|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
31.5.2010 19:34:44   
tažana
benika: kaj ste vi šli buške nabirat. no glede hrane in ne zadovoljevanje fizeoloških potreb otroka si ne znam predstavljat- vrjetno bi mi bilo tako hudo, sploh če bi se otrok jokal user posted image . upam da prespi vse skupaj in da ne bosta imela težav.

nika: hja, aljaž je bil vodič takrat ko sem bila na porodniški s katarino. sedaj pa je v bistvu kustos oziroma likovni kritik. pripravlja razstave, piše kritike umetnikov in vodi otvoritve.
no tako nekako.
evo en izmed njegovih del: http://www.docstoc.com/docs/24338313/Du%C5%A1an-Premrl---IN-MEMORIAM

grem nežo v postlo odnest.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
31.5.2010 20:41:50   
Nika v službi
Benika, naj vam čim hitreje mine ta čas do operacije.user posted image user posted image user posted image

Tažana, hvala za pojasnilo. Zdaj pa je čisto jasno. Potem pa Aljaž mogoče pozna tudi Andreja Dobleharja... no, on je pa moj znanec, ex-sopevec.user posted image

Nika mi je zdajle zvečer spet zakuhala preko 38°C. Čez dan je bila dokaj ok, živahna, zdaj pa je čisto hin. Če bo jutri čez dan tudi takšna, se gremo pokazat k P.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
31.5.2010 20:46:33   
teta beta
Benika, pa ste jo končno dočakali! Jutri bo že vse za vama in držim pesti, da bo šlo vse tako kot mora iti! Bomo mislili in držali pesti za Jakoba! To, da morda ne bo več potreboval aparatka, je pa sploh dobra novica! 

2ursae, vi pa imate res smolo, no user posted image . Upam, da se Bor hitro pozdravi in ostane zdrav!

Dobre želje tudi Niki, da se ne razvije v kaj resnega!

Aja, 2ursae, jaz v bistvu ne rabim ničesar iz Ikee user posted image ... res nujno imam samo lušte user posted image Imela sem namen iti konec junija ali v začetku julija, zdaj pa še ne vem. Morala bi dobiti dohodnino nazaj, pa so mi ravno danes poslali, da so mi jo odtegnili za ene stare prispevke od lanskega oktobra (smo ugotovili, da so se položnice nekaj zašuštrale, a opomina pa v več kot pol leta niso poslali user posted image ) in še za zdajšnje, ker sem plačala 18., rok je bil pa 15. In zdaj imam v dobrem za naslednji mesec user posted image , klinc, bi raje imela denar... sem prav računala na tole dohodnino.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
31.5.2010 21:07:14   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Tažana, hvala za pojasnilo. Zdaj pa je čisto jasno. Potem pa Aljaž mogoče pozna tudi Andreja Dobleharja... no, on je pa moj znanec, ex-sopevec.user posted image

Ja pozna user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.6.2010 8:50:15   
Nika v službi
Dobro jutro, bejbe!

Se zdaj na kratko oglasim, preden me okupirajo naši obiskovalci z Madžarske. Imamo namreč 2 dneva audit kupca in bom "kuhana in pečena" od jutra do večera v podjetju. Tole mi sicer zdaj, ko je Nika bolna, čisto narobe hodi, ampak kaj hočemo. Bo moral Tomaž vskočiti na polno. Pa HB za babi in dedija.

Benika, kako ste preživeli noč, kdaj se vam začne akcija? Še enkrat - dobre misli so z vami!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.6.2010 9:04:29   
tažana
benika:  tudi jaz mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.6.2010 9:14:26   
ninocka
benika, jst tudi  mislim na vaju in drzim pestim, da bo hitro mimo user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.6.2010 9:24:55   
pety78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba.

