Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 6:50:04
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Mi smo pa danes prvič spali v taveliki postelji. Je mami tolk ponosna, da sem se kr že zbudla. Evo, zdej pa tudi posteljica že čaka na , skrajni čas je že, da pride. TMS, a je res v redu knjiga? Jaz sem jo zadnjič hotla vzet pa me je neki drugega premamilo. Sam sem mislila, da je bolj u izi branje, ti praviš da si živčna zraven?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 6:56:28
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Ok, kaj se vidva poročita? Ker midva tud najbrž. Smo tam na 3/4 poti glede tega. Pa fajn, da si tako samozavestna, da ti bo šlo z dojenčkom vse ok. Junijski so pa itak zakon, glede meseca in vsega kar prinese za sabo. Jaz sem bla spet v trgovini, sem morala mal pik nabrat, popoldne gremo pa po telefon, da pike skoristim. So danes dvojne pike. V moji omari pa za 3 familije praškov, mehčalcev, sekret papirja, ščetk, kaladontov Poroka - ne, saj pravim, da bodo neuradni medeni dnevi. Oziroma ne še - mogoče naslednje leto, ko bo bebica mal večja. S šlaufom okrog trebuha se pa res ne grem ženit. Moram bit najlepša pa pika. Najboljši sosed - a ti tudi? Jaz sem včeraj šla u šoping in mi tudi po vse nepokvarljive stvari ni treba vsaj kak mesec. Pol si pa na koncu še mislimo, da smo prišparale in ful dober biznis nardile.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 6:58:31
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: babysolza na, pa mi je njamka ušla. A si šla na čik? Da tebe čakam, skadim eno škatlo upam, da kadiš vsaj light al pa super light, da te ne bo preveč zagiftalo. Joj, kje so moji kadilski dnevi, pr takih postih bi šla kr enga pržgat.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 7:02:34
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Babysolza ja jest sm že od takrat doma, zdej bi šla pa počas že rada delat mal. A vi že tretjo načrtujete ,vau dobra sta. Pr ns bo kr tkole ostal. Kdaj pa maš rok? Kar se tiče teh avtosedež pa res ne vem, a misliš, da je ok že ta od 15kg? Men se tolk še majhna zdi za tega,sploh ker je sam avtomobilski pas Njamka ja stroški so res full, midva morva vsaj dva kupit, pa pol še za babice, bankrot je tole. Rabmo ga pa vsi, ker smo v enih rovtah doma pa grejo naši velikokrat po tamalo v vrtec pol bojo pa še tamlga vzel, če dobi vrtec. Njamka a mate probleme z avtom? Moj bi reku, da novga kupte Bejbe, ne vse resno jemat. Tretji je pri nas v oblakih, zagotovo ne v naslednjem letnem al pa dvoletnem planu. Pol pa bomo videli. Dlje mi ne rata planirat. Sam bi pa še eno štručko, jaz sem praktično edinka pa je najbrž tudi to razlog, da bi imela tri. A ne obstaja nek sedež, ki se ga da neki dodatno prevezat al kako že? Ima mizico al neki podobnega? Ker npr. iz lupinice v stolček jih gre večina tudi mislim da prej, kot naj bi šli, pa ni nič narobe. Alarm.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 10:38:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Jah RMRM sej veš kakšne so babe, še najboljš je v moškem kolektivu delat. Njamka zdej boš mela pa del s slikami , da boš vse zbrala pa dala razvit. Men se jih je enkrat full nabral pa sm pol kr odlašala, da jih je blo pol še enkrat več. Mi je blo čist odveč. Tko, da morm reč , da zdej sm pridna pa jih sprot razvijam TaMaSa pa kašne vžigalce bi ti rada? Uf a moški je, to bi blo pr ns katastrofa. Se jih boji . RMRM s čem ste pa mučli tamalga da je jokal? Kakšne vaje pa to delate? Babysolza a mate ograjco a ste brez? G. je v taveliki pojstli od enga leta, na začetku je 3x dol padla sam je mela blazino spodaj tko, da ni blo panike. Mamo pa ograjco, ker se full premetava. Pa men je fajn, da gre zdej kr sama spat, jest jo pridm sam pokrit pa lubčka dat. Kakšen sedež ti to misliš z mizico? Ne vem , če je to od 15kg naprej,pomoje je od 9kg. No sej zdej sm se odločla, da bom kr od 9-36, Recaro. Dons smo pa mi neki slabo spal, T. se je skoz neki zbuju za dudo, pol se je še G. neki drla da bi vodo pila, ji grem iskat, pridem gor pa tišina . Me mal zeza. Zdej čakam tamalga, da se zbudi (no sej je komi zaspal), da greva pol domov. Bo G. pri babici spala
