|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
4.8.2010 9:26:01   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

grem se jest na mojga pogledat, da nista obe tamuser posted image

nocko

user posted image user posted image user posted image

A si zihr, da maš tolk velik balkon, da boste lahko vse na njem? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
4.8.2010 9:30:32   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Dajte mi povedat tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj kej pocnejo.
Midve recimo, barvava, riseva, strizeva, lepiva nalepke, slike gledavauser posted image , ker knjigic noce, pol pa kocke, aja pa s stempilkami....da ne pozabim na Nintendouser posted image . Aja, pa ene karte ima, in iste like skup dajeva. Puzzle ima se pretezke, tako, da jo kaj prevec ne zanimajo. Pesmic ne poje, ker ne govori, niti je melodija ne zanima.
KAJ SE LAHKO?

TMS, Sabina sicer ni v vrtcu, sam doma ima najraje (trenutno) kuhinjo, lego kocke in eno sestavljanko, ki ima v bistvu veliko sliko, potem pa je samo enih 10 kosov za vstavit vanjo. Jo je pogruntala v par minutah, sam ji je ful zanimiva in se kar zamoti z njo. Sicer pa mi pomaga gospodinjiti, to dela res rada - pomaga obesiti cunje, pospraviti posodo iz stroja, pospraviti stvari iz trgovine itd. Sicer te pa čist razumem - ko je slabo vreme in smo cel dan noter, mi že v enem dnevu zmanjka idej. user posted image

saj ona ima se kup drugih igrac s katerimi se sama zamoti, mene je zanimalo, kaj vse lahko se skupaj pocneva. Pa, da ne bi prevec nazadovala, ker v vrtcu se kar dogaja.
Pomoc pri gospodinjstvu  itak.
A ni tvoja pri varuski? Je sama, al vec otrok?

Mi je zmankal cikov, sploh nisem vedla. Buuuuuser posted image user posted image

Saj jaz se tudi z njo igram, zamoti sem mislila v smislu, da se lahko s tisto sestavljanko igrava tudi pol ure al pa uro skupaj. Pa pove, kaj vstavlja, kaj je še na sliki itd. Sicer je pa pri varuški ja, sam jo zdejle vozim kasneje, da sva zjutraj še malo skupaj. Ravno zdele sem jo peljala. Je pa sama, sam hodijo z varuško veliko ven, tako da se na igrišču potem z drugimi otroki igra.

Sicer pa pejt pogledat na kakšno stran od vrtca, mislim da majo nekateri gor program pa kakšne fotke, pa boš še kako idejo dobila.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
4.8.2010 9:31:24   
babysolza
grem jest, zadnje dni mam grozen apetit, sploh ne upam na tehtnico. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
4.8.2010 10:38:24   
Anonimen

grem se jest na mojga pogledat, da nista obe tamuser posted image

nocko

user posted image user posted image user posted image

Ej TMS prid k men na čik, jih mam dost.

Babysolza ti kr jej se boš pol merkala. Joj kakšen apetit sm jest mela, skoz sm mogla jest.
Naša se tud full rada igra z lego kockam, se zamoti tud eno uro skupaj.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
4.8.2010 10:40:30   
Anonimen
Drugač pa dober dan.

Sm že tamalo peljala v vrtec, mal bolj pozn dons, pa na kavi sm že bla, zdej je tamal zaspal  pol pa spet na teren ko se zbudi.
TMS kdaj pa gre M v vrtec?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
4.8.2010 12:55:23   
TaMaSa
v vrtec gre naslednje leto, ko bo 3.

Smo ble na trznici, zdaj sta pa obe v postli. Sicer nista za. S. od sedmih zjutraj ne vem ce je 15min spala v vozicku, pa se zdaj se nekaj trmari.

