|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
3.6.2010 11:41:54   
Nika v službi
Teta betauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec!

2ursae in ostale, ki vam bo uspelo kofetkati - zavidam vam.user posted image Bom pa v mislih z vami. Na pot štartam v ponedeljek ob 6. uri...

Pia, v principu jaz tovrstne tabore podpiram, tudi zdaj, ko so šli z vrtcem, je Nika zelo uživala, le nekako za poletne počitnice (še) nimam tega v vidiku. Predvsem zaradi tega, ker je naša Nika tako zelo srečna, ko je lahko doma z babi, z dedijem, pa seveda z nama, s prijateljčki z ulice in vrtca, ki pridejo na obisk ali na igrišče, pa komaj čaka druženja z njenima sestričnama.... nekako nimam srca, da bi jo še v tistem času iztrgala od doma in poslala nekam med popolnoma neznane ljudi. Mislim, da na to še ni pripravljena. Če koga pozna, je drugače, v takih taborih pa so zbrani iz vseh vetrov, neznani ljudje, neznano okolje... mislim, da ne bi zdržala in ne bi bila vesela česa takega. Raje vložim malo več energije, časa... pa gremo mi kam skupaj, dinamike ji že tako ne primanjkuje.

Uživaj v novi novcati savni in naj dobro deluje!

Benika in 2ursae, v mislih z vami, bolnički!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.6.2010 13:35:18   
Pia67
Nika težava je le v tem, da npr. jaz nimam cel mesec frej (kdo pa imauser posted image ), julija pa sem vzela rezervacijo za Nino, ker bi bila le en teden v vrtcu in ravno tisti teden je tabor. Junija pa je podobna zgodba, le da rezervacija ni možna. Konec junija je teden, ki je mešan junij-julij in bi moja starša obremenjevala za varstvo medtem, ko sva midva v službi. Tako, da sem to pokrpala s tabori. Pa mislim, da nisem edina. Tisti denar, ki bi ga dala za polno ceno vrtca sem pretopila v dva tabora. Pa smo na istem, v vrtcu čez poletje pa je tako kot je. Podpiram, da imajo zaposleni svoje zaslužene počitnice, krpat s študenti se tudi za silo da.
Malček spremembe pa tudi ne škodi.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.6.2010 13:41:58   
2ursae
pri nas v vrtcu pa ni možna rezervacija in bom morala celo poletje plačevat polno user posted image , čeprav bosta res minimalno tam user posted image . Naša občina je glede tega res neprijazna. Tolažbo mi prinaša, da plačujem le za enega user posted image . Za oba bi bila pa totalna kriza, zdaj, poleti, ko ima družina stroške še z dopustom. 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.6.2010 14:08:29   
tažana
pri nas pa je možna rezervacija. Katarino sem za 2 meseca odjavila in bom plačevala samo 50%. user posted image

Jaz pa Katarine še ne dam na tabor user posted image - sem pa prepričana da uživajo 100 na uro user posted image . Jaz bi šla rajši tako da gremo vsi skupaj- bi še jaz kaj od tega imela user posted image

Danes sem dobila kllic s faksa. Dan D je 8.6 ob 12:45 user posted image user posted image user posted image user posted image . Groza pa je prišel ta dan user posted image .

pia:  ravno prejšni teden sem  si izposodila tole knjigo. pa jo še nisem načela user posted image . Mogoče od torka dalje. Mi je pa tale Tanya Byron precej blizu user posted image . Sem gledala že njeno oddajo razgrajači user posted image .

