|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
5.6.2010 17:17:02   
Nika v službi
2ursae, svakinjo Natašo najdeš v Triumphu v CP.user posted image

Midve z Niko sva pa danes preživeli del dneva v ZOO in če se ne motim, sem na ta novih igralih videla Evana... ampak tebe, Ninočka, pa ni bilo nikjer videt, tudi Samota ne, tako da zdaj nisem prav prepričana, če sem videla prav.user posted image  Kakor koli že, Niko je obisk ZOO-ja, skakanje po trampolinu, igralih... tako izmučil, da je šla po poznem kosilu (ob 16:00) spat! Zdaj spi, Tomaž pospravlja, jaz pa se bom lotila pakiranja. Jutri ne bo veliko časa, saj gremo na Brezje (blagoslov vozil) in Bled.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
7.6.2010 7:57:06   
2ursae
oj, dobro jutro user posted image , kako ste?

Jaz sem celo v službi, jupi mi paše user posted image . Bo moja mami danes mirkala deco, da sem lahko prišla mal popucat svoje stvari, ki so se mi nabrale. Sam težava je v tem, da imam danes nove leče in slabo vidim user posted image , čeprav je dipotrija prava - morda so pa dali v zavitek napačno lečo. Skratka, delam tako, da mižim na eno oko user posted image .

popoldne imam morfologijo, gremo vsi4je, bom poročala, kako smo se odrezali.

za ju3: kje bi se zmenili?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
7.6.2010 9:19:19   
ninocka
Lahko pri meni, ker bo to meni se najlazje zaradi Liana. Pa lahko pomagate barvat naso utico, he he...
Zjutraj imava namrec cepljenje, pa ga ne bio rada kje prevec vlacila potem, ceprav po drugi strani pa dvomim, da bomo cepljeni, ker kaslja, pa iz noska mu tece.

Nika
, si prav vidla Evana. Je bil oz. sta z Rubnom bila v varstvu pri tasci, pa ju je peljala v ZOO.

Mi smo cez vikend postavljali utico,vceraj sva z Anjo sle pes do brunarce, tam sva srecale se od ene kolegice sestro s kolegicinima tamalima (a sem zakomplicirala user posted image ).V glavnem potem se je pa vseh 6 vrtelo na tistem vrtiljaku in so bli tko lustni, pa tolk so se rezali user posted image
Benika, a rekel je mami? O, kolk lepo user posted image user posted image Pa bozcek drugac,ker ga je bolelo...user posted image Upam, da bo vsak dan bolje in da se rees hitro pocajta...Aja, pa ful sem vesela zaradi sluha, res user posted image user posted image user posted image Super mali moz user posted image user posted image

Meni pa Ruben se zmeraj ne rece mami, ampak sem ampta oz. nani...user posted image

Sibam Liana previt...se beremo kasneje

Tazana, teb bomo pa itak pesti stiskale na polno user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
7.6.2010 9:37:09   
pety78
Pozdravljene,

Pri nas je vikend minil kot bi švignil. V soboto smo se peljali na Bled v polni bojni opremi (Quinny od Kaje, kolo od Kaje in še Vidovo kolo). Na poti si premislimo in gremo najprej v Bohinj. Ob desetih sem že lezla po stopnicah do slapa Savica. Sploh nisem vedala, da so štenge do gor, kaj šele, da jih je nekaj čez 500. user posted image No, vrh smo osvojili, sledila je vožnja z ladjico. Mala dva sta bila čisto navdušena. Ena smer po jezeru je trajala pol ure, potem smo šli na kosilo in ladjica nazaj.
Ustavili smo se na Bledu na sladoledu, v poznih popoldanskih urah prispeli domov in zaspali ko ubiti. user posted image

V nedeljo smo se potepali na Koroški. Aleluja za vreme! user posted image user posted image user posted image Zdej mi pa že vse po morju diši.

