|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.9.2010 11:57:28   
SURF
Čebelica Maja ....tudi meni se zdijo prevroči...sicer pa nevem kake temperature imajo v vrtcu pozimi...zaenkrat defenitivno prevroči za mojo čmrlo.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
13.9.2010 12:42:11   
Ajvy
tko..mal sem posrfala po internetu...zdej je treba it pa malo delat....cunjice namreč nikoli ne počivajo...temveč se lepo mažejo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
13.9.2010 13:17:23   
sjmm
no, jz sm po tretji mini skodelice moje najljubše kavice user posted image dobila poseben turbo...tak da se nafilane palačinke že lepo pečejo, juhca je že kuhana...sladko zelje, korenček, krompirček...zdrobovi smočki in mau peteršiljčka...Maj jo je že popapcal...zdej sm pa vsaj 5 kil sliv izkoščičla in se bodo lepo počasi spremenile v marmeladico....ostalo je en kup posode...tko d dolgcajt mi glih ne bouser posted image

Majči pa zdej očija uspavauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
13.9.2010 13:24:49   
Urša08
Mi smo že doma. Nejc užival v vrtcu - so šli danes v gozd na sprehoduser posted image . Jutri bo pa prvič spal tam.

SURF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj se bo Patricija navadila boš vidla.

Birdy če sem iskrena preoblačim postelje tam na 3 - 4 tedne razen če so kej umazane, nesreča,...

Ajvy joj ne govor o cunah, sem včerej samo prala in sušila, med tednom pa lahko sam likamuser posted image user posted image user posted image Pa glej da ne bo tvoj dopust eno samo delo, morš mal uživat in si spočituser posted image .

Sjmm ma ti si itak turbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
13.9.2010 13:27:23   
Urša08
Sem pozabila povedat da mi dons Žiga ni prej omagal - itak k je bla tašča domauser posted image user posted image user posted image user posted image joj moj lumpek mali. Sva že kosilo pojedla tko da ga sedaj samo še previjem in dam spat. Potem bova pa lahko z Nejcem kako knjigico skup pogledala pa se mal pocrkljalauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
13.9.2010 13:28:05   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pozabila povedat da mi dons Žiga ni prej omagal - itak k je bla tašča domauser posted image user posted image user posted image user posted image joj moj lumpek mali. Sva že kosilo pojedla tko da ga sedaj samo še previjem in dam spat. Potem bova pa lahko z Nejcem kako knjigico skup pogledala pa se mal pocrkljalauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
13.9.2010 13:38:14   
birdy
Urša, hvala, tole tvoje preoblačenje pojstle sem rabilauser posted image Jst sem se zdej navadla da otroške pojstle preoblačim na ene 2 tedna, včas se zgodi da na tri. Najine pa enkrat na mesec. In sem se že kr mal slabo počutla k sem vidla da Sjmm in Surf preoblačita praktično vsak tedenuser posted image
Spraševala sem pa ubistvu zato, ker mi smo doma menjal nekje 1x na mesec (po tardečiuser posted image ) in nisem vedla a je to vredu al ne.
urša, kako pa Nejc in nočno lulanje?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
13.9.2010 14:24:45   
sjmm
PIŠČANEC že vstal...je moj zravn zadrnjohal..zaspanec

2 šolarja že doma parkirana...z juhco u trebuščku...zdej pa še saško počakamo in navalimo na palačinke

