|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
18.5.2010 15:03:53   
mini86
pozdravljene mlade dame...

evo midva sva dons dala čez že eno kavico, šoping, zdele kuham golaž za skrinjo, tamau je jedu pire krompir in piščančka v smetanovi omaki, za naju so pa že njoki z omako v pečici..

no seveda sva bila tudi pri zobarjuuser posted image

super da se juti vidimo..lino-zelo lepo vabilo..user posted image

NATYTAJA -VSE NAJ NAJ DO VESOLJA IN NAZAJ..ŽELIM TI VSE KAR ŽELIŠ SI SAMA

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
18.5.2010 15:05:42   
bačko
Tadejluka malenkost!Še kdaj!user posted image
Lino full lepo vabilo!user posted image user posted image user posted image Jaz pa še ne vem kakšno bo!

Neposredna povezava do sporočila: 2452
18.5.2010 15:07:34   
bačko
Mini imaš ZS!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
18.5.2010 15:19:58   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Lino jest mislim da sem tebi poslala prošnjo na FB-a je tako?

Joooj, jst pa facebook, če povem po pravici, ga še sploh nisem v celoti pogruntala (sem bolj blond-pa brez zamere...)user posted image pa še časa sploh nimam za net, če se na hitro tukaj oglasim in to je to, kaj sem te potrdila, če ne mi še 1x pošlji, prooosim in nikar ne zameriuser posted image

Mi delamo prve korake in je kr pestro, ker on ne bi hodil, bi tekel in potem bi se kr na mestu za 360 okol obrnil in ga je treba full merkat...

sicer vam bi pa rada pokazala, kakšno vabilo za rojstni dan sem nardila, pa upam, da mi uspe ...
http://smilebox.com/playEmail/4d5459344d6a41334f544a384d7a63784e7a517a4d7a633d0d0a&sb=1

Ful luštno vabilo, ko sem videla ta prvo fotko sem se prav nasmajala.user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
18.5.2010 15:23:44   
tecka
Evo, drage moje. Kar je treba, je pač treba. Vas malo pokomentiratuser posted image

Najprej - zamudila Zojin roj. dan - VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi NatyTayi user posted image user posted image user posted image

TadejLuka- stiskam pesti za službo. No, preden sem upela napisat, si že dobila neg. odgovor. Držim pesti za ta drug razgovor...

Kalanteja - če boste zdržali s polovico plače, bi se tudi jaz raje odločila za sodišče. Je verjetno bolj varna služba kot proizvodnja. Edino z Lino se morata zmenit, katera bo službo tudi dobila:)

Lino - super vabilo za roj. dan. Ta zadnja fotka (kdo je glavni) je zakonuser posted image

Janci/ Hanuši - tricikel - mi imamo tudi tak tricikl z napihljivimi gumami, smo ga dobili rabljenega v dar. Je super masiven, le za zdaj še prevelik, ker Srečko še ne more držati nogic na pedalih. Pa tudi če bi imel noge dovolj dolge, je vrtenje nog zanj še pehuda naloga. Samo toliko v opozorilo.

Mojsonček - Kdaj ste pa uspeli spraviti na svet prvega korenjaka? Meni se zdiš čisto premlada za tako velikega otročkauser posted image Sem najprej mislila, da je kakšen tvoj sorodnik - no saj jeuser posted image user posted image

Vitae - napredovanje - čestitke. In se moram pohvalit, da sem tudi jaz dobila odločbo o napredovanju (tudi delam v javni upravi). Sem bila čisto presenečena, ker včasih je bilo napredovanje cel problem.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
18.5.2010 15:51:17   
mini86
mini je nesrečna..user posted image

zmeri bl se mi dozdeva da moj tamlajši gospod ne mara več koščkov-a je to sploh možno..
delam mu tko kt zmeri ampak on kr vn pluva..

seveda ko za popoldansko malico dobi sadno kašo pa nč ne pljuva vn
ne vem al so pa zobje kriviuser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 18.5.2010 15:58:35 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
18.5.2010 16:27:08   
manna
Punce kako je za jutri? Jaz bi rada čimprej vedla al je srečanje al ne ker mi je kar dogodek se spravit tja. Tko da - če vam ta teden ne ustreza potem morte povedat da prestavimo na drug teden. No, sej jaz bi ta teden ampak da ne bom edina ki forsira.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
18.5.2010 16:28:01   
Goldy
NatyTaja - vse lepo v življenju in uživajte!!!

