|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
17.8.2010 14:08:37   
Nika v službi
Pia, ko že omenjaš eksotiko, katera kuhinja pa tebi najbolj potegne? Meni so všeč italijanska, španska, francoska, mongolska, kitajske ne prenesem, turška in argentinska sta mi tako-tako, ostale eksotike pa nisem niti poskusila, kolikor se spomnim.

In katera bo zdaj Subito rezervirala? Benika?user posted image

Jaz pa se zdaj cele dneve ukvarjam s pripravami na praznovanje Abrahama. Kot omenjeno, moja draga prijateljica Saša, tudi moja poročna priča, praznuje v soboto in zdaj pripravljamo foto knjigo, pa ppt prezentacijo, pa cel program. Bo kar zabavno.user posted image

Sicer sem že na čveku vprašala, ampak nič ne škodi še tule: če katera ve, kako bi prišla do glasbe (brez teksta) za pesmi "Za prijatelje" od Šifrerja ter za "Saša" od Novih fosilov, se priporočam. Peli bomo mi, rabimo pa glasbeno podlago. Jaz kitare nisem prijela v roke že skoraj 20 let, tako da se kakega takega podviga ne bi lotila, drugih glasbenikov med povabljenci pa ni. Če ima kdo rešitev, bom zelo vesela.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.8.2010 23:47:43   
2ursae
evo, sem si ravnokar ogledala film Somrak ... ktera beda ... user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.8.2010 8:14:37   
Pia67
Nika itak bi navijala za indijskouser posted image , vedno dobim nove ideje za pripravo kakšne jedi, ker ko odprem indijsko kuharico mi je po opisu sodeč skoraj vsaka zadeva bljak, pa se izkaže, da ni tako napak. Zadovoljna sem z Govindo (http://www.govindas.si/), pa še user posted image imajo 50% popusta user posted image user posted image user posted image . Ima le eno veliko napako, samopostrežna restavracija je odprta le do 17. ure in seveda odpade.
Solatke v Subitu pa so tudi okusne, ni kaj. Se mi kar sline pocedijo.

< Sporočilo je popravil Pia67 -- 18.8.2010 8:23:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.8.2010 8:40:32   
Nika v službi
Pia, ti si pa res prava zakladnica informacij. Še nikoli nisem slišala za to restavracijo, dokler nisem odprla strani in malce bolj pogledala v naslov, sem mislila, da je to kaj na dolenjskem koncu. Potem pa vidim, da je to v Ljubljani!user posted image

Iskreno povedano, me ravno ne gane, ker nisem ljubitelj izrazite eksotike, pa raznih začimb, tu pa je najti kar nekaj spicy zadevščin.

Solate imam zelo rada, ampak prisegam na klasiko: zelena solata, zelje, koruza, fižol, paradižnik... Bi pa poskusila njihov sladoled. Mogoče bi dobila celo popust za nosečnice.user posted image

Vsekakor hvala za link, nikoli ne veš, kdaj ti kaj takega pride prav.

Sicer pa sem malo prej doživela presenečenje. Kličem ZD, da bi se pri svojem dr. naročila za pregled ušesa, ker sumim na bakterijsko bazensko okužbo (sem se očitno preveč tunkala v Atlantisu). Pa mi sporočijo, da se je moj dr. upokojil in da imam zdaj novo osebno zdravnico! Svašta. No, grem to madam pogledat okoli 11:00.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.8.2010 9:39:08   
2ursae
mačkice, a katera kaj ve, a bodo v katerem od prihajajočih vikendov kje kakšne viteške igre oz. srednjeveški trg ali podobna prireditev?

In še ideja za ta vikend: http://www.srce-me-povezuje.si/?lng=sl&t=koledar-dogodkov&id=1692
juhuhu, končno enkrat JAZ dajem idejo user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.8.2010 10:00:47   
Nika v službi
2ursae, tole na Bogenšperku mogoče:

http://www.valvasorjeva-konjenica.si/index.asp?page=Novice&mapa=62

Sicer pa malce poguglaj, www.napovednik.com je tudi precej uporabna zadeva, za ljubljanske prireditve pa jaz vedno pogledam kar na "naši" mestni HP.

