|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
16.5.2010 23:33:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

No dolgčas nam ni. Bine se je cel teden pazil pri mami in očiju in ne boste verjele zadnje 3 dni je bil jok, ko sva šla od mojih v avto. Je že pogruntal kako je lušno, ko te nekdo samo crklja, ti vse dovoli in kar je najbolj pomembno nikoli ti ne reče Bine NE, TO PA NE SMEŠ. user posted image user posted image

No pa punce v mejah normale, da vas bom folgala brat. Pol se pa zgražate nad vremenom, ja a je čudn user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jeej jeeej jej smo mamice tečne s tem NE, TO PA NE SMEŠ.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.5.2010 23:35:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Čer,

tako jaz sem spakirana...jutri navsezgodaj grem v Amsterdam do srede. Zanimiv prvi dan službe...user posted image Držite pesti, da čim hitreje mine in da bo Lara dobro prenašala mojo odsotnost (in predvsem jaz njeno).

Nočko!

Srečno *alina* na uradni službeni dolžnosti in srečno pot.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.5.2010 23:39:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Evo nekaj fotkic...sem sosedo slikala pa je bilo treba takoj še Karin,
da ne bi bila užaljenost prisotna...

lepotička.....in user posted image user posted image user posted image   za fotke......res bodo otroci veseli, ko bodo imeli take fletne spomine user posted image user posted image user posted image in trikrat hura za tako fajn mami user posted image user posted image user posted image

pa tud z moje strani hvalaaaaaaa za fotke po mailu
in na papirju zadnjič user posted image
papir- napiši dimenzijo, da najdem okvirje

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.5.2010 23:42:58   
Mala_princeska
hvala July

mi smo bli pa včer na enem RD, danes pa smo se po Radovljici, Bledu in Tržiču potepali - skratka sem max.izkoristila zadnji dan porodniške....

pa še prigoda: rečem mojmu jutri imaš pa službo (češ pejt spat) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in šele čez nekaj sekund mi je kapnilo, da jo imam tudi jaz....no na srečo jutri popoldan, potem pa zmiksano....

lahko noč........da ne bo obtožb, da imam samogovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.5.2010 10:12:50   
bačko
Dan!
No Mini pa ti je uspelo celo stran zasesti.user posted image user posted image user posted image
Čestitke Veroniki za prvi zobek.user posted image user posted image user posted image
Lsica čestitke za vrtec.user posted image user posted image user posted image Jaz pa še nič ne vem!
Vitae Lora je uredu in jutri zaključim bolniško potem pa sem še na dopustu in če mi bo ratalo bom šla delati šele 7.6.Čestitam za napredovanje!user posted image user posted image user posted image
Alina srečno pot in da bo čim prej minilo potovanje!
Bjondi slike so spet prelepe.user posted image user posted image user posted image user posted image
No naše praznovanje je uspelo.Mož in njegov brat sta bial vesela torte in vseh daril.Tašča je jokala ker ni bilo ta druge tamlade.Uglavnem imeli smo se fajn.Lora in Žana sta full uživali.Aja možeku pa sem ta verz skupi spravila:

Je mogoče, da si let že trideset_ na svetu?
Maja šestnajstega si ugledal ta planet.
Zdaj pa k tebi hčerki dve se stiskata … k očetu
dragemu … in zame je prelep ob tebi svet.

Upam da do konca dni nam dano bo živeti
s tabo, ker za nas tri si pomemben, dragocen,
ker iskren si, dobrovoljen, delo znaš prijeti,
do ljudi pa si pošten tako kot drug noben.

Rade te imamo, rade bomo te imele
vse življenje, ker za nas si mož in očka zlat!
Ko bi mogle, srečo zate bi z dlanmi zajele
in jo zlile nate, da bi z njo postal bogat!

Eno željo le imamo … da bil bi srečen, zdrav,
zadovoljen z nami, s sabo, s službo, z bližnjimi,
da Stvarnik tvoje skrivne želje bi izpolnjeval,
da v ljubezni topli z mano bi preživljal dni!

