz. zunaj.

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.9.2010 11:59:01 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.9.2010 12:14:46   
zori82
pozdravljene

kot prvo user posted image user posted image user posted image user posted image za vse uspešno opravljene preglede.

srečanje js sm tud za, mi je pa vseeno kdaj...mam časa na pretekuser posted image

urša08 js sm kupla ta jogi http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170 in se mi zdi ok pa tud trgovke so ga pohvale da se največ proda

plenice pampers kokr so mene kolegice povedle so pampers premium care in naravnega bombaža in boljše ker so bolj mehke in nižje za popek. Js bom kupla oboje navadne in te premium

zrelost posteljice na osnovi česa pa to ugotoviuser posted image user posted image men ni nič še o tem govorilauser posted image

nastavki za prsi js sm tud nabavla te normal ker mi je tako svetovala trgovka, ubistvu pa upam da jih sploh ne bom rabla, ampak sem jih za vsak slučaj nabavla

user posted image user posted image A ima oz je katea nabavla modrc iz Mullerjauser posted image user posted image Kako se kej obnesejo? Js zaenkrat nisem nič kupla, čakam če se slučajno še kaj povečauser posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.9.2010 12:32:24   
ječi12
zori js mam mullerjeve modrce že od prve N in so super.malo se še itak rastegnejo ker so bombažni,in se lepo prilagodijo. js sm enega še dokupila,ker dva že mam. sm jih pa nosila še ful dolg časa,ker so mi bli ful udobni.

nism nč slišala da kosti niso ok za modrce med dojenjem.zanimivo.no js bom mela itak tazga brez.

phelps ja itak,če boš še kej rabila dokupiš,meni je tut brezveze met miljon stvari preveč.raje dokupim. no pri nas smo pri prvi dokupili nekej oblekic 50 številke,ker so ji 56 ful visele in je bla prava raperka user posted image

js sm zvedla da dobim še celo vrečo malih cunjic.šit,sploh ne vem kam jih bom dala...jih mam že polno previjalno in jih skor nimam več kam dat....kupila sm pa sama mogoče samo za 30€.ostalo dobila al pa drugi kupili....
bo naš dojenček maneken :)

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
28.9.2010 12:38:18   
lottyka
Dober dan,

No pa dajmo še enkrat, obožujem če comp zablokira ko si tik pred koncem pisanja user posted image .

spanje na hrbtu - jaz lahko samo občano ležim na hrbtu da me ne moti. Verjetno samo ko je bebika tako postavljena, da ne pritiska na nič. Bi si pa želela da bi lahko večkrat, ker prav paše, ker tole prestavljanje iz levega na desni bik je že mal tečno.

simonmojca joj kok bi zdele en tale kozarček, bi si ga kar pričarala če bi šlo user posted image .

urša08 meni manjkajo iste stvari kot tebi. Jogi še kolebam med enemu v BC, ta ki je link dala zori in pa med  tem ki ga ima sonček, ta ki je tudi antialergijski. Bom naročila itak ležalnik na sončku, pa bi še vzmetnico pol zraven. Bom še vidla.

blazinice za dojenje - Jaz sem sprobala od Tosame, Chhicco in tommi tippe, bom pa kupila še Aventove in od Mullerja, da sprobam še te. Največkrat uporabljam od Tosame (najmanjši) in od Chhicco (najtanjši) odvisno od nedrčka. Ja meni teče že nekaj časa in brez tega pač ne gre.

pesjanarka super da je vse vredu in v meji normale.

super za razlago nastavkov za dojenje, jaz sem tudi mislila da je to odvisno od velikosti bradavic. Sem imela v planu kupiti kar srednjo velikost, no pri 80D na kar smo sedaj prišli bodo potem veliki boljši ne?

Nam je v MŠ pediatrinja rekla da za čiščenja nosu lahko probavamo kaj nam paše, ampak da na koncu so še vsi pristali na Baby Vacu, ta ki gre na sesalec. (Upam da sem prav napisala). Tako da jaz ga bom verjetno tud kupila kar tega, čeprav imam v kompletu tudi jaz to pumpico na zrak, zgleda kot hruška z nastavkom.

plenice- jaz sem se odločila da bom kupila male pakete različnih proizvajalcev, pač vsake ki mi bodo prišle pod roke in mi bodo potegnile, potem bomo pa videli katere bomo uporabljali.

Tako, zdel pa grem pogledat k mami kaj je danes za kosilo, danes ona kuha user posted image . Upam da je kaj dobrega, ker sem že prav lačna. Lep preostanek dneva želim vsem, tiste ki še delate pa da vam čimprej mine.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.9.2010 12:43:19   
aleksa83
Pozdravček!

Tiste, ki nimate sterilizatorja, kao boste prekuhavale dude, pa flaške pa vse?

Ni mi ga za kupovat, če pa jih nekdaj tudi niso imeli, pa so s prekuhavanjem vse rešili,...

