|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
12.6.2010 17:01:11   
spelka12
tažana iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nika a ste že nazaj?
2ursae čestitke za user posted image . Joj ampak pomojem bosta z beniko res pogrešale lulčkauser posted image user posted image .

Danes sem bila v šopingu za naše prvo morje. Uf kolk je treba kupit user posted image . Sem pa kupila kopalne pleničke. Sploh nisem vedela, da obstajajo za take male. Od 3kg dalje user posted image . Poznam samo tiste za 1xtno uporabo. Te so pa pralne. Oskar je dobil tudi prvi bazen user posted image  in je prejle že na terasi čofotal in špricaluser posted image . HB konec strahu pred vodo.
Mali že sam sedi, ta teden je prvič začel čebljat - ba ba ba ba ba ba. Zdej pa ne vem, a hoče BAlon a mamici pravi BAba. Mogoče je pa hotel BAzenuser posted image  user posted image .
Evo dragi je nazaj z novo TV, grem pogledat, na čem bom danes gledala Jurassic Parkuser posted image .

Lepo se imejte pa če boste kdaj v Kranju se spomnite na mene, oktober se bližauser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.6.2010 17:58:41   
Pia67
Evo mene, še vedno sva nad Ankaranom, sonce nažiga, voda je prijetno topla (na začetku tedna se je pokvaril termostat in so jo "ohladili2 na 43°C"). Uživava, sprobali sva vse športe, se žarčili na zmajevih črtah-energetske cone, spoznali šamana, lovili metulje. Kaj naj še napišem? Uporabniki zadovoljni s programom. Ankete so pozitivno ocenile trud celotne ekipe. user posted image
Bi kar še ostali. Ju3 pa domovuser posted image , čaka me fejst delovni teden, ker me ni bilo v centru in imamo dan odprtih vrat.

Tažana še ena potrditev, da delaš tisto pravo delo, ki te, vsaj po tvojih besedah sodeč izpolnjuje. In te na žalost tudi izčrpa. Šparaj "biserčke", te čisto razumem glede nadaljnega študija. Če bo, bo. Če pa ne, pa tudi prav.

Zdaj pa še piknik, nosim majico "Pazi pečem ..."

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
14.6.2010 8:33:38   
tažana
pia:
Cool majica user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mi smo tudi imeli zelo aktiven vikend. V soboto smo šli na Ravne na Koroškem k žlahti, ki nas vabi že nekaj let. Šli smo s 5 avtomobili in preživela krasen dan  user posted image . Neža je bila tako pridna, da je ne morem prehvalit. vsi so jo hvalili kako je dobrovoljna in da se ne boji nikogar. - doma je pa še tašči ne smem pustiti v varstvu user posted image - no mogoče bo pa počasi bolje user posted image .

Včeraj pa smo šli v Dolgo njivo. Tiste, ki bi iščete kakšne točke za izlete - ful priporočam. Takrat ko je pri nas ful vroče je tam ravno prav. Mi smo šli ob 10ih gor. pri koči smo jedli kosilo (obaro, žgance in štruklje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )
videli smo 2 uri starega telička, božali in s sladkorčki smo hranili oslička, opazovali smo male pujske, en zajček je skakal med mizami, pokukali smo v gnezda če je kakšna kokoška znesla jajčka (našli smo 5 jajčk), nabrali smo vršičke za sirup, se nahodili in zelo LEPO imeli. Hoje je približno 20 minut, če se z avtom pelješ do parkirišča lahko pa avto pustiš nižje in se malo več sprehodiš. Skratka ZELO LUŠTNO!!!

http://www.hribi.net/izlet/pod_krnico_planina_spodnja_dolga_njiva_/11/298/420     - evo malo za pokušino.

