|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
31.7.2010 9:37:47   
TaMaSa
Morgenuser posted image

Danes pa nasa T. potuje. Jao. Pa se avto imamo v popravilu ze ves teden, na voljo samo kamion al pa kombi. Nimam pojma kako bomo sli, edin, ce si ga bo kje sposodil.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
31.7.2010 10:58:26   
babysolza
Jutro. user posted image

TMS, jaz predlagam kar kombi, pa še šoping ko se boste vračali nazaj. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
31.7.2010 11:19:55   
TaMaSa
user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
31.7.2010 13:15:49   
TaMaSa
OK nikjer nobene.

Tole vam moram povedat, ker je res smesno.

Ko smo za T. kupoval avtosedez zadnjic, pa je tamala na vsak nacin hotla liziko. Samo, ponavadi 2x polize, pa je zadost. No, in jaz nisem bla za, pa prodajalka vseen ponuja, pa moj prav joj, samo not je cuker..user posted image user posted image user posted image sem mislila, da se bom poscala. Ji kupuje une kilske zile bomboneuser posted image  kr.., pa ravn tako ji je ze dal sladkor v kockah, pol se pa nekej dela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa prav prodajalka, saj je grozdni sladkor. in on, ja ok, pol pa lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skor sem umrlauser posted image user posted image user posted image

evo, me sicer glava boli, pakiramo, pecem burek sirov, krompirjev, M. spi, S. T hrani..

Mejte se na ta lep soncni dan.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
31.7.2010 18:01:35   
RMRM
Mami je prosila, da vam sporočim, da sta z L. v bolnici saj je imel vročinske krče.

TaMaSa imaš ZS.
Lp od RMRM in L.
Sara :)

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
31.7.2010 20:24:16   
TaMaSa
Hvala Sarauser posted image

Joj grozno, boscek nouser posted image . Pa zdele poleti, da je tak boscek. Si sploh ne predstavljam, kolk ste se prestrasli.
RMRM, hitro ozdravitev zelimuser posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
31.7.2010 20:33:18   
Anonimen
TaMaSa user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je dobra.
In, a je T. šla? A to je šla že kdaj prej a gre prvič?

RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image  za L. Joj mene je teh krčev full strah.

Drugač pa dober večer. Razmišljam da bi šla kr spat, sam mi je čudn k je še danuser posted image . Sm bla včer mal predolg pokonc pa spila 3 bambuse pa sm čudna dons. Verjetn zarad premal spanja.

Njamka a ti maš še kr varstvo da te ni nč sm?

Slovenki pa tamal ne da dihat al kaj, da je tud nč ni?

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
31.7.2010 20:48:58   
TaMaSa
oj nina. jest sem tut cist avt. Tole pakiranje, pa kaj sme, kaj ne, kako naj se obnasa...M. je bla tecka, ves cas nekaj hoce, pa preden clovk ugotovi kaj?

t. je sla prvic ja, tko prek agencije. Gredo v Weymouth, je cist pri morju.

me vse boli, smo mele en dolg sprehod, jaz brez vode, sem komej prezivela.
Zdej je moj prisel, pa vecerja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
31.7.2010 21:08:24   
Anonimen
se boš mogla počas navadit, da bo tkole šla mal okol. Mene že zdej zvija, kaj šele bo ko bo ta dan prišel.
Naj se lepo ima, pa po pameti, no sej je pametna puncauser posted image .

Mate pa pozno večerjo. Jah nč, jest grem kr v pojstlo, bom še mal Tv gledala, če ne bom takoj zravn zaspala.
Ajde

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
31.7.2010 21:37:15   
Anonimen
Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale dober večer. Nobene tukaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
31.7.2010 21:43:42   
TaMaSa
samo enuser posted image

cakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
31.7.2010 22:05:21   
Anonimen
Kaj čakaš? Hudičauser posted image user posted image user posted image ? user posted image  

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4162
31.7.2010 22:12:26   
TaMaSa
ja razlago ne, saj si jo vceraj obljubila.

Sem mal, no, kr fejst potrta, ker je T. sla. Me skrbi ce bo vse ok, se najbolj pa ta dolga potuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
31.7.2010 22:32:43   
Anonimen
Sej, bo. Najhujš je tak odhod, pa tko daleč. user posted image

Za tisto včerej...user posted image ajej, sem kar tako napisala, da ne boš mogla spat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
31.7.2010 23:03:49   
TaMaSa
A tako. Kot, da mi je blo ravn se tega treba.
No, pa lahko noc. Grem pred tv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
1.8.2010 12:14:00   
TaMaSa
oj
RMRM vas vse lepo pozdravlja. Z L.bosta v bolnici, dokler se vrocina ne stabilizira.
Zdaj pa, RMRM bi rada nasvet kater usesni termometer je najboljsi. V bolnici pokaze temperaturo v dveh sekundah. nekaj taksnega bi. Hvala:)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
1.8.2010 13:31:14   
Anonimen
Ojoj a sta še kar tam. Boga no. Jest sm bla s tamalo na infekcijski, še s trebuhom, dva dni pa sm mislila da se mi bo zmešal.
Pozdravi ju lepo.
Glede termometra pa nimam pojma.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
1.8.2010 20:03:08   
babysolza
RMRM, držimo pesti, da bosta kmalu doma.

