|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.9.2010 13:57:43   
kapesanta
tiste pumpce so pa res bolj za okras kot ne - pri prvem prehladu smo jih zamenjali za cevko z nastavkom za nosek (vlečeš v sebe, ker je cevka dolga smrkel ne pride več kot do polovice).

sterilizatorja jaz nisem imela - tisih parkrat ko smo rabili sem dudo in cucle prekuhala v kropu.

fiziološko imam pa oboje - od Nivea in pollitersko iz lekarne - od Nivee je super za na potovanja - prazne plastenke pa potem uporabim za doma, jih ob prehladu polnim iz pollitrske flaške

nastavki za dojenje - tud jaz mam ta največje, je pa to res ena super pogruntavšna - tako za vdrte (po kakšnih 14 dneh sem lahko dojila tudi brez) kot za poškodovane.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
28.9.2010 14:04:24   
nadinne
bumbolina...matr si me "razdražla" s  temi modrčki za dojenje user posted image ...js si ga sploh ne upam it kupit, ker se bojim da mi bodo potem vsi premajhni...že tako imam 85E modrc! Pa bi te ki si jih predlagala ful rada nabavila, ampak kaj če mi ne bo prav tudi XL? Sploh ne vem kaj nardit.

Sterilizator...ma jaz ga ne bo imela. Upam da bom polno dojila, če pa ne in če bo potreba ga pa potem nabavim.

sonček...jaz imam dobre izkušnje z njimi...sem jogi za zibko kupila pri njih, ker je bil cenejši kot v BC...pa sem ga dobila v 2 dneh. Drugače imam pa trgovino na Bledu, torej 10min z avtom, pa grem kar tja pogledat user posted image

pumpica za nos...aha, torej ta taboljši se dobi v BC? Fino, si potem še to nabavim user posted image  Sem čisto pozabila, da še to rabimo.

rojstvo...jaz nameravam po rojstvu poklicati svojo sestro pa očeta, ki bosta potem naprej sporočila ostali žlahti. Enako bo moj naredil. Prijateljem pa bom sms poslala...ga bom kar na licu mesta napisala...stvar navdiha bo to. user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
28.9.2010 14:05:46   
MalaNeli
pravijo da lahko opereš tudi v pomivalnem stroju pa je isto kot sterilizator.

ideja za sms:
Sreča je tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo. Ta sreča je najin/a, ki se je ordil/a ______ ob _____ težka ______g in velik/a _____gm.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.9.2010 14:07:29   
nadinne
aja, kake nastavke potem jaz kupim...tanajvečje? Ker imam bog bubbies user posted image  kot sem rekla moje prsi se komaj stlačijo v E košarico.  Ker jih bom verjetno res rabila, ker imam ploske bradavice.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
28.9.2010 14:19:59   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

aja, kake nastavke potem jaz kupim...tanajvečje? Ker imam bog bubbies user posted image  kot sem rekla moje prsi se komaj stlačijo v E košarico.  Ker jih bom verjetno res rabila, ker imam ploske bradavice.

imaš samo 2 velikosti, torej tavelikeuser posted image

Jaz bi pa tole vprašala tiste ki ste nastavke že v prvo sprobale, jaz sem jih, pa zdaj ne vem....jaz sem jih uporabljala zaradi vdrtih bradavic, no vsaj ene tamala nikakor ni hotela zagrabit,
torej
1. naj na tisto kjer zagrabi dojim brez ali raje obe na nastavek že od začetka...?
2. meni se je to v leže, ob navalu mleka (uporabljala sem jih ravno prvih 14 dni ko je bilo najhujše) to zmeraj odlepilo, v nastavku je bilo toliko mleka, da je tamalo kar zalivalouser posted image
3. Aventovi so mi ful trdi, Chiccotovi so bolj mehki...kaj pa vem, zdaj jih imajo še od MAM in druge...kateri so OK??

