|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.8.2010 9:11:49   
2ursae
nika, ravno danes se v Sparu začenja akcija za oblačila za otroke in imajo med drugim tudi pižamice. Zase vem, da bom šla pogledat, malo prečekiraj katalog, ga imajo na netu (upam).

benika user posted image za datum, lahko že odštevaš dneve user posted image .

vprašanje: a katera kupuje čeveljčke v Deichmannu? Imate kakšen nasvet, katere naj pogledam?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
25.8.2010 9:24:32   
2ursae
aja, še tole: včeraj sem bila pri G, imela sem UZ, mere glavice in trebuščka so po reglcih, sem pa še enkrat vprašala za spol in ostaja user posted image user posted image . Se je pa že obrnila na glavo, tko da imam eno skrb manj. Naslednji pregled imam čez 4 tedne, ko mi bo delal tudi test na streptokok. Tko da je vse v najlepšem redu user posted image .
Mi je pa tudi rekel da ni problema za nekaj dni bolniške, tko da sem danes zadnji dan v službi user posted image , sem prinesla sladkarije za sodelavce, da jih malo počastim. Potem pa lahko začnem v miru gnezdit.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 9:36:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2403
25.8.2010 9:36:58   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Mi je pa tudi rekel da ni problema za nekaj dni bolniške, tko da sem danes zadnji dan v službi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image ! Vsaj ti, če bo že pri Beniki Maj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špar, hm, grem pogledat na net, če ima kaj gor. Sicer pa hvala za idejo.

V Deichmannu mi občasno kaj kupimo, zdaj sem npr. dobila neke kičaste Disney superge za Niko z lučkamiuser posted image , lani sem zanjo tam kupila zelo luštne škornje, čevljev pa res še nisem kupila. Mi do zdaj nobenih niso preveč potegnili....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
25.8.2010 12:05:12   
benika
Vsaj ti, če bo že pri Beniki Maj.

Nope, se je Edo premislil. Filip bo. Ampak OK, nej muj bo, se mi ne da pregovarjat z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 2405
25.8.2010 12:22:41   
Nika v službi
2ursae, imela si prav, 20% bonus je na pižamice, sem našla na netu (katalog Vse za šolo), gremo danes pogledat.

Valla, hvala za ideji, oba seta sta mi zelo všeč, gremo tudi pogledat v živo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.8.2010 8:40:24   
Nika v službi
Saj smo že čisto na rep padle! Da nas malo dvignem.... kratko poročilo teh dni. Bili v Šparu, dobili pižamo za Niko, Tobijo in Hano Marijo, s tem, da je bilo za Niko bp, za Tobijo pa ni bilo niti ene pižamice velikosti 98, zato sem kupila pač 104. Ponudba ni ne vem kakšna, imajo bolj večje številke... Dobili smo tudi pas z orodjem, česar bo po moje kar vesel, saj tega še nima.

2ursae in ostale, ki ste morebiti šle pogledat - ste kaj kupile?

Sicer pa konec delovnega tedna mineva v znamenju obiskov tujih poslovnih partnerjev, posledično se z Niko vidim le, ko gre spat, pa še to komaj ujamem (včeraj). Včeraj se ji je itak dogajalo, ker je šla z babi v vrtec malo pogledat, potem pa sta se kar nekaj časa zadržali tam, saj so bili njeni prijateljčki (in vzgojiteljice) čisto navdušeni, da jo spet vidijo. So se objemali, stiskali, božali...user posted image Maks, ki je med drugimi, tudi povabljen na njen RD, je baje priletel k njej, jo objel tako močno, da jo je skoraj podrl, potem pa rekel: Nika, ja, kje pa si? Jaz te tukaj čakam! Si me povabila na rojstni dan, hvala, sem tako vesel!user posted image Tudi sama je rekla, da že komaj čaka, da gre v vrtec.

Jutri greva najverjetneje z Niko v Atlantis, Tomaž dopoldan dela, popoldan pa bo pospravljal. Benika je nekaj omenjala, da bi tudi prišla (še drži?), se še katera pridruži? Pety, je Kaja že bolje? Kaj pa Vidova nogica? A bi se prišli kopat?

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.8.2010 9:13:07   
benika
Jutri greva najverjetneje z Niko v Atlantis, Tomaž dopoldan dela, popoldan pa bo pospravljal. Benika je nekaj omenjala, da bi tudi prišla (še drži?), se še katera pridruži? Pety, je Kaja že bolje? Kaj pa Vidova nogica? A bi se prišli kopat?

user posted image Beniki je čist iz glave ušlo, da ima tašča RD. In tega se pri nas ne zamuja. Tako da se najavljam za čez ene par mesecev.

