|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
17.5.2010 21:08:15   
Lsica
user posted image user posted image user posted image
tecka, kdor prizna se mu pol oprostiuser posted image

spet bi mela še tolk za povedat....pa naj kaj ostane za sredo, da nau jutri dež.

se vidjamo...zdaj grem pa na Hausauser posted image  za lahko nočko.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 17.5.2010 21:13:59 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
17.5.2010 21:14:10   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Evo, punce, tale zgodba si zasluži poseben post.

V celem tednu sem eno popoldne le zbrala moč in šla v času popoldanskega spanca plavat brez svojih dveh moških.
Bazen je bil praktično prazen. Dva Danca sta se mečkala v otroškem bazenuuser posted image , ena najstnica je dremala na ležalniku, druga se namakala v jakuzziju, jaz pa sem pridno plavala polomljeno žabico v ta velikem bazenu. Ker sem imela zase celo uro, sem sklenila, da tudi jaz malo menjavam bazen in jazkuzzi. In ko tako z najstnico lenobno uživava v mehurčkih pride en nemško govoreči (recimo mu Hans). In po nemško pravi, da je očitno še plac. Očitno je bilo tudi, da se z najstnico poznata, saj mu je z vabljivim nasmehom in po slovensko odgovorila, da je to zanjo največji užitek. Hans je znal celo nekaj besed slovensko in jo vpraša, kaj je to užitek. In ona odgovori, da vse to. Bil je navdušen, saj se je naučil, da se bazenu z mehurčki po slovensko reče užitek. No, Hans je imel užitka kmalu zadosti in je odšel. Videla sem, da je na ležalniku pobral brisačo, nato pa sem zaprtih oči še malo uživala v mehurčkih. Minilo je nakaj minut. Mehurčkasta kopel je bila končana in spet sem šla v navadni bazen plavat polomljeno žabico. Hans je prihajal izpod tuša. Ker od enega konca bazena do drugega traja kar nekaj časa, imam dovolj časa za opazovanje njegovega telesa. Bližal se je štiridesetim, torej sva podobnih let. Je še kar ohranjen. Potem me pa prešine, da sem videla samo, da je z ležalnika vzel SAMO brisačo. Postalo mi je malo vroče. Torej je pod brisačo...............

Torej pod brisačo......nima ničesar??????
Še malo upočasnim polomljeno žabico in premišljujem, kako bo videti njegovo oblačenje rezervnih kopalk pri počivalnikih, ko...........
ko................
ko................ z eno samo potezo ODVRŽE BRISAČO.
In spodaj............
in spodaj.............
in pod brisačo je oblečen v rezervne kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počutila sem se tako "umazano", da sem se začela hihitat. Glede na to, da sem bila edina na bazenu, on pa edini na tistem koncu počivalnikov, je bilo bolj kot ne očitno, komu se smejim. No, ja, nekako sem obrnila in se hihitala še v drugo smer, potem sem pa odpujsala še enkrat v mehurčke. In bilo me je precej sramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj tečka, vidiš te tvoje poste smo pogrešale... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
17.5.2010 21:43:54   
Janci F
Saj ne morem verjeti koliko ste napisale v dveh dneh, neverjetne ste. user posted image user posted image

Hvala bjondi za slikce in hvala, ker nas tako razvajaš. user posted image user posted image

Mi smo trenutno na morju in imamo malo težav z internetom, ker se kar malo švercamo.
Imamo se super, uživamo predvsem v tem, da smo vsi trije skupaj cele dneve.
Jutri bomo zmontirali gugalnico in malo si že ogledujemo peskovnike, ko pridemo na ta velik dopust ga bomo zagotovo postavili.

Nekaj preglavic nam dela tudi tv, ker so Hrvatje že šli na digitalni signal in nas ta nova škatljica ne uboga najbolj.user posted image

Ko smo se sprehajali ob morju se user posted image  kar ni mogel nagledati morja, galebom in čolnov. Večkrat sem že opazila pri njem, da je prav presrečen, ko ima naju oba ob sebi, saj se stisne k vsakemu posebej in potem naredi velik srečen nasmeh.

Lepo se imej in če bo internet delal vas bom brala in se še kaj javila.