p.s. A greš jutri na srečanje v Lj?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
18.5.2010 16:33:27   
mojsonček
midve prideva...

zdej pa še mal vn po veter v laseh...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
18.5.2010 17:10:07   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mini je nesrečna..user posted image

zmeri bl se mi dozdeva da moj tamlajši gospod ne mara več koščkov-a je to sploh možno..
delam mu tko kt zmeri ampak on kr vn pluva..

seveda ko za popoldansko malico dobi sadno kašo pa nč ne pljuva vn
ne vem al so pa zobje kriviuser posted image

Mogoče je pa samo muha enodnevnica ali pa enotedenica.user posted image

Pri nas imamo vsake toliko časa upore brez razloga, vendar ga po tednu ali dveh mine.
Upam, da je to to.

Drugače sem pa prejle dala Tomu koščke mesa iz žara in prvih deset je lepo pojedel, potem jih je pa pljuvati začel.
Imam občutek, da ni več lačen če se mora slučajno kaj trudim s hrano.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
18.5.2010 17:10:23   
manna
Naty taja Vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
18.5.2010 17:11:36   
kalanteja
haj, haj

tecka
ja, bi šlo s polovico plače, sej sedaj ne dobivam kj več in je kar ok, se da preživet

ja, lino ima več šans, ker ima izkušnje jaz pa ne, no mene še niso kj klicali

Naša pupa je zbolela, virusno ima vnete uhice, pa malo vročine, joj, kk je jokala, groza, še js sem, ampak dans je že bolje

Tudi jaz se ukvajam z vabili, no samo sprintat jih moram pa je, mam pa čisto navadno napisano vabilo, se mi ne da komplicirat, ker moram vsej žlahti isto poslat, no jaz od mojga žlahto tk sploh neb povabla, ker so sami hinavci, ampak za 1 rojstni dan moram, za naslednje pa ne mislim kj delat zanje, ker mi je brezveze in se moj tudi strinja, ker imam jaz en teden za Julijo rojstni dan bomo lepo naredili pri meni doma piknik, za naše domače pa tudi sestra dvojčica bo naredila zraven, da ubijemo 3 muhe na mah, ker moramo potem še praznovat od starejše sestre roj, dan in pa od njenga fanta. Junij imam cel zabasan, sem že enkrat napisala, da malo tekmujem v streljanju, no in imam z mk dve tekmi v ligi in pa eno občinsko, ma bom že nekak....sam mi je v veselje

pa še ena naša slikca, da se vid, da smo sestre (pobrale smo pa prva tri mesta v nedeljo)
user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
18.5.2010 17:12:49   
manna
mini, tole z Marcelčijem je sigurno faza. Bo minilo tako hitro kot je prišlo! Glede očeta pa boljš da ne razmišljaš, nimaš kaj, če je tak. Pa poročaj kako je šel obisk?

Ja midve jutri tud prideva.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.5.2010 17:17:45   
manna
kalanteja, ful lušne ste! user posted image user posted image user posted image za ušeska. So vam dali antibiotik?

S temi vabili ste me zrajcaleuser posted image zdej ga bom pa šla še jaz delat. Ampak trenutno nimam časa, bom zvečer probala kaj skupaj spravit. Saj bo menda polovica junijk praznovalo od tamalčkov RD ravno v soboto petega junija, ko lih tako pade da nas je ful za tist vikend...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.5.2010 17:24:18   
kalanteja
manna hvala za komentar

ja dobili sma hiconcil, ma HB da odpre usta in ga takoj poje, je full pridna, čeprav kar naprej hoče bit na rokah, da me bicepsi bolijo :), kar steguje rokce....
nama je napisala tudi operil, ampak ji ga ne dajem sem raje kupila aquamar in ji spiram, pa je ok, ker res nima nahoda, mi res ni jasno kako ma lahko vnete uhice, sam če je zdravnica tk videla je že....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.5.2010 18:49:54   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

haj, haj

tecka
ja, bi šlo s polovico plače, sej sedaj ne dobivam kj več in je kar ok, se da preživet

ja, lino ima več šans, ker ima izkušnje jaz pa ne, no mene še niso kj klicali

Naša pupa je zbolela, virusno ima vnete uhice, pa malo vročine, joj, kk je jokala, groza, še js sem, ampak dans je že bolje