Benika, super za mami!!! user posted image user posted image
Tažana, ti boš pa itak razturala, pol pa žurka, a? user posted image user posted image

Lep teden vam želim. Zgleda da bo sončen, juhuhu!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
7.6.2010 14:12:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Lahko pri meni, ker bo to meni se najlazje zaradi Liana. Pa lahko pomagate barvat naso utico, he he...
Zjutraj imava namrec cepljenje, pa ga ne bio rada kje prevec vlacila potem, ceprav po drugi strani pa dvomim, da bomo cepljeni, ker kaslja, pa iz noska mu tece.

ok, kdaj lahko pridemo? Kaj pa teta beta? benika?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
7.6.2010 15:29:44   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Midva imava cepljenje ob 8ih, tko da recmo ob ene  10ih?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
7.6.2010 16:29:56   
teta beta
ja, meni je v redu. zdaj moram sam še najt ninočkina navodila, kako do njene hiše. mismilm, da imam na mejlu, če ne, bom pa prosila za nova. grem pogledat.

ajd, se že veselim, da se vidimo jutri user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
7.6.2010 16:36:22   
teta beta
nimam. prosim za nove napotke. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
7.6.2010 17:13:05   
benika

Benika ima 11.40 pregled pri zdravniku. Če bom hitr fertik, potem pridem, drugače pa žal ne.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
7.6.2010 21:21:00   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

nimam. prosim za nove napotke. 

Mas ZSuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.6.2010 23:13:17   
Nika v službi
Oj, samo pomaham vam s severa Nemčije (Blomberg, saj veste tisti hotel, ki je v pravljični graščini). Nisem imela časa pisat, ker me je dogajanje čez vikend čisto prehitelo, zdaj sem pa na mrtvo utrujena in tudi ne bo pisala.

Uživajtej jutri na kavi, naj bodo vsi pregledi in cepljenja uspešni, potem pa bom z veseljem prebrala poročilo.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
8.6.2010 0:25:01   
2ursae
pridemo torej okoli 10h user posted image .
Kaj pa, če bi benika tud prišla, nato za hip izginila na pregled in se po tem vrnila?

Aja, moja morfologija je bila bp, ful hitro opravljena user posted image , mulcema popolnoma nezanimiva (izgleda, da bi sodobne fante očaral le 3D UZ user posted image ). Potrjeno, da bo user posted image .

nika, upam, da uživaš.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
8.6.2010 8:06:00   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image Še enkrat za user posted imageuser posted image Veš ursae morš kakšen priročnik zdej prebrat za punčke. Po dve fantih bo to prava znanost user posted image isto velja za beniko. user posted image Da se ne bo kera med prvijanjem ustrašla da je lulček stran padu user posted image .

o šit mal mi pribija user posted image . grem Nežo spat dat potem se grem pa še mal učit user posted image . mogoče bom popoldan bolj trezno razmišljala user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   [Brisano sporočilo]
8.6.2010 8:34:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
8.6.2010 9:26:06   
2ursae
tažana, držala bom pesti in da veš, da sploh ne dvomim v tvoj uspeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drži se, bodi pogumna in čim prej javi, kako si preživela user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
8.6.2010 18:26:47   
benika
Draga naša Tažana!

Čas, ki je v večnost zapisan
svoj začetek in konec ima,
zdaj je tvoj indeks popisan
in obdobje se neko konča.

Ponosno in z dvignjeno glavo
odkrij kam te vodi srce,
skripte, zapiske pospravi
in naj se življenje začne!

ISKRENE ČESTITKE, DIPLOMIRANA VZGOJITELJICA!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 8.6.2010 18:28:29 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.6.2010 18:58:35   
Nika v službi
Tažana, še tukaj: PRISRČNE ČESTITKE! Od srca! Res sem vesela zate. Zdaj pa praznuj, kar ti duša da! Vse ostalo pa je že lepo povedala Benika.

In? Kofe? Poročilo? Nič? Sram vas bodi!

