lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja haj, haj tecka ja, bi šlo s polovico plače, sej sedaj ne dobivam kj več in je kar ok, se da preživet ja, lino ima več šans, ker ima izkušnje jaz pa ne, no mene še niso kj klicali Naša pupa je zbolela, virusno ima vnete uhice, pa malo vročine, joj, kk je jokala, groza, še js sem, ampak dans je že bolje Tudi jaz se ukvajam z vabili, no samo sprintat jih moram pa je, mam pa čisto navadno napisano vabilo, se mi ne da komplicirat, ker moram vsej žlahti isto poslat, no jaz od mojga žlahto tk sploh neb povabla, ker so sami hinavci, ampak za 1 rojstni dan moram, za naslednje pa ne mislim kj delat zanje, ker mi je brezveze in se moj tudi strinja, ker imam jaz en teden za Julijo rojstni dan bomo lepo naredili pri meni doma piknik, za naše domače pa tudi sestra dvojčica bo naredila zraven, da ubijemo 3 muhe na mah, ker moramo potem še praznovat od starejše sestre roj, dan in pa od njenga fanta. Junij imam cel zabasan, sem že enkrat napisala, da malo tekmujem v streljanju, no in imam z mk dve tekmi v ligi in pa eno občinsko, ma bom že nekak....sam mi je v veselje pa še ena naša slikca, da se vid, da smo sestre (pobrale smo pa prva tri mesta v nedeljo) Jooj kok ste dobre!!!!!!!!! ČESTITIKE!!!!!!!!! Glede službe še pa mene tut niso obvestili, pa nimam veliko upanja, ker gre ponavadi bolj po vezah...pa še full jih je dalo prošnje, se mi zdi, da skor vsak, ko se z njim pogovarjam...pač časi...držim pa pesti, da bi vsaj ena od naju dobla... za bolančke!!!
|