|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
18.5.2010 21:03:14   
mk8
Ne morem vrjet, kakšna lepotička je Karin...pol pa še take ful hudo dobre fotke! Sej druzga ni za prčakvat user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
18.5.2010 21:05:15   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

mi smo bli pa včer na enem RD, danes pa smo se po Radovljici, Bledu in Tržiču potepali - skratka sem max.izkoristila zadnji dan porodniške....

pa še prigoda: rečem mojmu jutri imaš pa službo (češ pejt spat) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in šele čez nekaj sekund mi je kapnilo, da jo imam tudi jaz....no na srečo jutri popoldan, potem pa zmiksano....

lahko noč........da ne bo obtožb, da imam samogovore user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj ti dnevi v službi čim hitreje minevajo!! Pa ostalim, ki greste v službo tudi!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
18.5.2010 21:07:34   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no js sm šla nazaj k zobarju in mi je dala trakec in morm jutr spet nazaj..
pa rekla je da čudn da mi je šu un rezat dlesn k ponavadi ti to tvoj zdravnik nardi-moja je še dons na dopustu in sm bla spet pr drugi in da šele po tem ko vidi slike..da ponavad se da ene 3x al pa 4x trakc pa je dobruser posted image user posted image user posted image user posted image

buli me še zmeri k hudč in sm že od četrtka na brufenihuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za dlesni!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
18.5.2010 21:10:04   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image user posted image user posted image
se sprašujete zakaj se režim???

naenkrat mi je kapnilo pa še deluje - pred TV sem dala še eno mizo, zdaj pa stoji pred njo in tolče po njej, k gleda risanke. Jim jam je zakon. No tko je od TV ja oddaljena vsaj 60 cm več. Saj po mojem jo bo res minilo, tko kot ti praviš mini. Kosilce ki ga kuhaš je pa njami. Jaz tud take stvari najraj, skup zmešaš, začiniš pa v pečico....in ko pride možek ....VOILA.

srečanje - čee boste mele v sredo - morda pa lahko prideva vsaj za pol urce pred plavanjem. Saj se še vedno dobivate ob 10h v koloseju, a ne ? Če nama ne bo šlo spet vse narobe...

A vaši že risanke gledajo? Naša ni šans, da bi bla 5 minut pr mer, tud da bi najkrajšo možno risanko pogledala. Je sploh ne zanima.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
18.5.2010 21:16:11   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

O, babe!

A pr vas tut tko piha k pr nasuser posted image user posted image  midve nkamor ne morva, ker ima itak skos neki mal učko vneto, kje čm jo zdej še na ta vetr vn vlačit... temu primerno je tečka, no... obe sva...  jst sm zaradi vnetja sečil na AB in mam take bleme z glivicam, da se mi bo zmešal... bom šibnla pol sam do lekarne po kej bl konkretnega... 

user posted image user posted image user posted image  za vaju z Zojo!! Pa upem, da se vseeno jutri vidimo!

user posted image  

Ej, tale fotka z njenim dojenčkom pa zmaga ...user posted image user posted image  Tud Zoja je tak kjutek!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
18.5.2010 21:18:19   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Za srečanje - če bo v sredo prideva.

SUPER, se vidmo ju3!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
18.5.2010 21:21:07   
mk8

morm vm povedat da gremo jutr na obisk...do mojga fotra....jp marcela bo vidu letos-mislm da nam pretiravala če rečm tretjič..
skos mislm na to..pa res nebi rada..ker sm se sprjaznla s tem da me pač ne j**e več..al me pa u bistvu sploh nikol ni..sj vem jutr se bomo vsi tko obnašal kokr da se vidmo najmanj 1x na teden..in to mi gre res na ....
že zdj povem da če mi da baka kšne cune jih loh vse šenkam naprej..
jutr bom cel dan mislna na ta obisk kt da grem ne vem do koga..res bi bla rada tok flegma kokr je on..tud če se delam flegma itak mism nanga pa kaj dela, pa a se kej spomn name pa..pa take bedastoče..
sicr sploh ne vem zakaj vm to pravm k u bistvu še nubenmu nism..
itak sploh ne ve kaj zamuja čene druzga pa usaj pr marcelu..če iskreno povem sm mislna..ne vem al pa usaj upala da ga bo ful porajtu pa to...ampak pač ne..
oblubm..enkrat bo tud men vseen..ampak takrat bo prepozn..tud njemu bo hudo..

