|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
29.7.2010 6:50:04   
babysolza
Jutrčka! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes prvič spali v taveliki postelji. user posted image user posted image  Je mami tolk ponosna, da sem se kr že zbudla. user posted image  Evo, zdej pa tudi posteljica že čaka na user posted image , skrajni čas je že, da pride.

TMS, a je res v redu knjiga? Jaz sem jo zadnjič hotla vzet pa me je neki drugega premamilo. Sam sem mislila, da je bolj u izi branje, ti praviš da si živčna zraven? user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
29.7.2010 6:56:28   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Ok, kaj se vidva poročita?user posted image Ker midva tud najbrž. Smo tam na 3/4 poti glede tega.
Pa fajn, da si tako samozavestna, da ti bo šlo z dojenčkom vse ok.user posted image user posted image user posted image Junijski so pa itak zakon, glede meseca in vsega kar prinese za sabo.user posted image user posted image

Jaz sem bla spet v trgovini, sem morala mal pik nabrat, popoldne gremo pa po telefon, da pike skoristim. So danes dvojne pike.user posted image V moji omari pa za 3 familije praškov, mehčalcev, sekret papirja, ščetk, kaladontov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poroka - ne, saj pravim, da bodo neuradni medeni dnevi. Oziroma ne še - mogoče naslednje leto, ko bo bebica mal večja. S šlaufom okrog trebuha se pa res ne grem ženit. Moram bit najlepša pa pika. user posted image user posted image

Najboljši sosed - a ti tudi? Jaz sem včeraj šla u šoping in mi tudi po vse nepokvarljive stvari ni treba vsaj kak mesec. Pol si pa na koncu še mislimo, da smo prišparale in ful dober biznis nardile. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
29.7.2010 6:58:31   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

na, pa mi je njamka ušla. A si šla na čik?

Da tebe čakam, skadim eno škatlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

upam, da kadiš vsaj light al pa super light, da te ne bo preveč zagiftalo. user posted image  Joj, kje so moji kadilski dnevi, pr takih postih bi šla kr enga pržgat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
29.7.2010 7:02:34   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Babysolza ja jest sm že od takrat doma, zdej bi šla pa počas že rada delat mal. A vi že tretjo načrtujeteuser posted image ,vau dobra sta. Pr ns bo kr tkole ostal.

Kdaj pa maš rok?

Kar se tiče teh avtosedež pa res ne vem, a misliš, da je ok že ta od 15kg? Men se tolk še majhna zdi za tega,sploh ker je sam avtomobilski pasuser posted image
Njamka ja stroški so res full, midva morva vsaj dva kupit, pa pol še za babice, bankrot je tole. Rabmo ga pa vsi, ker smo v enih rovtah doma pa grejo naši velikokrat po tamalo v vrtec pol bojo pa še tamlga vzel, če dobi vrtec.

Njamka a mate probleme z avtom? Moj bi reku, da novga kupteuser posted image user posted image user posted image

Bejbe, ne vse resno jemat. user posted image  Tretji je pri nas v oblakih, zagotovo ne v naslednjem letnem al pa dvoletnem planu. Pol pa bomo videli. Dlje mi ne rata planirat. user posted image user posted image  Sam bi pa še eno štručko, jaz sem praktično edinka pa je najbrž tudi to razlog, da bi imela tri. user posted image

A ne obstaja nek sedež, ki se ga da neki dodatno prevezat al kako že? Ima mizico al neki podobnega? Ker npr. iz lupinice v stolček jih gre večina tudi mislim da prej, kot naj bi šli, pa ni nič narobe.

Alarm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
29.7.2010 10:38:40   
Anonimen
Dan

Jah RMRM sej veš kakšne so babe, še najboljš je v moškem kolektivu delat.

Njamka zdej boš mela pa del s slikami , da boš vse zbrala pa dala razvit. Men se jih je enkrat full nabral pa sm pol kr odlašala, da jih je blo pol še enkrat več. Mi je blo čist odveč. Tko, da morm reč , da zdej sm pridna pa jih sprot razvijamuser posted image

TaMaSa pa kašne vžigalce bi ti rada?
Uf a moški je, to bi blo pr ns katastrofa. Se jih bojiuser posted image .

RMRM s čem ste pa mučli tamalga da je jokal? Kakšne vaje pa to delate?

