Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:37:51
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas je pa ata doma...pol itak ni nč narjenga...sam nad posodo sm že zmagala,pa palačinke sm spekla...k jih bom pol nafilala s skutnim nadevom in gratinirala....pa še eno enolončnico morm v lonc zmetat zdej pa me seganja ene papirje poštimat...so godod zlo na komot, ker se baje sploh NČ ne razumejo na kompjuter...sam k je treba za avti po netu brskat mu gre kr dobr od rok Maj pa je spet v duplote in Mkvina padu mama kolumbo pa kr spi al koko???? urša...pridna že navsezgodi...mene tud kopalnica kliče...jo je imela kao Saša na vesti čez vikend...no, pa ni pršla tok daleč d bi kako stvar premaknila...lenobica petrušk.....upam, da se oči hitr pocajta in princeska sprejme vrtec....sej verjamem, da je hudo... jz mam pa ju3 pregled pri G...sm 3 mesece čakala d sm dobila datum..k mi je naročila da se vidmo dobro leto po porodo...no, zdej je res že dobro leto naokol moj se je odloču nardit sušilnico...bomo tja prestavli sušilc, pa še za kako zadevo bo plac, pa okno bo, da se bo dalo prezračit...tko d bomo brez terase ostal...sam je v planu na zadnjem koncu hiše...pa tam bo še lepše in bol mir za terasico ...sam to bo pa drug let no, zdej se morm pa kr česa lotit ...fajn bodite!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:37:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....tudi Eva bo še lepo z veseljem hodila-boš videla .......a ima kakšno svojo igračko s sabo?....naša je tam posvojila enga baby borna in ga celo dopoldne nosi okrog ......bom svoji dohtarci rekla,da me skrbi in bom videla kaj mi bo predlagala ja upam, da čimprej, čene bova mi2 prej obupala....ima s sabo svojega zajčka pa še vsak dan ji pustim eno dodatno igračko s sabo nest....dons je vzela nodija...zadnjič knjigico..... ja vprašaj jo, sam pomoje ti bo rekla, da je skor nemogoče da jih nebi prebolela....je pa testiranje samoplačniško...greš v lj...ti vzamejo kri in te čez 3 dni nazaj pokličejo. Če greste na samoplačniško testiranje in cepljenje, ne potrebujete napotnice. Tole sm najdla na forumih...tko da zgleda, da te lohk tud tvoja pošlje na napotnico...ni treba plačat...jst bi na tvojem mestu izkoristila..... Napotnico bi potrebovali, če bi bilo testiranje ob nekem zdravstvenem stanju nujno: npr. nosečnica, ki ne ve, da bi prebolela norice, pride v stik z otrokom z noricami. Prenosljivost noric je preko 90%, saj gre za t.i. aerogeni prenos, ki ga štejemno med najbolj prenosljive. Verjetnost, da se ne bi okužili z noricami, če ste še neimuni in živite z otrokom, ki ima norice, je zelo zelo majhna. Zavod za transfuzijo RS, področni Zavodi za zdravstveno varstvo, morda tudi v dogovoru z vašim izbranim zdravnikom... Lep pozdrav!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:40:10
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro....je pasal 2,5urce še potegnt ......zdele pičim na eno kavico, vsa dela so še vedno do nadaljnega odložena, če bo mel Šime kakšen dan dopusta da skupi mal generalno popucava....tepihe bi rada nesla v čistilnico, sam jih mamo toook, d bo juhuhu ojrotov. Pondelk pa vrtec je tut pri nas bl ....za piko na i, mi je Majkl direkt pred vrati neki porinu Roksota d je padu, seveda sm bla kar precej huda, sam pol je pa on čist bogi in krokodilje solze......smo še mal posedeli v garderobi d smo se nastiskal..... pa najbl sm hepi d ma krasno vzgojiteljico k točn ve, da naš sine rabi fuuuuul objemanja, tko d ga je že na vratih totalno izljubila , in predn sm se uspela skidat iz garderobe je že enmu veselo nakladal od Ben10-a. Petrušk še zate , vidm d mate precej "gajstno" bejbo, ati pa mami pa zlo mehkega srčka....probite še mal vstrajat hvala hvala.....kolumbo...si nas čist prov okarakterizirala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:42:12
|
|
|
|
Čebel@
|
a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)?????