< Sporočilo je popravil bačko -- 17.5.2010 10:13:32 >

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.5.2010 11:21:32   
Lsica
čao, spet jzuser posted image

bačko, song je super, škoda ker moj nima istga imenauser posted image ,

bjondi, kaj pomeni če te boli levi kolk??? Ti si znalac za te stvari. Mojega je začela bolet peta - neznan razlog, razen pol sva ugotavljala če ni mogoče kakšno igračo pohodil - to zna kar svinjsko bolet če je prave oblike pa ne vidiš kam stopiš. Mene pa boli kolk....pojma nimam zakaj.

Ooooo služba...jaz mam srečo, bom še cel junij doma, lanski dopust. 1. pa začnem, po mojem se sploh ne bom več znajdla po skoraj dveh letih...

Zdaj pa kuhat za tamalo...puranček korenček in testenince. Pa ve? Kaj bo dobrega? Kakšno srečanje ta teden? Sam ne v sredo, pliz.

Bye byeuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.5.2010 11:24:12   
Lsica
A še tole...pr nas je zadnje čase najbolj fajn po televiziji tolčt. Zdaj smo osvojili NE, punca ve kaj to pomeni, še sama kima z glavo, ampak se ne pusti motit. Pa pač ugašamo TV, ko pride preblizu. Saj se ne bojim za TV, ampak njene učke...Kakšna ideja kaj narest?

a če jo fizično odstraniš je pa seveda jok in trmica. Zamoti se pa ne tako zlahka, da bi jo s kakšno drugo stvarjo zanimiral.

< Sporočilo je popravil Lsica -- 17.5.2010 11:25:29 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.5.2010 12:47:27   
Tira
Ojla!

Vas gre že kar veliko nazaj delat... no, sej grem jz tud vsak čas. Začnem 9.6. user posted image  

Vitae super za napredovanjeuser posted image , upam, da je pri nas tudi že kaj takega v igri. Mislim, pa da drugo leto. Sicer se pa vam verjetno kaj bolje pozna pri plači, kot pa nam. Za kavico pa kar pokliči, sem za user posted image  Sem te potrdila na FB, pa tebe tudi Tadejluka user posted image

Naš mali še telovadi v postelji, upam, da bo kmalu zaspal. Mi je že v avtu na poti, pa sva sedaj pojedla, zdej je pa čas, da zaspi "tadolgo" rundo.

Lsica jz bi jo vsakič odnesla stran in rekla NE. Vem pa da je jok, sej je naš tudi kuj užaljen. Ampak druge ni.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.5.2010 12:56:39   
smrketa24
Hej hej punce!
Joj, toliko čvekate, da si mora človek kar dopust vzet, da vse prebere user posted image

bjondi - hvala za fotki po mailu user posted image

vitae - čestitke za napredovanje v službi user posted image

Saj sploh ne vam kaj naj komentiram. Sem vse sproti pozabila kar sem hotela komentirat, ker sem imela tako veliko za prebrat.

Ali se v sredo kaj dobimo?? Bi prav pasal kakšen čvek.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.5.2010 13:20:32   
mini86
bačko-super verz..vidš še dobr da nubena ni nubenga vedla..user posted image

lsica-kaj narest za TV..brez zamere ampak ne kompicirej tok..sj nau zdj 24 ur gledala notr..mogoče ji bo 2,3 ni zanimivo pol se bo pa stran dala..

ja smketa v sredo velja..pa še manna uleti ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.5.2010 13:22:39   
mini86
no js sm šla nazaj k zobarju in mi je dala trakec in morm jutr spet nazaj..
pa rekla je da čudn da mi je šu un rezat dlesn k ponavadi ti to tvoj zdravnik nardi-moja je še dons na dopustu in sm bla spet pr drugi in da šele po tem ko vidi slike..da ponavad se da ene 3x al pa 4x trakc pa je dobruser posted image user posted image user posted image user posted image

buli me še zmeri k hudč in sm že od četrtka na brufenihuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.5.2010 13:23:02   
mini86
vidm da vse pozabte na koncu komentirat..pa dejte sprotuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.5.2010 13:24:59   
mini86
aja marcel bo jedu makarončije pa omakco,
midva pa...v protvan bom dala pečt klobaso, krompir, bučko, korenje in malancan..za solato pa feta sir, paprika, paradajz,kumara in rukola

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.5.2010 13:25:16   
mini86
a spet ni nobene kle

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.5.2010 14:40:20   
manna
jes jes končno fertik teh strani..sem mela za prebrat spet romane..