Adijo, grem na večerjo, potem pa v bazen.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.6.2010 20:42:32   
tažana
no pa sem user posted image .
ja kaj naj rečem razturala sem. iz svojih študijskih dni nisem bila navajena tako pozitivnih kritik user posted image , kot sem jih bila deležna danes. očitno res z leti pridobiš modrost user posted image . Skratka članice komisije so bile navdušene in me resno pozvale naj razmislim v nadaljevanja študija user posted image . pa sem se zaenkrat lepo zahvalila in povedala, da mi je tale diploma pobrala toliko energije da za nadaljnih nekaj 10 let ne želim stopit v nobeno fakulteto več. user posted image

Skratka hvala za čestitke in misli, ki so mi bile namenjene. častim absulutno samo da se skup zaletimo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.6.2010 8:36:47   
2ursae
tažana, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo, a ni fino k ti breme pade s srca user posted image .

včerajšnji čevk je bil super, pri ninočki je bilo toliko igrač, da sta se moja2 do sitega zabavala, jaz sem pa lahko v miru kofetkala ... ok, na začetku je bilo treba Anžetu razlagat, zakaj se ne sme igrat s ta pravo kosilnico, sesalcem in wapom, potem se je pa zabubil z vrtno cevjo in bil zadovoljen user posted image . Prvič sem videla Januša, ki je seveda že pravi korenjaček in se je zelo lepo ujel z mojima fantoma, tko da so dodobra prebrskali Evan-Ruben-Lianov peskovnik z bagrčki. Lian ostaja očarljivi mini Evan s temnimi učki, ki še pošteno stpiclja ob opori in vse glasno komentira user posted image .
Ninočka, upam, da Samo ni bil preveč jezen, ker nismo nič pospravljale user posted image , a si mu že povedala za Nikin način čiščenja domačije, ko gre v soboto ona s tamalo kofetkat, očka pa pospravlja user posted image .

lepo bodte, šibam.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.6.2010 8:43:02   
pety78
Ninočka, upam, da Samo ni bil preveč jezen, ker nismo nič pospravljale user posted image , a si mu že povedala za Nikin način čiščenja domačije, ko gre v soboto ona s tamalo kofetkat, očka pa pospravlja user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste uživale.

Tažana, še tukaj čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.6.2010 15:09:14   
Nika v službi

Zgledujte se po bolje organiziranih.user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav iz sončne in tople Nemčije od graščakinje.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.6.2010 15:18:57   
ninocka
Tazana, cestitke!!!!!!!!!!! Jupi, super, zalijemo na naslednjem srecanju, juhej!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lian je bil vceraj cepljen, pohvaljen (kako je lep in kako je misicast user posted image ), velik 74 cm, tezek 8800g.

Danes sem mela pa se z njim RA in sem rekla se za napotnico za Evana za fizio. Pol mi je pa dala ene cifre, ker so fizioterapevtke ZD blazno zasedene in se pomanjkanje kadra je...pa priporocila je telovadbo od ABC sporta, ker imajo baje tudi poudarek na fizioterapiji. Pa hoja v hrib ' tle pa Evan verjetno ne bi bil problem, jst pa...user posted image

Kofetek vceraj je bil super, ampak je 2ursae pobegnila ravno, ko je Samo prisel. Je Evan rekel pol Zakaj je pa Anze sel? Jst bi se pa z njim igral user posted image
Pospravljala nisem nic, briga me...bom pol, ko bom vse perilo umaknila in zlikala se tiste igrace pospravila. Sva pa s Samotom barvala vceraj vrtno utico potem, Evan se je ihgral s sosedo, dokler nista sla k enmu drugmmu sosedu drazit 2 samojeda, pol sva pa cist znorela in je morala it ona domov, on pa tud. Pol je bil pa jok, pa kolk smo nesramni, pa kako sem jst vsega kriva...Vmes med tem dretjem je pa Ruben skakal s skarpe in mu je spodrsnilo in se je popraskal po celem spodnjem delu rokice do reber...S tem da se je en dan prej z lickom zaletel v eno dilo, v soboto je pa po stengah padel in fasal ogromno busko na celu...katastrofa...sam cakam, dami iz vrtca socialno posljejo user posted image
Teta beta pa ni hotla ostat na ledeni kavi in ji je celotno veseolje govorilo, da ne sme it se domov, ampak ni upostevala. Se ji je spraznil akumolator in pol 3 babe na kupu in 3 moski, zal pa vsi pod 1,20 in 5 leti...HB, da je mimo prisel sosed, prinesel kable (Anze je skor skp padel od veselja) in startal avto. PA teta beta se zmeri ni hotla ostat na ledeni kavi. Se je odpeljala in cez 5 min nazaj pripeljala, ker je Janos pozabil bagercka...ampak se zmeraj ni hotla ostat user posted image
Beniki pa zal ni zneslo...user posted image