Danes grem pa v BTC, najprej na zadnji kofe 2v1 z mojimi drugimi septembrkami, potem pa grem še z ninocko na eno megalomastično solato v tako hvaljeni Soba room (da vidim, kaj je to za eno čudouser posted image ). Aja, pa Anja bo končno dobila svojo Ikeino rožouser posted image user posted image user posted image user posted image

ANJA, glej, da boš lepo skrbela zanjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.8.2010 9:15:48   
Nika v službi
Benika, Ninočka - uživajta!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.8.2010 12:37:47   
spelka12
Mi2 sva bila včeraj na razgovoru v vrtcu, začnemo pa 15.9. Vrtec je ogromen, sem se skoraj izgubila not, Oskarju je bilo pa všeč, ker so mu dali za igrat avtomobile (itak). Tko da upam, da bomo prešli ta del brez joka in stoka.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.8.2010 21:07:35   
pety78
Pety, je Kaja že bolje? Kaj pa Vidova nogica? A bi se prišli kopat?

Hmmmm, raje nič ne obljubim, bi se pa znalo zgodit. Mogoče jo sama z Vidom primahava, ko gre Kaja spat. Ti pošljem kak sms jutri, ko se odločimo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
29.8.2010 18:18:32   
benika
Nič, punčke moje, jaz se od vas za nekaj dni poslavljam. Nervoza je dosegla svoj vrhunec, pripravljeno je vse, potovalka je pripravljena, jutri še oddam otroka v vrtec in grem v P. Neta tam ni, zato bom katero kej poklicala, v sredo pa držite pesti in mislite na nas.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
29.8.2010 21:07:18   
Nika v službi
Benika, srečno! Seveda bomo v mislih s teboj. Javi se!

Pety, luštno je bilo v Atlantisu, hvala za sličice. Nika je rekla, da že komaj čaka, da bo lahko spet z Vidom plavala....user posted image

Mi smo sicer pravkar prišli iz Pirnič, kjer smo pri prijateljih praznovali Tobijev 3. RD. Pas z orodjem je bil čista desetka!user posted image  Nika je uživala v družbi ostalih otrok, so se naskakali po trampolinu, da jih je bilo veselje gledat.

Zdaj pa počasi pod tuš, ogled letal z balkona in spanje. Jutri in v torek bomo Niko počasi prej spravili spat, da čimprej pade nazaj v vrtčevski ritem.

Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
30.8.2010 8:25:12   
pety78
Dobro jutro,

Benika, držim pesti, da bo vse hitro za vama in da bosta kmalu doma, kjer vaju bodo moški fejst razvajali. user posted image user posted image user posted image

Nika, ja, v Atlantisu je bilo res super, pa hvala za varstvo. user posted image
Vid pa komaj čaka rojstni dan. user posted image

Mi smo bili pa včeraj v Semiču pri moji sestrični, je imel mali krst, sicer že 3 leta star. user posted image Otroci so se ful igrali, sploh Vid in sestričnin starejši, ki bo januarja tudi 5 svečk upihnil. Skoz so divjali zunaj, pa se igrali, tako da sem ga samo tu pa tam preverila, če je še cel, drugače pa nič. user posted image S Kajo smo pa gledali živali, ker imajo mali živalski vrt. Veliko perutnine....user posted image user posted image user posted image Kokoške, peteline, račke, purane, ...Potem kozice, pa prašičjo mati in 4 male pujske, tiste temne barve. So ful smešni, sploh, ko so v paketu divjali sem in tja, potem so jih pa zaprli, ker so se bali otrok. No, pa še kuža in mlade muce, ki so bile Kaji ful zanimive. Pa take igrive so in kar pridejo, če jih pokličeš.
Zvečer smo prišli domov, otroke spat, midva sva pa gledala....pazi to!!! MISS Slovenije...živ dolgcajt, nama je blo obema ful nerodn. user posted image

Se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2414
30.8.2010 8:30:50   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

midva sva pa gledala....pazi to!!! MISS Slovenije...živ dolgcajt, nama je blo obema ful nerodn. user posted image