Oh zdej sem pa prav zmatrana od tega branja pa še kuhat morm. Bom sam na hitro..smo imeli pester vikend s tistim obiskom-piknikom. Seveda je bil dež tako da je bil "piknik" v hiši. Je blo pa 10 otrok, vsi mlajši od 5 let, najmaljši star 1 mesec. Res pestro. Vse je mrgolelo naokrog in vriskalo in piskalo... Manči je seveda imela spremenjen urnik in ni imela svoje običajne rutine ampak jo ni prav dosti zmotilo. Tako da mk8, po mojem kakšen dan izjeme res ni panike!
mini, še dobro de je vse OK, da ni bila huda nesreča. Tud tvoje samogovore sem vse prebralauser posted image
bjondi, lepotička je tvoja pupa!
mojsonček, uf tvoj sine bo pa kmalu srca lomil. Mi deluje prav kot eden tistih cukrov, v katere se punce skoz zaljubljajo...Lep je, prav res. Pa fensi frizurauser posted image
lsica, naša madam si kar sama prižge TV. Pa sej gleda sam enih 5 minut.

Srečanje, povejte če bo v sredo. V četrtek ne morem. To sredo pa upam da bo šlo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.5.2010 15:04:41   
Lsica
user posted image user posted image user posted image
se sprašujete zakaj se režim???

naenkrat mi je kapnilo pa še deluje - pred TV sem dala še eno mizo, zdaj pa stoji pred njo in tolče po njej, k gleda risanke. Jim jam je zakon. No tko je od TV ja oddaljena vsaj 60 cm več. Saj po mojem jo bo res minilo, tko kot ti praviš mini. Kosilce ki ga kuhaš je pa njami. Jaz tud take stvari najraj, skup zmešaš, začiniš pa v pečico....in ko pride možek ....VOILA.

srečanje - čee boste mele v sredo - morda pa lahko prideva vsaj za pol urce pred plavanjem. Saj se še vedno dobivate ob 10h v koloseju, a ne ? Če nama ne bo šlo spet vse narobe...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.5.2010 15:14:53   
mojsonček
O, babe!

A pr vas tut tko piha k pr nasuser posted image user posted image  midve nkamor ne morva, ker ima itak skos neki mal učko vneto, kje čm jo zdej še na ta vetr vn vlačit... temu primerno je tečka, no... obe sva...  jst sm zaradi vnetja sečil na AB in mam take bleme z glivicam, da se mi bo zmešal... bom šibnla pol sam do lekarne po kej bl konkretnega... ja pa mojga fletkota pelem k frizerju, da mu mal frizuro osveži, ker je zaraščen v glavo k džungla...

joooj, če bi vedu, da sm njegovo fotko tle gor napopala bi zihr zavijal z očmi... pa vsi ti komentarji in pohvale na njegov račun... pomoje bi kr mal  zafrfotal s perutničkam user posted image

ej, mini... bentiš, da si mela take pretrese... dobr, da je Marceli spal, da ni blo nč hujšga pr teb pa da ti je uspel ritnci skup tiščat (sorči, sama si kriva, ker take pišeš...jst sem se prou od srca nasmejala čeprou vem, da sploh ni tko smešn)

manna se vidmo v sredo!

lsička zgubljena duša... pomoje tanartabolš, če kr mal ignoriraš... našo niti pod razno ne mika več buljenje tv-ja... razn, če sliši kkšn dobr komad... pol zravn še mal zadensa user posted image

bačko superca za verz user posted image user posted image user posted image  

emmmmm... jst sm tut pozabla kaj sem hotla še napisat...

aja... karin lepotička... take lepe romantične fotke so... pa te njene pegice... joj,joj...bogi fantje...

a še kej?
mah... moji ementalc možgani...

aja ... eno fotko vam še privoščim (al pa dve)... obljuba dela dolg...

user posted image

user posted image

user posted image

no.. zdej so pa tri...