Modrc za dojenje:Ful sem razočarana glede Hm-a v Evroparku v MB, sma včeraj z mojim bila, pa iščem oddelek za nosečnice pa nič, in pol le vprašam, pa mi reče, da imajo ta oddelek samo v mestu. Res je meni po MB za laufatuser posted image , sem bila tak jezna, da sem si pol eneg v Dmu kupila, enega pa si bom verjetno preko spleta naročila,... V Dmu je sicer modrc malo bolj trd, ampak oporo pa super daje,...

Jaz mam za bebici vse razen alkohol za popek, pa fiziološko še m,oram kupiti, pa natikače zase, pa neke za pod tuš, kremo pa bom tak enako iemla kot do sedaj,...

Še eno vprašanje: Ko boste rodile ali boste smse pošiljale ali klicale okoli? Ima katera kakšen lepi verz? Razmišljam, da bi izbrala en lep verz za rojstvo punčke in en lep verza za rojstvo fantka in si shranila v telefon in bi pol moj to okoli poslal ožjim sorodnikom,...
Mislim, moramo biti na vse pripravljene user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.9.2010 12:45:48   
Renesme**
no jaz sem prej malo narobe napisala, mi imamo tole in je super...še s sabo lahko neseš, sesalec pa bolj težkouser posted image š

user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.9.2010 12:49:38   
lottyka
Renesme a tega na baterije si že sprobala? Ker tega sem tud jaz že gledala in je res tako kot praviš bolj mobilen. Samo je kar drag ampak če deluje potem že daš, mi je pa škoda da kupiš, potem pa ugotoviš da pač ni dober. 

Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.9.2010 12:50:00   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Pozdravček!

Tiste, ki nimate sterilizatorja, kao boste prekuhavale dude, pa flaške pa vse?

Pri tamali sem vse skupaj ene 5x prekuhala, potem pa samo pod zelo vročo vodo prala, dude moraš tako menjat..pa cuclje za flaške tudi...

Ni mi ga za kupovat, če pa jih nekdaj tudi niso imeli, pa so s prekuhavanjem vse rešili,...

Modrc za dojenje:Ful sem razočarana glede Hm-a v Evroparku v MB, sma včeraj z mojim bila, pa iščem oddelek za nosečnice pa nič, in pol le vprašam, pa mi reče, da imajo ta oddelek samo v mestu. Res je meni po MB za laufatuser posted image , sem bila tak jezna, da sem si pol eneg v Dmu kupila, enega pa si bom verjetno preko spleta naročila,... V Dmu je sicer modrc malo bolj trd, ampak oporo pa super daje,...

Jaz sem v 1. imelo od Mullerja, fajn udobni, lepi pa res niso...zdaj bom tudi kar te porabila..
Jaz mam za bebici vse razen alkohol za popek, pa fiziološko še m,oram kupiti, pa natikače zase, pa neke za pod tuš, kremo pa bom tak enako iemla kot do sedaj,...

Še eno vprašanje: Ko boste rodile ali boste smse pošiljale ali klicale okoli? Ima katera kakšen lepi verz? Razmišljam, da bi izbrala en lep verz za rojstvo punčke in en lep verza za rojstvo fantka in si shranila v telefon in bi pol moj to okoli poslal ožjim sorodnikom,...
Mislim, moramo biti na vse pripravljene user posted image

poslali smo sms-e, mami sem poklicala, tudi zdaj jo bom, taščico lahko pa moj pokliče....razmišljam, da bi ožjim, ki imajo opcijo gledanja slikic na mobiju poslala mms-e, potem ko bom v sobi....

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.9.2010 12:53:51   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Renesme a tega na baterije si že sprobala? Ker tega sem tud jaz že gledala in je res tako kot praviš bolj mobilen. Samo je kar drag ampak če deluje potem že daš, mi je pa škoda da kupiš, potem pa ugotoviš da pač ni dober. 

ja za Tinkaro smo ga imeli tam od cca 1 leta naprej, prej ga še niso imeli...imaš pa notri 3 nastavke različnih velikosti, tudi za novorojenčke...meni je ful dober, baterije menjaš, pereš pod vročo vodo, spuca ful...še vseeno rabiš fiziološko, da ne bo pomoteuser posted image  
Sodelavec ga ima tudi, pa je tudi ful zadovoljen....je lani na novoletnem kosilu kar za tamalo okoli letal in ji nos pucal, fajn je tudi ko mu mal teče pa mu kar posrkaš, še robcev ne rabišuser posted image

No zdaj sem novega kupila, ampak samo zato, ker sem pametno izgubila tamala 2 nastavkauser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
28.9.2010 13:00:05   
zori82
ječi super hvala, bom kr tega nabavla pa še super ugodni so user posted image . Kako je pa glede spanja...mislim a pol bote v modrcu spale al kakouser posted image user posted image

lottyka nočem strašit ampak sm na forumih full brala ko so punce naročevale preko tega sončka in so full dolgo čakale (kao dobavni rok 1 teden čakale pa 3 al pa več) in so večino potem tud preklicale naročila.

aleksa js ne mislim kupovat sterilizatorja, bom kr v lonec dala pa prekuhala in potem v pečico da se posuši (lahko tud na čisto kuhinjsko krpo).