OMG!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
30.8.2010 9:03:59   
Pia67
Evo, mi z dopusta(bil je kratek ampak je prav sedel), pregnalo nas je sobotno slabo vreme, včeraj smo bili na Bognšperku, ujeli zadnji del prireditve. Pes je bil pretresen glede konj, Nina zaradi pomanjkanja princeskuser posted image , nje pa nisem mogla naštimat v princesko, čeprav imamo vso opravo doma. Danes setanek v vrtcu, ker ima Nina novi vzgojiteljici in na novo formirano skupino.
In čez eno leto bo vse drugačeuser posted image , sem ji obljubila, da greva prvošolčke gledat pred šolo, da jo malo pripravim na vse skupaj.
Benika držim pestke, nisem pa vedela, da bo fantek, sem čisto out.
Ninocka kje si? Vse najboljše Evanu z zamudo, upam, da je opravičljivauser posted image .
Nika midve greva ta teden končno na bazen, imava neizkoriščene karte(sranje je, ker je karta za zunanji bazen) in upam, da se kaj otopli.

Tako, v telegrafskem slogu, več kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
30.8.2010 9:11:01   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Benika držim pestke, nisem pa vedela, da bo fantek, sem čisto out.

Eh, Pia, saj nisi tako out, saj bo pupa.user posted image Mora bit (če ne bo ata čisto preč od žalostiuser posted image ). Imamo nek interni hec, češ, če je prepričana, da bo res punčka. Ker moj T. ves čas govori, da T_ _ I (priimek glave družine) znajo samo dece delat.user posted image

Ah, brez skrbi, Manja bo. V sredo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
30.8.2010 13:56:23   
ninocka
Na hitro,  kolikor mi bo ratalo...sem ze ene 3 poste napisala, pa mi je na koncu vedno ven vrglo in sem potem mal popi.... in se mi ni dalo se enkrat pisat...

HVALA VSEM ZA CESTITKE EVANU, praznovali smo nas 5 + tast in tasca. Dobil je rolerje + vso opremo (od naju), prejsnji teden je bil na tecaju in mu je blo fuuul vsec. Od  ostalih bo pa dobil dinarcke za plavalni tecaj v Atlantisu.  Big party bo pa imel naslednji vikend, bo praznoval se s Samotom in Lianom.

Eh, sploh ne vem, kaj moram komentirat...user posted image
Aja, srecanje - super, ne morem verjet, da smo zabluzile tolk pozno...sploh lokacija je bla fina user posted image  Pa drag race, jupiii...mormo ponovit user posted image
Vceri sem Samotu narocila, da mi z neta potegne un film k sta ga priporocili Valla. in Nika, tko da upam, da ga bomo danes ze gledali.

Vceraj smo sli rolat, sem po 6ih letih spet stala na rolerjih...in se zmeraj obvladam user posted image user posted image user posted image  Me je pa Evan na vsak nacin hotel naucit in sem mogla voit a in I in M user posted image  

V sredo startajo z vrtcem, Lian ima bivso Rubnovo vzgojiteljico...me prav zanima, kako bo user posted image

Srecanje z beniko - me je ful ustrasla, ker mi je skoraj skupaj padla...Sva pojedli solatko in spili kavico, pol pa kr naenkrat rece Men se vrti in je ze lezla po stolu dol in oci obracala...sem hotla resilca klicat, pa je nekak mal k seb prisla, potem je pa tortico narocila in je blo OK...

Benika, good luck, pa hiter in lahek porod in da prideta z Manjo (al pa Filipom, ce je vmes kaj zrastlo) hitro domov user posted image

2ursae, a vi tud v sredo startate z vrtcem?

Pety, a pa si ostala budna cel cas? user posted image user posted image user posted image

Tazana, a ti si startala s sluzbo danes?? Uzivaj in prijetno skupinico otrok ti zelim...ja, pa sexy pomocnika, itak user posted image

Pia, a na Bogensperku ste bli? Ko smo ga mi sli lani pogeldat (za poroku), je bla Evanu najbolj vsec zmajeva jama (ena lukna, k smo jo tko poimenovali user posted image )
Ja, drugo leta bodo pa prvi crvi...uh, men se zdi, da smo se komi z vrtcem obremenjevale, kako ga bodo prenesli, pa se uvedli...user posted image

Jst pa berem zdejele knjigo Kako ji znese, o eni zaposleni mami 2 otrok, ki proba uskalditi sluzbo + druzinsko zivljenje. Se v dolocenih stvareh ful najdem v njej (polna glava stavri z oznako Ne pozabi!), po drugi strani mi je pa ta zenska totalno antipaticna, ker se ji zdi, da je ze ful veliko naredila, ker je v avtu z otrokoma pela pesmice...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
30.8.2010 14:06:36   
Nika v službi
Ojej, Ninočka, tole z Beniko je bilo pa kar divje, no. Pa ni, lumpa, nič povedala. Se je pa zdajle pred parimi minutkami javila via sms. Gre vse po planu, je na oddelku, cimri sta super, edino čas ji gre počasi. Citiram njen zadnji stavek: Pozdravi punce!