pol pa mau na luftuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
13.9.2010 14:26:50   
sjmm
urša....jz mam pa eno prošnjo oziroma vprašanje.....user posted image user posted image user posted image ...pri vas ata obvlada vse okol risanke...a bi se dal kej spečt, če i pošljem ali prinesem cd-jčke...k naš Majči je tolk gledu Carse...d so fuč...se nekje kr ustavjouser posted image user posted image user posted image ..pol je pa ...user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
13.9.2010 14:29:24   
SURF
Birdy... js obožujem svežo posteljnino...tako kot v hotelih,ko je skoraj vsak dan svežauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj drgač nisem več tak clean freak...sem ozdravljena čistilkauser posted image user posted image user posted image odkar imam mojo čmrlo ....je veliko bolj pomembnih reči...pa itak počakauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:37:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
13.9.2010 14:38:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša....jz mam pa eno prošnjo oziroma vprašanje.....user posted image user posted image user posted image ...pri vas ata obvlada vse okol risanke...a bi se dal kej spečt, če i pošljem ali prinesem cd-jčke...k naš Majči je tolk gledu Carse...d so fuč...se nekje kr ustavjouser posted image user posted image user posted image ..pol je pa ...user posted image user posted image user posted image

Ni panike, ti bom poslala - a samo strelo a še kej druzga?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
13.9.2010 14:41:12   
Urša08
Birdy nočno odvajanje smo prekinili, nima smisla. Od kar je v vrtcu je spet vsako noč mokra plenička tko da bomo šlina odvajanje ko bodo spet suhe pleničke zjutraj. Sej ne vem a smo nardil prav sam men se res ne da vsako noč vstajat še zarad tega da Nejca preoblačim, pa postlo,... Pa lepo da ti je bil moj odgovor glede postelnine všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
13.9.2010 14:42:04   
Urša08
Pri nas Žiga spi, Nejc se igra, men je ratalo kuhno pospravt tko da sedaj študiram o enem kapučinčku in kavču. Bi se mi prileglouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
13.9.2010 14:42:42   
birdy

Urša, a te lohk še jst za kako risanko fehtam? K moj sicer zna sam mava mal računalnik v k... pa mam sam 4 risanke od telebajskov. Bi pa kakega backa jona pa ze k so zdej moderne.
Pa tud če ma kera druga kej za presnet se priporočam, dam cd in pridem iskat. Bomo probal vse sam da bo vsaj kera risanka aktualna. Teh tastarih k sem jih jst gledala pa moje punce nočeta gledatuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
13.9.2010 14:45:15   
Urša08
birdy ni panikeuser posted image . Mi mamo backa jona, avtobuske, florjan gasilski avto, mojster miha, nodi, rori, carsi, ... tok vem z glave

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
13.9.2010 14:46:31   
sjmm

o, a res...SUPER...MAJČI ŽE PLOSKA..no, pa sej ta velki tud to gledajo...če se da, pa lahk tud kej drugega...bom ful vesela...boš povedala račun, prosimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
13.9.2010 14:48:51   
sjmm

Pri nas Žiga spi, Nejc se igra, men je ratalo kuhno pospravt tko da sedaj študiram o enem kapučinčku in kavču. Bi se mi prileglouser posted image

pa dejva u dvoje...

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
13.9.2010 14:54:40   
Urša08

pa dejva u dvoje...

user posted image

o hvala user posted image user posted image user posted image user posted image kok paše, no sej zraven pa jem še riževo čokolado user posted image potem se pa čudim kilamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
13.9.2010 14:54:56   
Ajvy
tko...otroška omarca popucana, sortiran otroški del dnevne  (dokler razgrajalki ne prideta domov), garderobna omara pospravljena, cunje v stroju, en obešen...dost je .....

Bomo šle kar na avtobus, pa na igrišče nasproti Bežigrajske gimnazije..pa nas bo ati tja prišel iskat...če se seveda ne bo prej vlilo.....

Držte se....se beremo zvečer.....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
13.9.2010 14:55:49   
Ajvy
KOlumbo...pol pa četrtek...a še katera pride ?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
13.9.2010 14:55:51   
Urša08
kolumbo super za long kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image Naj te Šime pocrklja s kosilomuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
13.9.2010 14:56:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kje sta zmenjeni in kdaj?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
13.9.2010 14:58:19   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kje sta zmenjeni in kdaj?

kje user posted image ...kdaj user posted image user posted image v četrtek user posted image user posted image user posted image

A prideš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.