Grem zdaj kej narest.
Ej punce,uzivate. Kofetki, varuske...no, saj je prav. Sem vseen en micken fous. Saj sem lahko a neuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
4.8.2010 14:35:17   
babysolza

Grem zdaj kej narest.
Ej punce,uzivate. Kofetki, varuske...no, saj je prav. Sem vseen en micken fous. Saj sem lahko a neuser posted image

Ti kr bodi. user posted image user posted image  Jst sem pa tebi - ker si že rodila. Me mal grabi panika zadnje čase - okej, ne lih panika, sam mal me pa vseeno stiska, kako bo. user posted image

Grem spet mal pojest, zdele sem imela obiske, so me prav zlakotnili. user posted image user posted image  Pol pa skuhat kosilo pa spet mal jest.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
4.8.2010 19:59:33   
TaMaSa
Verjamem rdecka za porod. Sama sem bila cist aut zadnji mesec. Ti se se super drzis.

Spet sem cit zje...a. Se mi zdi, da je vsak dan huje.

Saj sploh ne vem kaj me bolj utrudi. Igranje not, ali zunaj. Se najrajs grem s tamalima samo na dolg sprehod. Ce je Meri pridna, gremo res dalec.
Otroska igrisca me spet zdelajo. M. gujsat, pa S. al pa se jaz z njo. Vmes vstajat in M. poganjat, pa mal na tobogan. Odvisno kje smo. Pri nekaterih moram bit obvezno zraven, da ne pade pri plezanju. Pa pol se S. dol spuscat. Pa M. dat spet na kako drugo igralo, pa....

Vecerja..

Neposredna povezava do sporočila: 4233
4.8.2010 20:55:53   
babysolza

Verjamem rdecka za porod. Sama sem bila cist aut zadnji mesec. Ti se se super drzis.

Sem hotla že zadnjič povedat, da se mi moj novi vzdevek zelo dopade. user posted image user posted image

Celo popoldne smo bili zunaj, Bibi norela na ful, upam da bo jutri spala malo dlje in ne bo galama ob 6-ih kot zadnjih nekaj dni. Zadnje čase hodim pozno spat in bi potem zjutraj kar potegnila, bi si očitno rada mal zaloge nardila. user posted image user posted image

Lepo se mejte, jaz grem še mal balkončkat.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.8.2010 9:05:59   
TaMaSa
HB, za balkone user posted image
Rdecka, nas balkon je kar prostoren. Smo imel ze svasta na njem. Zar, gujsnico, bazen, sadna drevja, roze, igrace, omarco s cevlji, pa mizo in stole....user posted image

Pri nas je spet dezevnouser posted image

RMRM, kako sta s tamalim?

Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.8.2010 9:53:51   
babysolza
Pri nas se tudi pripravlja en dež, tako da smo na istem.

Ja, a se je RMRM še kaj javila? Tole pa zdaj že kr traja, upam da ni nič hujšega. user posted image user posted image

Midve sva danes spale do osmih, uau user posted image user posted image

Aja, pa nič več ne pleničkamo. Tudi pri nas je užgala fora, da ima zdaj na ritki lepe gatke, ki se jih ne sme umazat. Hvala njamka za nasvet. user posted image user posted image  Tako zdaj mogoče enkrat na dan da ji malo uide, sicer pa kar pove oz. jo tudi spomnemo ene 100-krat na dan. user posted image  Kadar spi, je pa tudi suha, sam vseeno dobi pleničko, ker rjuh se mi pa ne da zamenjevat.

Grem spet mal jest, jao meni. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.8.2010 14:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Pri nas se tudi pripravlja en dež, tako da smo na istem.

Ja, a se je RMRM še kaj javila? Tole pa zdaj že kr traja, upam da ni nič hujšega. user posted image user posted image

Midve sva danes spale do osmih, uau user posted image user posted image

Aja, pa nič več ne pleničkamo. Tudi pri nas je užgala fora, da ima zdaj na ritki lepe gatke, ki se jih ne sme umazat. Hvala njamka za nasvet. user posted image user posted image  Tako zdaj mogoče enkrat na dan da ji malo uide, sicer pa kar pove oz. jo tudi spomnemo ene 100-krat na dan. user posted image  Kadar spi, je pa tudi suha, sam vseeno dobi pleničko, ker rjuh se mi pa ne da zamenjevat.

