slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jutrčka! Mi smo pa danes prvič spali v taveliki postelji. Je mami tolk ponosna, da sem se kr že zbudla. Evo, zdej pa tudi posteljica že čaka na , skrajni čas je že, da pride. TMS, a je res v redu knjiga? Jaz sem jo zadnjič hotla vzet pa me je neki drugega premamilo. Sam sem mislila, da je bolj u izi branje, ti praviš da si živčna zraven? BS, naša tudi že zadnji teden spi v tavlki postelji. Ima 140x200, pa kar povprek spi, je pa zelo nizka postelja, tako da tudi če dol pade,ni hudega... Naš mali pa je zaenkrat še v zibki,čez kak mesec bo pa tudi šel v kinderpet, ker mi nekak ne paše v zibko,ko je tako velik fant... TMS, kaj hudičevko v pradi bereš? A je kaj drugače kot film? Se oproščam za napake, samo je včeraj Sofija v času, ko jo je ati "pazil" pojemala vse tipke dol s tipkovnice. Moj je potem porabil 2 uri, da je stvar porihtal, samo mi tipka za presledek nekaj nagaja Ma, neverjetno, kako ji je uspelo tako hitro vse tipke dol pojemat, računalnik pa je res grdo izgledal tako gol Aja, pa še eno opravičilo - da me tako dolgo ni bilo na RR. Parkrat sem malo z malim podremala čez dan, zvečer pa včasih niti nisem prižigala računalnika, če smo bili dolgo na sprehodu... ali pa sem se zadržala na kakem klepetu na fb. zadnjič sem se pogovarjala s sošolko iz OŠ, ki ni bila še na nobeni obletnici. Od leta 1994 je nisem videla