![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 22:34:57
|
|
|
|
teta beta
|
Evan, vse najboljše!!! 2ursae, na celjskem gradu imajo tudi zdaj poleti viteške delavnice, srednjeveške dneve in prireditve. A veš, da smo bili ravno v nedeljo gor (ampak kar tako, na nobeni prireditvi), sem vzela tudi prospekt, ampak ga zdajle nimam pri sebi, da bi ti kaj konkretno povedala, ker smo na počitnicah. Je bilo pa ful luštno, Dašo je najbolj fascinirala zgodba o Frideriku in Veroniki in da ga je dal potem oče v stolp zapret in zakaj in kako itd. Mi smo pa kot rečeno na počitnicah, če lahko temu tako rečem, jaz sem ponavadi vsak večer precej crknjena. Imamo zidarje, ker gradimo tule eno halo, pa domače delavce in imam vse na malici in kosilu, zraven pa dva junaka, ki me tudi hočeta zase, jasno. Ampak se da, bo že, drug teden tako pride naša kuharica nazaj. 2ursae, enkrat si nekaj govorila o izletu v Toskano preko Hoferjeve turistične agencije - čisto je šlo mimo mene, a ste to potem šli? Sem jaz tudi danes gledala v reklami, pa se mi je takooo zluštalo, pa tudi še kar poceni je. Uživajte na čveku!!! Spijte kakega icea še zame
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.8.2010 8:49:17
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi A pride mogoče Tažana?!?! Mašinca, me firbec matra! Mogoče ja, mogoče tudi ne. Čez par ur bo vse jasno, tudi če bo oblačno in temno
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.8.2010 12:31:00
|
|
|
|
2ursae
|
teta beta: ne, v Toscano potem nismo šli, je pa izgledalo zelo mikavno. Če ne bi imeli za letos že naplaniranih toliko počitnic, bi najbrž kar šli. Ktera varianta te pa mika? jaz sem danes kot megla, komaj diham, komaj se premikam ... upam, da se mi zvečer uspe prebit do LJ ... službe imam že pol kufr, komaj čakam, da zaključim vse skupi.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 20.8.2010 14:23:48
|
|
|
|
pety78
|
Aja, Pety, ne bom rabila prevoza, imam avto na razpolago. Hvala vseeno za pripravljenost prevažanja ene najedne nosečke naokroguser posted image No, potem pa z malo manj slabo vestjo odpovem. Sem od včeraj doma na bolniški s Kajo, ker ima virozo...Juhuhu, še poletja ni konec, pa se je že začelo. Saj kaj zelo hudega ni, bo šla sedaj z mano v vrtec po Vida, samo spali pa res nisva, ker je kašljala, pa jo je očitno matralo tudi dihanje, je pojokcala, jaz pa na nogah vsakih nekaj minut. Eh... Uživejte, kaj naj rečem drugega.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 21.8.2010 19:24:37
|
|
|
|
2ursae
|
valla, sem pregledala Sparovo spletno stran pa ne najdem ničesar o znižanju igrač. A si zihr, da bo v pon. še popust? Bom imela čas in bom šla preverit. Pety, upam, da vam gre na bolje
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.8.2010 11:33:01
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pety, škoda, da nisi mogla priti. Upam, da ne bo nič hudega s Kajo. Mi gremo zdajle v Atlantis; če se kdo nima kam dat, lahko pride. Mi bomo tam - kot običajno - do poznih večernih ur... V svetu doživetij, največ verjetno na zunanjem rdečem toboganu.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 22.8.2010 12:08:58
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Mi smo pa ravno prišli od tam .Je šla Ela na morje, pol je bil pa Bor tok žalosten, da smo mogli it.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.8.2010 7:16:21
|
|
|
|
Pia67
|
