![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 17.8.2010 14:08:37
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pia, ko že omenjaš eksotiko, katera kuhinja pa tebi najbolj potegne? Meni so všeč italijanska, španska, francoska, mongolska, kitajske ne prenesem, turška in argentinska sta mi tako-tako, ostale eksotike pa nisem niti poskusila, kolikor se spomnim. In katera bo zdaj Subito rezervirala? Benika? Jaz pa se zdaj cele dneve ukvarjam s pripravami na praznovanje Abrahama. Kot omenjeno, moja draga prijateljica Saša, tudi moja poročna priča, praznuje v soboto in zdaj pripravljamo foto knjigo, pa ppt prezentacijo, pa cel program. Bo kar zabavno. Sicer sem že na čveku vprašala, ampak nič ne škodi še tule: če katera ve, kako bi prišla do glasbe (brez teksta) za pesmi "Za prijatelje" od Šifrerja ter za "Saša" od Novih fosilov, se priporočam. Peli bomo mi, rabimo pa glasbeno podlago. Jaz kitare nisem prijela v roke že skoraj 20 let, tako da se kakega takega podviga ne bi lotila, drugih glasbenikov med povabljenci pa ni. Če ima kdo rešitev, bom zelo vesela.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 17.8.2010 23:47:43
|
|
|
|
2ursae
|
evo, sem si ravnokar ogledala film Somrak ... ktera beda ... nočko
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 8:14:37
|
|
|
|
Pia67
|
Nika itak bi navijala za indijsko , vedno dobim nove ideje za pripravo kakšne jedi, ker ko odprem indijsko kuharico mi je po opisu sodeč skoraj vsaka zadeva bljak, pa se izkaže, da ni tako napak. Zadovoljna sem z Govindo (http://www.govindas.si/), pa še imajo 50% popusta . Ima le eno veliko napako, samopostrežna restavracija je odprta le do 17. ure in seveda odpade. Solatke v Subitu pa so tudi okusne, ni kaj. Se mi kar sline pocedijo.
< Sporočilo je popravil Pia67 -- 18.8.2010 8:23:13 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 8:40:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pia, ti si pa res prava zakladnica informacij. Še nikoli nisem slišala za to restavracijo, dokler nisem odprla strani in malce bolj pogledala v naslov, sem mislila, da je to kaj na dolenjskem koncu. Potem pa vidim, da je to v Ljubljani! Iskreno povedano, me ravno ne gane, ker nisem ljubitelj izrazite eksotike, pa raznih začimb, tu pa je najti kar nekaj spicy zadevščin. Solate imam zelo rada, ampak prisegam na klasiko: zelena solata, zelje, koruza, fižol, paradižnik... Bi pa poskusila njihov sladoled. Mogoče bi dobila celo popust za nosečnice. Vsekakor hvala za link, nikoli ne veš, kdaj ti kaj takega pride prav. Sicer pa sem malo prej doživela presenečenje. Kličem ZD, da bi se pri svojem dr. naročila za pregled ušesa, ker sumim na bakterijsko bazensko okužbo (sem se očitno preveč tunkala v Atlantisu). Pa mi sporočijo, da se je moj dr. upokojil in da imam zdaj novo osebno zdravnico! Svašta. No, grem to madam pogledat okoli 11:00.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 9:39:08
|
|
|
|
2ursae
|
mačkice, a katera kaj ve, a bodo v katerem od prihajajočih vikendov kje kakšne viteške igre oz. srednjeveški trg ali podobna prireditev? In še ideja za ta vikend: http://www.srce-me-povezuje.si/?lng=sl&t=koledar-dogodkov&id=1692 juhuhu, končno enkrat JAZ dajem idejo
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 10:00:47
|
|
|
|
Nika v službi
|
2ursae, tole na Bogenšperku mogoče: http://www.valvasorjeva-konjenica.si/index.asp?page=Novice&mapa=62 Sicer pa malce poguglaj, www.napovednik.com je tudi precej uporabna zadeva, za ljubljanske prireditve pa jaz vedno pogledam kar na "naši" mestni HP. Mi imamo ta vikend (in še nekatere naprej ) zaseden, so pa tudi tile koliščarji zanimivi. Le uživajte, če boste šli. Sicer pa kakšno več na to temo rečemo še v petek zvečer.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 18.8.2010 10:02:23 >
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 10:05:14
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi 2ursae, tole na Bogenšperku mogoče: http://www.valvasorjeva-konjenica.si/index.asp?page=Novice&mapa=62 hvala, hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2010 10:18:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 12:04:23
|
|
|
|
2ursae
|
saj danes je pravi dan, ne, za: EVAN MAX, VSE NAJBOLJŠE ZA PETKO
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 16:08:12
|
|
|
|
benika
|
