lottyka
|
Dober večer, Soncchhek meni se zdi hitreje preko sms/mms kot pa klicati okoli. Že doma bom naredila skupino, da koga ne spustim in pošlješ vsem na 1x, napišeš enkrat in daš pošlji vem prejemnikom skupine. Ker se mi zdi, da je lepo da moji zvedo od mene. Jaz klicala mislim da ne bom, razen če bom imela željo koga posebej slišati. tale fejk gospodinja, jaz ne rabim, če pa bi bila na tem pa bi izkoristila. 40 eur nanese samo v 10 mesecih 400 eur, to je pa kar nekaj plenic. Če se da bi vsaj jaz izkoristila, itak plačuješ v blagajno ko delaš vsak mesec in če se da kaj nazaj dobit bi pač to izkoristila. Je pa to moje mnenje. Sem pa jaz drugače že dobila odločbo in bom imela porodniške kar malo višjo kot pa imam sedaj bolniško, tako da komaj čakam da jo začnejo izplačevati. Se pa kar pozna tok mesecev bolniške. oblačilo za domov - Jaz nisem imela namena ga dajati v nek pretirano topel zimski pajacek. Res je da imam jaz rok čisto na začetku meseca in mislim da ravno minus ne bo, poleg tega ga lepo zadekaš pa je. Jaz sem imela v mislih bodi, žabice (hlačne nogavičke do pasu), nogavičke, čez plišasti pajac (eno ali dvodelen ne vem še kaj bom dobila) in pa na noge še tiste fejk uggice ali pa copatke, na glavo bombažno in pliš kapico, če bo mraz gor samo eno toplejšo jaknico brez hlač, ter ga ko greš ven zadekaš. Hmm moje mnenje je, da mu bo v teh zimskih pajacih prevroče, če se motim me popravite, da ga grem pol kupit, če je res treba že zimski pajac . Mislim pa da je pri nas kar razlika med nami, te ki smo na začetku lahko rodimo še v oktobru, če pride kaj prej, te ki ste na koncu če greste čez rok, pa greste domov že Decembra. Razlika v temperaturi pa je kar ogromna. štetje gibov- jaz jih ne štejem. Do sedaj sem jih že parkrat zjutraj začela pa pol kar pozabim nadaljevat , mislim da največ sem prišla do 4 pol pa nisem več štela, ker se enostavno nisem spomnila prištevat. emma upam da se že bolje počutiš, počivaj zdele te dni ko še delaš. Saj pol bo lažje ko boš doma, boš večkrat lahko noge gor dala pa bodo lažje. Kar se tašče tiče pa mislim da nekateri res ne dojamejo da smo že tako blizu. Drugače pa punce, meni so začele popokane kapilare zginjat, sem tok happy , mislim da je pomagala tudi ta dekompresija ko hodim. Ker mažem se že več mesecev, pa mi niso prej zginile, na to pa hodim dokaj nanovo in jih imam zdej veliko manj, ene so kar zginile. Včeraj sem komaj še hodila, sem mela tok težke noge, danes pa sem po dekompresiji pol lažja v noge. Verjetno vsaki ne pomaga ampak jaz sem prav zadovoljna. Je danes tudi babica tam ravno eni razlagala da to zelo pomaga za žile tako da jaz kar verjamem to. Sam kaj ko zdravstvo plača samo 10 obiskov , to bo tok hitro okoli. imam pa eno vprašanje. Masaža presredka ali ima katera kaj izkušenj oz. ima katera namen to izvajati. A to kaj pomaga? Jaz se ne znam odločit ali začet s tem ali ne. Me skrbi ker le vtikaš prste noter vsak dan, da ne bi kaj vnesla po nepotrebnem noter. Po drugi strani, pa če pomaga bi mi bilo pa škoda da ne probam. Kakšno mnenje? Dobrodošle nove nas je vsak dan več, lepo to. Tako, zdej grem pa mal na FB farmo uredit, pol pa pred TV . Lepo preživite večer.
< Sporočilo je popravil lottyka -- 29.9.2010 20:12:02 >
|