naša beba
|
Jaz sem pa danes taka crka, da bi mi najbolj pasalo it malo počit. No, včeraj zvečer sem se spravila označevat cotike. Sem jih nekaj dobila na posojo, pa se mi zdi pametno, da bom potem vrnila ta prave. Začela sem lepo z iglo in nitko, da bi zvezla prvo črko tiste od katere so... preveč dela, vam povem, sploh da najprej tista črka prav izgleda. Pa sem potem samo nadaljevala z enim majhnim vozlom zadaj pri etiketi. In se tik pred koncem spomnem, da pa imam doma še flomastre za tekstil. Danes bom nadaljevala z njimi. Saj bom imela likalnik zraven, ker je menda treba polikat napis, da je obstojen. Upam, da bo šlo hitreje... Uh ja, nastavke si bom tudi jaz nabavila. Desna bradavica mi je zmeraj pokonci, levo pa čisto noter v sebe potegne... smešne so Za sporočanje se bom tudi jaz poslužila sms-ov ali pa mms-ov. Za verz se bom pa še odločila, če se mi bo kaj luštnega porodilo v glavici... Sterilizatorja tudi pri nas ne bomo imeli, vedno bolj pa razmišlam o grelcu za flaško. Sploh, le si (upajmo da ne) bo treba mleko vem pumpat... Pol se ga najbrž lahko za kako urco shrane in potem zagreje. za čajčke ponoči pa menda itak prav pride... bambulina, sem že zadnjič gledala te modrce, ko si (se mi tdi da ti) dala link gor. Prav fajn zgledajo, sam se bojim, da bi jih blo fajn prej probat preden jih kupiš. Sem bolj pri ta malih zizah in sem vedno težko našla modrc zase. Vredno razmisleka... Fiziološko imam zdaj za prvo silo od Niveje, tisti paketek, ki je v nahrbtniku. Jo bo pa najbrž treba kar hitro dokupit, glede na to za kaj vse je uporabna. Reseme, a imaš mogoče kak link kjer bi se dalo kaj več o sesalčku prebrat al pa kar naročit prek neta? Kar se pa spanja tiče, sem pa tudi jaz žalostna, ker ne paše več bit na hrbtu, čeprav se bebica takrat najbolj umiri... Me pa do zdaj še nikoli ni zbudila ponoči. No, saj ni čudno, je že zdaj taka nočna prica kot mamca. Dorke se začnejo ko pade noč in pol imamo divjanje vsaj tam do polnoči, ene ure. Pol sva pa že obe dve tolko urtujeje, da zaspiva kot ubiti...
|