Uh, ja, sem pa zvedla kako bo ime Anzetovi in Borovi sestrici ... ta ta ta ta ta ta ta daaaaa  - Elektrarna ali Lola. Anze se se ni cist odlocil. Jst navijam za Elektrarno, skrajsano Elektra user posted image

Lian je pa v torek popoldne zacel ustajat iz pocepa in potem se dvigne in stoji in si ploska. Sem ga poslikala, bom probala na FBju filmcek objavt, ker je taka faca mala  user posted image

Samo je doma,  je delal ponoci in danes spet...user posted image Dobr da mi mulci delajo druzbo v postelji...

Danes sta sla po tavelka 2 mojadva, jih je moj oci srecal, ko so lsi v vrtec zjutraj in je Evan takoj zacel, da bi rad, da ga pride dedi iskat. Tko da bosta danes tam do ene 7ih. Jst sem bla pa dopoldne v mestu na kavici s sestro in mami. Sem parkirala na streliski in sla do tistega parkiromata, dala denar not in potem nobena tipka ni delala. In sem tolk casa neki pritiskala, da mi je vrgel ven denar nazaj + se 1 eur gratis...kul...user posted image
Ah, ja, zadnjic sem pa v sparu ukradla eno stvar, vredno 0,5 EUR....sramota...user posted image ce ze kradem bi lahko vsaj kaj vrednejsega ven odnesla  user posted image

nc, men tale vrocina mal v glavo buta, grem mojmu tezit, da greva po mesecnem nakupu v  Leclerca...majo spet mleko v akciji in sokove, smo lih  prejsnjemesecno zalogo porabili...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.6.2010 15:00:18   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Zgledujte se po bolje organiziranih.user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav iz sončne in tople Nemčije od graščakinje.user posted image

Nika, sej lahko se tko zmeniva - pridete k nam na obisk, jst ti naredim ledeno kavico (tud s smetano, ce zelis), Nika, Evan, Ruben in Lian se igrajo, Tomaz bo pa Samota skozi prakticne nasvete (beri pospravljanje) naucil, kako to pri vam funkcionira...user posted image user posted image

Kje pa ste vse??? Mi2 z Lianom vegetirava v hisi, ker j enot hladno, zunaj je pa prevec pasja vrocina...

Neposredna povezava do sporočila: 1973
   [Brisano sporočilo]
10.6.2010 19:48:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.6.2010 19:53:02   
benika
Jaz imam pa ta teden živ ferker. V ponedeljek letanje kr tko mal naokrog, v torek pregled v lj. porodnišnici, včeraj sva bila z Jakobom spet v bolnici na odstranitvi šivov, danes sem pa iomela obadva doma, ker smo zjutraj zaspaliuser posted image Prejle jih je Edo odpeljal k tašči za čez vikend, ker grem jaz v soboto na službeni piknik, Edo pa je končno zaključil z bolniško (ampak dvomim, da več kot za en teden) in gre spet na šiht.

Jutri imam posvetovalnico pri svojem G, pa frizerja pri yelci, pa kavico pri Špeli, pa.....ah, če bi dan imel 30 ur bi bilo premalouser posted image

Pety, danes sem dobila mojo Evelin boršo. Ni tista, za katero si mislila da je, ampak je ta še lepšauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 10.6.2010 19:54:41 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.