![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:09:48
|
|
|
|
benika
|
Men je vseen, edino vprašala bi tiste, ki ste tam že bile, a majo na meniju kej solat? Ker sej veste, Katja je s hrano precej omejena in res ne bi bila rada cel večer lačna. Aja, čevapčičev, pleskavic (razen puranovih), pa itak ne jem
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:19:55
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pety lubica moja , najboljša bejba na Gorenjskem , carica peke tort ... Ja, hvala lepa za komplimente. P.S.:Ostalo sem pa nehote preslišala, sorry!
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:21:01
|
|
|
|
pety78
|
bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image Lubica moja, če želiš, te peljem tudi iz LJ.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:23:58
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image Lubica moja, če želiš, te peljem tudi iz LJ. Mislim, če se že ponujaš ...Te nisem upala prosit še za to uslugo, res ne. Ampak ti si tako dobra, prekrasna, super...čaki, morm si it cuker zmerit, ker mi je narastel Aja, sem videla, da imaš gužvo pri tortah...mi jo bomo rabili 25. septembra (čokoladno/jagodno).
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:27:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image Lubica moja, če želiš, te peljem tudi iz LJ. Aja, sem videla, da imaš gužvo pri tortah...mi jo bomo rabili 25. septembra (čokoladno/jagodno). Na, pa bom torto zamudila.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:28:46
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image Lubica moja, če želiš, te peljem tudi iz LJ. Aja, sem videla, da imaš gužvo pri tortah...mi jo bomo rabili 25. septembra (čokoladno/jagodno). Na, pa bom torto zamudila. Nč se ne seciraj, bo še ena na sporedu v oktobru. Zaradi logičnega razvoja dogodkov bomo namreč Benijev RD praznovali po etapah
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:33:26
|
|
|
|
2ursae
|
če je tko z Napolijem, pa jz kar ne bi ... mislim, saj načeloma res ni problema, stvari se lahko zgodijo kjerkoli, ampak če ni res mus it tja pa kar je na voljo dosti druge gostinske ponudbe, bi pa morda kar glasovala proti. Če vam je ok, seveda. Če pa hočte, pa pridem tudi tja, itak tudi jaz ne jem glih meska, sploh ne ob večernih urah. Sem mislila jest fižol al pa držat štrik z beniko in žulit solatko.
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:35:54
|
|
|
|
benika
|
Sej vem, da vas ne briga, ampak jaz mam v sredo frizerja, da bom lepa v petek A čmo še kakšne druge predloge pobrat glede kraja srečanja? Do sedaj preverjeno.. Arena (s tam nas vsaj do 2h ne bodo vrgli ven ) Subito (od tam je blizu do Arene, kjer nas vsaj do 2h ne bodo vrgli ven )
< Sporočilo je popravil benika -- 16.8.2010 14:37:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:38:34
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Sej vem, da vas ne briga, ampak jaz mam v sredo frizerja, da bom lepa v petek A čmo še kakšne druge predloge pobrat glede kraja srečanja? Do sedaj preverjeno.. Arena (s tam nas vsaj do 2h ne bodo vrgli ven ) Subito (od tam je blizu do Arene, kjer nas vsaj do 2h ne bodo vrgli ven ) Glasujem za Subito. Super ideja, Benika!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:39:52
|
|
|
|
benika
|
Glasujem za Subito. Super ideja, Benika! Super. Pa če tam ne bo solate, jo imajo čez hodnik v McDonaldsu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:39:58
|
|
|
|
pety78
|
Tudi za Soboto! Super, benika. V petek tako nimam časa.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:41:18
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tudi za Soboto! Super, benika. V petek tako nimam časa. Kakšno soboto? A si ti kej pila dones Kdaj v petek nimaš cajta? O čem ti to govoriš????
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:42:05
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tudi za Soboto! Super, benika. V petek tako nimam časa. Kakšno soboto? A si ti kej pila dones Kdaj v petek nimaš cajta? O čem ti to govoriš????
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:43:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tudi za Soboto! Super, benika. V petek tako nimam časa. Kakšno soboto? A si ti kej pila dones Kdaj v petek nimaš cajta? O čem ti to govoriš???? O, hudo. Kako še vedno padete na Pety-jine fore!!!
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:43:46
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tudi za Soboto! Super, benika. V petek tako nimam časa. Kakšno soboto? A si ti kej pila dones Kdaj v petek nimaš cajta? O čem ti to govoriš????
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 14:44:45
|
|
|
|
benika
|
Mah jaz sem naivna, jaz ji vse verjamem
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 15:56:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Mah jaz sem naivna, jaz ji vse verjamem To so samo hormoni.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 15:58:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: benika Mah jaz sem naivna, jaz ji vse verjamem To so samo hormoni. Tvoji ali njeni?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 15:58:59
|
|
|
|
pety78
|
Tvoji ali njeni?user posted image user posted image user posted image Njeni, njeni. Jaz jem Diane tabletke, se pridno redim in sem ful razdražljiva in hitro lahko jočem. Tako da v rokavicah z menoj.
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 16:07:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Tvoji ali njeni?user posted image user posted image user posted image Njeni, njeni. Jaz jem Diane tabletke, se pridno redim in sem ful razdražljiva in hitro lahko jočem. Tako da v rokavicah z menoj. Ti si pa res zabavna bejba. A Matjaž ve, kaj ima?
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 16:22:36
|
|
|
|
pety78
|
A Matjaž ve, kaj ima?user posted image Ve, ve, eno tečno babo! Sam po moje uno drugo misli...
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 16:35:21
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Nika nič ne zamerim, sam sem se počutla dolžno povedat glih zarad nosečk.Lahko ti pa povem s prve roke(da ne bo rekla kazala), da je mel moj na zadnje ko je šel tja full drisko. Drugač majo pa v Areni tko norooo dobre solate, pa un kruhek od pizze zraven njamii, sem kar lačna ratala .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 16.8.2010 17:46:09
|
|
|
|
2ursae
|
babe, ve ste ful face, komaj čakam na petek, se bomo spet do sitega narežale še neki, da mal lušte naredim - kako lea pošta me je čakal danes, direkt iz sosednej Avstrije: novi IKEA katalog
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 16.8.2010 17:47:15 >
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 7:57:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005-3. del 17.8.2010 8:48:16
|
|
|
|
Pia67
|
Da prekinem temo "kje za babji žur?" , če bi bila še jaz v špilu, bi ziher navijala za kakšno bolj eksotično kuhinjico, čeprav ni fer, ker nimamo vsi enakega okusa. Se bom v petek zadovoljila s pecivom trenerjeve mame in pridno kompletirala nagrade za sobotno tekmo. Dogovor velja že od maja 2010. Zdaj pa k temi izključno za tebe tažana: včer v knjižnici preletela knjigico: Rad spim (http://www.mimovrste.com/artikel/1400555121/priporocila/rad-spim-jo-wiltshire-trda-2010). Se mi zdi čisto OK. In seveda, ponoči se je naša Nina 2x zbudila , najprej se ji je nekaj sanjalo, potem pa je ugotovila, da jo mudi lulat in je klicala dragega, ker jaz spim kot top in se me ne da priklicat. Drugače pa se je moj dan iztekel v maniri podružnice ETA. Vkuhavanje omakic in marmeladic. Danes pa z Ničko na igrišče in na trening.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.