mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Evo, punce, tale zgodba si zasluži poseben post. V celem tednu sem eno popoldne le zbrala moč in šla v času popoldanskega spanca plavat brez svojih dveh moških. Bazen je bil praktično prazen. Dva Danca sta se mečkala v otroškem bazenu , ena najstnica je dremala na ležalniku, druga se namakala v jakuzziju, jaz pa sem pridno plavala polomljeno žabico v ta velikem bazenu. Ker sem imela zase celo uro, sem sklenila, da tudi jaz malo menjavam bazen in jazkuzzi. In ko tako z najstnico lenobno uživava v mehurčkih pride en nemško govoreči (recimo mu Hans). In po nemško pravi, da je očitno še plac. Očitno je bilo tudi, da se z najstnico poznata, saj mu je z vabljivim nasmehom in po slovensko odgovorila, da je to zanjo največji užitek. Hans je znal celo nekaj besed slovensko in jo vpraša, kaj je to užitek. In ona odgovori, da vse to. Bil je navdušen, saj se je naučil, da se bazenu z mehurčki po slovensko reče užitek. No, Hans je imel užitka kmalu zadosti in je odšel. Videla sem, da je na ležalniku pobral brisačo, nato pa sem zaprtih oči še malo uživala v mehurčkih. Minilo je nakaj minut. Mehurčkasta kopel je bila končana in spet sem šla v navadni bazen plavat polomljeno žabico. Hans je prihajal izpod tuša. Ker od enega konca bazena do drugega traja kar nekaj časa, imam dovolj časa za opazovanje njegovega telesa. Bližal se je štiridesetim, torej sva podobnih let. Je še kar ohranjen. Potem me pa prešine, da sem videla samo, da je z ležalnika vzel SAMO brisačo. Postalo mi je malo vroče. Torej je pod brisačo............... Torej pod brisačo......nima ničesar?????? Še malo upočasnim polomljeno žabico in premišljujem, kako bo videti njegovo oblačenje rezervnih kopalk pri počivalnikih, ko........... ko................ ko................ z eno samo potezo ODVRŽE BRISAČO. In spodaj............ in spodaj............. in pod brisačo je oblečen v rezervne kopalke Počutila sem se tako "umazano", da sem se začela hihitat. Glede na to, da sem bila edina na bazenu, on pa edini na tistem koncu počivalnikov, je bilo bolj kot ne očitno, komu se smejim. No, ja, nekako sem obrnila in se hihitala še v drugo smer, potem sem pa odpujsala še enkrat v mehurčke. In bilo me je precej sram Joj tečka, vidiš te tvoje poste smo pogrešale...