July08
|
Čer bejbe! Evo, deževen vikend za nami, jutri pa spet - dež Sej najbolje, da se kar smejim, a ne. Mojsonček res je pravi lepotec tvoj sine! Frizura se mi dopade , pa čist ti je podoben, al? Mini teb pa ful dogaja na RR Dobro, da ni blo nič hujšega med nesrečo a ni bil hud trk, da se Maecel niti zbudil ni? Jaz tud znam Rokovo pesmico na pamet, mi je ful simpatična, pa še Roka, ki mu je namenjena, dobro poznam (Ingoličev vnuk). Numerologija - Bjondi, a veš, da mene je pa kar malo strah pred tem. Npr., da cifre "povejo", da živim z napačnim človekom, z napačno hišno št., imenom,.... Kaj naj potem naredim??? Al kako gre to? MK8 nič ni narobe, če kdaj pa kdaj mal "potegneš" z Veronikinim spancem. Mi nikoli nismo s tem komplicirali. Tud z Julijo gremo povsod, če je ful zaspana, jo dam tam malo spati, ko gremo domov, pa v avto in naprej spi. Ne komplicirat, ker je pol samo slaba volja brez potrebe. Vitae super za službo. Kako ti je pa to ratal, da napreduješ, ko te sploh ni tam Hanuši a je zdaj že čas za nabiranje tropotca za sirup? Smrekove vršičke sem danes nabrala in bom naredila sirup. A lahko dam rjavi sladkor al pa melaso? Se ful izogibam navadnemu sladkorju. Joj, ste čist preveč nakofale, mislim, da mi ne bo uspelo prebrati