Držite pesti, da bo jutri sonček, ker že hrepenim po čevapčičih iz žara - v hladilniku čakajo, da mi jih dragi jutri speče, če le no bo dežja.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
17.5.2010 21:44:38   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

V celem tednu sem eno popoldne le zbrala moč in šla v času popoldanskega spanca plavat brez svojih dveh moških.
Bazen je bil praktično prazen. Dva Danca sta se mečkala v otroškem bazenuuser posted image , ena najstnica je dremala na ležalniku, druga se namakala v jakuzziju, jaz pa sem pridno plavala polomljeno žabico v ta velikem bazenu. Ker sem imela zase celo uro, sem sklenila, da tudi jaz malo menjavam bazen in jazkuzzi. In ko tako z najstnico lenobno uživava v mehurčkih pride en nemško govoreči (recimo mu Hans). In po nemško pravi, da je očitno še plac. Očitno je bilo tudi, da se z najstnico poznata, saj mu je z vabljivim nasmehom in po slovensko odgovorila, da je to zanjo največji užitek. Hans je znal celo nekaj besed slovensko in jo vpraša, kaj je to užitek. In ona odgovori, da vse to. Bil je navdušen, saj se je naučil, da se bazenu z mehurčki po slovensko reče užitek. No, Hans je imel užitka kmalu zadosti in je odšel. Videla sem, da je na ležalniku pobral brisačo, nato pa sem zaprtih oči še malo uživala v mehurčkih. Minilo je nakaj minut. Mehurčkasta kopel je bila končana in spet sem šla v navadni bazen plavat polomljeno žabico. Hans je prihajal izpod tuša. Ker od enega konca bazena do drugega traja kar nekaj časa, imam dovolj časa za opazovanje njegovega telesa. Bližal se je štiridesetim, torej sva podobnih let. Je še kar ohranjen. Potem me pa prešine, da sem videla samo, da je z ležalnika vzel SAMO brisačo. Postalo mi je malo vroče. Torej je pod brisačo...............

Še malo upočasnim polomljeno žabico in premišljujem, kako bo videti njegovo oblačenje rezervnih kopalk pri počivalnikih, ko...........
ko................
In spodaj............
in spodaj.............
in pod brisačo je oblečen v rezervne kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počutila sem se tako "umazano", da sem se začela hihitat. Glede na to, da sem bila edina na bazenu, on pa edini na tistem koncu počivalnikov, je bilo bolj kot ne očitno, komu se smejim. No, ja, nekako sem obrnila in se hihitala še v drugo smer, potem sem pa odpujsala še enkrat v mehurčke. In bilo me je precej sramuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj tečka, vidiš te tvoje poste smo pogrešale... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tečka prav nasmejala sem se!! Super!!user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
17.5.2010 21:52:54   
mini86
tecka is bek..jeiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za dogodivščino-take so večkrt dobrodošle..

zdj boš mela ful dela če ns boš prebrala za nazaj..

morm vm povedat da gremo jutr na obisk...do mojga fotra....jp marcela bo vidu letos-mislm da nam pretiravala če rečm tretjič..
skos mislm na to..pa res nebi rada..ker sm se sprjaznla s tem da me pač ne j**e več..al me pa u bistvu sploh nikol ni..sj vem jutr se bomo vsi tko obnašal kokr da se vidmo najmanj 1x na teden..in to mi gre res na ....
že zdj povem da če mi da baka kšne cune jih loh vse šenkam naprej..
jutr bom cel dan mislna na ta obisk kt da grem ne vem do koga..res bi bla rada tok flegma kokr je on..tud če se delam flegma itak mism nanga pa kaj dela, pa a se kej spomn name pa..pa take bedastoče..
sicr sploh ne vem zakaj vm to pravm k u bistvu še nubenmu nism..
itak sploh ne ve kaj zamuja čene druzga pa usaj pr marcelu..če iskreno povem sm mislna..ne vem al pa usaj upala da ga bo ful porajtu pa to...ampak pač ne..
oblubm..enkrat bo tud men vseen..ampak takrat bo prepozn..tud njemu bo hudo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
17.5.2010 22:06:29   
manna
'čer
tecka user posted image user posted image user posted image Lepo da ste nazaj!