šibam so mi kosilo pripeljali user posted image user posted image danes bo Pizza

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.6.2010 14:46:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Danes sem dobila kllic s faksa. Dan D je 8.6 ob 12:45 user posted image user posted image user posted image user posted image . Groza pa je prišel ta dan user posted image .

user posted image user posted image saj vem, da imaš tremo, ampak kmalu bo za tabo user posted image user posted image . Meni se zdi to fino, da ti ni treba še ful čakat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.6.2010 20:08:48   
2ursae
punce, jz rabim idejo: na morju bova imela z mojim obletnico poroke ... kaj pravite, kaj bi bilo primerno za darilo? Česa velikega ne morem prešvercat dol mimo njega, pa tud zdejle sem priklenjena z otroki in ne morem it v kakšen pameten shopping. Bo izgleda morao bit kar v naturalijah user posted image . Kaj ve prakticirate ob takih prilikah?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.6.2010 21:46:08   
Nika v službi
Pia, vem, da je generalno težava z varstvom in zato so taki tabori dobrodošla rešitev. Poznam precej primerov, ki to prakticirajo. Dokler pa pri nas s tem ne bo težav, bo Nika lepo uživala doma. Pri nas so rezervacije nekaj običajnega, za letos se mi še nismo povsem odločili, ali bo Nika doma cel julij in avgust ali mogoče od polovice julija dalje. Se moramo še pomenit in naredit plan.
Tažana, to je že prihodnji torek!user posted image user posted image  Hitro bo za tabo, zato kar pogumno! Saj bo šlo. Potem pa fešta.user posted image

2ursae, pri nas sva pri teh praznovanjih precej "dolgočasna".user posted image  Imava že kar tradicijo, da si privoščiva kakšen wellness (savna, masaže, kopeli...) in skupno večerjo. Letos sicer načrtujeva "pobeg" za dve noči (Pohorje), ampak to za naju še vedno spada pod razvajanje v dvoje. Ker tam, kjer sva, itak potem prakticirava savno, masaže...

Naturalije so vedno dobrodošle in s tem ne moreš zgrešitiuser posted image , če pa je fan kakšnih tovrstnih razvajanj, mu lahko npr. naročiš masažo, hammam ali kaj podobnega. Pa jagode, smetano in šampanjec servirano na.... user posted image  bodi inovativna.user posted image

Nika gre pa jutri v vrtec po 4-dnevnem premoru zaradi bolezni. Me je danes poklicala vzg. Nives in povedala, da gredo jutri v Arboretum, pa če je mogoče Nika že toliko zdrava, da gre zraven. Ko sem ji povedala, je bila čisto navdušena. Štartamo ob 7:30 z zajtrkom v vrtcu, nato pa gredo z busi do Volčjega potoka. Midva pa sva si vzela frej, najprej bova šla v miru na kavico v Havano, potem pa v savno v Atlantis. Juhej! Komaj čakam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.6.2010 22:01:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Naturalije so vedno dobrodošle in s tem ne moreš zgrešitiuser posted image , če pa je fan kakšnih tovrstnih razvajanj, mu lahko npr. naročiš masažo, hammam ali kaj podobnega. Pa jagode, smetano in šampanjec servirano na.... user posted image  bodi inovativna.user posted image

ehm, sem se potem spomnila, da bomo z mulčkoma skupaj v sobi ... a mi sploh še kaj preostane user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.6.2010 22:12:09   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ehm, sem se potem spomnila, da bomo z mulčkoma skupaj v sobi ... a mi sploh še kaj preostane user posted image ?

Pa saj masažo bo imel v masažnem salonu, naturalije pa potem, ko otroka zaspita.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.6.2010 22:41:40   
2ursae
če bi si hotela kupit eno luštno seksi krpico (ok, sem noseča, čist mini krpica glih ne more bit user posted image ) za vroč grški večer (v sobi, da ne bo pomote), kam priporočate, da grem pogledat? Zdaj imam na obzorju en šoping s prijateljico naslednji teden (v CP) in bi šla lahko mal pošnofat ...
seveda še vedno čakam kakšne pametne/ pametnejše predloge od ostalih mojih septembrk user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 3.6.2010 22:42:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.6.2010 8:47:22   
tažana
tudi midva greva nekam ven. Večerja + še nekaj.
letos imava ravno zadnji dan preden gremo na morje. vrjetno bo tako kot lansko leto, padla večerja v ribji restavraciji user posted image user posted image user posted image user posted image potem bova pa videla kako bova sploh sposobna s polnimi želodci še kaj počet user posted image .