Upam, da je srečanje vsaj koker tolk uspel... Ne vem, kako se počutiš ob takem očetu, pa si ne bi želela zvedet ..user posted image user posted image user posted image zate.. Verjetno se sekerat ne boš nikol nehala, ampak upam, da se bolečina vsaj mal zmanjša!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
18.5.2010 21:22:23   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Upam da so zjutraj rano pod oknom ptički ti zapeli in ti pesmico svečano za rojstni dan zažvrgoleli!
Upam,da pod oknom tvojim so spet rožice zacvetele in ti z nežnim vonjem svojim že vse najboljše zaželele.
Upam da čestitka moja te grela bo še dolga leta! Naj naprej usoda tvoja bo pesem neispeta. Vse najnaj ti želim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Naty-Taja!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Je tko dobr napisano, da bi se kar podpisala. VSE NAJBOLJŠE NATY-TAYA!!!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
18.5.2010 21:23:22   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Jap si ja!!!

Sem mal žalostna zejle....prvi odgovor neg.

user posted image user posted image user posted image  NČ BIT ŽALOSTNA, SEJ BO DRUGI ODGOVOR POZITIVEN!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
18.5.2010 21:24:54   
mk8
Lino fulll lušno vabilo! Maš pa res pravega korenjaka doma..

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
18.5.2010 21:26:55   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mojsonček - Kdaj ste pa uspeli spraviti na svet prvega korenjaka? Meni se zdiš čisto premlada za tako velikega otročkauser posted image Sem najprej mislila, da je kakšen tvoj sorodnik - no saj jeuser posted image user posted image

To sem se tud jaz spraševala... zgledaš ful mlada pa maš že 11 let starga pobčka...

Vitae - napredovanje - čestitke. In se moram pohvalit, da sem tudi jaz dobila odločbo o napredovanju (tudi delam v javni upravi). Sem bila čisto presenečena, ker včasih je bilo napredovanje cel problem.

Čestitke za napredovanje tudi tebi Tečka! user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
18.5.2010 21:29:37   
mk8
Kalanteja user posted image user posted image user posted image user posted image  za Julijo, čimprej se pocajtite!!

Pa čestitke za medalije vsem trem sestram user posted image  user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
18.5.2010 21:32:19   
mk8
Jao, upam da sem vse pokomenterala, sem kr mal zmatrana user posted image user posted image  Sem upoštevala minijin nasvet, da nej sproti komentera, ker bi drgač res vse pozabila.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
18.5.2010 21:32:58   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Mojsonček - Kdaj ste pa uspeli spraviti na svet prvega korenjaka? Meni se zdiš čisto premlada za tako velikega otročkauser posted image Sem najprej mislila, da je kakšen tvoj sorodnik - no saj jeuser posted image user posted image

To sem se tud jaz spraševala... zgledaš ful mlada pa maš že 11 let starga pobčka...

a sta mi mal na dušo popihali vidve, a? letos pade 36-ka user posted image user posted image user posted image  

Vitae - napredovanje - čestitke. In se moram pohvalit, da sem tudi jaz dobila odločbo o napredovanju (tudi delam v javni upravi). Sem bila čisto presenečena, ker včasih je bilo napredovanje cel problem.