Babysolza a mate ograjco a ste brez? G. je v taveliki pojstli od enga leta, na začetku je 3x dol padla sam je mela blazino spodaj tko, da ni blo panike. Mamo pa ograjco, ker se full premetava. Pa men je fajn, da gre zdej kr sama spat, jest jo pridm sam pokrit pa lubčka dat.

Kakšen sedež ti to misliš z mizico? Ne vem , če je to od 15kg naprej,pomoje je od 9kg.
No sej zdej sm se odločla, da bom kr od 9-36, Recaro.

Dons smo pa mi neki slabo spal, T. se je skoz neki zbuju za dudo, pol se je še G. neki drla da bi vodo pila, ji grem iskat, pridem gor pa tišinauser posted image . Me mal zeza.
Zdej čakam tamalga, da se zbudi (no sej je komi zaspal), da greva pol domov. Bo G. pri babici spala

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4130
29.7.2010 11:21:57   
babysolza
Evo mene nazaj. Danes imam Sabino doma, se crkljava. user posted image user posted image

RMRM - rok imam 20., sam računam na tistih 6 dni, ki mi jih je Sabina ukradla, tako da grem rodit 14. user posted image  Pa spet je petek 13. tam zraven - njamka, se spomniš junij 2008? user posted image

Nina, mam v glavi, da obstaja nek stolček z dodatnim varovalom, sam bi mogla it prav pogledat, ker jaz računam, da bomo nabavili tistega od 15 kil naprej in zato teh 9-36 kg niti ne spremljam. Za posteljo smo pa nabavli ograjico ja. Se mi zdi vseeno premajhna, da bi bla kar brez. Pa ponoči se ponavadi ful vrti, tako da je bila ograjica kar predpogoj. Sta včeraj skupaj z atijem šraufala, moj otrok je čist tehnični tip. user posted image

Mi sploh še nismo bili pri zobarju. Pri nas gredo pri treh letih, prej ne. user posted image

Slovenka, a nisi še prebrala vse francoščine al kam si se skrila? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
29.7.2010 11:30:23   
Anonimen
Ej jest sm rodila na petek 13, mogoče boš tud tiuser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
29.7.2010 15:04:28   
TaMaSa
Rdecka, da ne mislis tisti sedez, katerga je imela tut Njamka, samo ga je vrnila,ker tamali ni bil vsec. Kot sem ga sama uspela na netu vidt, se mi je zdel bolj mucilni stol, ker otrok je v njem, kot pribituser posted image

Nina, ja vzigalce, navadne, kako kaksneuser posted image

Mah sem pozabila firmo od sedeza, a je menda dober. cena je bla nekaj cez 200€.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
29.7.2010 15:07:01   
Anonimen
A je sam men dolgčas dons k je tak vreme al kajuser posted image  Kje pa ste?
No sej dela je dost, sam se mi nč ne da.
So mi dons neki taspodnjo kopalnico rihtal pa mi zdej cela bajta smrdi po limuuser posted image . fuj, bi mogla mal zluftat sam kaj k me bo pol zebluser posted image .
No če se bo katera prikazala pridm nazaj, zdej grem študirat al naj grem štrudl naredit al neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
29.7.2010 15:08:22   
Anonimen
a za čike? pr ns mamo vžigalnikeuser posted image

sm zdej naročila recarotauser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
29.7.2010 15:18:21   
TaMaSa
Men se isto da NIC. Tamali2 spita, z T. pa izmenicno visiva na netu.
Dopoldan smo ble v najhujsem dezju zunaj, zdaj sta pa tamali2 cist prec.

Aja rdecka, knjiga je super. jo imam ze dalj casa, pa sele zdaj zacelöa brat, ker mi ni koj potegnila. Premal premi govorovuser posted image user posted image
Zivcira me tista hudicevka, ki svojo pomocnica tolk izkorisca. Obvezno si moram ogledat se film, se mosebej ker igra meni najljubsa igralka Mer...-kako zeuser posted image  Streep. Pa taka ljubiteljica a ne, se imena ne znam napisatuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
29.7.2010 16:06:07   
Anonimen
a to si šla sama s tamalimdvema a je šla T s tabo? in kva ste delal v dežju?
Pri nas ga na srečo zjutri še ni blo pa sva šla s tamalim mal okrog.
Zdej mi je pa kr mal dolgčas k ni G. No sej se bo T. kmal zbudu pa mi ne bo več.
Štrudl se pečeuser posted image