nč.. grem...je mela prinčipesa spet sam bjuti slip...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.5.2010 15:16:56   
mini86
Tud tvoje samogovore sem vse prebralauser posted image

hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image

sm sam skočila v pečico dat ker sva uzuniuser posted image

pa pač ne morm da ne poškilmuser posted image

lsica kr pridta..ja še vedno sreda ob 10h v koloseju

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.5.2010 16:33:44   
bačko
No midve sva bile vzunaj.Prejle smo prišle gor in smo pojedla kosilo in sedaj čakamo očija.Potme pa gremo ven.
Mojsonček tudi pri nas piha ampak ni take panike.Sem na FB pregledala slike od Zojinega rojstnega dneva.Prava lepotička.user posted image user posted image user posted image
Mini jaz bom kar k tebi drugič na kosilo prišla.Ti imaš vedno nekaj dobrega.Ko bo moj jedu zelenjavo bi tudi jaz kaj takega naredila.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.5.2010 16:49:50   
mini86
mojsonček-ja sj men je tud zdj k pomislm na uno tiščanje smešen, samo takrat pa daaaaaaaaaaaaaleč od tega!!!!
slikce so lepe..a torta je bla dobra..js si morm tud en motiv zbrt-čeprav mam že skos u mislih medvedka puja..samo tale jagodka je pa res fletna samo itak bi čudn zgledal da bi mel marceli jagodko na tortiuser posted image user posted image user posted image tm k bi js naročila nimajo mensezdi neki ful izbire pr slikcah..no nism še zihr k zbiram med dvema opcijama-slaščičarnama

bačko-sj loh isto nardiš samo da pol on je brez zelenjave..js mojga kr posilm..če če nj je čene pa pusti na krožniku..in res je tko..včasih poje včasih pa mal na krožniku pusti..a mislš da bi se tvoj sekiru če zravn klobase in krompirja fliknš še zase korenček in bučko..pomoje samo da bo meu klobaso pa bo vesel..

evo celi je pa zdj pomalcu..je meu navadno nepasirano skuto in pa dve breskvi iz kompota notr..pa se ni nč prtožvau..user posted image

no mislm da mi ni trba hvalt slikc od karin k se vidi po kom je lepa..ane...

seveda pa patrik isto-js sm ga mela čast v živo vidtuser posted image

sm bla dons v h&m-u da mu kupm kšne hlače pa nimajo cifr...vse je 86 al pa 68...

hej zdj se pa pomoje kmal tecka vrne..prou pogrešam njeno jutranje pisanje..komi čakam da opiše svoje oz srečkotove prigode..

aja učeri smo bli speeeet v zoo-ju...tamau najbol porajte slona in pa piščančke..user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.5.2010 17:09:11   
manna
Heej
tud jaz sem spet tle. Tamalčka spi, sicer mi ni preveč všeč da tako pozno spi popoldne, ker potem do 22h noče zaspat, ampak po svoje pa tud paše mal mira. Mi imamo pa spet mal dežka. Tko da bomo kar notri in zdejle se razvajam s čokoladno lučko Magnum Double Chocolate.
mojsonček, lepe slikce! A u učke ji kaj daješ? Kakšne kaplice? Pa za tvoja sečila user posted image user posted image user posted image Menda je dober brusnični čaj v hektolitrih.

Za RD naše miss bom pa jaz tud sama eno torto spekla, eno bi pa naročila. Tko da bojo dve.  Se mi zdi tko "nujno" da se mamica potrudi -kot neka tradicija da je treba otroku torto spečt doma. No, ja sej najbrž jo noben ne bo jedu ker jih ne znam delat...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.5.2010 17:11:30   
manna
mini, naša tud ful rada gleda živali tko da mormo enkrat v zoo, nismo še bili.

Aja, no una kolegica moja je pol rodila punčko. Rodila je v 1,5 h. Blagor enim. Tko da zdej ima dve punčki.