Grem spet mal jest, jao meni. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Sabina! Par dni jo spominjajte na lulanje, pol jo pa pusti, da ti sama pove in prosi. To je najlepše.user posted image

Pa drugače za visoko nart pri čevljih je rešitev Mala Maša čevlji, prek interneta. Jaz moram vse tiste čevlje,ki jih ima na paščke odnest k našem čevljarju, da te paščke skrajša, ker ježek ne prime oz. je pašček predolg za našo nogico. ( če so pač na ježka). user posted image

Pa lep dan, jaz sem spet leteča. Pa v avtu se mi je neka lučka pržgala na poti domov. user posted image Pismu ej, a mam jaz lahko kej sreče letos pri avtih?user posted image Zdej ga bom peljala prklopit na računalnik. Pa še registracija me čaka ta mesec.user posted image Adijo jesenski šoping.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.8.2010 15:07:29   
TaMaSa
HAHAHA njamka. Te je mis mal na rit vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Sabina za brezplenicarstvo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak taka user posted image  pa tut niso, ce otrok rece za lulat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.8.2010 20:53:14   
slovenka

Dajte mi povedat tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj kej pocnejo.
Midve recimo, barvava, riseva, strizeva, lepiva nalepke, slike gledavauser posted image , ker knjigic noce, pol pa kocke, aja pa s stempilkami....da ne pozabim na Nintendouser posted image . Aja, pa ene karte ima, in iste like skup dajeva. Puzzle ima se pretezke, tako, da jo kaj prevec ne zanimajo. Pesmic ne poje, ker ne govori, niti je melodija ne zanima.
KAJ SE LAHKO?

Aja Slovka za frizurco. Imas res lepe lase, pa kodraste, tako da z frufrujem res ni nic. Da imam pol tvojih las...jupiuser posted image user posted image .

ojla mamice...

Naša je sedaj veliko zunaj - imamo ful igral, najrajši je pa na gugalnici... saj jo bo minilo.

Notri pa gledamo risanke in spote, pa plešemo, lego kocke so sedaj aktualne in puzzle, knjigice še zmeraj, ampak ne več tiste z živalmi, ampak Sneguljčico, Ostržka... pa riše rada na tablo (in steno na žalost včasih - s kredami, flumastre smo skrili), pa z barvicami... kuha v svoji kuhnjici (in ji dam naše makarone, da je bolj zanimivo), svojega dojenčka pedena in mu noge ven puli user posted image , pa iz škatel iz igračami nalaga igrače in jih daje v svoj mini nakupovalni voziček in to potem vozi po hiši in usipa tu in tam user posted image , pa kake ****rije ušpiči (npr. vzame tipke na računalniku dol user posted image , mi izprazni denarnico...) zdaj pa vozi kovček sem in tja, ker sem enega malega že napolnila za morje (so njene obleke notri, pa se je najprej bunila, ko je videla, da sem jih dala v kovček user posted image ). Sicer pa naša tudi dosti pomaga - ko mali spi, jo v vse vključim - neseva perilo v stroj, pa ko sušim zunaj, mi pomaga pobirati dol... Hm, samo zadnje čase smo res bolj malo notri, bolj za spanje.

Nocoj sva šle same v trgovino in je bila takooo vesela. Že dolgo nisva šle z avtom kam same... in je bila zelo pridna v trgovini, kar običajno ni. Moja pikica, saj bo počasi ati vse lažje prevzel malega v skrb in bova lahko večkrat šle, a ne? Je na blagajni pela jaz sem mala roža in so se trgovke tako smejale - sva se malo oddolžile, da sva bile zadnja stranka v trgovini user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.8.2010 20:55:49   
slovenka

Kera je sprasvala za knjigo? Prebrana, bla super. Mal me je znervirala siceruser posted image  Filma se nisem vidla, pa ga nameravam.

