Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:59:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KOlumbo...pol pa četrtek...a še katera pride ? Kje sta zmenjeni in kdaj? kje ...kdaj v četrtek A prideš? Ko se bosta zmenili kdaj in kje pa povem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 15:10:08
|
|
|
|
Maksi1
|
Hellou. Sam tok na hitro, doma mi je PC crknu, in čakam na popravilo. Takoj ko bo uštiman, se vam pridružim na debati. Zdej vam želim samo lep dan. Čaučau
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 15:12:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 15:14:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 15:36:09
|
|
|
|
birdy
|
Ja, za četrtek sem jst za. Bi se priporočila če bi me kera pelala, če ne me bo pa moj dostavu. Moj očitno nima viroze, ma kr neke druge težave, verjetno z želodcem, še vedno bruha, še vedno na bolniški, zdele glih leti dam od dohtarce. Zvečer napišem kaj bo povedu pa Urša še z tabo se zmenim kere...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 15:46:08
|
|
|
|
Čebel@
|
dan NS odpadla jim je UZ crknil ......prestavljeno na drug teden Hana je lepo spančkala v vrtcu so bili tudi na sprehodu in je lepo hodila pokometirala vas bom pa zvečer,ker greva zdele ven-dokler se ne ulije papa
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 16:01:15
|
|
|
|
Katjusa
|
Dan, vikend delaven.... nardil ap skoraj nič sem jst dons dopoldan z mamicno pomočjo več:) sme zbelile dnevno pa vso robo k je ne bomo več rabl sme v garažo znosle in potem je blo še 2 uri časa sem šla podn polagat mami mi je pa izolacijo polagala pa laminatne plošče mi je v roke podajala in sme položle dnevno na 3/4..... drgač moj se je spomnil da bi blo fino imet še en zračnik in bo zdej še neki v klet prebijal..... aja pa z enimi sosedi bomo klet zamenjal da so bomo mi lahko pol vrata v garažo neredil direktno iz kleti, da ne bo treba več okol bloka hodit...... ne vem če sme že povedala, da sma našla tud kamin za nas in ga boma tud najbrž danes naložla....... drug vikend že imam nafehtano pomoč ker bomo selili kuhinjo (upam, da mi bo uspelo nardit podne do petka...) ju3 bom tud 2 uri polagala pol imam pa zdravnika me je ful strah ampak to bo treba dat skos..... dons ponoči sem si roko povila, da je imela mal opore in me je mal manj ponoči matralo tak da sem se vsaj naspala po dolgem času mal boljše...... zdej čakam mojga pride pome pa letima v ljubljeno po radijatorje brala ves nisem ker ne uspem imam ful malo časa za računalnik z mojmu sma imela eno bežno debato o dojenčku no stanje je tako, da se oba bojima imet še enega čeprav vsak iz drugih razlogov.... tko da za zdej bomo še mal počakal itak jst pred spomladjo ne mislim it do G ker se morem najprej tlke ustalit pa roke pošlihtat in fino bi blo it mal v službo pol pa mogoče še kako pupiko naredimo...... bomo videli sem pa seveda ful vesela za moje nosečke tle k ste pogumne in vsaka vam čast ob tok dela lahko še ne dojenčke mislte pa ni važno al bo to 2 al 3 pridne ste in super mame upam, da bom imela priložnost vaše mal pocartat Kolumbo kdaj bo dan D? mislim da si ti zdej prva na vrsti čebela vuidim da ej NS odpadla..... škoda no pa drug teden al pa če greš kam drugam?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 16:19:03
|
|
|
|
sjmm
|
kofi bejbe...glede četrtka...može...k mam taximena doma...sam povejte kje, pa točn cajt!!! čebel@...ojoj...pa tok smo se veselile novic ...nč...bomo pa še mau počakale katjuša...super za napredke!!!!!!! pa navijamo tud za še enga ...ko bosta s tvojim tud za maksi...dan!!!! kolumbo...uf, deci...brez komentarja!!!fajn vlake štejte!!! ajvy...pridna, pridna...sej pri nas je tud ene pol urce poštiman...sam, če je ta mali zuni ...drgač je pol minute no, zdej pa spet en krog do knjigarne...itak d nas še mau oberejo..pol pa še mal u šetnju..pa bo že večer
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 17:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 17:29:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 18:44:30
|
|
|
|
Čebel@
|