Janci F, zavidam vam...jaz bi tuuuuuuuudi...Uživajte maksimalno! Vreme bo menda konec tedna zelo vroče.

mini, moj dragi ima podobno štorijo s svojim očetom oziroma še slabšo. Nista se videla od njegovega 8.leta dalje sploh. Nikoli. Spljoh. Tri leta nazaj je pa umrl. In dragiju dostkrat rečem da mi je čudno kako lahko oče nima nobenega interesa videt svojega otroka, to mi ne bo nikdar jasno. Pa že prej, ko je bil še živ (živel je v LJ) sem včasih vprašala zakaj ne obnovita stikov. Dragi pa pravi da ga ne briga, da je mel fotr čas ko je bil on še majhen, zdaj pa je, kar je. Ampak jaz še vedno mislim, da tudi tiste, ki se zdijo najbolj brezčutni in ravnodušni do svojih otrok, globoko notri vseeno nekaj žge.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
17.5.2010 22:22:31   
mini86
manna-on do enega 6 leta ni niti vprašal kako sem niti ali sm živa ali ne..no potem so se pa začeli pač tedenski obiski, če vikend eno poletje tud za en mesec na morje in pač take stvari..tud njegova (sedaj že bivša ) žena se je ukvarjala ful z mano..DOKLER..ona ni zanosila..no potem se je pač vse spremenilo..počasi-takrat sploh nisem ugotovila ampak ugotavljam sedaj k pomislm nazaj..no in potem je bla tuki srednja šola moj izpit za avto in posledično večja samostojnost-ni me rabu več pridt iskat in pelat nazaj..no in smo se vidl zmeri redkeje..
potem pa spet redkeje..no in ko sva z mojim delala stanovanje sem ga prosila če bi kej prispevu..je reku da kao bo daju na stran..no od tega sva že več kokr eno leto in pol v stanvanju in od tistga kupčka ne duha ne sluha..pa ne prčakujm nič-gre se za princip..naj povem da ima sp, motor, vikend na krvavcu, barko................mami pa rečmo minimalno plačo in mi je pomagala po svojih močeh..ko je pršu prvič na obisk-tuki je bil mislm da cele 2x..ni prinesel nič..ne vem js zmeri k se kdo od prjatlov vseli pač neki prnesem..
k sm mu povedala da bo dedek je prvo uprašu če sva si nardila finančni načrt..ja halo..a on si ga pa zame je..joj kok sm spet jezna k pomislm na take stvari..na mesec mi da unih 250€ in misl da je boga za jajca prjeu..
nj povem da ma zdj novo "prjatlco"..pa se mi zdi da od une 2x k sm jo vidla kr uredu..ampak na živce mi gre tud baka..k mi začne nakladat kok je on bogi pa da si ne more nobene pametne ženske najdt(naju mingrede omenim da je varal mami iz zdj že bivšo ženo in tudi njo je varal s to prjatlco-ma ja res je bogi-kreten en)

ok manna nam nadeljevala k takih "malenkosti" je malo morje in nam vas obremenjevala s tem..sm se sprjaznla nekak s tem samo če pa začnem razmišljat o tem pa vseeno mal me razkur...
pač tak je in preko tega žal ne more-slabo zanj

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.5.2010 8:53:40   
bačko

ko................
In spodaj............
in spodaj.............

Kva sem se nasmejala.Dobra si!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.5.2010 8:59:18   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

manna-on do enega 6 leta ni niti vprašal kako sem niti ali sm živa ali ne..no potem so se pa začeli pač tedenski obiski, če vikend eno poletje tud za en mesec na morje in pač take stvari..tud njegova (sedaj že bivša ) žena se je ukvarjala ful z mano..DOKLER..ona ni zanosila..no potem se je pač vse spremenilo..počasi-takrat sploh nisem ugotovila ampak ugotavljam sedaj k pomislm nazaj..no in potem je bla tuki srednja šola moj izpit za avto in posledično večja samostojnost-ni me rabu več pridt iskat in pelat nazaj..no in smo se vidl zmeri redkeje..
potem pa spet redkeje..no in ko sva z mojim delala stanovanje sem ga prosila če bi kej prispevu..je reku da kao bo daju na stran..no od tega sva že več kokr eno leto in pol v stanvanju in od tistga kupčka ne duha ne sluha..pa ne prčakujm nič-gre se za princip..naj povem da ima sp, motor, vikend na krvavcu, barko................mami pa rečmo minimalno plačo in mi je pomagala po svojih močeh..ko je pršu prvič na obisk-tuki je bil mislm da cele 2x..ni prinesel nič..ne vem js zmeri k se kdo od prjatlov vseli pač neki prnesem..
k sm mu povedala da bo dedek je prvo uprašu če sva si nardila finančni načrt..ja halo..a on si ga pa zame je..joj kok sm spet jezna k pomislm na take stvari..na mesec mi da unih 250€ in misl da je boga za jajca prjeu..
nj povem da ma zdj novo "prjatlco"..pa se mi zdi da od une 2x k sm jo vidla kr uredu..ampak na živce mi gre tud baka..k mi začne nakladat kok je on bogi pa da si ne more nobene pametne ženske najdt(naju mingrede omenim da je varal mami iz zdj že bivšo ženo in tudi njo je varal s to prjatlco-ma ja res je bogi-kreten en)