Tudi jaz se ukvajam z vabili, no samo sprintat jih moram pa je, mam pa čisto navadno napisano vabilo, se mi ne da komplicirat, ker moram vsej žlahti isto poslat, no jaz od mojga žlahto tk sploh neb povabla, ker so sami hinavci, ampak za 1 rojstni dan moram, za naslednje pa ne mislim kj delat zanje, ker mi je brezveze in se moj tudi strinja, ker imam jaz en teden za Julijo rojstni dan bomo lepo naredili pri meni doma piknik, za naše domače pa tudi sestra dvojčica bo naredila zraven, da ubijemo 3 muhe na mah, ker moramo potem še praznovat od starejše sestre roj, dan in pa od njenga fanta. Junij imam cel zabasan, sem že enkrat napisala, da malo tekmujem v streljanju, no in imam z mk dve tekmi v ligi in pa eno občinsko, ma bom že nekak....sam mi je v veselje

pa še ena naša slikca, da se vid, da smo sestre (pobrale smo pa prva tri mesta v nedeljo)
user posted image

Jooj kok ste dobre!!!!!!!!! ČESTITIKE!!!!!!!!!

Glede službe še pa mene tut niso obvestili, pa nimam veliko upanja, ker gre ponavadi bolj po vezah...pa še full jih je dalo prošnje, se mi zdi, da skor vsak, ko se z njim pogovarjam...pač časi...držim pa pesti, da bi vsaj ena od naju dobla...
user posted image user posted image
user posted image za bolančke!!!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.5.2010 19:54:08   
tadejluka
Aaaaaaaaaaaaaaaaa mi mamo pa napad mravelj...u kuhni, kopalnici, otroški sobi...groooozzzzaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.5.2010 20:06:35   
vitae
Končno mi je uspelo do neta user posted image user posted image user posted image . Sem popolnoma 100%, do konca crknjena!!! A preden napišem zakaj, bom malo pokomentirala...user posted image

Naty_taja - vse najboljše in najlepše!! Upam, da ti je dan prinesel veliko user posted image  in user posted image  ter user posted image

Srečanje - mi2 tudi prideva!

Mini -mogoče ga dajejo zobki. Pri nas takrat tudi je bolj slabo. Ali pa je le faza kot so zapisale!

Tira - naš je tudi takoj omagal. Hvala za obisk. Bilo je fletno in prijetno, zato upam, da do konca porodniškeše kdaj ponovimo!

Tečka - ja, take misli se pa potikajo v prostem času, če delaš v javni upravi user posted image . Sem se pa nasmejala! Tako iskrena pripoved!!! Pa čestitke tudi tebi za napredovanje! user posted image user posted image user posted image

Tadejluka - upam, da si že boljše volje. Pa ne zaradi toasterja. Držim pesti, da bo naslednji odg.pozitiven!!!

No, da se še malo pohvalim. Danes sem za arala nov avto. Ga prevzamem v ponedeljek. JUPI!

Neposredna povezava do sporočila: 2468
18.5.2010 20:07:16   
vitae
Kalanteja - user posted image  za odlične rezultate v streljanju!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
18.5.2010 20:30:36   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Aaaaaaaaaaaaaaaaa mi mamo pa napad mravelj...u kuhni, kopalnici, otroški sobi...groooozzzzaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

sočustvujem. dobesedno, popolnoma te razumem. pri nas ej pomagal edino biokil. sem paš zagradila pošpricane kote in punčke ne morejo do tja, kjer je pošpricano

moja starejša je bila čez vikend bolna, zdaj pa kašlja, tako da jo imam doma. sem čist zmatrana user posted image jutri bi šla rada v službo, ker moram ene stvari uredit in bom verjetno kar obe punci sabo vzela.

tecka -  WB!! dobra zgodba. a pa ti si malo upala, da ne bo kopalk pod brisačo???? user posted image no, sej se hecam.

natytaja - vse najbolje za rojstni dan. ravno danes je kolegica rodila in v njenem sms-ju je pisalo " ana ima 51 c, in 5550 g". me je skoraj kap! pol se je popravila in sporočila, da je 3550 g. se je malo zatipkalauser posted image

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.5.2010 20:47:23   
mk8
Živjo punce!