2ursae, če je možno, bi imela dva antilop stolčka z mizicama, bele barve. :)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
1.6.2010 12:07:25   
benika
Jakob je v operacijski. Sedaj pa dobri 2 uri čakanja in živciranja. 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
1.6.2010 12:20:15   
ninocka
Benikauser posted image user posted image user posted image user posted image  
Naj hitro mineta 2 uri, da bos mela svojega soncka spet pri sebi,  jst pa se naprej stiskam pesti in mislim na vaju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
1.6.2010 13:10:56   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jakob je v operacijski. Sedaj pa dobri 2 uri čakanja in živciranja. 

Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje živčke. user posted image
Vem kak občutek je to. Ampak kar pomiri se, da ga boš lepo potolažla, ko se bo zbudil iz narkoze in se bosta crkljala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
1.6.2010 13:14:30   
pety78
Punce, dajte mi prosim povedat, katere knjige ve berete o enem Edwardu, mogoče se vam pa pridružim pri tem, ker že zelo dolgo nisem kake knjige prebrala. user posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.6.2010 13:30:45   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, dajte mi prosim povedat, katere knjige ve berete o enem Edwardu, mogoče se vam pa pridružim pri tem, ker že zelo dolgo nisem kake knjige prebrala. user posted image  

Beremo (oz. smo prebrale) vampirsko sago Somrak.

Zdej je se ena nova, a je katera ze brala?
http://www.emka.si/vampirska-akademija-zepnica/PR/67626,399

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
1.6.2010 13:36:40   
Nika v službi
Benika,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj bo kmalu za vama, še kakšno urico in bo.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.6.2010 13:57:41   
pety78
A to moraš prebrati od prve do zadnje knjige? 

Neposredna povezava do sporočila: 1915
1.6.2010 14:39:59   
benika

NUJNO!!!!

Jakob je dobro prestal operacijo. Sedaj je še ves komiran in  čakam, da se bo začel prebujat. Zgleda pa grozno. Bom kakšno slikico prilepila pol zvečer (najbrž kr na FB).

HVALA VSEM ZA STISNJENE PESTKE IN LEPE ŽELJE. RVM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
1.6.2010 15:32:23   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

NUJNO!!!!

Jakob je dobro prestal operacijo. Sedaj je še ves komiran in  čakam, da se bo začel prebujat. Zgleda pa grozno. Bom kakšno slikico prilepila pol zvečer (najbrž kr na FB).

HVALA VSEM ZA STISNJENE PESTKE IN LEPE ŽELJE. RVM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubčka za srčka malega.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
1.6.2010 16:52:03   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za jakoba!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 17:23:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
1.6.2010 17:48:49   
2ursae
o, benika, super user posted image , a veš, da sem bila v tvoji bližini? Z Borom sva noč preživela na Infekcijski in sem mislila na vaju, sem ti rabno opoldne hotela poslat sms, kako ti kaj tekneta riž in zrezek user posted image . Hitro okrevnaje malemu bolničku user posted image user posted image . Kdaj gresta domov?

IKEA - ne bo, bom še lep čas na negi, Bor potrebuje inhalacije na tri ure. Žal mi je, reeeeees mi je žal user posted image , sem se ful veselila. Pa mislim, da nama tudi v bližnji prihodnosti ne bo uspelo it, t&t gresta v soboto v toplice in bom 14 dni brez varstva. Za en čas bosta vzela Anžeta, ga že vidim, kolk bo užival. Zase pa upam, da bom čim dlje imela nego, ker Bora v vrtec ne bom več dala, t&t pa ne bosta doma in bom brez varstva. Nč mi ne gre prav .... ampak briga me, čez dobra dva tedna letimo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to mi daje optimizem, da bomo že kako user posted image , samo da bo zdravje.

fajn bodte, se še kaj javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.6.2010 9:11:51   
Nika v službi
Benika, Jakobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem videla slikice na FB. Bošček, ampak istočasno tako lepo dete.user posted image