No, bom rezervirala Subito, petek ob 20h. A bo OK? Pol nas bo, če sem prav izračunala, 8.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 18.8.2010 22:32:58
|
|
|
|
Nika v službi
|
Evan, vse najboljše! Punce, vi ste frajerke in to obvladate - katera mi sname original od Šifrerja Za prijatelje in mi skladbico pošlje via mail? Ali pa prinese na CD-ju v petek zvečer? Jaz moram namreč priznati, da DL ne obvladam... Pliiiiiis!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.8.2010 7:17:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 8:05:34
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Nika, lahko ti jaz zrihtam, potem popoldne ko bom doma. O, hvala, hvala.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 8:24:20
|
|
|
|
Nika v službi
|
Da v petek ne pozabim, povem kar zdaj: prijavila sem nas na Čarobni dan, ki bo v Volčjem potoku v nedeljo, 29.08. Če je še kakšna zainteresirana, naj si priskrbi družinsko vstopnico po 5,5€ na www.carobnidan.si.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 8:50:55
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Da v petek ne pozabim, povem kar zdaj: prijavila sem nas na Čarobni dan, ki bo v Volčjem potoku v nedeljo, 29.08. juhu, pol na Bogenšeperku ne bo gužve
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 8:53:44
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Da v petek ne pozabim, povem kar zdaj: prijavila sem nas na Čarobni dan, ki bo v Volčjem potoku v nedeljo, 29.08. juhu, pol na Bogenšeperku ne bo gužve
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 9:09:27
|
|
|
|
2ursae
|
uf, Nika, zdejle sem še enkrat prebrala svoj prispevek in mi je kapnilo, kako je to izgledalo ... malo nesramno lahko izpade. Mislila sem na Čarobni dan na splošno, take prireditve imajo ponavadi pri družinah z otroci pripriteto in je udeležba kar množična. Nisem mislila vas konkretno, da sem vesela, da bomo na različnih koncih, sploh ne.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 9:11:53
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae uf, Nika, zdejle sem še enkrat prebrala svoj prispevek in mi je kapnilo, kako je to izgledalo ... malo nesramno lahko izpade. Mislila sem na Čarobni dan na splošno, take prireditve imajo ponavadi pri družinah z otroci pripriteto in je udeležba kar množična. Nisem mislila vas konkretno, da sem vesela, da bomo na različnih koncih, sploh ne. A, dej no, nikar se ne obremenjuj. Sem čisto tako razumela, kakor je bilo tudi mišljeno.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 13:20:06
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika No, bom rezervirala Subito, petek ob 20h. A bo OK? Pol nas bo, če sem prav izračunala, 8. Meni je 20:00 ok. Nas pa jaz naštejem zgolj 7: Benika, Valla, Pety, Ninočka, Anja, 2ursae, Nika. Pia, Teta beta in Tažana ne pridejo, razen če se Tažana premisli. Sem koga pozabila?!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 13:30:55
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: valla. Nika, lahko ti jaz zrihtam, potem popoldne ko bom doma. O, hvala, hvala. Valla, pesmico sem že dobila, tako da se ti ni treba s tem ukvarjat. Hvala vseeno za pripravljenost pomagati.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 14:44:53
|
|
|
|
benika
|
Pia, Teta beta in Tažana ne pridejo, razen če se Tažana premisli. Sem koga pozabila?!user posted image Ja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 14:48:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pia, Teta beta in Tažana ne pridejo, razen če se Tažana premisli. Sem koga pozabila?!user posted image Ja ???? Spet kakšna fora? Bodoči dojenčki niso šteti... Ali pa mogoče pride Yelci?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 15:09:50
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: benika Pia, Teta beta in Tažana ne pridejo, razen če se Tažana premisli. Sem koga pozabila?!user posted image Ja ???? Spet kakšna fora? Bodoči dojenčki niso šteti... Ali pa mogoče pride Yelci? Ne, ne pride Yelci. Bo surprise Aja, Pety, ne bom rabila prevoza, imam avto na razpolago. Hvala vseeno za pripravljenost prevažanja ene najedne nosečke naokrog
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 19.8.2010 22:15:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
A pride mogoče Tažana?!?! Mašinca, me firbec matra!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.