Nika: ja to je že čez 4 dni user posted image user posted image
bom začela kar odštevat- se grem učit...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.6.2010 9:23:52   
benika
2ursae, jaz bom nasvete dajala, ko bom poročena, da bom imela kej za praznovatuser posted image

Midva čakava na odpustnico in prihajava domo. HB, ker še eno tašno noč, kot jih preživljamo že 3 noči, ne bi več zdržalauser posted image Jakob se boji zaspati in se dere tudi po 3-4 ure v kosu. V sobi itak nisem sama, potem sem pa jaz čist živčna, pa otrok znerviran, pa cimra znervirana (btw, ob tej cimri sem spoznala, da nekateri ljudje res ne bi smeli imeti otrok, ampak to je zgodba za povedat na 4 oči, ne na forum)user posted image Prejle so mu odstranili tampon iz ust, tako da bo upam sedaj lahko kej pojedel. Ker že 3 dni živi in diha od zraka, vode in kakavauser posted image Moja prehrana tukaj je pa tudi obup od obupa in posledično je tudi sladkor v mejah nenormale. Mislim, imam naročeno diabetično hrano, potem pa dobim za kosilo dunajski zrezek, pa za večerjo hrenovke in bel kruh...svaštauser posted image

Ampak bo doma boljšeuser posted image user posted image user posted image JKavica drug teden....jaaaaaaaaaaaaaaaaa, kadarkoli. V torek sem itak v Lj, ker imam pregled v P, v sredo pa prideva s tamalim pobrat ven šive.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.6.2010 9:31:37   
pety78
Ojoj, Benika, user posted image user posted image user posted image , za Jakoba pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.6.2010 10:20:13   
2ursae
benika user posted image user posted image , krasno, da gresta domov user posted image user posted image user posted image , doma je res vse lažje
srečanje: bi mi bolj pasal torek, za sredo se že nekaj menim ... teta beta, kako je s tabo? Ninočka - zate imam napotnico za Čateške, bi bilo fajn vedeti, ali se bova videli, da ti osebno izročim ali naj ti pošljem po pošti.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.6.2010 12:34:21   
ninocka
Meni pase torek in sreda in cetrtek....sam da mal z odraslimi cvekam...

Tolk na hitrco, ker mi tale moj razgrajacek skoz po tipkovnici drugace tolce user posted image

Benika, user posted image user posted image user posted image zate in Jakoba. Sori, ker ti nisem se nakazala denarja, ampak nenajdem kartice, da ti nakazem prek spleta. Ce ne drugace, ti bom pa  na srecanju dala. Pa pocmokaj Jakoba, bozcka....Ej, pa ce bi vedla, da mas ti tam tudi prehrano, bi pa mojmu kolegu, ki dela v kuhinji povedala, pa bi boljse obroke dobivala...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.6.2010 13:35:31   
tažana
benika: upam da sta že doma. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.6.2010 20:26:44   
Nika v službi
Benika, se crkljate doma, kaj? Za vas vse, posebej pa za Jakobe - pikepoke!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

če bi si hotela kupit eno luštno seksi krpico (ok, sem noseča, čist mini krpica glih ne more bit user posted image ) za vroč grški večer (v sobi, da ne bo pomote), kam priporočate, da grem pogledat? 

Meni pade na pamet edinole Triumph - ker to dobro poznam in ker imam tam VIP (svakinja). Če rabiš kakšen popust, ti samo reci.

tudi midva greva nekam ven. Večerja + še nekaj.
letos imava ravno zadnji dan preden gremo na morje. vrjetno bo tako kot lansko leto, padla večerja v ribji restavraciji user posted image user posted image user posted image user posted image potem bova pa videla kako bova sploh sposobna s polnimi želodci še kaj počet user posted image .

Tažana, toplo priporočam posteljne aktivnosti PRED večerjo. Bo potem bolj teknila. Tisto prej pa tudi.user posted image

Nika je šla danes gledat dinozavre v Arboretum, po kosilu pa sta jo prišla babi in dedi iskat, saj sva si danes midva vzela frej dan in uživala v savni v Atlantisu.