Js bom kr sms pošiljala (starše pa poklicala)...bi si pa tud rada prej kaj shranla, tako da če ima katera kaj lepega se piporočamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.9.2010 13:01:12   
Bumbolina
Pozdravljene moje novembrke!

Me slab dan ni bilo na internetu, pa so nastali pravi romani, je trajalo precej časa, da sem vse prebralauser posted image . Komentirala bom samo par stvari, ki sem si jih najbolj zapomnila, upam, da ne zamerite...

Čestitke vsem za uspešne preglede, to je zdaj glavno...

phelps, kot so ti punce že povedale, so za čiščenje nosa najboljše tiste zadeve s cevjo, kjer vlečeš na usta oz. sesalec. So res najbolj učinkovite in so nas rešile marsikaterega vnetja ušesa... Sem pa jaz zvedela za takšnega na cev šele takrat, ko smo preboleli prvo vnetje ušes, pri 2,5 mesecihuser posted image . Od takrat dalje pa ga nismo imeli nikoli večuser posted image , sem prepričana da zaradi pravilnega čiščenja nosa.

Glede nastavkov za dojenje ne vem, jih nisem nikoli uporabljala...

Ampule od Nivee so super, tudi vbrizgaš lahko, samo pač paziš, da nosne sluznice ne pokoduješ s tistim spicom.

Za mazanje pregibov sem uporabljala čisto lekarniško mandljevo olje in nič več. edino pozimi sem mu obraz mazala s kremo proti vetru od Mustele...

tejci1981, mene ponoči bebica niti pod razno ne zbudi, če le pošteno spim...

pesjanarka, super za dobre novičke in da glavica ni prevelika oz. da ne prehiteva po njihovih meritvahuser posted image

malajka84, meni tudi že vse skupaj tako dol pritiska, da se mi včasih zdi, da mi bo dojenček vsak čas ven padeluser posted image . Zato pa me vsake toliko zgrabi panika, da bom prej rodila...

zori82, glede modrčka za dojenje. Meni ti iz Mullerja niso všeč. Mi opora ni ustrezala, oblika pa nikakva. Pa da ne govorim, visok do brade, je gledal ven iz vseh majic. Sem pa mela enega iz BC-ja, menda od Alise, nisem sigurna, pa ni bil nič kaj boljši, samo dražji. Pa seveda vsi samo v beli barvi. Sem že napisala, da sem zdaj kupila te modrčke  http://www.da-da.si/node/20 in ni primerjave s tistimi.... Opora, oblika, mehek... Meni res 1A. So pa raztegljivi in bodo ziher ok tudi ob navalu mleka. Priložen je tudi podaljšek za modrček. Pa vzela sem tudi pralne blazinice za dojenje... Sem pa tudi slišala, da kost ni ok v času dojenja.

Lep dan in se beremo...

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.9.2010 13:02:15   
Bumbolina
Aja, sterilizator mela (dobila na posojo), uporabljala pa ga nisem. Mogoče samo par krat, potem pa sem prekuhavala...

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
28.9.2010 13:29:22   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

lottyka nočem strašit ampak sm na forumih full brala ko so punce naročevale preko tega sončka in so full dolgo čakale (kao dobavni rok 1 teden čakale pa 3 al pa več) in so večino potem tud preklicale naročila.

Ja sem tud jaz vidla. Če ne bo prišel pravi čas, bo šel pa moj v BC kupit, na ležalnik bom pa verjetno počakala, ker je kar cenejši kot drugod. Pa takoalitako ga ne rabiš takoj 1 teden. (Ležalnik mislim.)

renesme hvala za pojasnilo, bom jaz tud verjetno tega kupla. Mi je žal, da ga že nisem, ko je imel BC akcijo. Bom še malo počakala, če bodo ponovili akcijo, drugače pa pač plačam polno ceno.

sterilizator tudi jaz ne bom kupovala, se mi zdi, da če dojiš ga ne rabiš ravno veliko, pač prekuhaš. če pa se ne bomo mogli dojit, ga pa bom verjetno dokupila, ker potem pa se nabere teh flašk in cucljev.

jaz bom verjetno kar SMS-e poslala. Ga bom napisala po občutku kar v sobi po porodu, se mi zdi da bo tako še najbolj pristen. Oz. premišljujem, da bi kar slikala bebiko in dopisala, pa ubistvu MMS-e pošiljala. Moj bo pa itak vse moral obvestiti tako ali drugače, že zaradi fešte.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.9.2010 13:42:14   
november2010
jaz bom tudi smse poslala, sem jih tud že prvič, pa ne bom nič posebej pesnila :) ni lih moj stil :)

sonček - sem že parkrat kupovala preko njega, pa sem vedno dobila vse v roku, tako da moje izkušnje so dobre.

sterilizator - sem sicer imela enga, pa ne vem če sem ga parkrat uporabila, pa še to lih zato ker je bil pač doma. drugače se pa meni osebno ne zdi potreben.

za nosek: Renesme kje se tale tvoj dobi in koliko stane?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.9.2010 13:44:31   
november2010
aha, sem že vidla da ga imajo v bc...

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?