Sem ravno reklamo od MAM brala- baje da imajo zelo tanke in vpojne blazinice za dojenje
da prepišem:
- mehke in zračne- za še večje udobje
- izjemno tanke in popolnoma vpojne- zato boste pozabili, da jih sploh uporabljate
- večja samolepilna točka za pritrditev blazinice
- pakiranje vsebuje 30 kosov

probala jih pa nisem....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
28.9.2010 14:25:13   
pajac
kuku user posted image

Čvekate fajn!  Sem hotela nekaj odgovoriti phelps , pol sem pa ugotovila, da so vsi moji verjetni odgovori že napisani.. Tako, da Phelps moje mnenje je enako user posted image user posted image user posted image

Edino tisti aspirator na sesalec... jaz ga imam pa sem ga predelala na ustnega, ker smo ob prvem prehladu pregreli sesalec, pa štorast je za enega samega 8no vsaj meni tisti del, ki gre na sesalec ni hotel gor stati dokler ga nisem vklopila, pol pa dokler uloviš nos user posted image user posted image user posted image No parkrat smo ga pregreli.. Pa še laufanje sesalca ob pol treh ponoči je za sosede bolj kot ne moteče.... No prisegam na tistega na usta...

Zrelost posteljice se gleda zaradi tega, da se "oceni" kako dobro še oskrblja user posted image , in kot je mislim da Emma napisala so stopnje od 0-III... Na UZ se vidijo kalcifikacije in čimveč jih je je bolj zrela... No z zrelo posteljico gremo v Rim user posted image user posted image user posted image

jaz pa počasi perem, likam in pospravljam.... Je kar steklo.. No zvečer sem čisto hin, boli me križ kot pri norcih ampak bo.. ni več veliko... Sem pa spet dobila ogromno stvari, tako, da spet ne bom imela dobre vesti, ko bom šla kaj kupit za dušo.... user posted image user posted image user posted image   No vsaj po številko 74 se zmanjša količina oblačil.... če le to ne sledi ob obisku po rojstvu user posted image user posted image user posted image

Šibam imam roditeljski sestanek user posted image Prvič v življenu

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
28.9.2010 14:28:44   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Jaz bi pa tole vprašala tiste ki ste nastavke že v prvo sprobale, jaz sem jih, pa zdaj ne vem....jaz sem jih uporabljala zaradi vdrtih bradavic, no vsaj ene tamala nikakor ni hotela zagrabit,
torej
1. naj na tisto kjer zagrabi dojim brez ali raje obe na nastavek že od začetka...?
2. meni se je to v leže, ob navalu mleka (uporabljala sem jih ravno prvih 14 dni ko je bilo najhujše) to zmeraj odlepilo, v nastavku je bilo toliko mleka, da je tamalo kar zalivalouser posted image
3. Aventovi so mi ful trdi, Chiccotovi so bolj mehki...kaj pa vem, zdaj jih imajo še od MAM in druge...kateri so OK??

jaz jih nisem uporabljala, samo vem, da se nekateri user posted image pol nočejo dojit na plastiko.. Jaz bi na obe dala nastavek, pa pomalem poskušala brez... Sicer pa naj bi obstajale ene vaje, da si lahko obrneš bradavico, samo ne vem kje sem to brala....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
28.9.2010 14:37:38   
naša beba
Jaz sem pa danes taka crka, da bi mi najbolj pasalo it malo počit. No, včeraj zvečer sem se spravila označevat cotike. Sem jih nekaj dobila na posojo, pa se mi zdi pametno, da bom potem vrnila ta prave. Začela sem lepo z iglo in nitko, da bi zvezla prvo črko tiste od katere so... preveč dela, vam povem, sploh da najprej tista črka prav izgleda. Pa sem potem samo nadaljevala z enim majhnim vozlom zadaj pri etiketi.
In se tik pred koncem spomnem, da pa imam doma še flomastre za tekstil. Danes bom nadaljevala z njimi. Saj bom imela likalnik zraven, ker je menda treba polikat napis, da je obstojen. Upam, da bo šlo hitreje...