Evo, mi smo še vedno doma in upam, da del tedna ne bo tako. Ta teden imam planiran dopust, Nina je bila in še danes pri očetu, zanimivo in žalostno je le to, ker ne vem kje imam otroka . Baje to ni izrecno napisano v sklepih in botruje temu, da lahko le sklepam kje bi lahko bila, slišali pa se tudi nisva. Nočem je po nepotrebnem begat po telefonu. Mal me le stisne, če bi bilo kaj narobe in bi se lahko zapletlo vse skupaj. Človek nikoli ne ve. Tako je vikend minil v dvojini, tudi ostali odrasli otroci so jo mahnili po svoje. V soboto tekaški dan, lepe nagrade in potem nirvanični obisk prijateljice v Beli krajini, domov sva se vrnila s prtljažnikom polnim sliv, včeraj sem kuhala marmelado, vlagala stročji fižol in brala. Zvečer sva po tekaško strašila turiste okoli gradov z najinim belim volkcem, ki je tokrat zaostajal za nama, ker je pogruntal, da se tako lažje skrije in dela po svoje. V soboto sem prešpricala Koliščarski dan na Barju (http://www.delo.si/clanek/118224), sem prebrala v nedelu, da je bil. Naslednjo nedeljo pa upam, da vse skupaj uskladimo in gremo na Bognšperk. Nika hvala za idejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2010 8:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.8.2010 8:44:39
|
|
|
|
pety78
|
Dobro jutro punce, No, niste nič napisale, kako ste se imele? A ste skregane? Kaja je že ok, danes je šla v vrtec, sicer še malo pokašljuje, ampak nič hujšega. Sem dobila en mail, v katerem so navedene brezalkoholne pijače, ki jih pijemo in njihove nevarne sestavine. Vam ga posredujem na mail, če ga pa katera ne dobi in ga želi, naj mi javi. LP
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.8.2010 20:38:02
|
|
|
|
spelka12
|
Bilo je super in.................... ................................ .......................... ................................ polno luči, siren in ....................... ..................................... .......................... ......................... avtomobilov, divjanja in .............................. ................................. fino j blo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.8.2010 20:54:13
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Bilo je super in.................... ................................ .......................... ................................ polno luči, siren in ....................... ..................................... .......................... ......................... avtomobilov, divjanja in .............................. ................................. fino j blo Ja, super je bilo in že sedaj mi je žal, da me letos ne bo več zraven. Bom drugo leto nadoknadila, brez skrbi Pety, super, da se je Kajčiki zdravje izboljšalo. Jaz grem jutri v P, pa da vidim, kaj bodo rekli tam. Javim se v vsakem primeru.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 23.8.2010 21:58:35
|
|
|
|
Nika v službi
|
Benika, srečno jutri in nestrpno čakamo novice!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 10:22:58
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ej, sem skoraj 100%, da je pisalo do 23.8. Ali pa raje prej pokliči, da ne boš brezveze hodila. ja, še je bilo, a nism našla nič pametnega, sem jima na koncu vzela mali košarkaški koš, ki se privije na steno in sta včeraj že veselo metala - smo dali slučajno ravno na pravo višino, da Anže lahko zabije. Izgleda kot pravi NBAjevec, pa še tolk je črn . Naše srečanje pa itak - akcija , Špelka, ful si dobr napisala benika, drži se danes, mislimo nate
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 10:52:46
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, Benika? Še nič novic? Kdaj pa ima pregled, katera ve? Sicer pa sem pravkar izvedela, da nas v Volčjem potoku v nedeljo ne bo. Smo povabljeni na piknik/praznovanje rojstnega dne prijateljeva sinčka Tobije, ki je dopolnil 3 leta. Ravnokar se dopisujem z mamico, katero št. nosi (98), pa kakšno pižamico in orodje kupiti. To so namreč njihove/njegove želje. Kaj imam rada, ko konkretno izvem, kaj je aktualno. Aja, Pety, da te obvestim, da je Vida doletela ta čast, da je pristal na Nikinem spisku povablljencev na RD. Opala! Očitno se ji je po tistem norenju v Atlantisu usedel v srce. Rezervirajte si torej čas v petek, 17.09., 17:00 - 19:30. Uradno vabilo sledi. Itak pa moraš torto spečt.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 13:07:14