2ursae, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vaju z Borom. Naj vaju grejejo misli na toplo grško morje...user posted image

T. je včeraj peljal Niko k P, da jo pogleda, vzeli so ji bris, če bi bila slučajno gnojna angina, ampak je vse ok, očitno gre za malo bolj konkretno virozo. Dobila je navodila, da mora počivat, veliko piti, občasno med in občasno stopljen sladoled. To slednje si je seveda najbolj zapomnila.user posted image Je bila pa baje zelo pridna in kooperativna. Pri P je namreč študentka opravljala prakso in je praktično ves pregled dala skozi podvojeno. Mi je potem zvečer na široko razlagala, kako se je tista študentka učila...user posted image
Zdaj se crklja doma pri babi in dediju, T. je sicer vzel bolniško (jaz ta teden nikakor ne morem), vendar ne bo z njo doma ves čas, ampak bo kombiniral službo + nego. Ne gre drugače, žal. Jaz imam ta teden tudi celodnevne zadolžitve, v ponedeljek pa grem na pot (Nemčija), tako da nam bo spet ostal zgolj vikend za crkljanje. Tile tedni so precej divji...

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.6.2010 18:39:10   
2ursae
drug teden bom v torek, sredo in četrtek frej za kakšno dopoldnasko kofetkanje z otroci ... punci na porodniški/ bolniški, se bomo kakšen dan zmenile user posted image ?

Nika, jaz bi pa ful rada, da bi imela koga, ki bi mi odvzel del bremena nege za otroke ... ju3 moram poklicat v službo (povedat, da me še drug teden ne bo) in si sploh ne upam user posted image ...

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 2.6.2010 18:40:51 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.6.2010 20:43:46   
teta beta
Jeeeee, naš mali je pa dobil vrtec!!! Je pisalo, da je zbral 76 točk in pristal na 3. mestu user posted image . Tak da septembra štarta, potem bom pa jaz sama uživala doma user posted image . Seveda ju bom pogrešala, ampak malo fraj pa tudi paše.

2ursae, če bo lepo vreme, mogoče skočim do Lj. Ampak se bomo še zmenili... nič ne obljubim.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
3.6.2010 10:51:02   
Pia67
Benika kako ste? Revčka gotovo boli vse skupaj in potrebuje vso tvojo pozornost. Na hitro okrevanje user posted image
Teta Beta user posted image  za vrtec. Boh ve kaj boš počela jeseni user posted image

Ne vem kako prakso imate glede tečajev in tednov namenjenih otrokom in mladini med počitnicami? Nino sem vpisala na športni tabor in danes še na njeno vročo željo: tabor kjer bo bila s konjički (vsak dan morajo skbeti za konje, čistiti, imajo likovno delavnico na temo konjev, sami si skuhajo, en dan prespijo na senu in na koncu še piknik). Mislim, da bo kar šlo, mal za večjo samostojnost, preseneča pa me, kako se iz začetne zadržanosti prelevi v čisto samostojno punčko. Mogoče je s tabori malo prezgodaj vendar, če se spomnim, so bili zame najboljši del počitnic.
V soboto greva na zaključni izlet v rakov Škocjan, potem pa gasa na morje-delovno ampak mislim, da bo Nina uživala v vseh delavnicah, konjih, streljanju z lokom in plavanju.

Savnamo se po novem user posted image  v novi savni, ker smo staro 14 dni morali reklamirati. Segrevala se je dobro uro, da je temp. narasla na obratovalni del, nova pa to naredi v pičlih 15 minutah. Mi je bilo kar mal nerodno, ko smo že malček zdelano(beri preznojeno) savno vrnili nazaj user posted image . 
user posted image  samo hvalim se ...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
3.6.2010 10:55:15   
Pia67
Aja, če smo že pri branju knjig: trenutno imam na muhi Moj otrok po moje (http://www.vale-novak.si/product_info.php?products_id=1102)
Zanimivo...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.