Uh ja, nastavke si bom tudi jaz nabavila. Desna bradavica mi je zmeraj pokonci, levo pa čisto noter v sebe potegne... smešne so

Za sporočanje se bom tudi jaz poslužila sms-ov ali pa mms-ov. Za verz se bom pa še odločila, če se mi bo kaj luštnega porodilo v glavici...

Sterilizatorja tudi pri nas ne bomo imeli, vedno bolj pa razmišlam o grelcu za flaško. Sploh, le si (upajmo da ne) bo treba mleko vem pumpat... Pol se ga najbrž lahko za kako urco shrane in potem zagreje. za čajčke ponoči pa menda itak prav pride...

bambulina, sem že zadnjič gledala te modrce, ko si (se mi tdi da ti) dala link gor. Prav fajn zgledajo, sam se bojim, da bi jih blo fajn prej probat preden jih kupiš. Sem bolj pri ta malih zizah in sem vedno težko našla modrc zase. Vredno razmisleka...

Fiziološko imam zdaj za prvo silo od Niveje, tisti paketek, ki je v nahrbtniku. Jo bo pa najbrž treba kar hitro dokupit, glede na to za kaj vse je uporabna.

Reseme, a imaš mogoče kak link kjer bi se dalo kaj več o sesalčku prebrat al pa kar naročit prek neta?

Kar se pa spanja tiče, sem pa tudi jaz žalostna, ker ne paše več bit na hrbtu, čeprav se bebica takrat najbolj umiri... Me pa do zdaj še nikoli ni zbudila ponoči. No, saj ni čudno, je že zdaj taka nočna prica kot mamca. Dorke se začnejo ko pade noč in pol imamo divjanje vsaj tam do polnoči, ene ure. Pol sva pa že obe dve tolko urtujeje, da zaspiva kot ubiti...

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.9.2010 15:14:34   
Renesme**
evo link za aspirator- še je v akciji

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.9.2010 15:27:31   
naša beba
uuu, brzina,.... THX

Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.9.2010 18:28:37   
majabar
Se pozdravcek od mene. Tu nic posebno novega, huhinja koncana, prakticno vse stanovanje koncano, manjkajo samo se police:). Zdaj se lahko lotim pranja cunjic, da me kaj ne prehiti.
Zadnja dva dneva je spet moje razpolozenje v nihanju, no, danes se nisem jokala, pa je ze skoraj poldne:).

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil majabar -- 28.9.2010 18:38:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.9.2010 19:29:24   
MalaNeli
majabar saj bo :) jok je pač sestavn del. jaz grem takrat ponavadi spat. tko je najbolš.
super za stanovanje. uf. vse že perete cotke :S. bom očitno tut jaz mogla mal zatežit da mi zrihtajo pralni stroj. saj ko bo pa polna kopalnica cunj, bo pa že kdo pomislu zakaj ne perem. grrr - nočem se kregat, sm rekla 3x. več pa ne bom.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.9.2010 21:01:20   
philadelphia
Živjo user posted image

Ker sem v fazi nabave moderca za dojenje, me zanima tudi tale modrček, ki sta ga menda že dve omenili http://www.da-da.si/node/20

Zanima me, kakšna je velikost, ker ne bi rada naročila premajhnega. Vedno sem imela številko 75B in tudi sedaj med nosečnostjo mi niso nič zrastli, so samo bolj polni. Zdaj pa vidim v razpredelnici, da je to številka S. Ali bi potem morala kupiti S ali lahko recimo kupim M in upam, da mi bo prav? Tista, ki ga uporablja, a mi lahko pove kaj meni o tem? Ali so zadosti veliki in prilagodljivi?

Drugače pa vidim, da ste za srečanje še najbolj naklonjene po 10.10. Ali se menimo za takrat, ali bi se menimo za prej? Kot sem že napisala, meni ta teden ne ustreza, potem pa mislim, da kadarkoli (po 13.10. pa sploh user posted image ). 