Zdej grem pa hitro mal pospravit me je od celega vikenda počakalo user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
14.6.2010 9:27:11   
2ursae
hej user posted image

tažana user posted image za lepo preživet vikend in hvala za idejo za izlet ... morda pa to spravimo skozi, pa še mož ima na Gorenjskem zelo prijetno (kar ni nepomembno user posted image ) žlahto in bi lahko malo združili vse skupaj.

mi smo imeli miren vikend - v petek popoldne sem mulčka peljala v Šmarješke toplice in oddala Anžeta, ki bo tam z babi do torka. Itak da ful uživa, srečko mali. Z Borom sva šla včeraj na en obisk, skratka, luštno je.
V četrtek gremo že na user posted image , nimam še nič pripravljeno, nič spokano - me je danes ponoči že dajala mora, da smo na letalu, brez denarja, brez kufrov user posted image , izgleda, da mi nekaj v podzavesti sporoča, naj začnem vsaj razmišljat, kaj naj vzamem. Eh, itak rabim le otroke in kopalke user posted image .

fajn se imejte, jupi, danes grem k frizerju. Brez tega pa res ne morem nikamor na lepše user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
14.6.2010 13:54:35   
tažana
ursae: Samo do parkirišča je kar nekaj makedama, če mislite it nikar preveč ne odlašaj, da ne bom jest potem kriva da si šla prezgodaj rodit user posted image .

Hvala vsem za čestitke user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
14.6.2010 14:00:46   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pety, danes sem dobila mojo Evelin boršo. Ni tista, za katero si mislila da je, ampak je ta še lepšauser posted image

user posted image

Kdor čaka, dočaka.user posted image Kdaj se greva mal prošetkat z boršama? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
14.6.2010 20:28:23   
Nika v službi
Hej, hoj, bejbe! Nazaj v domovini - od petka ponoči dalje. Nika je proti koncu tedna že močno pogrešala mamico user posted image , ampak smo se potem čez vikend crkljali in vse nadoknadili.user posted image  Posledično enkrat za spremembo nimam posebnih vikend novičk - v soboto smo bolj počivali, jaz sem pospravljala, razpakiravala, delila darilca....nedeljo pa smo prav tako vzeli bolj na izi - dopoldan v Stolnico k maši, pa sprehodek, kavica v centru Ljubljane, popoldan nogomet (juhej, za 1. zmago našihuser posted image ), domače igrišče. Danes smo šli v šoping - Nika je dobila sandalčke in crocse, pa darilo (Legice) smo kupili za Lukata, saj gre Nika v petek na njegovo praznovanje RD (G-rega). V četrtek imamo pa zaključno druženje v vrtcu - športne igrice, nekaj podobnega kot so imeli pri Teti beti. V sredo imam cel dan seminar, Tomaž pa eno službeno zadevo v Portorožu, jutri je nabava in bo teden zapolnjen.
V Nemčiji je šlo vse po planu, tudi zaključni šoping v Outletu v Metzingenu. Sem kupila sebi in Tomažu crocse, pa nekaj Jibbitzov, vse skupaj je bilo 45€!user posted image  Otroški crocsi so tam po 13€, ampak je bilo veliko že pobrano, tako da za Niko nisem nič dobila.

Nadaljujem kasneje....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
15.6.2010 9:52:56   
ninocka
Helou user posted image
Mi smo pa preziveli tak ful fajn vikend v Catezu, s Samotom sva bla cist navdusena, sva se ful zapalila, da bi tle kar vikend kupila...user posted image Mali so uzivali, sploh Evan in Ruben, Lian je pa najprej mal strajkal, ko je sel v vodo, na kocnu sva se pa ze po toboganih (otroskih, ker se mami ne upa na tavelikeuser posted image ) spuscala user posted image
Edino kar sva bla pa fuuul razocarana je bla pa gostinska ponudba tam - to je pa katasrofalno. Majo eno samopostrezno restavracijo tam, cene pa take, kot da jes ala card...Dunajc - 8.9 EUR...halooo???
Hiska pa ful lustna, pa spredaj terasica, sva zvecer s Samotom mal kofetkala tam. Pa ena muca je mela tam mladicke, ene 2-3 dni stare. Sta bla velika dva ful navdusena nad njimi. Pol smo ji pa odnesli en zrezek in pa salamo, pa vodo. Me je pa ful v smeh spravlo, ker je mela pred sabo tetrapak mleka. Ja, kot da si ga bo odprla in si nalila mleko, ha ha...user posted image
2ursa, ce bi sli vi, bi ziher kakno mucko domov prinesla, a?

