July08
|
Hej bejbe! Končno malo miru pri naši hiši - otroci spijo, al se pa dva samo delata, da spita, ko ju kukam skozi priprta vrata Lepo, da ste uživale na srečanju. Meni se ni dalo v OLj danes, mi je bil preveč lep dan, ki sem ga izkoristila za delo na vrtu Joj, mi bomo čist zdravo, ko bomo samo domačo hrano jedli Mini Bazeni - mi imamo vse mogoče, pa mi je najbolj uporaben manjši navaden okrogel bazen, fi cca 1 meter. Kakšen večji je nepraktičen zato, ker gre vanj veliko vode, ki jo je treba kar pogosto menjati - al je čisto mrzla, al pa polna mrčesa, listja,... ki začne "gniti". Če hočeš večji bazen, pa kupi tistega, ki ima zraven "strojnico" za čiščenje vode, sicer boš imela skoz polno alg. Odloči se na podlagi tega, koliko prostora imaš, koliko se boste (ali se bo samo Marcel?) namakali v vodi in koliko boste doma čez poletje. Upam, da se jasno napisala, če ne pa še vpraši, imam res veliko izkušenj - probali vse možno, zdaj nam pa en kup plastike leži v kleti NatyTaya ful si lepo napisala o starših. Jaz imam tud vse sorte prebliskov, ko včasih "meljem" stvari za nazaj. Navadno, ko se z mami kaj spičiva in mi kaj pametuje glede otrok. POtem ji pa jaz rečem, kako je pa ona delala z mano in bratom, ko sva bila majhna... Odgovori mi, da ona ni več ista oseba, se je ful spremenila, bla, bla, bla.... preveč joge pa to. Večkrat imam občutek, da ne delam čisto nič prav po njenih merilih. Čist na vsako stvar, ki jo naredim, ima pripombo. Jaz pa ne šparam jezika in usekam nazaj, pa se začne... Pa še to - začeli so se kazati rezultati Montignaca!!! Saj sem res pridna in se precej držim pravil in kg grejo dol-. Jupiiiiiiiiiii. Hvala še enkrat za vse vzpodbude. Čokolade pa še vedno nisem kupila