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:42:45
|
|
|
|
petrušk_
|
dons še nism čist nč nardila na šihtu...grozaaa....če b šefica vedla b mi že knižco dala :) čez pol ure pa že šibam dam...hehehhehehe
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:43:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)????? naša ma kar cicibanke....pa pomoje bo pr teh tud ostala, ker si vse ostalo z nog potegne
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:43:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)????? Kok so luštni čebela pojma nimam, ampak sej tud vreme se lahko že iz dons na jutri zamenja.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:46:45
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za pralnico Pri nas je kontra situacija, mam vsa dovoljenja za oba stroja v kleti v pralnici sam men se ne da trogat dve nadstropji cunje gor in dol Kolumbo uživaj na kavici Punce sem brez idej kaj narest za kosilo Jaz pa delam seznamček kaj mojedva miška še potrebujeta za zimski čas. Pa ne smem več iste napake narest k lani k je bla bunda Nejcu še ful prav potem se je pa tok potegnil da sem na vrat na nos vse novo iskala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 10:49:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 10:54:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:10:56
|
|
|
|
birdy
|
Hej hoj, kako kej? Neli je bla spet ta vikend pri mojih... Ona se to kr zmeni, moj seveda ves navdušen, jst pa zvem šele naslednje jutro da so zmenjeni za vikend Se je pa končno moj fotr mal zasekiru... Vedno prav kako je Neli njegova ljubica, in da bo ona vedno prva in vse. Ga je pa Kristi v petek k je Neli šla tko lepo pogledala in rekla gemo da je fotr skor joku da gre samo Neli. Hmmmm, rezulktat: ta vikend vzameta obe. Pa je po eni strani še najbolj prav, moj ne more ven na sprehod ker je na bolniški, jst bi pa sicer lahko ampak sama z obema raj ne bi. Tasta in tašče pa že tko dost vidm in ju ne rabim še na sprehod s sabo. Tam bosta pa uživale, pa še sejem bo v Domžalah, Kristi pa rabi kake štumfe pa čevlje,... Moja mami pa rada kupuje, sam za čevlje kupt more bit pa Kristi zraven da proba Drgač smo pa mel na izi vikend. V soboto sem pomila okno v najini spalnici k je bil že res grozen, pa postelnino preoblekla, pa posesala. V otroški sem samo posesala, pa še okna sem v dnevni in kuhnji pomila k sta bla res grozna. Moj jepa pomil praktićno cel stanovanje pa posesal kar jst nisem. To sem hotla vprašat: kokrat mesečno/letno/... preoblečete pojstlo od otrok? Mislm, tko, če ni nobenih nesreč, da ni umazan,... Ampak sam tist da se preobleče v frišno?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:31:26
|
|
|
|
SURF
|
Gmame.....ojojjjj....zdej še meni tečejo solze,ne morem več zadrževat....trije so še taki,ki se še morejo uvadit zaradi odsotnosti vmes....po zajtrku smo odšle...urico in pol za prvič....ko sem prišla nazaj,sem jo videla kako sama stoji za mizo,hlipa,majčko mokro od solz,...drugi so se igrali...baje se je malo pustila pocartat.....sicer so vsi trije jokali,so se tudi menda igrali...nevem....bomo videli.. Sjmm-o fajn...se bova dogovorili,če boš zato ....hvala.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:32:18
|
|
|
|
SURF
|
kako mi je pa to čudno zdej potrdilo in odrezalo nevem če boste znale razbrati...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:35:57
|
|
|
|
SURF
|
ja....v glavnem ....jok je bil...ko sem js zraven je super,oh in sploh...ko me ni...je jok.... toliko za prvič...upam,da se ji uspe vklopit v skupino,ker trenutno zavrača vse....malo se je menda pustila pocartat,obema... ...je pa imela dudo v ustih ko sem prišla,kar je doma nikoli nima,razen preden zaspi...pa nevem...ali naj kar pustim,ker je že tako kriza...samo se je bo še bolj navadla...naj počakam da kriza mine...ja mislim,da bom kar tako naredila,ja....kaj pa ve menite?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:38:54
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... sjmm....super za krasno crkljanje...upam,da je bila mirna nočka.... ..evo refill energije KOlumbo...fino krasno počivaj.....jutr greva pa na kavo..a je prav? Urša.....kolk sem vesela za vas, da je NEjc lepo vse sprejel....bravo..... Čebela.....lepo naj speljejo tudi spanje danes.... LEpo se naglej na NS Glede noric...uf....to je pa res skrb....potem se pa na daleč izogibaj vseh ki jih imajo..pa prosi v vrtcu (to sem storila jaz med in potem ko smo imeli novorjenčico ), da če so lahko tako zelo prijazne, da te obveščajo o vsakem primeru kake bolj hue bolezni....sem bila vedno tko lepo obveščena, da sem jima še zdej full hvaležna....res... petrušk.....če se vidva že pogovarjata ,da jo bosta dala naslednje leto , ona to že ve....upam,da bosta vztrajala do konca.....in da čimprej začnete brez joka hodit v vrtec...držim pesti....da se vse lepo izteče.... Sicer pa ....itak da naredita ,tako da boste vi zadovoljni....držim pesti ,da najdete pravo pot.... Tisa se tut ni nikoli crkljala...prve pol leta sploh ne....potem pa se je ....kar sama hodila crkljat..ampak samo takrat kadar je ona tko hotela....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:41:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)????? mi imamo v vrtcu vedno čimbolj odprte copatke...ker je tam zelo zelo vroče in bi čist preveč švicale....tko da pr nas taki copatki sploh ne pridejo v poštev.... MOje mnenje je ,da je tam prevroče.... Ti pa seveda najbolj poznaš HAnino nogico....sam če smem bit mal pametna. ..ga ni k ne bo švicnu v nogo...tolk majo pozimi vroče not
