TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Dajte mi povedat tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj kej pocnejo. Midve recimo, barvava, riseva, strizeva, lepiva nalepke, slike gledava , ker knjigic noce, pol pa kocke, aja pa s stempilkami....da ne pozabim na Nintendo . Aja, pa ene karte ima, in iste like skup dajeva. Puzzle ima se pretezke, tako, da jo kaj prevec ne zanimajo. Pesmic ne poje, ker ne govori, niti je melodija ne zanima. KAJ SE LAHKO? TMS, Sabina sicer ni v vrtcu, sam doma ima najraje (trenutno) kuhinjo, lego kocke in eno sestavljanko, ki ima v bistvu veliko sliko, potem pa je samo enih 10 kosov za vstavit vanjo. Jo je pogruntala v par minutah, sam ji je ful zanimiva in se kar zamoti z njo. Sicer pa mi pomaga gospodinjiti, to dela res rada - pomaga obesiti cunje, pospraviti posodo iz stroja, pospraviti stvari iz trgovine itd. Sicer te pa čist razumem - ko je slabo vreme in smo cel dan noter, mi že v enem dnevu zmanjka idej. saj ona ima se kup drugih igrac s katerimi se sama zamoti, mene je zanimalo, kaj vse lahko se skupaj pocneva. Pa, da ne bi prevec nazadovala, ker v vrtcu se kar dogaja. Pomoc pri gospodinjstvu itak. A ni tvoja pri varuski? Je sama, al vec otrok? Mi je zmankal cikov, sploh nisem vedla. Buuuu