Čestitke za napredovanje tudi tebi Tečka! user posted image user posted image user posted image

ej, to je pa ful dobr... napreduješ na porodniški... zakon user posted image

nč... grem neki za šiht skup spravit... a dobim kkšno virtualno brco v rit za spodbudo?user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
18.5.2010 21:34:18   
mojsonček
mk a sm ti mal zj... sistem.. si hotla met celo stran zase... nč nau... sam mini ma to čast user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
18.5.2010 22:08:13   
mini86
vitae-super za avto..kerga si si prlastila..a prideta jutr na uvajanje v vrtec v kolosejuser posted image

tadejluka-držim pesti za naslednjo službo

mk8-no pa ste dočakali zobike..

no obisk ni biu nč pretreslivga..res nimam nč za napisat k prvič nimam nč za povedat oz spluvat k sm bla tm..večino se je z mojim o avtih pogovarju..mal marcela ogovarju in to j to..mu je pa dau enga poganjalčka od svojga sina-se prav mojga polbrata in reku da nj ga čez eno leto oz ko marcelu ne bo več zanimiv nazaj prnesmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image WTF

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
18.5.2010 22:08:39   
mini86

mk a sm ti mal zj... sistem.. si hotla met celo stran zase... nč nau... sam mini ma to čast user posted image user posted image

a n

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2492
18.5.2010 22:09:46   
manna
'ČER
šit tamala mi je ferderbala A na tipkovnici. In zdej ga morm vsakič ko hočem pritisnit A najprej popravit. Al p če bi kar brez a-jev pisala? Pa še  vidla sem jo kako tolče po notebooku pa sem se smejala zraven. Zdej pa imam.

Dragi se je danes zmislil da gre on jutri v LJ, da mora nekej uredit službeno kao. Pa sem takoj zapihala da lahko gre edin če gremo skupaj in to tako da bomo okrog 10h v LJ. No in se je strinjal tko da - še boljš kr mi ne bo treba sami vozit tja in nazaj...
vitae, seveda morš jutri pridet da ti častim tortico, kavo, sok, sladoled, skratka cel meni.user posted image No lohk ti pa tud kr denar dam za granule.
mojsonček, evo virtualno brco ti dajem user posted image ne vem kje pobirate tiste ta zabavne smeškote, jaz jih nimam, tkole ti dam kužija ki brcauser posted image
No v glavnem jutri se vidimo, zdej grem pa kar v mižule počas.

Neposredna povezava do sporočila: 2493
18.5.2010 22:20:33   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

a sta mi mal na dušo popihali vidve, a? letos pade 36-ka user posted image user posted image user posted image   

Jst nč ne piham, res zgledaš ful mlada, no! Nikol neb rekla, da jih maš 36. No pa sej je to tud mlado ane user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2494
18.5.2010 22:21:33   
mk8

Ma ne, nis nč zaj..., se neb hotla z mini kosat user posted image  

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2495
18.5.2010 22:22:45   
mk8

nč... grem neki za šiht skup spravit... a dobim kkšno virtualno brco v rit za spodbudo?user posted image

Bejš zdej hit delat, da boš jutr čiste vesti pršla na kavico in en klepet. Pa ne spet zamujat z Zojo... user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2496
18.5.2010 22:23:38   
mk8

no obisk ni biu nč pretreslivga..res nimam nč za napisat k prvič nimam nč za povedat oz spluvat k sm bla tm..večino se je z mojim o avtih pogovarju..mal marcela ogovarju in to j to..mu je pa dau enga poganjalčka od svojga sina-se prav mojga polbrata in reku da nj ga čez eno leto oz ko marcelu ne bo več zanimiv nazaj prnesmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image WTF

user posted image user posted image user posted image  Ta je res mau mim user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
18.5.2010 22:24:04   
mini86
men mojsonče zgleda stara tm ene 28,29 več zihr ne..pa isto bjondi..

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
18.5.2010 22:24:16   
mojsonček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mini...user posted image  sej bo... an user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
18.5.2010 22:25:47   
mojsonček
ej... a ste pogruntale, jst sem še zmer tle...

manna... jst rabm ornk brco... mam tm zadi kr neki zaloge...

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......