Mi imamo ta vikend (in še nekatere naprejuser posted image ) zaseden, so pa tudi tile koliščarji zanimivi. Le uživajte, če boste šli. Sicer pa kakšno več na to temo rečemo še v petek zvečer.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 18.8.2010 10:02:23 >

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.8.2010 10:05:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2ursae, tole na Bogenšperku mogoče:

http://www.valvasorjeva-konjenica.si/index.asp?page=Novice&mapa=62

hvala, hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:18:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.8.2010 12:04:23   
2ursae
saj danes je pravi dan, ne, za:

user posted image user posted image user posted image EVAN MAX, VSE NAJBOLJŠE ZA PETKO
 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.8.2010 16:08:12   
benika
No, bom rezervirala Subito, petek ob 20h. A bo OK? Pol nas bo, če sem prav izračunala, 8.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.8.2010 19:52:15   
benika
Evan Max, vse najboljše veliki mož!

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.8.2010 22:32:58   
Nika v službi
Evan, vse najboljše!

Punce, vi ste frajerke in to obvladate - katera mi sname original od Šifrerja Za prijatelje in mi skladbico pošlje via mail? Ali pa prinese na CD-ju v petek zvečer?
Jaz moram namreč priznati, da DL ne obvladam... Pliiiiiis!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 7:17:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.8.2010 8:05:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, lahko ti jaz zrihtam, potem popoldne ko bom doma.

O, hvala, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.8.2010 8:24:20   
Nika v službi
Da v petek ne pozabim, povem kar zdaj: prijavila sem nas na Čarobni dan, ki bo v Volčjem potoku v nedeljo, 29.08.

Če je še kakšna zainteresirana, naj si priskrbi družinsko vstopnico po 5,5€ na www.carobnidan.si.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.8.2010 8:50:55   
2ursae

Da v petek ne pozabim, povem kar zdaj: prijavila sem nas na Čarobni dan, ki bo v Volčjem potoku v nedeljo, 29.08.

juhu, pol na Bogenšeperku ne bo gužve user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.8.2010 8:53:44   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

juhu, pol na Bogenšeperku ne bo gužve user posted image

user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.8.2010 9:09:27   
2ursae
uf, Nika, zdejle sem še enkrat prebrala svoj prispevek in mi je kapnilo, kako je to izgledalo ... malo nesramno lahko izpade. Mislila sem na Čarobni dan na splošno, take prireditve imajo ponavadi pri družinah z otroci pripriteto in je udeležba kar množična. Nisem mislila vas konkretno, da sem vesela, da bomo na različnih koncih, sploh ne. 

Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.8.2010 9:11:53   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

uf, Nika, zdejle sem še enkrat prebrala svoj prispevek in mi je kapnilo, kako je to izgledalo ... malo nesramno lahko izpade. Mislila sem na Čarobni dan na splošno, take prireditve imajo ponavadi pri družinah z otroci pripriteto in je udeležba kar množična. Nisem mislila vas konkretno, da sem vesela, da bomo na različnih koncih, sploh ne. 

A, dej no, nikar se ne obremenjuj. Sem čisto tako razumela, kakor je bilo tudi mišljeno.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.8.2010 13:20:06   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

No, bom rezervirala Subito, petek ob 20h. A bo OK? Pol nas bo, če sem prav izračunala, 8.

Meni je 20:00 ok. Nas pa jaz naštejem zgolj 7: Benika, Valla, Pety, Ninočka, Anja, 2ursae, Nika.

Pia, Teta beta in Tažana ne pridejo, razen če se Tažana premisli. Sem koga pozabila?!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.8.2010 13:30:55   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, lahko ti jaz zrihtam, potem popoldne ko bom doma.

O, hvala, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla, pesmico sem že dobila, tako da se ti ni treba s tem ukvarjat. Hvala vseeno za pripravljenost pomagati.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.8.2010 14:44:53   
benika
Pia, Teta beta in Tažana ne pridejo, razen če se Tažana premisli. Sem koga pozabila?!user posted image

Jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.8.2010 14:48:19   
Nika v službi

Jauser posted image

???? Spet kakšna fora? Bodoči dojenčki niso šteti... Ali pa mogoče pride Yelci?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.8.2010 15:09:50   
benika

Jauser posted image

???? Spet kakšna fora? Bodoči dojenčki niso šteti... Ali pa mogoče pride Yelci?

Ne, ne pride Yelci. Bo surpriseuser posted image

Aja, Pety, ne bom rabila prevoza, imam avto na razpolago. Hvala vseeno za pripravljenost prevažanja ene najedne nosečke naokroguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.8.2010 22:15:15   
Nika v službi
A pride mogoče Tažana?!?! Mašinca, me firbec matra!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.