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 11:21:57
|
|
|
|
babysolza
|
Evo mene nazaj. Danes imam Sabino doma, se crkljava. RMRM - rok imam 20., sam računam na tistih 6 dni, ki mi jih je Sabina ukradla, tako da grem rodit 14. Pa spet je petek 13. tam zraven - njamka, se spomniš junij 2008? Nina, mam v glavi, da obstaja nek stolček z dodatnim varovalom, sam bi mogla it prav pogledat, ker jaz računam, da bomo nabavili tistega od 15 kil naprej in zato teh 9-36 kg niti ne spremljam. Za posteljo smo pa nabavli ograjico ja. Se mi zdi vseeno premajhna, da bi bla kar brez. Pa ponoči se ponavadi ful vrti, tako da je bila ograjica kar predpogoj. Sta včeraj skupaj z atijem šraufala, moj otrok je čist tehnični tip. Mi sploh še nismo bili pri zobarju. Pri nas gredo pri treh letih, prej ne. Slovenka, a nisi še prebrala vse francoščine al kam si se skrila?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 11:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej jest sm rodila na petek 13, mogoče boš tud ti
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 15:04:28
|
|
|
|
TaMaSa
|
Rdecka, da ne mislis tisti sedez, katerga je imela tut Njamka, samo ga je vrnila,ker tamali ni bil vsec. Kot sem ga sama uspela na netu vidt, se mi je zdel bolj mucilni stol, ker otrok je v njem, kot pribit Nina, ja vzigalce, navadne, kako kaksne Mah sem pozabila firmo od sedeza, a je menda dober. cena je bla nekaj cez 200€.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 15:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A je sam men dolgčas dons k je tak vreme al kaj Kje pa ste? No sej dela je dost, sam se mi nč ne da. So mi dons neki taspodnjo kopalnico rihtal pa mi zdej cela bajta smrdi po limu . fuj, bi mogla mal zluftat sam kaj k me bo pol zebl . No če se bo katera prikazala pridm nazaj, zdej grem študirat al naj grem štrudl naredit al ne
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 15:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
a za čike? pr ns mamo vžigalnike sm zdej naročila recarota
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 15:18:21
|
|
|
|
TaMaSa
|
Men se isto da NIC. Tamali2 spita, z T. pa izmenicno visiva na netu. Dopoldan smo ble v najhujsem dezju zunaj, zdaj sta pa tamali2 cist prec. Aja rdecka, knjiga je super. jo imam ze dalj casa, pa sele zdaj zacelöa brat, ker mi ni koj potegnila. Premal premi govorov Zivcira me tista hudicevka, ki svojo pomocnica tolk izkorisca. Obvezno si moram ogledat se film, se mosebej ker igra meni najljubsa igralka Mer...-kako ze Streep. Pa taka ljubiteljica a ne, se imena ne znam napisat .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 16:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
a to si šla sama s tamalimdvema a je šla T s tabo? in kva ste delal v dežju? Pri nas ga na srečo zjutri še ni blo pa sva šla s tamalim mal okrog. Zdej mi je pa kr mal dolgčas k ni G. No sej se bo T. kmal zbudu pa mi ne bo več. Štrudl se peče A da se vam da knjige brat. jest raj mehiške gledam
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 16:16:19
|
|
|
|
TaMaSa
|
ves kva!! , zdaj pa nimam vec casa