Vceraj sme mela pa svet starsev, izredni sestanek, smo mogli neki volit, pa nas je blo premalo, tko da imamo naslednji teden spet. Samo je bil do 11h v sluzbi, ker je nekaj crknilo, tamali pa pri mojih v jarsah. Mal prej sta pa Evan in Ruben sibala na morje s tasco in njeno kolegico. je hotla Evana vzet, pa je se Ruben rekel, da bi on tudi sel, pol sem pa rekla al vzame oba ali pa nobenega. Evan se je pa odlocil za morje samo zato, ker bo tam lahko sel na avtocke user posted image

Benika, kdaj si zdaj ti ta teden v LJ? A bo kaksna kavica padla? PA ti 2ursae, ziher mas se kaksne nakupe pred morjem?
Tazana, a na Ravne ste sli? Mi smo tud yadnje case pogosti obiskovalci tam (dezurne ambulante user posted image ), ko gremo v Crno...A ste sli cez Avstrijo?

Lian ma pa naslednji teden RD, pa se zdaj ubadam z vprasanjem kaj mu kupit? Ker bolj ali manj vse ze imamo, ne bi mu pa kupovala igrac za 1letnika, ker mu ni zanimivo...hm,hm...nagibam se k gigantskemu tovornjaku, se bodo vsi 3 lahko igrali, pa prevazali v njemu, ker je kao do 50 kg...user posted image

Postar zvoni, sibam, da mi ne uide...
...postar zvoni samo 2x in ce mu vrat ne odpres nikoli ne izves, da drugo ljuuubiiiii.....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
15.6.2010 10:06:55   
Nika v službi
No, ta kasneje... je bil precej kasneje.user posted image Dober dan iz službe. Komaj šaflam, imamo celo norijo, ampak nekaj minutk si moram vzeti tudi zase.user posted image

Tažana, vi ste pa zaštartali s podvigi - najprej kolesarjenje, potem nekaj kulture, zdaj spet pohod....user posted image Tudi tvojo idejo sem si vestno shranila za tropske čase. Takrat se prileže pobeg v hribe.

2ursae, danes se Anže že vrača, a ne? Uf, bo poln vtisov... Potem pa hitro kovčke prepakirat in hajdi na morje. Joj, kako vam zavidam, da pojutrišnjim že letite! No, ja, po drugi strani pa vam vsaj toliko (kot je fovšije) tudi privoščim.user posted image Kdaj imate let?

Pia, ti si verjetno v polnem delovnem zagonu ta teden. Naj ti hitro mine. In ja, napis na majici je bil tudi meni všeč.

Valla, kdaj torej štartate na morje in za koliko časa? Brrr, 20°C pa ni zame....user posted image

Špelka, in kdaj jo mahnete vi na morje? Očitno mi boste vse ušle, jaz pa sama samcata tukaj v službi, brez družbe za kufe.user posted image

Benika, kako je bilo na pregledu? Kava z Yelci je sigurno teknila, zato se ne bi preveč mudila v teh podrobnostih. Mene zanima, kako Neža brca.... user posted image

Kako pa boste vi letos z rezervacijo? Za 2ursae vem, da je nimajo, kaj pa druge? Kdaj boste čmrlje potegnile ven iz vrtca? Jaz ravno pišem mail, da bi želeli uveljavljat rezervacijo med 05.07. - 31.08.

A se bomo kaj videle? Kakšen Gibi-gib mogoče? Kaj pa Gulliverlandia, jaz še vedno računam na 25.06.... Ninočka, saj velja, a ne? Še katera?

Aja, za konec: imamo novo balkonsko ograjo!user posted image user posted image user posted image Končno! So ekspresno hitro zrihtali. Ko sem odšla na pot, smo imeli še staro, ko sem prišla iz Nemčije, pa me je že čakala nova! Jupi! Lepa.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.6.2010 10:07:54 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 1984
15.6.2010 10:32:35   
Pia67
Ja, Nika res je, gužva kakor pri tebi, prisiljeno smo odšli še na sprehod, ker ni bilo elektrike. Napisala sem en post, pa mi ga je jasno zbisalo, ko je nastal mrk. user posted image  za nakup croksov, meni sicer niso ravno obuvalca, ki bi jih nosila, Nini sem kupila ene ponaredke, pa je padla po uri uporabe, ker je z njimi tekla kakor v teniskah (zgolj zaradi bazena na taboru). Bi bila pa vesela za kako outlet trgovinico za Teweuser posted image . Kakšno ograjco pa imate?