ok manna nam nadeljevala k takih "malenkosti" je malo morje in nam vas obremenjevala s tem..sm se sprjaznla nekak s tem samo če pa začnem razmišljat o tem pa vseeno mal me razkur...
pač tak je in preko tega žal ne more-slabo zanj

Hudo je to če je en od stršev tak.Verjamem da ti je bilo zoperno.
Moj oče je bil full fajn.Je bil hkrati tudi moj najboljši prijetelj.Čeprav sta bila z mojo mamo ločena sem bila kar naprej pri njemu.Pri nas je bil edino to problem ker je bil brez službe in ni mogel plačevati preživnine in je moja mama full težila.Ampak kljub bolezni je fušal in mi dajal denar.Jaz nisem hotela od njega denarja ampak samo njega.Predem smo imeli maturantski ples sem mu rekla da sem tudi za njega karto naročila in je rekel da brez veze ker bo itak umrl.In veste kaj!Res je umrl prej preden sem jaz imela maturantski ples.Najbolj mi je hudo ker vem da bi bil zelo vesel svojih vnukinj.Vsak tak trenutek kot so praznovanja se vedno zjokam ker mi je še vedno težko pa čeprav je že 12 let od tega ka rje umrl.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.5.2010 9:15:32   
tadejluka
Upam da so zjutraj rano pod oknom ptički ti zapeli in ti pesmico svečano za rojstni dan zažvrgoleli!
Upam,da pod oknom tvojim so spet rožice zacvetele in ti z nežnim vonjem svojim že vse najboljše zaželele.
Upam da čestitka moja te grela bo še dolga leta! Naj naprej usoda tvoja bo pesem neispeta. Vse najnaj ti želim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Naty-Taja!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil tadejluka -- 18.5.2010 9:23:01 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.5.2010 9:38:15   
lino
se pridružujem čestitki!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.5.2010 9:56:35   
tadejluka
Lino jest mislim da sem tebi poslala prošnjo na FB-a je tako?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.5.2010 10:18:08   
bjondi
NatyTaja vse najboljše za rojstni dan ti želim user posted image user posted image ...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.5.2010 10:19:03   
mojsonček
ma jebela cestaaaaaaaaaaaaaa!

pa kako me vn flikne pa tolk napišem... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

čist na kratko... prej je prinčipesa še dremala, zdej že rastur dela po stanovanju...

MINI a bo vsaj mikroskopsko pikico boljše, če te tkole virtualno mal objemčkam?user posted image

BAČKO tut zate enga user posted image

LINO kje se potepaš?

JANČI uživajte na morjuuuuu! fouš...

TECKA velkam bek! packauser posted image

TADEJLUKA sm te poklikala na FB  an

BJONDI kje si čebelca?user posted image

NATY-TAJA user posted image user posted image user posted image

jutr?  user posted image

šibava vnuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.5.2010 10:51:45   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Upam da so zjutraj rano pod oknom ptički ti zapeli in ti pesmico svečano za rojstni dan zažvrgoleli!
Upam,da pod oknom tvojim so spet rožice zacvetele in ti z nežnim vonjem svojim že vse najboljše zaželele.
Upam da čestitka moja te grela bo še dolga leta! Naj naprej usoda tvoja bo pesem neispeta. Vse najnaj ti želim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše Naty-Taja!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Se podpišem pod to!

Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.5.2010 10:55:42   
tadejluka
Jap si ja!!!

Sem mal žalostna zejle....prvi odgovor neg.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.5.2010 12:00:34   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Se podpišem pod to!

Iskrene čestitke še z moje strani!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.5.2010 12:03:19   
Janci F
Imam pa še dve vprašanji in sicer me zanima, če slučajno veste kje bi lahko našla ples za pesmico Ole majole?
Na you tube sem nekaj našla, ampak ni naša verzija. user posted image

In še drugo vprašanje : rada bi našla spisek strupenih in nevarnih rož, grmovij in podobno s fotografijami rastlin.

Mi smo danes gugalnico zmontirali in Tom uživa v njej 100 na uro.user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.5.2010 12:05:45   
Tira
NatyTaja vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Tečka dobra zgodbica, se vidi, da si mela čas samo zase user posted image user posted image user posted image

Vitae naš mali je zaspal tako kot sem ga odložila user posted image  Zdej samo upam, da bo spal vsaj eno uro ali pa da se bo vsaj dobre volje zbudil.

Jutri naju ne bo na srečanje, upam da drug teden.

Kaj kuhate danes? Ok, razen Janci, ki uziva na morju ob čevapih.... jao sem fouš user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.5.2010 12:08:22   
Tira
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Imam pa še dve vprašanji in sicer me zanima, če slučajno veste kje bi lahko našla ples za pesmico Ole majole?

In še drugo vprašanje : rada bi našla spisek strupenih in nevarnih rož, grmovij in podobno s fotografijami rastlin.

Mi smo danes gugalnico zmontirali in Tom uživa v njej 100 na uro.user posted image user posted image

Bi te kr... okrog ušes! Zakaj pa ne rečeš, da te ta Ole majole tko interesira user posted image  Dobiš, sam prej moraš nazaj na Gorenjsko user posted image

Zakaj pa rabiš cel spisek strupenih rož?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.5.2010 12:34:06   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Bi te kr... okrog ušes! Zakaj pa ne rečeš, da te ta Ole majole tko interesira user posted image  Dobiš, sam prej moraš nazaj na Gorenjsko user posted image

Zakaj pa rabiš cel spisek strupenih rož?

Jaz jo približno znam, samo ena prijateljica bi jo pa rada imeli in jo nikjer na netu ne najdem.

Spisek strupenih rož bi pa rada zato, da bom vedela kdaj zagnat paniko, ko bo Tom jedel rože.
Itak da večino stvari v usta in rože so nasploh zakon. Nočem pa delati paniko, če ni nevarno in hočem vedeti kdaj je potrebno narediti paniko, da ne bo kaj narobe.
Na žalost je moje znanje iz botanike bolj slabo.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.5.2010 13:58:47   
tadejluka
Evo dons k ni mini je pa dolgcajt tle...no pr men se kuha golaž pa polenta.

Bačko-hvala sej veš zakajuser posted image

Sem si hotla narest tople sendviče, pa je zgleda toaster crknu, ker sem ga vključla pa je celo bajto ven vrgl 2x user posted image user posted image user posted image user posted image No zdej bo pa golaž namest sendvičov še boljšuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.5.2010 14:09:34   
smrketa24
NatyTaja - vse naj naj za rojstni dan. Lepo praznuj!!! user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.5.2010 14:45:26   
lino

Lino jest mislim da sem tebi poslala prošnjo na FB-a je tako?

Joooj, jst pa facebook, če povem po pravici, ga še sploh nisem v celoti pogruntala (sem bolj blond-pa brez zamere...)user posted image pa še časa sploh nimam za net, če se na hitro tukaj oglasim in to je to, kaj sem te potrdila, če ne mi še 1x pošlji, prooosim in nikar ne zameriuser posted image

Mi delamo prve korake in je kr pestro, ker on ne bi hodil, bi tekel in potem bi se kr na mestu za 360 okol obrnil in ga je treba full merkat...

sicer vam bi pa rada pokazala, kakšno vabilo za rojstni dan sem nardila, pa upam, da mi uspe ...
http://smilebox.com/playEmail/4d5459344d6a41334f544a384d7a63784e7a517a4d7a633d0d0a&sb=1

Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.5.2010 14:52:09   
tadejluka
Res luštno vabilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Si potrdila jauser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......