Ja tecko bi blo fajn mal prebrat. Pa upam da bo kakšne slikce prilepla z morja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.5.2010 17:14:25   
manna
Za srečanje - če bo v sredo prideva.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.5.2010 19:05:16   
tecka
Živjo, punce. Mi smo nazaj.
Bilo je v redu. Srečko pa je bil najbolj vesel danes, ko smo bili spet - doma.
Vreme je bilo še kar v redu, edino v soboto smo morali natakniti dežno prevleko. Drugače pa smo imeli vsaj malo sonca. En dan smo celo bili v kratkih rokavih. Aja, bili smo NA MORJU, ne na severnem tečajuuser posted image
Žal sem rezervirala apartma, ki ni imel ločene spalnice (sploh nisem bila pozorna na to) in smo kar dosti prespali skupaj, ker sva morala biti z našim pač tiho. Tako se tudi skregala nisva niti enkratuser posted image
Srečko je lepo spal v prenosni posteljici, enako kot doma.
Malo je imel težav s prebavo (premalo kakal). Je bilo kar fino, ker itak nismo imeli udobnega previjanja. Je pa danes doma takoj vse nadoknadil.
V bazenu smo bili vsak dan malo. Je šel kar rad v vodo, pa po ene četrt ure je že težil za ven. Mogoče ga je motila morska voda in so ga pekle oči, mogoče mu je bilo pa samo prevroče. Sem imela trden sklep, da se naplavam medtem ko bo on spal, pa mi je to ratalo samo 1x, ostale dni sem spala z njim.

Vidim, da se pogovarjate o rojstnodnevnih praznovanjih. Mene je kar groza. Počasi bom delala seznam stvari za kupit. Nas bo okrog 40. Ni šans, da spečem torto.

V sredo ima Srečko pa pregled pri P. Smo naročeni malo pred enim letom - zaradi vrtca. Imamo sicer zgodnjo uro, pa bo cepljen in ga ne bom vlačila v LJ. Tako da se vidimo naslednji teden.

Tako, malo kasneje napišem pa še eno prijetno zgodbico. Pa prebrat vas moram precej za nazaj, potem pa še kaj pokomentiram.

Aja, pa zahvaljujem se Mini, ki mi je dala mušter seznama za morje. Pozabili smo samo kljukice za perilo. Praktično nič, torej.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.5.2010 19:35:35   
tecka
Evo, punce, tale zgodba si zasluži poseben post.

V celem tednu sem eno popoldne le zbrala moč in šla v času popoldanskega spanca plavat brez svojih dveh moških.
Bazen je bil praktično prazen. Dva Danca sta se mečkala v otroškem bazenuuser posted image , ena najstnica je dremala na ležalniku, druga se namakala v jakuzziju, jaz pa sem pridno plavala polomljeno žabico v ta velikem bazenu. Ker sem imela zase celo uro, sem sklenila, da tudi jaz malo menjavam bazen in jazkuzzi. In ko tako z najstnico lenobno uživava v mehurčkih pride en nemško govoreči (recimo mu Hans). In po nemško pravi, da je očitno še plac. Očitno je bilo tudi, da se z najstnico poznata, saj mu je z vabljivim nasmehom in po slovensko odgovorila, da je to zanjo največji užitek. Hans je znal celo nekaj besed slovensko in jo vpraša, kaj je to užitek. In ona odgovori, da vse to. Bil je navdušen, saj se je naučil, da se bazenu z mehurčki po slovensko reče užitek. No, Hans je imel užitka kmalu zadosti in je odšel. Videla sem, da je na ležalniku pobral brisačo, nato pa sem zaprtih oči še malo uživala v mehurčkih. Minilo je nakaj minut. Mehurčkasta kopel je bila končana in spet sem šla v navadni bazen plavat polomljeno žabico. Hans je prihajal izpod tuša. Ker od enega konca bazena do drugega traja kar nekaj časa, imam dovolj časa za opazovanje njegovega telesa. Bližal se je štiridesetim, torej sva podobnih let. Je še kar ohranjen. Potem me pa prešine, da sem videla samo, da je z ležalnika vzel SAMO brisačo. Postalo mi je malo vroče. Torej je pod brisačo...............

Torej pod brisačo......nima ničesar??????
Še malo upočasnim polomljeno žabico in premišljujem, kako bo videti njegovo oblačenje rezervnih kopalk pri počivalnikih, ko...........
ko................
ko................ z eno samo potezo ODVRŽE BRISAČO.
In spodaj............
in spodaj.............
in pod brisačo je oblečen v rezervne kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počutila sem se tako "umazano", da sem se začela hihitat. Glede na to, da sem bila edina na bazenu, on pa edini na tistem koncu počivalnikov, je bilo bolj kot ne očitno, komu se smejim. No, ja, nekako sem obrnila in se hihitala še v drugo smer, potem sem pa odpujsala še enkrat v mehurčke. In bilo me je precej sramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......