A nisi? user posted image JAz sem gledala, saj je fajn, Meryl Streep je itak zmeraj dobra. SAmo jaz ob filmu nisem bila nič živčna user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.8.2010 21:01:51   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

A spet debata o čevljih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša ima končno popolno 22-ko. user posted image

Ja, mi tudi 22. user posted image Pa še rada ima najnovejše čevlje. Prej je zmeraj vztrajala pri starih in ni hotela novih...

Zadnjič mi je pa naša varuška pobarvala lase - in zdaj vsem govori, da mi je teta pobarvala lase... jaz pa skrivam, da imam polno sivih user posted image

Plenico pa mi še imamo. Po moje bo ona zadnja v letniku 2008 - ne samo tu pri junijkah, ampak v celi generaciji user posted image Je rekel zadnjič ata, da bo mogla priti k babici v šolo in bosta takoj odpravili plenico (ker je mama mene s šibo po riti in sem takoj hodila na kahlico). In smo se vsi tako smejali, Sofija tudi, čeprav ni vedela, zakaj gre user posted image Aja, je pa že parkrat zadnje čase lulala v kahlico, sva jo oba pohvalila, samo potem si spet premisli in govori, da ima Maksim plenico in ona tudi user posted image BS, tako da vi zdaj pohitite, potem bo hotela pupa biti kot dojenček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
5.8.2010 21:05:00   
slovenka
pupe, ne vem, če mi bo jutri ratalo priti na RR, imam še za pakirat, pa na mejo moram policijo poklicati in vprašati, kdaj še pridemo hitro skozi itd. tako da držite pesti, da bomo lahko temu tednu rekli dopust, da nas ne bodo vrgli iz hotela (sem že sanjala, da so nas in sem šla jaz z vlakom sama z malim za Varaždin, moj in Sofija pa sta ostala doli, ker smo plačali avans user posted image )... in se potem slišimo okrog 15.8. Aja, sem povedala? Gremo v Brelo pri Makarski. Vsi pravijo, da je sanjska. Upam, da res...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.8.2010 21:14:04   
RMRM
Ojla!
Mi2 sva doma, staje OK. Mami čist napsihiranauser posted image . Upam da čimprej mine.

Vsem en lep konec tedna.user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.8.2010 21:20:38   
slovenka
Ojej, RMRM, držite se! Samo da ste doma.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.8.2010 21:50:27   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ojla!
Mi2 sva doma, staje OK. Mami čist napsihiranauser posted image . Upam da čimprej mine.

Joj RMRM, kaj pa je? Je v redu, pa te je za naprej strah, al te je bolnica cist uniclauser posted image

Slovka, a da imas sive? Jao jao, jaz pa nic, pa sem starejsauser posted image
Vi imate res velik igral, igrac..no, saj igrac imamo mi tut malo morje, samo je bolje peskovnik, pa sotor...Saj sotor imamo, samo zapakiran, gam ga nej postavim, na sred dnevne?
Bi ji kupila kuhinjo in tablo na stojalu, pa slikarsko stojalo-ga ima Tali, a ni na nogah, je za na mizo...pa kaj ko ni prostora. Saj bo, enkrat.

Tamala se ne spi. Ji mleko grejem, sicer sva pa se kar pri lego kockah. Moja je taka smotka, da se igra samo ce se jaz z njo, sama zna samo risanke gledatuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.8.2010 21:50:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ojla!

Sam da ste doma.user posted image

Slovenka, mi smo našo pred morjem skoz nagovarjali, da otroci na morju nimajo plenic. Je ponavljala...do tam. Pol ko je šlo zares je šlo pa zares. Probaj, mogoče vam pa le rata.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.8.2010 22:28:19   
Anonimen

Moja je taka smotka, da se igra samo ce se jaz z njo, sama zna samo risanke gledatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.8.2010 22:34:29   
TaMaSa
Ja se, mene ravn tko neizmerno veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sta se zmenle?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.8.2010 22:42:39   
Anonimen
Neeeeee, se ne javi:)

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.8.2010 22:45:22   
TaMaSa
Pol pa nic a ne. Samo pazi, bo zgleda vse javnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?