A da se vam da knjige brat. jest raj mehiške gledamuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
29.7.2010 16:16:19   
TaMaSa
ves kva!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa nimam vec casauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
29.7.2010 16:24:40   
Anonimen
kako da ne a so se otroc zbudil? Jest sm ga nazaj uspavala , se je tud hotu zbudit.
ej a M. spi 1x na dan, kdaj pa hod spat čez dan? aja sej res, nimaš časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
29.7.2010 20:37:07   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ej jest sm rodila na petek 13, mogoče boš tud tiuser posted image

A ti tudi? Jaz bi morala, pa je zamujala. user posted image

Gremo spat, popoldne je S. dajal nek tečnoritis. Ji je dolgčas noter, čeprav se igramo - cel dan sam maha z glavo levo-desno in pravi joj mami, pada pada (dež). user posted image user posted image

Danes so pripeljali nove omare za predsobo, sam kaj ko je monter na dopustu 14 dni. Pol grem pa lohk v šoping za čevlje, smo nabavli eno ogromno omaro, da bo ja enkrat zadosti placa za vse, sploh zdaj, ko ima tudi S. vedno več parov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
29.7.2010 21:14:50   
Anonimen
Jest pa ne bi smela pa je tamal prehitevuuser posted image

Mogoče ti pa zdej rata, jest sm mela rok 22tega.

Ja ja, vsak izgovor je dobr za šoping auser posted image . Kaj naj grem pa jest kupit ko mam skor fertik kopalnicouser posted image  user posted image user posted image

Pa kva boste čakal monterja, dec naj sestav pa greš lohk že jutr po čevljeuser posted image

< Sporočilo je popravil nina7 -- 29.7.2010 21:15:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4141
30.7.2010 10:02:11   
babysolza
Je montaža brezplačna, pa še te garderobne stene je treba z nekimi čudnimi šraufi prišraufat, zato je moj rekel, da ga bomo kr počakali, da monter to zrihta. Po čevlje pa itak ne morem, ker lahko nabavim sam plavutke, ker drugo mi ne gre nič gor. user posted image user posted image  Sem mojemu že povedala, da do konca leta mi vsaj 3-je pari ne uidejo, ker sem že tolk časa 'vzdržna'. user posted image user posted image

Jaz šibam v štacuno še po stvari zame, da pol napravim tisti rucah za v P - mogoče bo to kej spodbudilo mojo user posted image . Pa še plenice moram danes oprat, sam kje se bodo pa posušile? user posted image

Lepo se mejte in ne glejte preveč skozi okna ven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
30.7.2010 22:36:42   
Anonimen
Čer user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.7.2010 22:54:15   
TaMaSa
abenduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
30.7.2010 22:55:50   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
30.7.2010 22:58:03   
TaMaSa
Danasnji vecer je neverjetno dolg.
S. je sla spat okol sedmih, M. pazte to, ob osmihuser posted image , sicer ni sla opoldne, pa vseen. Sploh nisem vedla kaj naj pocnemuser posted image . Sem sla brat knjigo in me je kmal zacel zebst, kar se mi ni zgodilo ze ohoho dolgo casa. Sem zdaj v stunfihuser posted image  Res, zarad otrok jaz gorim.
Prebrala sem knjigo do konca. Super je bla res. Priporocam-Hudicevka v pradi. Zdaj pa se film dobit.

...vidm da bo ena grozljivka na tv. JUHUHUuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.7.2010 23:00:33   
TaMaSa

user posted image

a jestuser posted image

Grozljivlka je bv, sme ze vidla, oz. jo imam doma original, 13duhbv!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
30.7.2010 23:02:15   
TaMaSa
splun ze, ker me T. ze navira za laptop..

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.7.2010 23:39:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jutr

Čau

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.7.2010 23:55:31   
TaMaSa
ves kaj? §)/(=!Ü()=($)(%)Ü!)=$(%/=/(/$/!Ü)(=($?(!Ü)($=)(/%(!//$/$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?

Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (38%)

Javni. (50%)

Zasebni. (0%)

Montessori. (0%)

Waldorfski. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!