ninocka
|
Helou Mi smo pa preziveli tak ful fajn vikend v Catezu, s Samotom sva bla cist navdusena, sva se ful zapalila, da bi tle kar vikend kupila... Mali so uzivali, sploh Evan in Ruben, Lian je pa najprej mal strajkal, ko je sel v vodo, na kocnu sva se pa ze po toboganih (otroskih, ker se mami ne upa na tavelike ) spuscala Edino kar sva bla pa fuuul razocarana je bla pa gostinska ponudba tam - to je pa katasrofalno. Majo eno samopostrezno restavracijo tam, cene pa take, kot da jes ala card...Dunajc - 8.9 EUR...halooo??? Hiska pa ful lustna, pa spredaj terasica, sva zvecer s Samotom mal kofetkala tam. Pa ena muca je mela tam mladicke, ene 2-3 dni stare. Sta bla velika dva ful navdusena nad njimi. Pol smo ji pa odnesli en zrezek in pa salamo, pa vodo. Me je pa ful v smeh spravlo, ker je mela pred sabo tetrapak mleka. Ja, kot da si ga bo odprla in si nalila mleko, ha ha... 2ursa, ce bi sli vi, bi ziher kakno mucko domov prinesla, a? Vceraj sme mela pa svet starsev, izredni sestanek, smo mogli neki volit, pa nas je blo premalo, tko da imamo naslednji teden spet. Samo je bil do 11h v sluzbi, ker je nekaj crknilo, tamali pa pri mojih v jarsah. Mal prej sta pa Evan in Ruben sibala na morje s tasco in njeno kolegico. je hotla Evana vzet, pa je se Ruben rekel, da bi on tudi sel, pol sem pa rekla al vzame oba ali pa nobenega. Evan se je pa odlocil za morje samo zato, ker bo tam lahko sel na avtocke Benika, kdaj si zdaj ti ta teden v LJ? A bo kaksna kavica padla? PA ti 2ursae, ziher mas se kaksne nakupe pred morjem? Tazana, a na Ravne ste sli? Mi smo tud yadnje case pogosti obiskovalci tam (dezurne ambulante ), ko gremo v Crno...A ste sli cez Avstrijo? Lian ma pa naslednji teden RD, pa se zdaj ubadam z vprasanjem kaj mu kupit? Ker bolj ali manj vse ze imamo, ne bi mu pa kupovala igrac za 1letnika, ker mu ni zanimivo...hm,hm...nagibam se k gigantskemu tovornjaku, se bodo vsi 3 lahko igrali, pa prevazali v njemu, ker je kao do 50 kg... Postar zvoni, sibam, da mi ne uide... ...postar zvoni samo 2x in ce mu vrat ne odpres nikoli ne izves, da drugo ljuuubiiiii.....