TaMaSa
|
cer Sem izmucena dons, pa se kar ni konca. Meri se ne spi, mojga se ni...Se s tamalo igrava, odkar je S. zaspala, zdej pa se mal risanka. Dajte mi povedat tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj kej pocnejo. Midve recimo, barvava, riseva, strizeva, lepiva nalepke, slike gledava , ker knjigic noce, pol pa kocke, aja pa s stempilkami....da ne pozabim na Nintendo . Aja, pa ene karte ima, in iste like skup dajeva. Puzzle ima se pretezke, tako, da jo kaj prevec ne zanimajo. Pesmic ne poje, ker ne govori, niti je melodija ne zanima. KAJ SE LAHKO? Moja S. M. premaga . Kot pravi Nina, zagrabi igraco, lase..in ni sans, da spusti. Ko sta supaj na postli, ali puzzlah, jo brca, k njej leze, M. pa vpije. Jo pa M. fejst v smeh spravlja. Najbolj z poskakovanjem in padanjem. Tamala se pa smeje na ves glas, lustno ful. Tali moram mal sms poslat kako je kaj. Prvi dan je koj klicala, da je soba v rooozaaa, grozn , pa polno plakatov Hane Montane. Je ze ob osmih zvecer zaspala. Ne upam prevec klicart, ker nimam pojma kolk je minuta. Da me ne bo pol kap, ko pride racun. ...grem zdaj se hitro posodo pomit. Aja Slovka za frizurco. Imas res lepe lase, pa kodraste, tako da z frufrujem res ni nic. Da imam pol tvojih las...jupi .