ninocka
|
Tazana, cestitke!!!!!!!!!!! Jupi, super, zalijemo na naslednjem srecanju, juhej!!!! Lian je bil vceraj cepljen, pohvaljen (kako je lep in kako je misicast ), velik 74 cm, tezek 8800g. Danes sem mela pa se z njim RA in sem rekla se za napotnico za Evana za fizio. Pol mi je pa dala ene cifre, ker so fizioterapevtke ZD blazno zasedene in se pomanjkanje kadra je...pa priporocila je telovadbo od ABC sporta, ker imajo baje tudi poudarek na fizioterapiji. Pa hoja v hrib ' tle pa Evan verjetno ne bi bil problem, jst pa... Kofetek vceraj je bil super, ampak je 2ursae pobegnila ravno, ko je Samo prisel. Je Evan rekel pol Zakaj je pa Anze sel? Jst bi se pa z njim igral Pospravljala nisem nic, briga me...bom pol, ko bom vse perilo umaknila in zlikala se tiste igrace pospravila. Sva pa s Samotom barvala vceraj vrtno utico potem, Evan se je ihgral s sosedo, dokler nista sla k enmu drugmmu sosedu drazit 2 samojeda, pol sva pa cist znorela in je morala it ona domov, on pa tud. Pol je bil pa jok, pa kolk smo nesramni, pa kako sem jst vsega kriva...Vmes med tem dretjem je pa Ruben skakal s skarpe in mu je spodrsnilo in se je popraskal po celem spodnjem delu rokice do reber...S tem da se je en dan prej z lickom zaletel v eno dilo, v soboto je pa po stengah padel in fasal ogromno busko na celu...katastrofa...sam cakam, dami iz vrtca socialno posljejo Teta beta pa ni hotla ostat na ledeni kavi in ji je celotno veseolje govorilo, da ne sme it se domov, ampak ni upostevala. Se ji je spraznil akumolator in pol 3 babe na kupu in 3 moski, zal pa vsi pod 1,20 in 5 leti...HB, da je mimo prisel sosed, prinesel kable (Anze je skor skp padel od veselja) in startal avto. PA teta beta se zmeri ni hotla ostat na ledeni kavi. Se je odpeljala in cez 5 min nazaj pripeljala, ker je Janos pozabil bagercka...ampak se zmeraj ni hotla ostat Beniki pa zal ni zneslo... Uh, ja, sem pa zvedla kako bo ime Anzetovi in Borovi sestrici ... ta ta ta ta ta ta ta daaaaa - Elektrarna ali Lola. Anze se se ni cist odlocil. Jst navijam za Elektrarno, skrajsano Elektra Lian je pa v torek popoldne zacel ustajat iz pocepa in potem se dvigne in stoji in si ploska. Sem ga poslikala, bom probala na FBju filmcek objavt, ker je taka faca mala Samo je doma, je delal ponoci in danes spet... Dobr da mi mulci delajo druzbo v postelji... Danes sta sla po tavelka 2 mojadva, jih je moj oci srecal, ko so lsi v vrtec zjutraj in je Evan takoj zacel, da bi rad, da ga pride dedi iskat. Tko da bosta danes tam do ene 7ih. Jst sem bla pa dopoldne v mestu na kavici s sestro in mami. Sem parkirala na streliski in sla do tistega parkiromata, dala denar not in potem nobena tipka ni delala. In sem tolk casa neki pritiskala, da mi je vrgel ven denar nazaj + se 1 eur gratis...kul... Ah, ja, zadnjic sem pa v sparu ukradla eno stvar, vredno 0,5 EUR....sramota... ce ze kradem bi lahko vsaj kaj vrednejsega ven odnesla nc, men tale vrocina mal v glavo buta, grem mojmu tezit, da greva po mesecnem nakupu v Leclerca...majo spet mleko v akciji in sokove, smo lih prejsnjemesecno zalogo porabili...