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 16:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kako da ne a so se otroc zbudil? Jest sm ga nazaj uspavala , se je tud hotu zbudit. ej a M. spi 1x na dan, kdaj pa hod spat čez dan? aja sej res, nimaš časa
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 20:37:07
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej jest sm rodila na petek 13, mogoče boš tud ti A ti tudi? Jaz bi morala, pa je zamujala. Gremo spat, popoldne je S. dajal nek tečnoritis. Ji je dolgčas noter, čeprav se igramo - cel dan sam maha z glavo levo-desno in pravi joj mami, pada pada (dež). Danes so pripeljali nove omare za predsobo, sam kaj ko je monter na dopustu 14 dni. Pol grem pa lohk v šoping za čevlje, smo nabavli eno ogromno omaro, da bo ja enkrat zadosti placa za vse, sploh zdaj, ko ima tudi S. vedno več parov.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 29.7.2010 21:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa ne bi smela pa je tamal prehitevu Mogoče ti pa zdej rata, jest sm mela rok 22tega. Ja ja, vsak izgovor je dobr za šoping a . Kaj naj grem pa jest kupit ko mam skor fertik kopalnico Pa kva boste čakal monterja, dec naj sestav pa greš lohk že jutr po čevlje
< Sporočilo je popravil nina7 -- 29.7.2010 21:15:20 >
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 10:02:11
|
|
|
|
babysolza
|
Je montaža brezplačna, pa še te garderobne stene je treba z nekimi čudnimi šraufi prišraufat, zato je moj rekel, da ga bomo kr počakali, da monter to zrihta. Po čevlje pa itak ne morem, ker lahko nabavim sam plavutke, ker drugo mi ne gre nič gor. Sem mojemu že povedala, da do konca leta mi vsaj 3-je pari ne uidejo, ker sem že tolk časa 'vzdržna'. Jaz šibam v štacuno še po stvari zame, da pol napravim tisti rucah za v P - mogoče bo to kej spodbudilo mojo . Pa še plenice moram danes oprat, sam kje se bodo pa posušile? Lepo se mejte in ne glejte preveč skozi okna ven.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 22:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 22:54:15
|
|
|
|
TaMaSa
|
abend
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 22:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 22:58:03
|
|
|
|
TaMaSa
|
Danasnji vecer je neverjetno dolg. S. je sla spat okol sedmih, M. pazte to, ob osmih , sicer ni sla opoldne, pa vseen. Sploh nisem vedla kaj naj pocnem . Sem sla brat knjigo in me je kmal zacel zebst, kar se mi ni zgodilo ze ohoho dolgo casa. Sem zdaj v stunfih Res, zarad otrok jaz gorim. Prebrala sem knjigo do konca. Super je bla res. Priporocam-Hudicevka v pradi. Zdaj pa se film dobit. ...vidm da bo ena grozljivka na tv. JUHUHU
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 23:00:33
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka a jest Grozljivlka je bv, sme ze vidla, oz. jo imam doma original, 13duhbv!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 23:02:15
|
|
|
|
TaMaSa
|
splun ze, ker me T. ze navira za laptop..
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 23:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom jutr Čau
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 30.7.2010 23:55:31
|
|
|
|
TaMaSa
|
ves kaj? §)/(=!Ü()=($)(%)Ü!)=$(%/=/(/$/!Ü)(=($?(!Ü)($=)(/%(!//$/$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lahko noc
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
fantek ali punčka?klavdijakauranKAKO STE SEXALI DAJE BIL FANTEK NAMREC MOJI SOSEDI INAMAJOO ZE 4 PUNCKE?
PO PASJE (
30%)
LEŽE (
54%)
STRANSKO (
10%)
ALI UMETNA OPLODITEV (
6%)
Število vseh glasov: 1007Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!