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.9.2010 21:19:55   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**
torej
jaz sem po nasvetu sestre že v porodnišnici dojila na obe z nastavkom, čeprav nisem mogla samo na eni
jap to se je pa dogajalo, ja
jaz imam od chicco iz latexa - se mi zdi - so rumeni

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.9.2010 21:22:27   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
jaz jih nisem uporabljala, samo vem, da se nekateri user posted image pol nočejo dojit na plastiko.. Jaz bi na obe dala nastavek, pa pomalem poskušala brez... Sicer pa naj bi obstajale ene vaje, da si lahko obrneš bradavico, samo ne vem kje sem to brala....

dobili so se nekakšni vakumski nastavki, s katerimi si vlekel ven bradavice - nisem sprobala ker je šlo z nastavki super - po ene 14 dneh pa niso bili več potrebni, sem jih pa uporabljala še ko so se mi vnele

l.p. Mateja

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.9.2010 21:25:38   
MalaNeli
aja, pa vse ko ste se zanimela kako je z brezposelnostjo itd. pa ko ste spraševale a se prijavit kot hišna gospodinja, nam je danes na MŠ teta iz CSD rekla, da je bolš da smo en dan prde začetkom porodniške zaposlene in da koristimo porodniško, da ima prednosti, pa ne vem točno zakaj že. ampak da je tako boljše kot pa samo uno nadomestilo vzet al kaj je že. nism čist tk točno poslušala, ker nimam problema s tem. ampak koristit porodniško pa čeprav se morš zato za 1 dan prijavit kot hišna gospodinja.

Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.9.2010 21:28:14   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
No, včeraj zvečer sem se spravila označevat cotike. Sem jih nekaj dobila na posojo, pa se mi zdi pametno, da bom potem vrnila ta prave. Začela sem lepo z iglo in nitko, da bi zvezla prvo črko tiste od katere so... preveč dela, vam povem, sploh da najprej tista črka prav izgleda. Pa sem potem samo nadaljevala z enim majhnim vozlom zadaj pri etiketi.
In se tik pred koncem spomnem, da pa imam doma še flomastre za tekstil. Danes bom nadaljevala z njimi. Saj bom imela likalnik zraven, ker je menda treba polikat napis, da je obstojen. Upam, da bo šlo hitreje...
jaz pa vse kar dobim poslikam in imam potem na računalniku - pa po imenih zloženo in vedno vem kaj kam paše

Sterilizatorja tudi pri nas ne bomo imeli, vedno bolj pa razmišlam o grelcu za flaško. Sploh, le si (upajmo da ne) bo treba mleko vem pumpat... Pol se ga najbrž lahko za kako urco shrane in potem zagreje. za čajčke ponoči pa menda itak prav pride...
grelec smo pa mi zelo veliko uporabljali - za čokolino, za kašice, za čaj - tud za tisih nekaj mlečnih obrokov, samo to še najmanj. Pa ko je bil bolan sem imela vedno toplo vodo zraven postelje in čaj v granulah da je lahko pil (če se mi pokvari, ga bom glih zaradi tega kupila novega)

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.9.2010 22:10:49   
naša beba
Da te nekdo prijavi kot gospodinjsko pomočnico je po mojem današnjem (slabem) poslušanju zato boljše, ker s tem dosežeš pravico za polno porodniško - vsaj kolikor se lahko dobi iz osnove za minimalno plačo. Kar pa je najbrž malo več kot pa tistih 195 al kolko evrov.
S tem dobiš leto dni delovne dobe in po koncu porodniške ti pripada tri mesece zavoda za zaposlovanje.
Naj bi se temu reklo navidezna zaposlitev. Ni nobeno goljufanje, da se ne bi katera ustrašila...
Najbolj pomembno je, da imaš to "zaposlitev" en dan pred nastopom trajanja porodniškega dopusta.
Je pa gospa iz CSD tudi rekla, da bodo najbolj natančno to znali na borzi razložit...