Najprej napišem, da midve itak tudi jutri prideve!

Danes smo bili v zoo-ju. Smo ravno prišli ob enajstih, ko so hranili morskega leva. Ga je Veronika ene 5 minut gledala in se čudila, potem je pa padla v tak neutolažljiv jok, da sem jo komaj potolažila. Očitno jo je morski lev čist prestrašil. Potem je pa od vsega hudega zaspala za 15 minut in je bilo vse ok. Ful so ji bile všeč žirafe pa zebre, vseh drugih živali se je pa kar malo bala. Smo šli tudi v otroški zoo, kjer lahko živali božaš, pa smo mogli hitro ven, ker tudi nad tistimi živalmi ni bila navdušena. ne vem, kaj ji je bilo, drugače ima živali zelo rada, mogoče je imela samo čuden dan.

Aja, pa tudi druga spodnja enkica ji že ven gleda user posted image user posted image  (ne bom napisala besede na š, da ne bo spet zvezdic user posted image ). Bjondi, če boš lahko dala naš zobek na seznam, ko ti bo čas dopuščal. Pod številko 13. Hvala!!

Grem zdej mal za nazaj pokomentirat, ste spet miljavžnt strani naklofale...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.5.2010 20:49:16   
mk8
Aja piknik... je blo fajn, sem upoštevala vaš nasvet in smo bili toliko časa, kokr je bilo Veroniki fino. Morm mal manj komplicerat, itak njej ni blo nič hudega

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.5.2010 20:51:54   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Neuradno sem zvedela, da smo dobili vrtec user posted image user posted image user posted image (ena skrb manj).
Sicer pa mislim da nič novega.

mk8 - čestitke Veroniki za prvi zobek . A veš da sem zadnjič v Milerju videla, da prodajajo lesene zobne škatlice za zobne vile...HUDO. Maja čaka na 5. in 6. ...zaenkrat sta se še malo potuhnila. Upam da se bo vreme kaj zrihtalo, pa da spet kakšen sprehodek skupaj naredimo.

Čestitke za vrtec!!!! Ful fino!  user posted image user posted image user posted image
Res mormo spet skupaj kdaj na sprehod, pa saj se jutri vidimo in se bove zmenile user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
18.5.2010 20:55:34   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Mk8- so ti že druge svetovale.Nič ne bo narobe, če enkrat malo podaljšaš. Jaz pri našemu tudi ugotavljam, da če smo kje, zdrži ful dlje brez spanca, če sva pa doma, pa je dnevni ritem vsak dan isti. Tako, da naredi le kot so ti že priporočale...umij jo tam, pripravi, zadekaj, ker ti bo sigurno na poti nazaj zaspala. Naš je sicer tak facon, da če je ers utrujen in v avtu zaspi, da ni šans, da se mi bo doma zbudil...ga lahko previjem, preoblečem, pa še vedno spi user posted image
Pauser posted image user posted image user posted image  za zobek. A je še kdo brezzobi???Sedaj srčno upam, da granule pomagajo pri naslednjih!

Mislim da Daša od Lenike..
Granule pa pomagajo, ji jih dajem, pa ni nič kaj bolj tečkasta user posted image user posted image user posted image . Pa tudi ponoči spimo tako kot vedno, nič boljš pa nič slabše.
Se vidimo jutri, pa upam da ne bom spet Jakoba zbudila user posted image . Bom bolj pazila, kura ena glasna..

Pa čestitke pri napredovanju user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mk8 -- 18.5.2010 20:57:10 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
18.5.2010 20:59:58   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

mk8-a jaz teb še nisem mejlov pošiljala...hm nimam te v seznamu pod mk8... tvojega imena pa ne vem user posted image  ...

Si že pošiljala mail, ja. Mogoče se je kje zgubu... mija.kramberger@gmail.com

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......