metaxa0911
|
Čao nosečke! Jz spet v službi... tut jz se tolažm s tem, de ni več doug, de je sam še sedem delovnih dni, drgač pa nimam živcu nobenih več za stranke, vsi mi grejo že tuk na živce, de bi mogla mogoče še mal prej zaklučt vse skup... Res me ima, de bi šla h dohtarji mal pojamrat pa de me da že kak dan prej mal v bolniško- pa sej glede na to, de tut en dan celo nosečnost nism bla, mi pa že mal pripada :) Ja pa 8 ur sedet res ni več fajn, bi raj mal naokol lutala, se dobila še z vsemi s katerimi se mam plan dobit, itd., itd., de ne bo pol na konc tku, de bom šla u porodniško pa čez par dni rodit :) Ja ja res se bliža...tut jz čutm čezdali bolj ornk metuljčke, ko potuhtam na vse skup.... Spimo tut pri nas zelo slabo zadnje dni... Ponoč skoz en krči po trebuhu, pol še celo noč brca, miga, obračat se iz enga konca na drucga-katastrofa, skoz na WC-ji... Kua še bo? Drugač pa razen ponoč je pa počutje kr vredu- glede na to, de res švoh spim, mam presenetljiv velik energije :) Drugač me pa prou zanima, kdaj bomo zečele kej hodit proti Rimu....Zdej bomo šle kr ena za drugo. Kje lohk pa vidm, kdaj mate kej PDP? Jz sm drugač iz Zagorja, rodit grem pa v porodnišnico Trbovlje. Še katera? A ste mele že vse MŠ? Jz sem včeri klicala kdaj kej bo, pa so rekl de šele po 20. oktobru- pa sem vprašala kaj če prehiti pa so mi rekle de je še vsaka rodit znala :) No, sej to j verjetn res ampak kr mal flegma odgovor... Nč, pišem še kej-ko bo cajt :) Lepo se mejte.
|