|
|
|
|
pety78
|
Aja, Pety, da te obvestim, da je Vida doletela ta čast, da je pristal na Nikinem spisku povablljencev na RD. Opala! Očitno se ji je po tistem norenju v Atlantisu usedel v srce.user posted image Rezervirajte si torej čas v petek, 17.09., 17:00 - 19:30.user posted image Uradno vabilo sledi. Itak pa moraš torto spečt.user posted image Pa sem rekla Matjažu, da gremo raje na Bled! Ja, lepo, hvala za povabilo, se bo z veseljem udeležil, torta pa tudi bo.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 13:41:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Aja, Pety, da te obvestim, da je Vida doletela ta čast, da je pristal na Nikinem spisku povablljencev na RD. Opala! Očitno se ji je po tistem norenju v Atlantisu usedel v srce.user posted image Rezervirajte si torej čas v petek, 17.09., 17:00 - 19:30.user posted image Uradno vabilo sledi. Itak pa moraš torto spečt.user posted image Pa sem rekla Matjažu, da gremo raje na Bled! Ja, lepo, hvala za povabilo, se bo z veseljem udeležil, torta pa tudi bo. Dobra. Ja, vidiš, včasih je treba poslušati notranji glas.... Z Beniko sva pravkar spili slastno ledeno kavico, vsaka svojo in malce poklepetali. Jutri gre rodit.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 13:55:50
|
|
|
|
pety78
|
Jutri gre rodit. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 13:59:13
|
|
|
|
benika
|
Z Beniko sva pravkar spili slastno ledeno kavico, vsaka svojo in malce poklepetali. Jutri gre rodit. Kdo? Jaz? Ne, ne, 1. septembra grem rodit. Boste še en teden počakale Čisto resno. Danes sem bila na pregledu. CTG je krasen, odprta nič, vse je ok. Bom pa v ponedeljek sprejeta na oddelek, kjer mi bodo ukinili nočni inzulin. V torek naredijo še krvni profil in če je ok, gremo v sredo na indukcijo Po eni strani že tako težko čakam, po drugi pa me je rahlo strah. Ampak če sem 2x preživela, bom še v 3.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 14:02:25
|
|
|
|
Nika v službi
|
Eh, Benika, a si mogla pokvarit foro?!?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 14:04:00
|
|
|
|
pety78
|
O ti ti ti, Nika. Benika, kako zdaj? A nisi neki o carskem govorila? Al sem zamešala...
|
RE: Septembrke 2005-3. del 24.8.2010 14:11:57
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 O ti ti ti, Nika. Benika, kako zdaj? A nisi neki o carskem govorila? Al sem zamešala... Carski? Kdo? Jaz? No way. Rajš potrpim tistih par ur, kukr pa pol še 1 teden trpim. Nika, sorči
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.8.2010 7:54:37
|
|
|
|
tažana
|
Krasno!! Benika komaj čakamo na novice!! 1.9. praviš... no pa naj bo po tvoji izbiri JAz sem že čisto v pripravah na vrtec. ta teden imam popoldan razgovore in sestanke. drug teden pa začnem. tudi jaz torej čakam na 1.9- sam upam da mene ne bo bolelo kot Beniko . RAzen če se kakšen od staršev fizično spravi name . dober da imam moškega v teamu- ker letos lepo prosim imam pomočnika ! Nič grem otrokom zajtrk pripravit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 8:05:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 25.8.2010 8:20:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: tažana ker letos lepo prosim imam pomočnika ! ohoho super! Opala! To bo pa dream team. Samo da nimaš onega od Čukov... ker potem bi ti bila pa res "fouš". Punce, malo pomoči. Kje dobim kakšne fajn pižamice za fante? Pa kakšno orodje naj kupim našemu 3-letniku? Bojda vrtalko in mizo že ima... Je pa sicer čisto usekan na orodja, gmajna, traktor, domača opravila... rulajo. Sem mislila, da bi šla pogledat v Leclerc, ker sem - vsaj za Niko - ponavadi dobila luštne pižame... Ne bi pa ful letala okrog... Če ima katera kakšno idejo ali je pred kratkim kaj podobnega iskala/kupovala.... - se priporočam. Hvala.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.