čer Hana že spančka ....jaz pa moram desca naštimat za kitajsko-danes bi ubijala za mongolca ....upam da bo popustil,glede na to da ni ljubitelj kitajske uglavnem:NS imam v torek(drug)-zjutraj....tko da ko bom Hano odložila v vrtcu bom direkt pičil našga pogledat.....ati je sicer malo žalosten,ker bo takrat v službi,ampak nimaš kej vas grem prebrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 18:51:22
|
|
|
|
Čebel@
|
aja....dopoldan sem s povabila k sestrci na obisk,da vidim njihov pridelek .....tamala je bila full vesela pajacka(itak če je pa toooook kjut) ....uglavnem:mali je res tko mejčken-sploh se ne spomnim da bi bila kdaj Hana tok mejčkena ......a verjamete,da sem ga držala,kot bi prvič imela v naročju-jaz sem čist ven padla iz crklanja ......no sem ga skor 1 uro cartala(mi je zaspal v naročju) po Hano sva šla pa skupaj z možkom v vrtec,da sem mu pokazala kje sploh je naša madam dopoldan.....sva prišla v igralnico so sedeli za mizo in jedli piškote in sadje ....naju najprej sploh opazila ni,pol sem jo pa poklicala in prva beseda je bila:ATIIIII ....je rekla vzgojiteljica,da prvič sliši njen glasek,ker dopoldan ona nič ne čeblja ......no atiju je pa vse povedala,kar zna .......pa na sprehodu so bli(z vozem) in je rekla da je Hana takoj se prijela in skos lepo zraven hodila-moj mali ponos ...itak pa vse zašarmira s koderčki
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 18:58:54
|
|
|
|
Čebel@
|
copatki....malo bom še počakala z njimi,ampak če bo imela mrzle nogice-jih bom pa naročila...itak jih moram ene naročit za v vrtec,ker je te že skoraj prerasla salt......jaz bi ji pustila dudo,naj se tolaži z njo ajvy....sem rekla vzgojiteljici da me je strah noric in podobnega sr*** in je rekla da bo v četrtek na sestanku prosila starše,da za driske in norice oz. nalezljive bolezni obvestijo vrtec,in da bo ona to dala na oglasno desko birdy.....mi preoblačimo postelje 1x na mesec katjuša,sjmm,urša......itak čist pridne in delovne srečanje....bom videla kje se boste zmenile to sem si na hitro zapomnila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 19:53:43
|
|
|
|
Čebel@
|
no s kitajci ni bilo nič-sta šla tašča in tasta na obisk in ni bilo nobenga ki bi poslušal baby fone....pa jutr ......sva si pa naročila pohan sir in ponfri ......zdej si grem pa zobe ščohat in via postelja se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 20:03:02
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo bili popoldan kar zunaj na sončku. Smo šli na igrišče mal na tobogan, gujso in vrtiljak . Sedaj sta oba že stuširana, v pidžamicah, sita in gledata medvedka uhca potem pa zobki, pravljica in postelja. Mene pa tud sam še kavč čaka . čebela mjami pohan sir kolumbo uf desci upam, da se ti mal oddolži katjuša super si, sam dej pazi mal na roke Grem na ta veliko postlo pravljico prebrat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 20:18:50
|
|
|
|
sjmm
|
čer! končno konc s posodo...se mi zdi d sm bla cel dan u kuhni...marmelada v kozarcih...zdej jo mam pa že poln kufer smo se še paprik napokal zvečer...uf...k je moj doma sam neki jemo Majči v pižamci, še mau duplote razmeče in risanko pogleda..pa via pojstla..dons je popoldne neki počitek skrajšal...je imel pol hud tečnitis no, jz pa tud neki kavč z usmiljenjem gledam...upam, da mi raa za kako urco gor pristat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 21:08:23
|
|
|
|
Ajvy
|
oi,.,...še dobr da smo šle....ker je zdej dežek, pa bo jutri vse namočeno...je bilo pa super....Obe pupi navdušeni nad avtobusom....s Tarjo sva se predhosno zmenili ,.da mora povedat vse svoje premike in da mi prosim pomaga pazit TIso in je delovalo...ne morem verjet....ves čas me je imela na očeh...sem prav ponosna na njo...res.... Urša..ma ja ...itak te cunje....puf....spet perem stroj, enga sem že polikala....tko da....ne bom ne bom....bom pridno počivala....samo zdejle moram mal generalno skidat....hvala za skrb.... Birdy...glede preoblačenja pojstelj...sem nekaj takega kot ti.... KOlumbo...kera ura ti paše.....meni je vseeno..... Maksi...welcome...pa čimprej pridi.... ČEbela....ojej...bedno....pa naslednji teden...bomo odštevale s teboj MI smo tudi izkoristili lep vremenček.....je treba.....ker se približuje čas slabega vremena..bomo itak not KAtjuša.....super za delo... Lepo opravi na pregledu sjmm...mirmo nočko.....res si tolk pridna s tole kuharijo...bravo MINI SREČANJE.... četrtek 10.00...... KOlumbo Ajvy Urša Birdy Sjmm LAhko te jst pridem iskat Birdy...samo moraš mi povedat kje si doma...