Ninocka me je kar sram, kljub borih 30 km še nismo odšli do čatežkih, le drsanje je nekajkrat padlo pozimi. Glede samopostrežnih restavracij, sem tako škrta, da raje naredim kako makaronovo solatko, res pa je, da sem veliko, veliko manj obremenjena, ker Nina praktično vse sama postori, le spomnit jo je treba.

Benika a to so te torbice. Črtaste, podobne oblike izdelujemo v centru, idejo sem jasno skopirala iz neta. Naše se dajo še zvit in nastane ena mala kepica za v torbico. Bom poslikala. Upam, da bi torbico sprejeli v program za leto 2010, jeseni kandidiramo v izboru izdelkov, mal je samo sitno, ker šivam lahko le jaz. No, saj to je mala malica, glavno je, da vse ostale posle lahko naredijo moji v centru.

Drugače nič novega, v nedeljo sva šli z Nino še v Postojnsko jamo in pogledat vivarije. Super izletek. Vnedar Tažana, tudi jaz  bi bila z veliko večjim veseljem na planini Dolga njiva. Dober predlog user posted image , sem si ga tudi jaz dala v zaznamek idej kam gremo.

Jutri pregovorno mokra CICI Veselica Nininega vrtca, upam, da vseeno bo, škoda, da jo organizirajo sredi tedna. Več naslednjič, me že čakajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1985
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 11:29:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
15.6.2010 11:47:51   
benika
Ninocka...v LJ nisem do 29. ampak za kofe se lahko pripeljem kadarkoli češuser posted image

Nika, kako brca Neža, ne vem. Moraš to Tažano vprašat. Lahko ti pa povem, kako brca Mancauser posted image

Dopust...mulca gresta v petek v toplice za 1 teden, mi gremo na Krk 1. julija. Špelka odhaja na dopust 21. junija, prav tako na Krk.

Jaz imam pa en problem, pa ne vem, al zagnat paniko al ne. Že od včeraj opažam, da se mi po moje lušči čep. Panika je, ker je to tako zgodaj. Noseča sem dobrih 27. tednov, pa ne vem, al nej se grem pokazat al nej počakam, če se bo tole nadaljevalo al ne. Kaj mi svetujete?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 12:41:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
15.6.2010 13:21:21   
Nika v službi
Benika, vsekakor pokliči! Po moje te morajo pogledat, no. Nič čakat. Manca (!!!user posted image ) očitno močno brca. Ej bejba, res, jaz ne bi čakala, s tem se ni za igrat. Gremo, telefon v roke, kliči in sporoči. TAKOJ!

Valla, ja, dobro, da si se spomnila, da ti en otrok manjka.user posted image Vremenski obeti pa res niso preveč dobri, sem pa prepričana, da je to le prehodno poslabšanje. Saj bo sonček, nič bat.

Pia, outleta, ki bi imel Tewice, žal nisem videla, si mi pa dala idejo. Bi bilo res vredno raziskat, tudi mi jih radi nosimo, čeprav smo letos kar malce pozabili nanje. Sem pa včeraj Niki v Massu kupila luštne sandalčke 40% ceneje. Imajo razprodaje, če katera kaj rabi, se splača pogledat.

Ograja - lepa, siva, rostfrei.user posted image Pripnem fotko ob priliki.