Jutri bo lep dan in midve z Niko že delava plane, da bi kam šli (Tomaž bo pospravljal). A ima katera mogoče čas za kakšno igrišče - Tivoli, Zupančičeva jama, Gibi-gib mogoče? Bi bili veseli družbe in klepeta ob kofetku.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.6.2010 20:52:55   
tažana
nika: Tisto pred bo bolj težko.. no ja... če tamali dve tašči odpeljem da bom pokala...user posted image

jutri: Jest bi ful rada prišla pa mam jutri že čisto natrpano user posted image . U bistvu imam do konca junija vse vikende  zasedene.
Drugič. najbolj da se zmenite vsak teden enkrat bom že najdla kakšno luknjo. Oziroma počakam, da bo torek mimo potem pa častim  user posted image nekje, kjerkoli že boste user posted image .

Lahko noč.

Benika upam, da se naspite danes v svoji postli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.6.2010 21:00:54   
benika

benika: upam da sta že doma. user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Se crkljamo in crkljamo in uživamo. Jakob je čisto drugi kot prejšnje dni, spet imam svojega ljubčka nazaj.

Da vam povem ob čem sem se v bolnici najbolj briudko zjokala (če pustimo ob strani trenutek, ko so ga pred operacijsko v mojem naročju uspavali)? Dan po operaciji je sedel na moji postelji, gledal Pujso Pepo, sedel po turško in jokal....mami au, mami au, mami auuser posted image user posted image user posted image Pa nisem zajokala od bolečin ampak zato, ker je prvič v 2,5 letih moj otrok rekel MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glas ima sedaj ful drugačen, tak višji, bolj cvileč, ampak najlepši glasek na svetu. Tudi govori spet veliko in se mi zdi, da vsako uro kej novega pogrunta. Lump mali.

Bom jutri kej več napisala, zdej se grem pa crkljat k mojima descema...mam le dva doma, Benči namreč uživa all inclusive ponudbo pri teti Špelci in Oskarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.6.2010 21:08:01   
Nika v službi
Ooooo, Benika, kar solze so mi stopile v oči, ko sem brala. Ampak meni zaradi tega, ker sem si živo predstavljala ubožčka v bolečinah...user posted image user posted image  Mali, sladki Jakob, stisni se k mamici in očku in naj ti topli objem prepodi vsako bolečino.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.6.2010 21:16:30   
teta beta
Jeee, benika, le uživaj in se lepo ckrljajte! user posted image

Meni je bilo tudi ful hecno, ko je prej J. skoz govoril mama, potem pa enkrat zvečer (saj ne vem, kdaj, že pred nekaj meseci pač) me D. kliče mami, mami in je potem tudi on začel mamIIIIIII, mamIIIIIII, prav poudarli je tisti i user posted image .

2ursae, meni je načeloma vseeno, lahko je torek, lahko sreda, ampak bi se pa dobila bolj zgodaj dopoldne, da sem potem okrog dveh za kosilo že doma.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.6.2010 8:33:09   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image benika, kolk si vesela, da je končno za vami in da se izboljšuje user posted image user posted image , se poplača vse trpljenje, ki si ga dala skozi, pa mali Jakob tudi. Vse najboljše še za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.6.2010 8:34:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.6.2010 8:35:14   
2ursae

Meni pade na pamet edinole Triumph - ker to dobro poznam in ker imam tam VIP (svakinja). Če rabiš kakšen popust, ti samo reci.

user posted image user posted image a res? Kje pa imajo prodajalno ... ah, bom prečekirala, pa ti javim, če bom šla.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.6.2010 8:36:08   
2ursae
pišuka, mi nagaja tole citiranje, pa sem vse prav naredila user posted image user posted image

torek: a rečemo kar torek? Kje pa? Ninočka, a k teb pridemo ali k brunarci? Tudi meni ustreza dopoldne, tam okoli 10h. Benika, kako je stabo v torek, kdaj boš v LJ?

danes: mi še nismo dovolj zdravi za divjanje, žal user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.6.2010 8:40:39   
tažana
v torek lahko potem skupaj name mislite. Jaz grem namreč 0b 12:45 v boj user posted image !

Benika: kako ste spali?

< Sporočilo je popravil tažana -- 5.6.2010 8:41:10 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.