kapesanta, tudi to je dobra ideja, tako tudi veš koliko kosov imaš od koga, meni lahko pa pol cotik ukradejo, pa ne bom vedla... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.9.2010 22:13:15   
naša beba
Pa še neki moram vprašat v zvezi z nastavki za dojenje.... Pediatrinja je danes v MŠ govorila o tem in jaz sem jo razumela, da če imamo vdrte bradavice, naj bi te nastavke nosile že zdaj v nosečnosti in s tem dobesedno prisilile naše bradavičke, da se ven obrnejo...
A je to res, al sem si narobe razložila...

Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.9.2010 6:52:06   
Renesme**
dobro jutro

kapesanta- hvala za odgovore, se pravi, da moramo bit vztrajni in bouser posted image - upam, iz lateksa nastavkov pa še nisem videlauser posted image

grelec- jaz ga imam, upam da bo vredu

Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.9.2010 6:56:48   
Urša08
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.9.2010 7:00:14   
Urša08
dobro jutro

Moja nočka super, brez vstajanja za wc kar je zadnbje čase že prava redkostuser posted image . Možek je že otročka odpeljal v vrtec, jaz sem pa pri jutranji kavici.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.9.2010 7:15:16   
simonmojca
Jutro punce

še iz moje strani ena user posted image  za lepše jutro
tudi pri meni je bila kar uspešna noč - samo 2x sem šla na wc user posted image , ponavadi grem večkrat

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.9.2010 8:28:30   
aleunam
Dan!

Preden grem brat (in komentirat) za nazaj, najprej vprašanje, ki smo ga že "obdelovale". user posted image

Kaj vse obleči dojenčku iz porodnišnice? Jaz sem nameravala naslednje: bodi z dolgimi rokavi, debele hlačne nogavice z naramnicami (ne bombažnih, ampak tiste "rebraste" user posted image ), majčka in plišasti pajac - mislim, da je brez rokavov user posted image  (razmišljam o tistem belem z ježkom na sredini v H&M, št. 56). Na koncu še v zimski pajac - kombinezon. Je samih oblačil premalo? Ne vem zakaj se mi tako zdi, ampak ne bi rada, da me že v porodnišnici babice grdo gledajo, da ne vem poskrbeti za otroka. user posted image  Ali je boljše, da kupim kompletek in je vse potrebno že zraven?

Včeraj sem imela pregled, vse ok (razen urin sem dala na tešče in moram jutri še enkrat!), otrok je glavično in ima 2.522g. user posted image  Koliko pa se približno zredijo v zadnjem mesecu? Sem vprašala še enkrat, če je spol user posted image , pa mi je obrnila ekran in pokazala enega konkretnega lulčija. Pa vprašam, če je to to, pa se samo nasmeji in reče, da je vedela, da bom to vprašala. user posted image  Mi je tudi sprintala omenjeni organ, se je še očka čudil kako velik zgleda. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 29.9.2010 8:29:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.9.2010 8:28:57   
ječi12
jutro.

js bom najprej mal reda nardila pol pa kšn zajtrk,zdele mi še nč ne paše.

naša beba,tole je pa dobra ideja pošiljanje mmsov. js mam itak un paket k so zastonj,tko da bi blo prou simpatično.
za gospodinjo pa najbrž ne gre iz dons na jutr tole zrihtat?al kako? js mislm da je ful enga letanja.
pri dnarju se pa pozna cca 40-50€

joj kam vaši bejbeki brcajo? no naš brca zadnje dni direkt v rabra.morm bit prou tko stegnjena da ga ne motim ker me kr zaboli tok brcne...sj sm vesela da ga čutim in vem da mu dogaja,sam madonca tele tačke al kaj ma tm bi pa loh pr seb držu user posted image  sicer mam pa jutri UZ in komi čakam da vidim kaj sse dogaja in kolk smo težki.pa seveda če mamo še isti spol :)

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?