Ninočka, a ste bili vi prvič v Čateških? Mislim na splošno. Ker je namreč vsesplošno znano, da je prehranjevalni del riviere PODN. Mene vedno znova mine, ampak kaj, ko je pa prikladno, da pač tam nekaj poješ. Mi smo sicer enkrat vzeli celo polni penzion, pa smo šli potem raje jest v restavracijo h. Toplice (kjer običajno bivamo, kadar smo tam) kot pa v tisto restavracijo v sklopu termalne riviere.
Kako pa izgleda tista Gusarska zadeva? Te še nisem videla v živo, sem pa pravkar dobila sveže novice od sorodnice, da je ful uredu. Je mogoče katera že spala v tistih hiškah na vodi ali pa v šotorih indijanske vasi? Mene pri hiškah moti to, da zna biti tam precej komarjev, ker si pač na vodi. Pa tisti bajer tam dobro poznam, je te golazni precej.user posted image

In kaj ti je lepega prinesel poštar?user posted image

Sicer pa sem pravkar prišla s kofetka - z možem. Se je res prileglo. Tankat pa nisva uspela.user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
15.6.2010 13:58:51   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mene zanima, kako Neža brca.... user posted image

Zdej sem pa že cel film nazaj prevrtela, kdaj je benika rekla, da bodo imel Nežo. user posted image
Dobro nisem bla jaz tista, ki je zabluzila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Tazana, a na Ravne ste sli? Mi smo tud yadnje case pogosti obiskovalci tam (dezurne ambulante ), ko gremo v Crno...A ste sli cez Avstrijo?

Ja smo šli čez Ljubelj in čez Avstrijo. No mi nismo bili v dežurni ambulanti,  ampak pri žlahti na turistični kmetiji PEKAV. In smo tako dobro jedli- sem se pregrešila z dieto. Ampak je blo res dobro user posted image - se je splačalo.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
15.6.2010 15:46:18   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

PA ti 2ursae, ziher mas se kaksne nakupe pred morjem?

ej, žal, žal nič ... sem že vse opravila na brzino po službi, potem pa šibala domov, ju3 pa pakiramo user posted image .
Letimo ob pol štirih, pridemo ob sedmih po njihovem času. Jupi user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
15.6.2010 20:18:42   
tažana
benka:
A si klicala? Kako si opravila?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
15.6.2010 20:23:48   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

benka:

Moj izcedek ni čep, ampak posledica vnetja, ki sem ga imela prejšnji teden. HBuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
15.6.2010 20:43:25   
tažana
Tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si pošteno oddahnila user posted image .
Dobro spite...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
15.6.2010 21:32:36   
Nika v službi

benka:

Moj izcedek ni čep, ampak posledica vnetja, ki sem ga imela prejšnji teden. HBuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
16.6.2010 10:15:17   
tažana

benka:

šele zdejle sem videla da sem te preimenovala user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
16.6.2010 19:14:39   
tažana
Jutri dopoldan imam avto. gre kera v Kranju na kofe?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
16.6.2010 20:03:13   
benika

Jutri dopoldan imam avto. gre kera v Kranju na kofe?

Aha, Benika in Jakobuser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.6.2010 21:13:21   
Nika v službi
Oj!

Telegrafsko - danes sem bila cel dan na seminarju, Tomaž pa je užival v Portorožu na Petrol konvenciji - poslovni del + druženje, vožnja s Ferrarijem, Porshejem, R8, helikopterjem, namizni nogomet, miss mokrih majic (!user posted image ), povezovala je Oriana Girotto, zvečer pa jih bo zabavala Natalija Verboten. Ampak moj mož se je pripeljal domov okoli 17. ure. Je rekel, da mu je brez veze čakat do večera, gre raje domov (k ženi in hčerki). Ojej, saj ne vem, ali naj bom vesela in zaskrbljena.user posted image

Jutri imam obiske poslovnih partnerjev, ob 16. uri pa Cici igre v vrtcu, tako da bo bolj malo časa za RR.

2ursae, želim vam en krasen, nepozaben, prelep, sproščujoč dopust. Pa ne pozabi na posebno presenečenje za moža ob obletnici.user posted image   Srečno!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.6.2010 22:40:12   
spelka12

benka:

HB, da maš pametno sestro. No kaj sem ti rekla.

Mi gremo na morje v ponedeljek. Pomojem bo ravno ta teden skoz dež user posted image . Pa tako sem se veselila morja pa sonca.
nika kakšna pa je ograja? Lesena

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.