Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 11:57:28
|
|
|
|
SURF
|
Čebelica Maja ....tudi meni se zdijo prevroči...sicer pa nevem kake temperature imajo v vrtcu pozimi...zaenkrat defenitivno prevroči za mojo čmrlo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 12:42:11
|
|
|
|
Ajvy
|
tko..mal sem posrfala po internetu...zdej je treba it pa malo delat....cunjice namreč nikoli ne počivajo...temveč se lepo mažejo...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 13:17:23
|
|
|
|
sjmm
|
no, jz sm po tretji mini skodelice moje najljubše kavice dobila poseben turbo...tak da se nafilane palačinke že lepo pečejo, juhca je že kuhana...sladko zelje, korenček, krompirček...zdrobovi smočki in mau peteršiljčka...Maj jo je že popapcal...zdej sm pa vsaj 5 kil sliv izkoščičla in se bodo lepo počasi spremenile v marmeladico....ostalo je en kup posode...tko d dolgcajt mi glih ne bo Majči pa zdej očija uspava
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 13:24:49
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo že doma. Nejc užival v vrtcu - so šli danes v gozd na sprehod . Jutri bo pa prvič spal tam. SURF saj se bo Patricija navadila boš vidla. Birdy če sem iskrena preoblačim postelje tam na 3 - 4 tedne razen če so kej umazane, nesreča,... Ajvy joj ne govor o cunah, sem včerej samo prala in sušila, med tednom pa lahko sam likam Pa glej da ne bo tvoj dopust eno samo delo, morš mal uživat in si spočit . Sjmm ma ti si itak turbo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 13:27:23
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila povedat da mi dons Žiga ni prej omagal - itak k je bla tašča doma joj moj lumpek mali. Sva že kosilo pojedla tko da ga sedaj samo še previjem in dam spat. Potem bova pa lahko z Nejcem kako knjigico skup pogledala pa se mal pocrkljala .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 13:28:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat da mi dons Žiga ni prej omagal - itak k je bla tašča doma joj moj lumpek mali. Sva že kosilo pojedla tko da ga sedaj samo še previjem in dam spat. Potem bova pa lahko z Nejcem kako knjigico skup pogledala pa se mal pocrkljala .
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 13:38:14
|
|
|
|
birdy
|
Urša, hvala, tole tvoje preoblačenje pojstle sem rabila Jst sem se zdej navadla da otroške pojstle preoblačim na ene 2 tedna, včas se zgodi da na tri. Najine pa enkrat na mesec. In sem se že kr mal slabo počutla k sem vidla da Sjmm in Surf preoblačita praktično vsak teden Spraševala sem pa ubistvu zato, ker mi smo doma menjal nekje 1x na mesec (po tardeči ) in nisem vedla a je to vredu al ne. urša, kako pa Nejc in nočno lulanje?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:24:45
|
|
|
|
sjmm
|
PIŠČANEC že vstal...je moj zravn zadrnjohal..zaspanec 2 šolarja že doma parkirana...z juhco u trebuščku...zdej pa še saško počakamo in navalimo na palačinke pol pa mau na luft
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:26:50
|
|
|
|
sjmm
|
urša....jz mam pa eno prošnjo oziroma vprašanje..... ...pri vas ata obvlada vse okol risanke...a bi se dal kej spečt, če i pošljem ali prinesem cd-jčke...k naš Majči je tolk gledu Carse...d so fuč...se nekje kr ustavjo ..pol je pa ...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:29:24
|
|
|
|
SURF
|
Birdy... js obožujem svežo posteljnino...tako kot v hotelih,ko je skoraj vsak dan sveža sj drgač nisem več tak clean freak...sem ozdravljena čistilka odkar imam mojo čmrlo ....je veliko bolj pomembnih reči...pa itak počaka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 14:37:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:38:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša....jz mam pa eno prošnjo oziroma vprašanje..... ...pri vas ata obvlada vse okol risanke...a bi se dal kej spečt, če i pošljem ali prinesem cd-jčke...k naš Majči je tolk gledu Carse...d so fuč...se nekje kr ustavjo ..pol je pa ... Ni panike, ti bom poslala - a samo strelo a še kej druzga?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:41:12