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:45:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej hoj, kako kej? Neli je bla spet ta vikend pri mojih... Ona se to kr zmeni, moj seveda ves navdušen, jst pa zvem šele naslednje jutro da so zmenjeni za vikend Se je pa končno moj fotr mal zasekiru... Vedno prav kako je Neli njegova ljubica, in da bo ona vedno prva in vse. Ga je pa Kristi v petek k je Neli šla tko lepo pogledala in rekla gemo da je fotr skor joku da gre samo Neli. Hmmmm, rezulktat: ta vikend vzameta obe. Pa je po eni strani še najbolj prav, moj ne more ven na sprehod ker je na bolniški, jst bi pa sicer lahko ampak sama z obema raj ne bi. Tasta in tašče pa že tko dost vidm in ju ne rabim še na sprehod s sabo. Tam bosta pa uživale, pa še sejem bo v Domžalah, Kristi pa rabi kake štumfe pa čevlje,... Moja mami pa rada kupuje, sam za čevlje kupt more bit pa Kristi zraven da proba Drgač smo pa mel na izi vikend. V soboto sem pomila okno v najini spalnici k je bil že res grozen, pa postelnino preoblekla, pa posesala. V otroški sem samo posesala, pa še okna sem v dnevni in kuhnji pomila k sta bla res grozna. Moj jepa pomil praktićno cel stanovanje pa posesal kar jst nisem. To sem hotla vprašat: kokrat mesečno/letno/... preoblečete pojstlo od otrok? Mislm, tko, če ni nobenih nesreč, da ni umazan,... Ampak sam tist da se preobleče v frišno? jz vse postle preoblačim 1 na 7-10 dni
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:46:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ja....v glavnem ....jok je bil...ko sem js zraven je super,oh in sploh...ko me ni...je jok.... toliko za prvič...upam,da se ji uspe vklopit v skupino,ker trenutno zavrača vse....malo se je menda pustila pocartat,obema... ...je pa imela dudo v ustih ko sem prišla,kar je doma nikoli nima,razen preden zaspi...pa nevem...ali naj kar pustim,ker je že tako kriza...samo se je bo še bolj navadla...naj počakam da kriza mine...ja mislim,da bom kar tako naredila,ja....kaj pa ve menite? pusti dudo...naj se potolaži vsaj z njo....TIsi smo jo kar pustil i,da jo ima cel vrtec not, čepraj jo je imela doma samo še za spanje...zdej ko je vse ok....jo pa ima samo za spanje... Htela sem ti sam rečt....oprost k vedno kej napišem...napišem v upanju, da bom lahko komu pomagala...ne zato ,da si klelele neki pametno delala...prosim ,ne vzet za tko.... držte se...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:47:04
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ja....v glavnem ....jok je bil...ko sem js zraven je super,oh in sploh...ko me ni...je jok.... toliko za prvič...upam,da se ji uspe vklopit v skupino,ker trenutno zavrača vse....malo se je menda pustila pocartat,obema... ...je pa imela dudo v ustih ko sem prišla,kar je doma nikoli nima,razen preden zaspi...pa nevem...ali naj kar pustim,ker je že tako kriza...samo se je bo še bolj navadla...naj počakam da kriza mine...ja mislim,da bom kar tako naredila,ja....kaj pa ve menite? jz bi dudico definitivno pustila, če jo potolaži, vsaj dokler se nebi malo bol uživela
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:47:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy...he he ...>Kristi točno ve, kako omehčat....bravo pravilno sta se odločila....kar obe naj gresta....se bosta imeli fino...vi 3 boste pa tut mal užival in počival
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:48:30
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Gmame.....ojojjjj....zdej še meni tečejo solze,ne morem več zadrževat....trije so še taki,ki se še morejo uvadit zaradi odsotnosti vmes....po zajtrku smo odšle...urico in pol za prvič....ko sem prišla nazaj,sem jo videla kako sama stoji za mizo,hlipa,majčko mokro od solz,...drugi so se igrali...baje se je malo pustila pocartat.....sicer so vsi trije jokali,so se tudi menda igrali...nevem....bomo videli.. Sjmm-o fajn...se bova dogovorili,če boš zato ....hvala. malo čudno mi je tole odrezalo...tako da nebo katera čudno gledala kaj sem napisala...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:52:07
|
|
|
|
SURF
|
Mah ne Ajvy...ne vzamem komentarje kot pametovanje...tako dolgo pa sem že tukaj,da vem.da si pišemo stvari v dobro...naredimo pa potem,tako kot se nam zdi prav.... Ja...sj bom kar pustila dudo...naj jo ima...pa Fifi je seveda tudi zraven....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:53:19
|
|
|
|
SURF
|
vesela sem vsakega,slehernega vašega odgovora
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:54:06
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Birdy...he he ...>Kristi točno ve, kako omehčat....bravo pravilno sta se odločila....kar obe naj gresta....se bosta imeli fino...vi 3 boste pa tut mal užival in počival
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:55:07
|
|
|
|
SURF
|
...postelje...tako...enkrat na teden v večini....je pa kdaj kako majhno odstopanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.