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 21:21:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi,.,...še dobr da smo šle....ker je zdej dežek, pa bo jutri vse namočeno...je bilo pa super....Obe pupi navdušeni nad avtobusom....s Tarjo sva se predhosno zmenili ,.da mora povedat vse svoje premike in da mi prosim pomaga pazit TIso in je delovalo...ne morem verjet....ves čas me je imela na očeh...sem prav ponosna na njo...res.... Urša..ma ja ...itak te cunje....puf....spet perem stroj, enga sem že polikala....tko da....ne bom ne bom....bom pridno počivala....samo zdejle moram mal generalno skidat....hvala za skrb.... Birdy...glede preoblačenja pojstelj...sem nekaj takega kot ti.... KOlumbo...kera ura ti paše.....meni je vseeno..... Maksi...welcome...pa čimprej pridi.... ČEbela....ojej...bedno....pa naslednji teden...bomo odštevale s teboj MI smo tudi izkoristili lep vremenček.....je treba.....ker se približuje čas slabega vremena..bomo itak not KAtjuša.....super za delo... Lepo opravi na pregledu sjmm...mirmo nočko.....res si tolk pridna s tole kuharijo...bravo MINI SREČANJE.... četrtek 10.00...... KOlumbo Ajvy Urša Birdy Sjmm LAhko te jst pridem iskat Birdy...samo moraš mi povedat kje si doma... super d ste tko uživale...hja, zdej je res dež že vse namočil...pa kok je lepo brat...kako je tvoja Tarja pridna... ful dobr..če se res dobimo!!!!! ...me zelo veseli, da te bom spoznala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 21:54:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi,.,...še dobr da smo šle....ker je zdej dežek, pa bo jutri vse namočeno...je bilo pa super....Obe pupi navdušeni nad avtobusom....s Tarjo sva se predhosno zmenili ,.da mora povedat vse svoje premike in da mi prosim pomaga pazit TIso in je delovalo...ne morem verjet....ves čas me je imela na očeh...sem prav ponosna na njo...res.... Urša..ma ja ...itak te cunje....puf....spet perem stroj, enga sem že polikala....tko da....ne bom ne bom....bom pridno počivala....samo zdejle moram mal generalno skidat....hvala za skrb.... Birdy...glede preoblačenja pojstelj...sem nekaj takega kot ti.... KOlumbo...kera ura ti paše.....meni je vseeno..... Maksi...welcome...pa čimprej pridi.... ČEbela....ojej...bedno....pa naslednji teden...bomo odštevale s teboj MI smo tudi izkoristili lep vremenček.....je treba.....ker se približuje čas slabega vremena..bomo itak not KAtjuša.....super za delo... Lepo opravi na pregledu sjmm...mirmo nočko.....res si tolk pridna s tole kuharijo...bravo MINI SREČANJE.... četrtek 10.00...... KOlumbo Ajvy Urša Birdy Sjmm LAhko te jst pridem iskat Birdy...samo moraš mi povedat kje si doma... super d ste tko uživale...hja, zdej je res dež že vse namočil...pa kok je lepo brat...kako je tvoja Tarja pridna... ful dobr..če se res dobimo!!!!! ...me zelo veseli, da te bom spoznala hvala enako......lej da nauš preveč pričakovala ne bom pozabila kako me je KOlumbo pogledla k me je prvič vidla
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 22:03:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi,.,...še dobr da smo šle....ker je zdej dežek, pa bo jutri vse namočeno...je bilo pa super....Obe pupi navdušeni nad avtobusom....s Tarjo sva se predhosno zmenili ,.da mora povedat vse svoje premike in da mi prosim pomaga pazit TIso in je delovalo...ne morem verjet....ves čas me je imela na očeh...sem prav ponosna na njo...res.... Urša..ma ja ...itak te cunje....puf....spet perem stroj, enga sem že polikala....tko da....ne bom ne bom....bom pridno počivala....samo zdejle moram mal generalno skidat....hvala za skrb.... Birdy...glede preoblačenja pojstelj...sem nekaj takega kot ti.... KOlumbo...kera ura ti paše.....meni je vseeno..... Maksi...welcome...pa čimprej pridi.... ČEbela....ojej...bedno....pa naslednji teden...bomo odštevale s teboj MI smo tudi izkoristili lep vremenček.....je treba.....ker se približuje čas slabega vremena..bomo itak not KAtjuša.....super za delo... Lepo opravi na pregledu sjmm...mirmo nočko.....res si tolk pridna s tole kuharijo...bravo MINI SREČANJE.... četrtek 10.00...... KOlumbo Ajvy Urša Birdy Sjmm LAhko te jst pridem iskat Birdy...samo moraš mi povedat kje si doma... super d ste tko uživale...hja, zdej je res dež že vse namočil...pa kok je lepo brat...kako je tvoja Tarja pridna... ful dobr..