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy nočno odvajanje smo prekinili, nima smisla. Od kar je v vrtcu je spet vsako noč mokra plenička tko da bomo šlina odvajanje ko bodo spet suhe pleničke zjutraj. Sej ne vem a smo nardil prav sam men se res ne da vsako noč vstajat še zarad tega da Nejca preoblačim, pa postlo,... Pa lepo da ti je bil moj odgovor glede postelnine všeč
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:42:04
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas Žiga spi, Nejc se igra, men je ratalo kuhno pospravt tko da sedaj študiram o enem kapučinčku in kavču. Bi se mi prileglo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:42:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša....jz mam pa eno prošnjo oziroma vprašanje..... ...pri vas ata obvlada vse okol risanke...a bi se dal kej spečt, če i pošljem ali prinesem cd-jčke...k naš Majči je tolk gledu Carse...d so fuč...se nekje kr ustavjo ..pol je pa ... Ni panike, ti bom poslala - a samo strelo a še kej druzga? Urša, a te lohk še jst za kako risanko fehtam? K moj sicer zna sam mava mal računalnik v k... pa mam sam 4 risanke od telebajskov. Bi pa kakega backa jona pa ze k so zdej moderne. Pa tud če ma kera druga kej za presnet se priporočam, dam cd in pridem iskat. Bomo probal vse sam da bo vsaj kera risanka aktualna. Teh tastarih k sem jih jst gledala pa moje punce nočeta gledat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:45:15
|
|
|
|
Urša08
|
birdy ni panike . Mi mamo backa jona, avtobuske, florjan gasilski avto, mojster miha, nodi, rori, carsi, ... tok vem z glave
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:46:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša....jz mam pa eno prošnjo oziroma vprašanje..... ...pri vas ata obvlada vse okol risanke...a bi se dal kej spečt, če i pošljem ali prinesem cd-jčke...k naš Majči je tolk gledu Carse...d so fuč...se nekje kr ustavjo ..pol je pa ... Ni panike, ti bom poslala - a samo strelo a še kej druzga? o, a res...SUPER...MAJČI ŽE PLOSKA..no, pa sej ta velki tud to gledajo...če se da, pa lahk tud kej drugega...bom ful vesela...boš povedala račun, prosim
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:48:51
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas Žiga spi, Nejc se igra, men je ratalo kuhno pospravt tko da sedaj študiram o enem kapučinčku in kavču. Bi se mi prileglo pa dejva u dvoje...
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 14:53:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:54:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pri nas Žiga spi, Nejc se igra, men je ratalo kuhno pospravt tko da sedaj študiram o enem kapučinčku in kavču. Bi se mi prileglo pa dejva u dvoje... o hvala kok paše, no sej zraven pa jem še riževo čokolado potem se pa čudim kilam
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:54:56
|
|
|
|
Ajvy
|
tko...otroška omarca popucana, sortiran otroški del dnevne (dokler razgrajalki ne prideta domov), garderobna omara pospravljena, cunje v stroju, en obešen...dost je ..... Bomo šle kar na avtobus, pa na igrišče nasproti Bežigrajske gimnazije..pa nas bo ati tja prišel iskat...če se seveda ne bo prej vlilo..... Držte se....se beremo zvečer.....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:55:49
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo...pol pa četrtek...a še katera pride ?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:55:51
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo super za long kavico Naj te Šime pocrklja s kosilom
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:56:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KOlumbo...pol pa četrtek...a še katera pride ? Kje sta zmenjeni in kdaj?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 14:58:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KOlumbo...pol pa četrtek...a še katera pride ? Kje sta zmenjeni in kdaj? kje ...kdaj v četrtek A prideš?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.