Ne vem, če ste ujele novičko, da je Turčija nedavno ukinila vizume. Tako smo mi3 prihranili 45€!user posted image user posted image user posted image

2ursae, ste bili vi tudi na Bogenšperku? So bili Anžetu vitezi všeč?

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
31.8.2010 9:53:44   
2ursae
jutro user posted image

eto, da nas danes jaz vržem na prvo stran user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

2ursae, a vi tud v sredo startate z vrtcem?

Sem doma, otroka v vrtcu, uvajanje imamo že od četrtka - koncept uvajanja tukaj je, da hodimo starši zraven od prejšnjega četrtka do danes (t.j. 4 dni), ju3, ko je že 1.9., gre pa zares, brez staršev. Z njima sem bila v čet in pet, Boru gre itak kot po maslu, čeprav mu je bilo všeč, da sem bila zraven, je včeraj brez težav preživel sam, pripeljala sem ju ob 9h (doma še spimo in skupaj pozajtrkujemo), prišla ponju po kosilu. Anže je že druga pesem, zjutraj noče da grem, ampak mi vzgojiteljica (ki je, btw ful v redu, energična in vesela user posted image ) pove, da je dan preživel brez težav. Tko da pričakujem, da bo šlo user posted image , ponju bom hodila nekje okoli 14.30, ko je konec počitka, malicali bomo pa doma. Super bo, samo da bo zdravje zdržalo. Zdaj jima zjutraj dajem Imunoglukan, glede na ceno bi moral vsaj malo nucat.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2ursae, ste bili vi tudi na Bogenšperku? So bili Anžetu vitezi všeč?

nismo bili, smo si vzeli čas in izganjali plesen, ki se nam je naredila že spomladi in je bil že skrajni čas, da se je znebimo. Z mulčkoma smo prespali pri moji mami, Uroš in tast sta se pa v soboto borila s fungicami, v nedeljo pa pleskala. Kolk imamo zdaj lepo user posted image , le v nulo razmetano, ker je bilo treba tud omare odmaknit in jih zato prej spraznit ... tolk imam dela zdaj, v bistvu se igram generalko, pucam in mečem stran, danes se bom lotila fantovske garderobe, Borove trenirkice, ki sem jih na začetku poletja skrbno pospravila, so izginile neznano kam ... grrr user posted image . Zjutraj pritisne ža kar hud mraz, moram poiskat jakne, dolge rokave & co.
Čevlje smo jima leteli kupit v petek, kar v Deichmanna, sem dobila čisto zadovoljivo obutev, včeraj sem jima pa še v Lidlu in Hoferju vzela supergice, k so bili glih tolk poceni.

A je še kej ... nč, zaenkrat imate dovolj user posted image . Joooj, komaj čakam novic od Benike, še do ju3 moram zdržat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2420
31.8.2010 10:10:17   
Nika v službi
2ursae, lepo, spodbudno. user posted image Kar takoj naprej z vrtcem!

Benika in Filipuser posted image sta spala kot ubita. Ure se vlečejo, sicer pa vse ok. Čakamo jutrišnji dan.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 11:48:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2422
31.8.2010 12:16:25   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Pa BTW, da ne bo katera hitela s telegramom, tokrat ga bom poslala jaz.

Valla in ostale, a ste za foro? Dajmo ji poslat modro voščilnico oz. pač tisto z motiviko za fantka. Štos pač. Potem pa notri primeren tekst...user posted image Ker se že toliko štosiramo okoli Filipa.... Jasno, če bo slučajno res Filip, pa dobi roza!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
31.8.2010 12:27:12   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Pa BTW, da ne bo katera hitela s telegramom, tokrat ga bom poslala jaz.

Valla in ostale, a ste za foro? Dajmo ji poslat modro voščilnico oz. pač tisto z motiviko za fantka. Štos pač. Potem pa notri primeren tekst...user posted image Ker se že toliko štosiramo okoli Filipa.... Jasno, če bo slučajno res Filip, pa dobi roza!user posted image

Jaz sem za. Itak! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
31.8.2010 12:28:09   
pety78
Drugače pa tudi z moje strani...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak bo menda še septembra lepo. Srčno upam, da lahko kak piknik za RD pade. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.