Nika v službi
|
Pia, vem, da je generalno težava z varstvom in zato so taki tabori dobrodošla rešitev. Poznam precej primerov, ki to prakticirajo. Dokler pa pri nas s tem ne bo težav, bo Nika lepo uživala doma. Pri nas so rezervacije nekaj običajnega, za letos se mi še nismo povsem odločili, ali bo Nika doma cel julij in avgust ali mogoče od polovice julija dalje. Se moramo še pomenit in naredit plan. Tažana, to je že prihodnji torek! Hitro bo za tabo, zato kar pogumno! Saj bo šlo. Potem pa fešta. 2ursae, pri nas sva pri teh praznovanjih precej "dolgočasna". Imava že kar tradicijo, da si privoščiva kakšen wellness (savna, masaže, kopeli...) in skupno večerjo. Letos sicer načrtujeva "pobeg" za dve noči (Pohorje), ampak to za naju še vedno spada pod razvajanje v dvoje. Ker tam, kjer sva, itak potem prakticirava savno, masaže... Naturalije so vedno dobrodošle in s tem ne moreš zgrešiti , če pa je fan kakšnih tovrstnih razvajanj, mu lahko npr. naročiš masažo, hammam ali kaj podobnega. Pa jagode, smetano in šampanjec servirano na.... bodi inovativna. Nika gre pa jutri v vrtec po 4-dnevnem premoru zaradi bolezni. Me je danes poklicala vzg. Nives in povedala, da gredo jutri v Arboretum, pa če je mogoče Nika že toliko zdrava, da gre zraven. Ko sem ji povedala, je bila čisto navdušena. Štartamo ob 7:30 z zajtrkom v vrtcu, nato pa gredo z busi do Volčjega potoka. Midva pa sva si vzela frej, najprej bova šla v miru na kavico v Havano, potem pa v savno v Atlantis. Juhej! Komaj čakam.