Jaz sem zdajle za bebo kupila v Mullerju, mislim da je bil 20 ojrov, meri pa temperaturo v ušesu in na čelu, v par sekundah. So imeli pa tudi dražje, so najbrž še boljši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
1.8.2010 21:03:56   
Anonimen
Mislim, da so se na e-bayu prodajali res zelo zelo dobri za 70€, pri nas so preko 100€.

Lukas user posted image user posted image user posted image

A vam nekej povem? še zdej nisem dala slik razvit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se iz njih ne najdemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
1.8.2010 22:25:51   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lukca da se čim prej pocarta,upam,da je že vse ok.
Ja vem mal vas zanemarjam,ne mal kar orengi,kaj čem,sem našla na fb starga frenda,k sva bla včasih kot rit pa srajca in sedaj zvečer čvekava po dve ure.Sej se bo tud to počasi umirilo,sam tko fajn,je ko padeš spet nazaj za 10 let in se tko tud počutiš,res sem ko ena najstnica,mava take,da bi me moj nekam poslal,če bi prebral.No tms se odpravlja na naše slovenske konce,tali ti je ušla mal po svetu,tvoj je pa res faca-sladkor,ja valda da pol ne smeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njamka,veselo dela nauser posted image ,bs.čaka nauser posted image ,mateja je tud že doma,slovenka pa tud vidim da je malo pobegnila,a je tud že na dopustu,as.tud uživa na morju.
In mi vse po starem,maj je šel danes spet na morje,mi pa guramo dneve naprej.
Mamice moje lepo se mejte,pa nisem pozabila na vas,botde pridne.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
1.8.2010 23:00:37   
Anonimen
Se mi je kar zdelo, da te bo FB zasvojil.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
2.8.2010 8:46:49   
TaMaSa
Morgenuser posted image

Danes pa zobar!

In kaj se mi je zgodilo...lece dajem v eno tekocino + not obvezno se eno tabletko, sicer grejo moje oci adijo. Jih hocem vztavit, vidim, da sem pozabila na tableto-ce jo dam, se voda roza obarva. Sit, zdej pa cakat, da bodo nared. Upam, da do pol dvanajstih ratauser posted image

Lunca, to je zacetnisko navdusenjeuser posted image

Andersenova, pa ne pravljica, kje se skrivas? A ja, na travnikuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 2.8.2010 8:55:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
2.8.2010 21:16:58   
Anonimen
Vam je uspelo do zobarja?
Ampak ti imaš pa res skoz težave z očmi. No, vse kar je povezano z njimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dober večer. Danes je bil prvi dan šihta po dopustu user posted image skor bi zaspala zjutraj, drugač pa je minilo kar hitro. Sam jaz bi bla še domaaaaaaauser posted image v 3 letih je bil to res en pošten dopustuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
3.8.2010 6:26:49   
babysolza
jutro user posted image user posted image

Sem morala na wc, pa sem se zbudila. In ker se mi ne da na postli kregat za plac z našo gospodično (spet neki štrajka in sredi noči prileze k nama) sem kar vstala.

Mi smo bili pa včeraj na morju, da smo izkoristili lepo vreme pa še zadnjo šanso letos. Smo bili kar v Žusterni - sploh nisem vedela, da je tam tolk luštno. Super za tamale, ful igral, majhen bazen z morsko vodo itd. Pa še blizu, si v dobre pol ure dol. Do zdaj sploh še nikol nisem bla tam, smo šli vedno mimo pa naprej se gužvat.

A Lukas je kaj bolje? user posted image

Njamka - kaj naj ti rečem. Vse lepo enkrat mine - ampak prej ali slej pride nazaj. Veseli se naslednjega dopusta. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
3.8.2010 13:06:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes prvič spali v taveliki postelji. user posted image user posted image  Je mami tolk ponosna, da sem se kr že zbudla. user posted image  Evo, zdej pa tudi posteljica že čaka na user posted image , skrajni čas je že, da pride.

TMS, a je res v redu knjiga? Jaz sem jo zadnjič hotla vzet pa me je neki drugega premamilo. Sam sem mislila, da je bolj u izi branje, ti praviš da si živčna zraven? user posted image

BS, naša tudi že zadnji teden spi v tavlki postelji. Ima 140x200, pa kar povprek spi, je pa zelo nizka postelja, tako da tudi če dol pade,ni hudega... Naš mali pa je zaenkrat še v zibki,čez kak mesec bo pa tudi šel v kinderpet, ker mi nekak ne paše v zibko,ko je tako velik fant...

TMS, kaj hudičevko v pradi bereš? A je kaj drugače kot film?

Se oproščam za napake, samo je včeraj Sofija v času, ko jo je ati "pazil" pojemala vse tipke dol s tipkovnice. Moj je potem porabil 2 uri, da je stvar porihtal, samo mi tipka za presledek nekaj nagaja user posted image Ma, neverjetno, kako ji je uspelo tako hitro vse tipke dol pojemat, računalnik pa je res grdo izgledal tako gol user posted image

Aja, pa še eno opravičilo - da me tako dolgo ni bilo na RR. Parkrat sem malo z malim podremala čez dan, zvečer pa včasih niti nisem prižigala računalnika, če smo bili dolgo na sprehodu... ali pa sem se zadržala na kakem klepetu na fb. zadnjič sem se pogovarjala s sošolko iz OŠ, ki ni bila še na nobeni obletnici. Od leta      1994 je nisem videla user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Izberite ime
TLF

Izberite ime, ki se vam najbolj dopade

Ana (22%)

Eva (29%)

Katja (11%)

Teja (17%)

Tinkara (21%)

Število vseh glasov: 524

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!