če se res dobimo!!!!! ...me zelo veseli, da te bom spoznala hvala enako......lej da nauš preveč pričakovala ne bom pozabila kako me je KOlumbo pogledla k me je prvič vidla ah, dej nehi no...sam d nauš ti debel gledala...jz sm bol obilna gospa hja...kolumbo je oven..nimaš kej...so zlo na direkt...sam jz sm pa rak...pa morm rečt, da mi je kljub vsemu tud všeč na direkt v glavnem...važn d se vidmo!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 22:07:41
|
|
|
|
sjmm
|
aja...še ena naša popoldanska...smo se fajn nasmejal......jz pod teraso cote obešam...pa tam z ulce en hihitanje...ene 5,6 punčar...tko nekak Janovih let...no, pol sm itak vidla, da so njegove sošolke.....v glavnem se neki ovijajo tm okol dvoriščne ograje in sosedove garaže...pa ena prav....tle je pa Jan doma...pa ostale....tko mal z vzdihom...aja...kje...a je doma...???...ma, ne vem...a čmo pozvont???...pa mau hihitanja.....pol so pa mene zagledale d grem po stopnicah na teraso...pa so švignle za vogal ...no, zgleda d je pri nas sezona lova že odprta
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 22:43:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudno Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše. se navadiš na te male ragljice ....ni nujno da bo slabše-od kolegice ni nikoli nič pokasirala v vrtcu(razen noric) mene pa skrbijo te norice .......jaz jih še nisem prebolela in me resno skri,da bi jih zdele v nosečnosti dobila Če jih dobi Hana te bojo verjetno cepili (mislim, da nosečnice cepijo) saj je okužba z noricami do 20 tedna nosečnosti nevarna za plod. Napotnico ti lahko izda katerikoli zdravnik... meni je pediatrinja, ker nismo vedeli ali sem jih prebolela ali ne (v 19. tednu nosečnosti jih je imel Vito) ... šli smo na infekcijsko kliniko in sem oddala kri, izvide sem dobila naslednji dan zjutraj.... Sicer pa, če želiš ti lahko jutri posredujem najbolj točne podatke z infekcijske klinike, sicer pa je najbolje, da se zaradi preventive pogovoriš s svojo binekologinjo.... pa brez strahu...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 22:52:05
|
|
|
|
Onasiss
|
čer... na hitro... še vedno nič novega v zvezi s službo... moj Tyson sovraži kikle, obleke in žabe.... ... sedaj se je odločila, da bo spala v svoji ta vliki postelji, tako da mormo v soboto nujno v Ikeo po varovalno ograjico... zelo lepo ponavlja za nami, skupaj spravi že po dve besedi kot na primer pejt tja, pejt dol, oke mit (roke umit), sama že vzame zobno ščetko in si umije zobe...zelo rada se vozi v kolesu je solato...... skratka zelo je pridna, včasih jo daje tečnaritis, pa ponoči tudi bolj tko spimo.... Princ pa se je odloču, da bo začel hodit na plavanje....tako da letos pa mogoče celo splavamo.... se mi pa revček smili, ker jih večkrat pokasira.... 2 dni nazaj ga je z eno leseno desko po glav, da je bošček full buško fasu.... če jo ne uboga ga zbrca, zlasa tko da imamo full pestro pri nas.... aja pa še to.... prava mala umetnica je.... ker rada riše po papirju in le-tega zmanjka se loti večjih zadev kot so stene po kuhinji... Onasis je čist ven padu ko je to vidu... ... ko jo je okregu, je non stop v tla gledala, le vsake toliko mu je namenila nedolžen pogled....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 22:54:09
|
|
|
|
Onasiss
|
grem se še mal učit... v sredo imam izpit.. bodte pridne, čuvajte se in mislite kaj name....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 14.9.2010 6:57:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.